De mantel plafond in een houten huis in 5 moderne varianten

De mantel plafond in een houten huis in 5 moderne varianten

12 October 2017Meestal houten plafond vereist verdere verwerking om het esthetische uiterlijk te gevenMeestal houten plafond vereist verdere verwerking te geven esthetische vidaPopulyarnost laagbouw groeit elk jaar. Het merendeel van de huizen gebouwd onder behoort houten gebouwen. Wanneer in een houten huis is eigenlijk alle wanden zijn direct klaar voor de uiteindelijke afwerking, plafonds in dergelijke gevallen vereisen extra werk aan het plafond te voltooien om een ​​kwaliteit en mooi te krijgen.


Het plafond in een houten huis als een winstgevende voordeel

Schede plafond in gebouwen met meerdere verdiepingen, en in houten huizen op verschillende manieren. Kies welke opties het beste zijn, het kan alleen worden vergeleken met alle factoren die het plafond afwerking rechtstreeks van invloed zijn.

Deze factoren omvatten:

 • De verhouding van het niveau van natuurlijk licht om de geplande kunstmatige;
 • Toekomstige lay-out en het ontwerp van de kamer;
 • Geschatte vochtigheidsgraad van de ruimte;
 • Het functionele doel van de ruimte;
 • De hoogte van het plafond in de ruimte;
 • De aanwezigheid van de tweede verdieping;
 • Het hebben van een trap.

De keuze van de afwerkingsmaterialen wordt beïnvloed door vele factoren - het is het ontwerp van de kamer, en de hoogte van het plafondDe keuze van de afwerkingsmaterialen wordt beïnvloed door vele factoren - het is het ontwerp van de kamer, en de hoogte van het plafond

Voor alle verschillende binnenplafonds voorstellen in het houten huis kan worden aangebracht in elke richting. Tegelijkertijd benadrukken de milieuvriendelijkheid en de natuurlijkheid is niet alleen mogelijk in een rustieke stijl met een houten afwerking.


4 manieren om het plafond te maken in een houten huis

De bouw van het plafond coatings vereisen gedetailleerde studie. Doe kwaliteit reparaties altijd beter en zuiniger op de lange termijn perspectief, met name in het nieuwe huis. Kan vakkundig zoom plafond, dit is noodzakelijk om de fundamentele indeling van het plafond structuren kennen.

Plafonds kunnen zijn:

 1. geschorst;
 2. boord;
 3. spanning;
 4. Gecombineerd.

Op basis van de kenmerken van elke kamer en het plafond ontwerp-opties, kunt u kiezen hoe om te naaien op het plafond.

Het is beter om niet te besparen op materiaal en maken huidkwaliteit - voordelen van een dergelijke oplossing op lange termijn duidelijk zal zijnHet is beter om niet te besparen op materiaal en maken huidkwaliteit - voordelen van een dergelijke oplossing op lange termijn duidelijk zal zijnEr moet rekening worden gehouden met de hoogte van de kamers. Trim centimeters niet verbergen bij lage plafonds dient te worden vermeden verlaagde plafonds, die op een additioneel pakket zijn aangebracht.

plafond apparaat in een houten landhuis

Om het plafond van de houten huis goed te regelen, is het noodzakelijk om te studeren in detail het apparaat en het plafond coatingsystemen. Om dit te doen, is het belangrijk om een ​​idee van de ruwbouw van het plafond te hebben.

Plafondsysteem bestaat uit houten structuren (om van onder naar boven):

 • Interieur;
 • boord;
 • balken;
 • Isolerende film;
 • Thermisch isolerend materiaal;
 • waterdicht maken;
 • Houten log;
 • Vloeren of vloeren van de volgende verdieping.

