De keuze van een hoek van de bank in de woonkamer: 5 soorten

De keuze van een hoek van de bank in de woonkamer: 5 soorten

12 October 2017Mooie hoekbank in staat is om stijlvol sieren het interieur van een moderne woonkamerMooie hoekbank in staat is om stijlvol sieren het interieur van een moderne gostinoyPrinyato geloven dat het leven is een van de belangrijkste kamers in het huis of appartement, in feite is het vaak welkome gasten, maar ook voor familiefeesten of 's avonds. Voor het interieur van deze ruimte moet worden gegeven speciale aandacht. Vraag selectie van meubilair is ook een van de belangrijkste kwesties, hier is het noodzakelijk om alle aspecten te overwegen: de kleur en textuur, en nog belangrijker - de grootte. Niet in elke woonkamer heeft ruimte voor maximaal haar enorme hoekbank en enorme kasten.


Afmetingen hoekbanken voor de woonkamer

Alsof het onmogelijk klinkt, maar het is absoluut in de woonkamer van elk formaat, kan u de juiste bank te kiezen. Bij het meten van de ruimte die je nodig hebt om in gedachten te houden dat de grootte van de bank ook kan variëren. Bij het kiezen van een model, moet u rekening houden met de diepte van de zitting en rugleuning.

Helaas, een enkele lijst van standaard en afwijkende maten van de bank is nog niet geïnstalleerd, zodat elke fabrikant stelt een vaste grootte naar uw wens.

De omvang van de bank hoek vorm, hangt meestal af van de grootte, de functies en interieur kamerDe omvang van de bank hoek vorm, hangt meestal af van de grootte, de functies en interieur kamer

Niet moeilijk om te raden wat de subgroepen in grootte kunnen worden verdeeld elke hoekbanken:

 • Groot formaat;
 • Klein formaat.

Het feit dat de grote banken, zijn meestal geïnstalleerd in grote en ruime kamers, het is geen geheim. Dergelijke banken staat conditioneel zonirovat kamer. Grote hoekbank zal een geweldige optie voor grote gezinnen of in families waar de gasten zijn vaak in grote aantallen zijn.


Het is nu mogelijk om een ​​bank die, in ongevouwen toestand, een groot aantal bedden te kiezen. kleine banken zijn het meest geschikt voor het interieur van een compacte ruimte. Een dergelijke bank in gemonteerde toestand niet veel ruimte in beslag en in een opvouwbare vormen een groot aantal bedden, die een van de belangrijkste voordelen corner sofa.

Grote hoekbank voor de woonkamer

Pick-up een bank, en in het bijzonder de hoek, de woonkamer moet in fasen. Eerst moet je de grootte te meten. Zodra de afmetingen bepaald, kunt u veilig te verplaatsen naar de selectie mechanisme, dat in een bank zal worden geïnstalleerd.

Dus, bij het kiezen van een grote hoekbanken moeten niet vergeten dat het een kwaliteit mechanisme zorgt voor een glad oppervlak, in ongevouwen toestand, en zal niet onaangename gewaarwordingen te leveren tijdens de slaap.

Het oppakken van een grote bank voor het versieren van de woonkamer in de eerste plaats moet aandacht besteden aan de kwaliteit en functionaliteit, in plaats van het uiterlijkHet oppakken van een grote bank voor het versieren van de woonkamer in de eerste plaats moet aandacht besteden aan de kwaliteit en functionaliteit, in plaats van het uiterlijktransformatie mechanismen van de volgende types:

 1. dolfijn - Dit is de meest voorkomende vorm van mechanisme de bank ontleedt voren gebruikt en vormen een perfecte vlakheid banken, kunnen banken met dergelijk mechanisme dagelijks gebruikt.
 2. Euro-book, Deze mening is ook heel populair, transformatie plaatsvindt slide zitbank voren en neerlaten van de rugleuning van de bank, die een vlak oppervlak voor het slapen te vormen.
 3. accordeon, dit type mechanisme kan dagelijks worden gebruikt en het is heel sterk en bestand, bank zitting en rugleuning vormt één geheel van het begin en aan vydviganii eerste deel, de tweede onafhankelijke verlaagd.
 4. kinderbed, in dit soort van converteerbare sofa mechanisme onder de zitting geïntegreerd is en lijkt op iets Sovjet kinderbedje voor gebruik is genoeg om de zitting te verwijderen en zet het mechanisme. Typisch, deze ontwerpen zijn niet erg duurzaam.
 5. poema, een dergelijk mechanisme wordt beschouwd als sterk te zijn, terwijl de transformatie ook is alleen ingeschakeld zitsbank. Maar een dergelijk mechanisme er, plus, toen vouwde het niet de vloer raken, waardoor beschadiging te voorkomen.

Er is ook een grote bank en zonder transformatie mechanisme. In de regel is een eenvoudig ontwerp, die bestaan ​​uit meerdere delen.

Halfronde sofa in de woonkamer

Grote halfronde sofa's zijn een uitstekende oplossing voor de woonkamer decoratie. Deze ruime sofa's, dus zelfs een groot aantal gasten passen ze gemakkelijk. Daarnaast is er een halfronde bank ziet er erg rijk en aristocratische in een interieur kamer.

Voor een kleine woonkamer, kunt u een kleinere bank te kiezen, maar de eigenschappen en kenmerken, zal hij niet verliezen.

