De keuze van de muur onder de tv in de woonkamer

De keuze van de muur onder de tv in de woonkamer

12 October 2017De muur in de woonkamer is geschikt voor niet alleen televisie, maar ook andere decoratieve voorwerpen en huishoudelijke artikelenDe muur in de woonkamer is geschikt voor niet alleen televisie, maar ook andere decoratieve voorwerpen en huishoudelijke artikelen, woonkamer - de belangrijkste plaats in het huis na de keuken, hier nodigen wij gasten, hier gaan we de lange winteravonden de hele familie en voeren gesprekken of tv kijken. Daarom is het belangrijk om deze ruimte de meest comfortabele en rustgevende te maken. Het meubilair is een belangrijk onderdeel van het interieur kamer. Banken, fauteuils, salontafels, commodes, kasten - alles moet perfect passen in de woonkamer design en met elkaar gecombineerd. Vandaag zullen we de meest relevante opties voor de woonkamer aan de muur en ontmanteld, in welke gevallen het noodzakelijk is om meubels te kiezen met een plaats voor uw TV te bespreken.


TV muur in de woonkamer: de voor- en nadelen

Er is een grote verscheidenheid van muren, die in wezen een systeem van kasten, rekken en kasten voor de opslag en het plaatsen van hen als decoratieve en functionele voorwerpen. De muren zijn open en gesloten. De keuze van de materialen van de bouw van dergelijke meubilair is enorm: het kan hout, glas, metaal en zelfs plastic zijn. Welke optie je ook kiest, hangt af van uw smaak en interieur stijl en budget.

U kunt een soort muur te verzamelen, de invoering van een reeks geschilderd in een kleur, kasten met glazen deuren en voetstuk tussen hen.

Sinds de oudheid, zeer populair muur met een niche onder de TV, ondanks het feit dat de moderne plasma-tv's, kan worden bevestigd aan de muur.

Laten we praten over de voordelen van meubilair met een niche voor de tv.

 • Als de TV op de gereserveerde plaats voor hem in de muur wordt gezet, stroomt hij vriendelijk, zelfs in de meest conservatieve interieur.
 • Het scherm is aangebracht in een opening tussen het aantal rekken en kasten wordt omgeven door een superieure bescherming tegen vallende delen van de wand.
 • Naast ruimte voor souvenirs, boeken en TV, TV muur hebben meestal een plank voor DVD-opslag schijven en andere apparatuur.

Een van de voordelen van de muur onder de TV moet worden gewezen op de uitstekende uitstraling en een lange levensduurEen van de voordelen van de muur onder de TV moet worden gewezen op de uitstekende uitstraling en een lange levensduur


TV staat in de muur trekt onmiddellijk de aandacht en wordt het midden van de woonkamer.

Naast deze voordelen, dit meubilair en het heeft een aantal nadelen:

 • Als u een tv gekocht en wil het in de oude muur te zetten, rekening met het feit dat de niche niet geschikt in grootte voor de nieuwe technologie kan zijn.
 • Als je uiteindelijk beslist om de apparatuur van de woonkamer te verwijderen, of gewoon opwegen tegen het op de muur, heb je een lege ruimte in de muur, die moeilijk in te vullen zal zijn, zodat het harmonieus past in het interieur gevormd.
 • Niche onder de TV is gevestigd in een deel van het systeem, die kunnen worden geplaatst planken, laden of kasten.

Zoals u kunt zien, zelfs de TV-wand heeft een aantal nadelen. Echter, als je naar meubels, die handig om niet alleen alle benodigde items, maar ook televisie, de nadelen van die we schrijven tegemoet zullen kopen ingesteld, hoeft geen belemmering te worden.De wand van de woonkamer zonder TV

Als u denkt dat uw TV is niet een plaats in de ruimte waar je naartoe gaat om de familie voor een gemeenschappelijke communicatie-, dan kunt u een originele muur te kopen zonder niche voor deze technologie.

Voordelen muur zonder een plek onder de TV:

 • Dit meubel heeft een hoge functionaliteit en capaciteit, maar ook duur en heeft een prachtige uitstraling.
 • Muur zonder een plaats voor uw TV is voorzien van extra rekken of lades waarin je de items die u zijn bijzonder trots op, bijvoorbeeld, een verzameling boeken kunt plaatsen.

In plaats daarvan, de TV aan de muur kunt u foto's, vazen ​​of dienst gesteldIn plaats daarvan, de TV aan de muur kunt u foto's, vazen ​​of dienst gesteld

Muur zonder een plaats voor uw TV is geschikt voor investeringen in deze extra materialen, waardoor de kosten vrij hoog kan zijn.

Typisch worden dergelijke reeksen baskasten zijden, waartussen openen of verglaasde kast. Het loslaten van de TV, u maakt uw woonkamer meer besteedbaar te delen actief tijdverdrijf.

