De keuze van accessoires voor verlaagde plafonds

De keuze van accessoires voor verlaagde plafonds

12 October 2017Selectie van componenten die nodig zijn om te beginnen met de selectie van profielenSelectie van componenten die nodig zijn om te beginnen met profileyMnogie mensen selecteren de voorkeur aan de installatie van verlaagde plafonds uit te voeren met hun handen, want het is een eenvoudig proces. Voorafgaand aan de installatie begint, moet u de benodigde gereedschappen en materialen te bereiden. Selectie van componenten die nodig zijn om te beginnen met de selectie van profielen, omdat van hen direct zal afhangen van de structurele sterkte. Je moet ook geschikt zijn decoratieve elementen termokoltsa en doek te kiezen.


Bevestigingsmateriaal voor verlaagde plafonds in de detailhandel

Ongetwijfeld is de bevestigingsmiddelen is het meest voordelig om de detailhandel te kopen. Er zijn 3 montage methode: harpoen, shtapikovy en wig. U kunt ook een naadloze wijze van bevestiging te gebruiken.

Shtapikovaya systeem verlaagde plafonds attachment - een goedkope bevestigingsmethodeShtapikovaya systeem verlaagde plafonds attachment - een goedkope bevestigingsmethode

Zeer sterk en duurzaam is de harpoen technologie. Het gaat om de installatie van metalen haken op die op de PVC-film te zetten. Voordat de baanspanning, PVC-panelen op te warmen.

Als u op zoek bent naar een goedkope wijze van bevestiging, kunt u accessoires voor de installatie shtapikovoy systeem aan te schaffen. Elementen van het systeem zijn gemaakt door een groot aantal Russische fabrikanten.

De voordelen shtapikovoy systeem zijn onder andere:


 1. Lage kosten van de bouw.
 2. Eenvoudige installatie.
 3. Een kleine afstand tussen de spanblad en hoofdplafond.

Wedge-technologie wordt relatief weinig gebruikt. Het gaat om de inrichting langs de gehele omtrek van de kamer metaalprofielen. Het web wordt verwarmd en wordt ingeklemd in de speciale wiggen. Naadloos systeem aan te schaffen in de detailhandel is rationeel alleen als u gebruik maakt van een stoffen doek. Dit systeem omvat de installatie van een plastic baguette-wasknijpers.

Welke fabrikant voor verlaagde plafonds de beste

Experts raden de voorkeur te geven aan de Europese fabrikanten. Ze zijn gemaakt van een hogere kwaliteit en duurzame stof. De beste Europese componenten fabrikanten zijn stevig «Extenzo», «Newmat», «Clipso».

Europese fabrikanten zijn voorsprong op de Russische fabrikanten als accessoire voor verlaagde plafondsEuropese fabrikanten zijn voorsprong op de Russische fabrikanten als accessoire voor verlaagde plafondsAls je een beginner bent, de voorkeur geven aan een kit die «Extenzo» vervaardigd door het Franse bedrijf. Dit bedrijf produceert spansysteem zodat ze gemakkelijk kunnen worden geplaatst met een tussenruimte van 3 mm van het plaatoppervlak.

Het bedrijf «Newmat» voor meer dan 20 jaar is een van de leiders in de markt van bouwmaterialen. Het bedrijf produceert hoogwaardige materialen, in overeenstemming met de Europese normen.

De voordelen van de componenten van het bedrijf «Newmat» zijn:

 • Hoge sterkte.
 • Duurzaamheid.
 • Keuze uit verschillende kleurengamma's van het web.

Het bedrijf «Clipso» één van de eerste die begon om weefsels van polyester te produceren. Panelen behandeld met een speciale polyurethaan impregnering. Het is een goed beschermend materiaal, en bevestigd aan het doek mooi uitzicht. «Clipso» gefabriceerd structuur die kan worden bevestigd met vergrendeling, clips. Dit systeem helpt de installatie snel en efficiënt.

Wat is inbegrepen in het spanplafond kit voor zelf-installatie

Voor onafhankelijke installatie van stretchstof moet je op te halen de profielen, bevestigingsmiddelen, platforms en termokoltsa. Als de bevestigingen moeten schroeven en pluggen gebruiken.

Om oververhitting van het blad te voorkomen, gebruikt het platform en termokoltsa to the point lichtbron ingesteldOm oververhitting van het blad te voorkomen, gebruikt het platform en termokoltsa to the point lichtbron ingesteld

Er zijn vijf soorten profielen:

 1. Wall. Het is direct aan het oppervlak van de wand. Bij gebruik van het wandprofiel van het plafond lager 5-6 centimeter.
 2. Plafond. Het is wenselijk om alleen in het geval dat er geen mogelijkheid om wandprofielen gebruiken.
 3. Universal. Ze kunnen zowel de muren en het plafond worden bevestigd.
 4. Scheiding. Een dergelijk profiel is bevestigd aan het plafond van bindweefsel web.
 5. Corner. Producten van dit type worden gebruikt als er behoefte is om rechte stukken te combineren in de hoeken van de kamer.