Typisch het plafond in een houten huis is een meerlaagsstructuur bestaande uit bundels en waterdichtTypisch het plafond in een houten huis is een meerlaagsstructuur bestaande uit bundels en waterdicht

De plafondvoorziening in het houten huis wordt beïnvloed door verscheidene factoren: waterdicht, thermische isolatie, en de functionaliteit van de ruimte boven het plafond. De laatste post is, als de kamer boven het plafond niet wordt gebruikt, dan is de vloer is niet verspreidt. Indien het plafond van buiten het dak vormt, in plaats van de laatste laag omhullende constructie dakbedekking.

De meest geschikte materiaal voor het plafond in een houten huis

Voor de binnenzijde van het plafond van een groot aantal geschikte materialen. Maar er zijn beperkingen. Bijvoorbeeld afgeraden dekken binnen plafond van kunststofmateriaal. Ten eerste, het verlies van de natuurlijke omgeving log, ten tweede, het plastic kan branden.

Bedek het plafond kan zijn:


 1. Natuurlijke houten materiaal;
 2. Spanner ontwerp met onbrandbare PVC-folie;
 3. gipsplaten;
 4. Fineer;
 5. MDF platen.

Het maken van het plafond moet worden gekoppeld met de algehele interieur van het huis. Daarom worden de materialen gekozen op basis van de muren en de vloer design. Als de taak is om de huid te maken hun eigen handen, het ontwerp gekozen op basis van de complexiteit van de installatie.

Er is geen twijfel, voor een houten huis is het beste geschikt hemelbekleding natuurlijke materialen, zoals voeringEr is geen twijfel, voor een houten huis is het beste geschikt hemelbekleding natuurlijke materialen, zoals voering

Schilderen van het plafond mogelijk, wanneer het plafond is bekleed met gipsplaat. In dit geval wordt de kleurruimte visueel aangepast.

Witte kleur kan de ruimte te vergroten en de hoogte van de kamer te verhogen. Voor het schilderen van de gehele gipsplaat worden verwerkt stopverf dat in de toekomst, kunt u de kleur van de bekleding te wijzigen.

Hout materialen voor het plafond in het huis

Meest harmonieuze afwerking van het plafond in het kappen - natuurlijk hout voering. Wood combineert het basisontwerp van het huis en maakt het interieur afgewerkt en natuurlijk.


Door lambrisering carry:

 • Houten latten (lat board);
 • Houten panelen;
 • Panel van fineer en MDF.

Houten hemelbekleding zal helpen om het interieur een landhuis integriteit en harmonie te gevenHouten hemelbekleding zal helpen om het interieur een landhuis integriteit en harmonie te geven

Vrijstaande woning biedt meer opties voor het interieur van het plafond. En een natuurlijke verlangen om de afwerking van natuurlijk materiaal te doen, is altijd welkom. Een materiaal om hout te beschermen tegen brand mogelijk beschermende oplossing toegepast.

Het plafond van een houten fineer modern huis

Er is een optie om het plafond oppervlaktemateriaal van triplex schede. Een dergelijke werkwijze heeft zowel voor- als belangrijke nadelen. Meerdere lagen fineer gebonden kleefmiddel basevorm triplex platen die verschillen in dikte en omvang.

De voordelen van dergelijke vellen:

 1. De lage prijs van multiplex materiaal;
 2. milieuvriendelijk
 3. sterkte;
 4. Het gebruik van fineer kan het niveau van het plafond balk of in de buurt uit te lijnen.

Echter, multiplex van berkenhout verandert de vorm van het vocht, maar duurzamer. Een fineer van naaldhout materiaal beter bestand tegen vocht en rot. Daarom is het noodzakelijk om te onderzoeken het markeren van multiplex materialen.

Het plafond is gemaakt van multiplex - een geweldige optie voor een houten huis als gevolg van de lage prijs en duurzaamheid kwaliteitenHet plafond is gemaakt van multiplex - een geweldige optie voor een houten huis als gevolg van de lage prijs en duurzaamheid kwaliteiten

het merken "FC" Zij wijst erop dat de triplex plaat is geschikt voor het interieur en tegelijkertijd waterdicht. Het gebruik van dergelijke afwerking in de badkamer is niet wenselijk.