Verschillende muur in de woonkamer zonder een plek onder de TV, of met hem

Op dit moment is er een grote verscheidenheid aan woonkamer zet met de plaats en zonder een plek onder de TV. Het kiezen van de muur, aandacht besteden aan welk type het behoort, en hebben een goede denken over de vraag of het zal passen in uw interieur.

Om u te helpen beslissen, laten we eens kijken welke mogelijkheden er zijn muren:

 • Traditionele wand bestaat uit kasten voor kleding en boeken, mezzanine, bar en ruimte voor uw TV. Meestal is de hoogte van de vloer tot het plafond en heeft betrekking op alle of de meeste van de muren. Dit meubel heeft een nogal low-key verschijning, zal er geweldig uitzien in een klassiek en Engels stijl, maar ook in het interieur met Afrikaanse motieven.
 • De muren van de dia's hebben een vrij compact en bestaan ​​meestal uit van de open of glas-in kasten en niches voor souvenirs en een televisie. Dergelijke headsets perfect passen in de kleine kamer, en versier elk modern interieur.
 • Hoekwand bezet twee aangrenzende wanden. Deze optie is relevant in het geval in de hal noodzaak om een ​​heleboel dingen te passen, maar het is genoeg ruimte in kleine maten. Typisch niche onder de TV en planken voor decoratieve elementen bevinden zich in het grootste deel van de muur, terwijl de andere kant bestaat uit kasten voor boeken en kleding.
 • Modulaire wanden bestaan ​​uit afzonderlijke ladeblokken, kasten en planken, bewegende dat je constant kan brengen in het interieur is iets nieuws. Meestal worden deze headsets ontworpen voor het moderne leven beknopte, maar op de meubelmarkt en gepresenteerd opties, ontworpen voor meer delicate en klassieke ontwerpen. "Milano" wereldberoemde muur ook verwijzen naar de modulaire meubels.

De muren, in het kader van de TV, komen vaak voor DVD-spelerDe muren, in het kader van de TV, komen vaak voor DVD-speler


Er zijn modulaire headset speciaal gemaakt voor interieurs in een modernistische stijl. Ze bestaan ​​uit een contrasterende kleur en textuur elementen die zijn gevormd op een asymmetrische wijze. Vaak zijn deze muren suggereren dat de TV zal worden opgehangen aan de muur.

Uit alle beschreven een scala aan meubels, is het gemakkelijk om een ​​muur die niet zal bederven kiezen, maar zal uw interieur te passen. Bij de beslissing welke suite voor u geschikt is, moet u aandacht te besteden aan de functionaliteit.

Flat-panel TV-toestel voor de hal

Als u de eigenaar bent van een klein formaat woonkamer of gewoon de voorkeur aan een grote hoeveelheid vrije ruimte, kies dan een kleine muur, maar vergeet niet over de functies die het moet uitvoeren.

De set van takken minimum, die moet worden in de muur onder de TV:

 • Niche onder de TV;
 • Rekken voor de opslag schijven en DVD;
 • Het is raadzaam om minstens een paar planken voor souvenirs te wonen.

Mini wand vanwege de compactheid, ideaal voor de kleine woonkamerMini wand vanwege de compactheid, ideaal voor de kleine woonkamer


Dus, het kiezen van een kleine heuvel in de kamer, aandacht besteden aan een dergelijke optie, omdat de stenen muur. Ze zijn lage gebouwen, waar het centrum zich aan de bovenkant van de TV, en aan de onderkant zijn er compartimenten voor de opslag van essentiële items. Ondanks zijn compacte formaat, dit meubilair is vrij ruim.

Als je dit soort meubels te kiezen, maar je wilt naar een plek, waar u een decoratieve elementen kan zetten krijgen, nagel iets boven de plank kabinetten van materiaal dat lijkt op het en dezelfde kleur. Het geheel vormt een enkel systeem, en niemand zou denk dat je het verzameld in delen.

Een andere versie van de kleine maar ruim headset in de woonkamer - een mini-muur. Het is goedkoop, is een preparaat met lage of meer tabellen open type televisietoestel, een paar smalle kasten, typisch met glas of gespiegelde deuren en planken systemen, die boven het apparaat worden geplaatst, tussen de kasten zich aan de zijkanten.

De keuze van de muur onder de tv in de woonkamer (video)

We vertelden u over de meest populaire vormen van de muur naar de woonkamer, met verschillende versies van de TV-installatie. Welke mogelijkheid om te kiezen - u beslist!

Ontwerp muur onder de tv in de woonkamer (foto voorbeelden)

50d218e43c1eb 1-1 1 3 6 12-1 1912 25 238b1fdcb28c44f9a8ea879771c11f7a 444de67a5bbfe24e3d23bad2a8b02584

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =

map