The BlogSchuifdeuren in de kleedkamer hebben een goede prestatie en mooie verschijningSchuifdeuren in de kleedkamer hebben een goede prestatie en mooie verschijning in de praktijk steeds meer meisjes en vrouwen dromen van hun eigen kleedkamer. Geïnspireerd door de voorbeelden van enkele films, ze dromen van uw eigen kamer, waar alleen hun kleren hangen, hun schoenen liggen alleen en niets anders. Als u besluit om een ​​schuifdeur te kopen, maar weet niet wat, en hoe ze te installeren - lees dan verder.


Schuifdeuren in de kleedkamer

Niet alle appartementen hebben de mogelijkheid om een ​​hele kamer onder de dressing toe te wijzen. Maar als je de eigenaar bent van een medium of een groot appartement, waar ten minste één kamer heeft een oppervlakte van meer dan 25 m2, is het zinvol om de toewijzing van een klein deel van de kamer te overwegen, bijvoorbeeld, 10 m2 voor haar eigen dressing.

Aparte een gebied van een ander je zal zijn schuifdeuren. Hoe ze ervoor kiezen om te dienen voor een lange tijd en zag er mooi? Schuifdeuren, ook voor dressing kan worden van verschillende types zijn.

Schuifdeuren in de kleedkamer kunt u regelen met de hulp van labelsSchuifdeuren in de kleedkamer kunt u regelen met de hulp van labels

Ze verschillen in de manier van openen, volgens de vervaardigingswerkwijze en vele andere zaken. Er zijn ondersoorten van dezelfde soort.

In het algemeen, de volgende soorten schuifdeuren:


 • coupe;
 • techno;
 • potlood gevallen;
 • book;
 • accordeon;
 • Roto-deur.

Wat ligt onder deze mysterieuze woorden? Laten we eerlijk zijn.

Beschrijving van de soorten deuren

Als het gaat om coupes, veel realiseren van de trein en de deuren naar een apart compartiment.

namelijk: 1. Openschuiven het klepje door hetzelfde mechanisme als in de trein, maar hebben een ander uiterlijk.
 2. Schuifdeuren van dit type bewegen langs de geleiderails en verbergt elkaar, als de deur wordt geopend.
 3. Dit type deur kast met speciale bewegingen langs de geleiderollen.
 4. De rollen zijn gemaakt op de lagers, zodat de beweging ze geen lawaai maken, en de deur opent gemakkelijk, zonder toepassing van inspanningen.

Guides bevinden zich aan de boven- en onderkant, moet oppassen niet te struikelen als ze over te stappen door. Bovendien, de gids, dicht bij de bodem, is het soms noodzakelijk om stof, zodat het niet interfereert met de beweging van de deuren op de rollen. Dit type installatie kan worden genoemd een van de goedkoopste.

Schuifdeuren in verband kan bestaan ​​uit twee of meer afzonderlijke elementenSchuifdeuren in verband kan bestaan ​​uit twee of meer afzonderlijke elementen

View Techno is een ondersoort van het compartiment. Het verschil tussen hen is dat techno niet de onderrail. De deur loopt alleen de top. Open de deur maakt ruimte vrij op de vloer, belet niet dat de schoonmaak, het neemt weinig ruimte in beslag. By the way, tech impliceert uitvoering van twee functies in één deur. Techno schuifdeur kan uitvoeren, en hun gebruikelijke functie van de deur, en de rol van de spiegel. Dit is mogelijk als u het spiegelend oppervlak op het gezicht van de deur naar de kamer te stellen.

Volgende view - kasten. Ze hebben een mooi voordeel: ze verbergen in de deur bij het openen, kan ze niet zien. Minus hen dat je nodig hebt om speciaal te installeren voorbereiding van de muur, rekening houdend met alle technische kenmerken van dit mechanisme. Bij het kopen van een kit bevat een speciaal mechanisme waarmee de deur stoppen in de gewenste positie.

Het is gemakkelijk te raden wat voor soort boek is zeer vergelijkbaar met een gewoon boek. Toen we de deur van het type "boek" te sluiten, kan deze worden opgevouwen in twee delen, als een echt boek. Gidsen in deze soort zijn gelegen op de top.

We soort accordeon is zeer vergelijkbaar met het principe van een open, zodra het zich ontwikkelt in verschillende onderdelen, volgens het principe van een accordeon bont.

Roto-deur kan met recht worden beschouwd als een uniek en origineel uitvinding. Zijn bijzonderheid is dat het kan worden geopend in beide richtingen door de rotatie. Een geweldige optie voor iedereen die alle originele en ongewone houdt.

Spiegel schuifdeur inloopkledingkast en andere materialen voor het vervaardigen

Soorten schuifdeuren, is niet het enige wat je moet letten bij het kiezen van deze methode van partities. Op het materiaal van de deur, ook, is het zinvol om aandacht te besteden.

Mirrored schuifdeuren ziet er geweldig uit in het interieur in high-tech stijlMirrored schuifdeuren ziet er geweldig uit in het interieur in high-tech stijl


Er zijn verschillende materialen gebruikt voor de vervaardiging van schuifdeuren, waaronder:

 • Natuurlijk hout;
 • spiegel;
 • aluminum;
 • spaanplaat;
 • fineer;
 • glas;
 • MDF;
 • Plastic.

Mirrored deuren zien er erg mooi, natuurlijk. Maar bij het selecteren van een materiaal voor de schuifdeur, moeten niet uitgaan van de totale schoonheid van de deuren en hoe het eruit zal zien in uw interieur.