Platforms en termokoltsa gebruikt om het punt lichtbronnen in te stellen. Experts raden het gebruik van universeel platform. Bij het kiezen van termokoltsa de voorkeur geven aan een dubbele warmte-isolerende producten. Ze helpen om oververhitting van het web te vermijden.

Wat is nodig voor de installatie van verlaagde plafonds

Voor de montage van spanning plafond moet ook een verscheidenheid aan decoratieve elementen. Ze moeten technische tekortkomingen te verhelpen. Bovendien, decoratieve elementen helpen om een ​​perfect vlakke spanplafond te creëren. Zelfs in de kit te installeren het spannen polotka is voorzien van een speciale insert.


Decoratieve elementen zal uw interieur te versieren en zal de technologische kloof en het plafond gebreken sluitenDecoratieve elementen zal uw interieur te versieren en zal de technologische kloof en het plafond gebreken sluiten

Het is 3 soorten:

 • Koppeling plakken. Het wordt gebruikt wanneer het nodig is de spleet gevormd tussen de twee banen te verbergen. De verbindingsinzetstukken die direct in de koppelgroef profielen.
 • Pristennaja insert. Het wordt gebruikt voor het verwijderen van technische spleten gevormd tussen de wanden.
 • Plaatsen van de T-vormige configuratie. Zij vertegenwoordigen verborgen pluggen die gebruikt worden voor het maskeren spleten.

Bij het installeren van een verlaagd plafond noodzakelijk voor tot verplichte gebruik van een speciale plafondlijsten. Het moet aan de muur met lijm bevestigd. Indien gewenst, tussen de plint en het web kan worden ingesteld LED backlight.

Ook bij het installeren van verlaagde plafonds, zul je speciale hardware nodig. U zult harpoenen, pijpleidingen, speciale inserts en stokbrood nodig hebben.

Optimplast accessoires voor verlaagde plafonds: voordelen en functies

Russische "Optimplast" door de verkoop van alle soorten kunststof producten uitgevoerd. Vrij recent, het bedrijf begonnen om allerlei accessoires te produceren voor de installatie van elastische stoffen.


Russische fabrikanten produceren hoogwaardige materialen voor de installatie van spanplafondRussische fabrikanten produceren hoogwaardige materialen voor de installatie van spanplafond

Als u op zoek bent naar een duurzaam en goedkoop voor de bypass pijp, de voorkeur geven aan producten die het bedrijf "Optimlast" maakt. Contouren die door de producent zijn hoge sterkte en kan worden gebruikt voor het versterken van gaten in de folie op plaatsen plafond omloopleiding.

Ook de Russische fabrikant van de productie van hoge kwaliteit:

 1. Direct hangers.
 2. Universeel platform.
 3. Opofferingsbus.
 4. Termokoltsa.

Accessoires voor verlaagde plafonds van de firma PilotPro

Russische bedrijf "PilotPro" produceert ook hoogwaardige materialen voor de installatie van spanplafond. Onderdelen vervaardigd door dit bedrijf zijn zeer populair omdat ze een relatief lage prijs en hoge kwaliteit.

Voor de lage prijs van materialenVoor de lage prijs van materialen "PilotPro" krijgt u een goed resultaat te krijgen

Als u wilt kopen van hoge kwaliteit muur Kunststof kozijnen, de voorkeur geven aan producten van het bedrijf "PilotPro". Dergelijke vormstukken zijn vervaardigd van hoogwaardig materiaal.

De firma "PilotPro" produceert hoogwaardige:

 • Shtapikovye bevestigingssystemen.
 • Harpoen montagesysteem.
 • Platform onder de kroonluchter.
 • Panel LED-cirkelvormige configuratie.
 • Gerelateerde componenten zoals lijm en schroeven van de "bug".

Baget aan de plafonds (video)

Zoals u ziet, kiest u een geschikt materiaal en apparatuur voor spanplafond gemakkelijk te monteren. Als u een beperkt budget, kies artikelen Russische bedrijf "PilotPro" en "Optimlast". Deze bedrijven bezig met de vervaardiging van componenten, naar alle normen. Ook voorafgaand aan de installatie, pick-up accessoires, lijstwerk, verlichtingsarmaturen, sierringen, schroeven en inserts.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 − 42 =

map