Met uitlijning houten plafond van het hoofd te bieden en gipskartonplaten, die in tegenstelling tot triplex hogere prestaties.

Het maken van het plafond in een houten huis

Het oorspronkelijke uiterlijk van het plafond is niet alleen probeert op te slaan, maar ook in kwaliteit om te profiteren van alle voordelen die de balken, balken en kozijnen dragen. Als u de originele houten interieur door middel van foto's en video's onderzoeken, kunt u het algemene concept van de mogelijkheid van het ontwerpen van gebouwen te tekenen.

Manieren om balken te versieren:

 • Versterken van kroonluchters en lampen;
 • Artistiek geschilderde balken;
 • Versieren textiel bundel;
 • Maak extra verlichting van de LED-lampen;
 • Bevestig haken aan de balken, smeden, dassen en andere accessoires;
 • Bevestig de beugels aan de balken waarop de bloemen te hangen.

Wanneer plating houten plafond niet noodzakelijkerwijs balken en hout te verbergen, want ze kunnen gewoon versierenWanneer plating houten plafond niet noodzakelijkerwijs balken en hout te verbergen, want ze kunnen gewoon versieren

Mooie foto's van een plafond decor met balken bevestigt alleen maar de populariteit van houten gebouwen. In dit geval is het geen wonder moderne trends die gericht zijn op het ecohuis.

Goede isolatie van het plafond

Net als in het oude huis en het nieuwe kan acuut zijn de kwestie van extra isolatie van het plafond, zelfs als het huis werd gebouwd met de oven verwarming. Vraag plafond isolatie in het houten huis is zeer uitgebreid, daarom is het noodzakelijk om te overwegen in detail en ingezet.

Toewijzen dergelijke werkwijzen isolatie plafondoppervlak:

 1. outdoor;
 2. Inside.

Elk van de methoden het meest effectief in bepaalde omstandigheden en met bepaalde kachels zijn. Zo stapelen dampdicht materiaal wordt gebruikt voor externe werkwijze en dampdoorlatende - intern.

Thermische isolatiestructuur hangt ook af van de wijze van plafondisolatie.

Ongeacht hoe goed gemaakt het plafond isolatie, het hangt grotendeels af van de temperatuur en het microklimaat in het huisOngeacht hoe goed gemaakt het plafond isolatie, het hangt grotendeels af van de temperatuur en het microklimaat in het huis

Een schematisch diagram van isolatie:

 • Balken;
 • Een geschikte isolatie;
 • De film is een dampbarrière;
 • Latten.

Isolatie is geselecteerd, rekening houdend met vele factoren. In te vullen isolatie is strak en vrij van holtes, kan worden gebruikt Ecowool. Het indienen van een dergelijk materiaal zal snel zijn.

Pour polyurethaan maximum suggereert het ontbreken van knaagdieren die de isolatie eten. Elk speciaal thermisch isolatiemateriaal. En terwijl die besteed aan de studie van deze functies, is het noodzakelijk dat, zoals warm huis - een belofte van comfort.

Houten plafonds in het interieur (video)

Het bouwen van eco-vriendelijke houten huizen - is niet zomaar een bevlieging, maar ook het bewustzijn van de voordelen en de waarde van natuurlijke materialen. En indien deze huizen zijn gebouwd met zorgvuldige studie van alle gegevens, rekening houdend met de regels van eco huizen, wordt het maximale rendement uitgedrukt en de financiële besparingen en een gunstig binnenlands klimaat in het huis.

Voorbeelden dan schede plafond in een houten huis binnen (foto)

dsc2011kopiya dsc2032kopiya 02-1024x683 12-28 145f243b7f883cf6506daefe867574ca9e 19150 20650 19300 141434872223 artleocom-5129

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 17 =

map