Belangrijk en het materiaal van die gemaakt zijn halfronde banken.

Perfect in het interieur van een grote kamer past een halfronde lederen sofaPerfect in het interieur van een grote kamer past een halfronde lederen sofa

Bij de productie van vandaag zijn er eindeloze variaties van materialen, maar zijn traditioneel:

 • Banken gemaakt van leer;
 • kunstleer;
 • Van de verschillende soorten textiel.

Natuurlijk is lederen halfronde sofa beschouwd als de meest elegante en mooie optie, maar niet iedereen zich kan veroorloven het zal. Banken kunstleer zal een uitstekend alternatief zijn, bovendien, ze zijn niet vileine trap tegen zijn familie budget, en creëren een unieke sfeer van het interieur woonkamer. Vermeldenswaard is dat er opties gevlochten halfronde sofa's, maar dergelijke modellen zijn meer geschikt voor de decoratie van de loggia of keuken faciliteiten, maar niet voor een levende. Halfronde banken past perfect in elk interieur, alsmede een kamer van elke grootte verfraaien, zonder het nemen van een groot aantal kostbare ruimte.


Circulaire banken voor de woonkamer

Round banken heel veelzijdig en zal een uitstekende aanvulling hall zijn.

Misschien wel het belangrijkste voordeel van deze banken is nodig om een ​​dergelijke functie te beschouwen als de mogelijkheid om ze te plaatsen in een deel van de ruimte:

 • In de hoek;
 • In het midden;
 • Tegen de wand;
 • Op het raam.

Oorspronkelijk voeg een interieur niet-standaard woonkamer, kunt u de ronde bank gebruikenOorspronkelijk voeg een interieur niet-standaard woonkamer, kunt u de ronde bank gebruiken

Geen van de rechthoekige banken zal niet toestaan ​​dat het vrijwel overal te installeren in de kamer, dit voorrecht heeft enige ronde banken. De voordelen van dergelijke modellen van banken nodig hebben om hen te nemen om de capaciteit. Voor ruimtes van kleine grootte voor een kleine ronde bank waar kunt u extra kussens plaatsen. Deze supplementen helpen om een ​​elite composities in het interieur te creëren. Een kamer met een rond bed zal zeker het hoogtepunt van het hele appartement. Meer waardevolle en veronderstelde ideale cirkelvormige banken, die een convexe of concave vorm hebben. Dit soort bolling bijdragen meest comfortabele lichaamshouding, en een rond bed met een vrij diepe beplanting zal groot gecombineerd met diverse salontafels en andere woninginrichting zijn.


Opgemerkt dient te worden dat de circulaire banken reeds in de geschiedenis van het interieur zijn gekomen, maar eerder in de negentiende eeuw, wordt er gezegd dat de installatie van een ronde bank in de woonkamer een win-win-optie zal worden.

Interieur woonkamer met een hoekbank

Ontwerp woonkamer, soms, denk dat het niet zo gemakkelijk is, moet er elk hoekje en centimeter ruimte worden ingediend, en kies de meubels en andere interieur elementen.

Daarom moet een integraal onderdeel van de woonkamer zijn:

 • sofa;
 • De modulaire patroon;
 • Compacte kast;
 • Chair of wolkjes stoom.

Bindende elementen van moderne woonkamer is een bank, een comfortabele stoel en een stijlvolle inrichting elementenBindende elementen van moderne woonkamer is een bank, een comfortabele stoel en een stijlvolle inrichting elementen

Natuurlijk, er zijn appartementen van verschillende grootte, en daarom moeten eerst concentreren op het gebied van de kamer. By the way, niet per se veel geld uit te geven om te herstellen, kan relatief goedkoop worden gemaakt, daarnaast, met de juiste aanpak kan blijken te zijn ongelooflijk mooie combinaties in het interieur. Zeker, de meerderheid wil de woonkamer meubels, die duur en mooi zijn voorzien, maar niet per se dure meubels te kiezen, omdat de belangrijkste voor de bank en allerlei Ottomanen en stoelen waren comfortabel.

Lederen hoekbank perfect sieren de woonkamer en ruimte te besparen, ook met ruimte voor de installatie van de bank, alles is duidelijk en hoeft niet om je hoofd breken over dit.

Natuurlijk, hoekbanken zijn vaak lang, maar nu zijn er ook compacter model. Deze modulaire sofa een perfecte aanvulling op het beeld en de Ottomanen. Deze combinatie zal het appartement van Chroesjtsjov te transformeren in een luxe kamer. Corner - waarschijnlijk kan worden beschouwd als de meest optimale locatie voor een bank, voor compacte modellen niet veel ruimte in beslag te nemen, en de sfeer in de kamer zal worden omgevormd voor onze ogen.

Een grote bank in de woonkamer hoek (video)

In de wereld van vandaag kunt u een zeer stijlvolle modellen van hoekbanken, die, volgens de fabrikant, is ook uitgerust met een zeer gunstige mechanisme van transformatie vinden. Elk van de modellen, bijvoorbeeld, Atlanta heeft een aantal voordelen, en dat er veel belangrijk om niet alleen comfortabele stoelen, maar ook weer terug.

Voorbeelden van de hoekbank in de kleine woonkamer (foto in het interieur)

1-hoek-bank 3-hoek-bank 6-hoek-bank 13-hoek-sofa-dop 4-corner-bank 14-hoek-bank-dop 36 45 26-3 123-91

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 8 =

map