Als uw appartement is ontworpen in klassieke stijl, een keuze maken in het voordeel van de natuurlijke houten schuifdeuren. Het is de meest populaire materiaal voor dit soort deuren, maar niet de goedkoopste. De boom kan intact of met inserts van spiegels, glas, glas in lood zijn.

Welke mogelijkheid om te kiezen

Als u een goedkopere optie wilt, aandacht besteden aan het materiaal spaanplaat of MDF. Er is een enorm palet van kleuren voor het materiaal en de verscheidenheid van vormen die u toelaat om de meest originele optie voor uw interieur te selecteren. Voor dit materiaal het meest geschikt is voor soort deuren en accordeon boek.

Schuifdeuren kan worden gemaakt van verschillende materialen: glas, kunststof, houtSchuifdeuren kan worden gemaakt van verschillende materialen: glas, kunststof, hout


Je bent een fan van high-tech stijl? Dan, tot uw dienst worden geleverd deur van glas, plastic, spiegels of metaal. U kunt de mate van transparantie van glas of kunststof te kiezen. Het kan volledig transparant zijn, met een decor of patroon, mat. De glazen deur zal uw interieur te versieren in de stijl van hi-tech of minimalisme. De deuren van dit materiaal is zeer duurzaam en veilig. Bij glasbreuk, hebben de fragmenten niet verstrooien in de kamer, en worden verzegeld in een speciale film.

Mirrored deuren zijn ook stijlvol en originele oplossing voor het interieur. Ze zijn geschikt voor niet zeer grote gebieden, kan ze visueel uit te breiden en lichter.

plaatsing deur bepaalt in grote mate het interieur van de kamer. Wilt u een kleedkamer hoekkast maken, plaatst u de schuifdeur in elke hoek van de kamer. Hiervoor zijn speciale hoekige schuifsysteem.

Schuifdeur coupe voor de kleedkamer: met hun handen te verzamelen of te kopen

Je bent een vaardige pen en willen geen geld uitgeven om de deuren te kopen? Dan zullen we je een paar tips om u te helpen schuifdeuren monteren met hun handen, of misschien u besluit om ze te kopen te geven? Hoe dan ook, als je wilt thuis schuifdeur type "schuim" of "roto" te hebben, is het beter zich te wenden tot professionals. Verzamel ze zelf is erg moeilijk.

Met het oog op hun eigen handen-deurs coupe te verzamelen, moet u de volgende set van tools:

 • boor;
 • roulette;
 • schroevendraaier;
 • file;
 • Ijzerzaag.

Als je nieuw bent om een ​​schuifdeur is al moeilijk genoeg op hun eigen zijn, dus het is best te wenden tot professionalsAls je nieuw bent om een ​​schuifdeur is al moeilijk genoeg op hun eigen zijn, dus het is best te wenden tot professionals

Deursamenstel bestaat uit 5 stappen.

namelijk:

 1. Het onderzoek van het samenstel werkwijze en de installatie van deuren.
 2. Meting van de opening waarin de deur is aangebracht. In deze fase moet je waterpas en loodrecht en horizontale metingen, zal je meer en roulette nodig hebben. De hoogte van de staander kan worden gemeten met een schietlood. Merk op dat de geleiderbreedte dient 10 cm, vanaf de met afmetingen.
 3. Nu moet u uw project te visualiseren, kun je tekenen, en vind materialen voor de installatie. Bijvoorbeeld een invoer resolutie dressing 1 m vereist een deur tot 2m - twee deuren, een - nodig om extra vaste lamellen installeren.
 4. In dit stadium, je koopt alle benodigde accessoires, wees top gemonteerd, aluminium profiel, vulmateriaal voor de deur rails, klemmen, enz.
 5. Verzamelkooi schuifdeur, bekijk de hoeken ze haaks moet zijn de diagonalen gelijk zijn aan elkaar.

Denkt u dat deze regeling is complex? Dan niet de moeite en ga naar de winkel voor kant-en-klare schuifdeuren. U kunt een bezoek dit doel Leroy Merlin of Ikea. In de laatste biedt een uitstekende keuze van kant-en-schuifdeuren onder de naam Pax Lyngdal. Stel perfect passen in elk interieur.

Besteed aandacht aan de zorg van de schuifdeuren. Om hun beweging altijd onzichtbaar is geweest om u, moet u regelmatig schoon te maken stof en vuil uit te oefenen binnen de gidsen met een stofzuiger of een borstel. Ook moet worden schoongemaakt en de rollen zelf, kan dit worden gedaan met een borstel en vet. Het kan worden gekocht bij alle hardware winkel.

We kunnen zeggen dat de montage van de schuifdeuren - nogal een moeizaam proces dat de kracht is niet voor iedereen. Als u niet wilt dat uw kracht tevergeefs afval, alles wat je nodig hebt in de winkel beter te kopen. Bovendien, dat een verscheidenheid aan materialen, kleuren en vormen zet de keuze voor dit stuk van het meubilair in een interessant en spannend proces.

Openslaande deuren naar de kleedkamer met zijn handen (video)

Vergeet niet dat de kwaliteit van het materiaal is afhankelijk van de kwaliteit en de levensduur van schuifdeuren. Koop ze alleen in bewezen winkels van hoogwaardige materialen.

Details: schuifdeuren in de kleedkamer (foto voorbeelden)

18e2999891374a475d0687ca9f989d83 50e257fba9e0afe68cf11e69d06df94d 265 906292459481497452386749654497o 4588496599 12311392910 1970324841632118980f ba89ad975afadc4f83dc6e69c2816781 Hedendaagse-kast-met-tapijt en glas-schuifdeuren csmBild101025RZ1Eab7e3bf493

Leave a Comment

Your email address will not be published.

51 + = 53