De inrichting en het plafond Grilyato species

De inrichting en het plafond Grilyato species

12 October 2017Poreuze plafond Grilyato niet alleen betrouwbaar en duurzaam, maar ook past in vrijwel elk ontwerpPoreuze plafond Grilyato niet alleen betrouwbaar en duurzaam, maar ook past in vrijwel elk ontwerp siert nu dizaynEto vooral ruime kamers. Maar dit wil niet zeggen dat het slechts een plaats in het kantoor of in een coffeeshop, je kunt het in een gebouw (zoals Albes plafond) te installeren. Bijvoorbeeld, in een eenvoudige hal of woonkamer.


Grilyato plafond: wat het is

Grilyato - een stelsel van verschillende profielen langs zijn lengte, die tijdens de montage zijn lattenbodem kijken. En het is de basis van de tralies te vullen rechthoekige vormen.

Inrichting plafondconstructie:

 • Het startgebied. Het een plat vlak en hoogwaardige docking systeem aan de wanden.
 • Profielen (gidsen). Installatie van het systeem omvat drie typen profielen en ze alleen in lengte verschillen. Profileert 2,4 m1, m2 en 0,6 m. Deze profielen worden samengesteld carrier plafondframe.
 • Bevestigingsmateriaal. Het gaat om bystropodvese. Fastening bestaat uit 3 delen - dit zo'n boorgat met een lus, een naald en een haakverbinding veer voor deze spaken.
 • Panel-rooster. Ze zijn, in feite, de zogenaamde Grilyato. Paneel van elkaar verschillen maten cellen of de feitelijke structuur.

De constructie van het plafondsysteem GrilyatoDe constructie van het plafondsysteem Grilyato

Er zijn verschillende soorten plafond Grilyato modellen.


Grilyato plafond in het appartement: de voordelen

Een dergelijke constructie is echt veel voordelen, en de mythe dat het appartement is het onmogelijk om ze te ontdekken, niets meer dan een mythe.

Voordelen plafond Grilyato:

 • Omtreksruimte plafond perfect geventileerd en geventileerd;
 • Het materiaal is absoluut brand-proof, omdat het niet branden, en als het appartement is nog steeds een brand uitbrak, het plafond snel de rook van het terrein te verwijderen;
 • Vaak wordt een dergelijk systeem wordt gebruikt in een kamer met een hoge luchtvochtigheid - aluminium, gelukkig, niet roest of rot;
 • Zijn soort en kwaliteit Grilyato niet zelfs onder langdurige blootstelling aan ultraviolette straling te verliezen;
 • De bekledingslaag is zeer betrouwbaar en duurzaam;
 • Als u wilt het plafond te ontmantelen, zal het niet moeilijk zijn;
 • Plafond lichtgewicht;
 • In dit geval is het perfect verbergt het plafond van communicatie;
 • Gemakkelijk om een ​​dergelijk plafond, voor speciale grille verwijderd te houden;
 • Deze roosters gemonteerd geluidsabsorberende plaat;
 • Ten slotte is het ontwerp mogelijkheden zijn enorm - een mooi plafond met een brede waaier van kleuren en verschillende vormen.

Het eerste ding dat moet worden gedaan door het aanbrengen van plafondverlichting Grilyato moet - voor te bereiden LED-verlichting vervaardigd door een soortgelijkeHet eerste ding dat moet worden gedaan door het aanbrengen van plafondverlichting Grilyato moet - voor te bereiden LED-verlichting vervaardigd door een soortgelijkeEn Grilyato voordeel is dat je zapotolochnoe illuminators kunt instellen. En dit op zijn beurt helpt bij het originele lichteffecten en zelfs patronen te creëren. In deze situatie, zapotolochnoe lampen hoeft alleen maar aan het plafond te bevestigen op het ontwerp, de constructie zelf om een ​​dergelijke belasting op lange termijn is niet berekend.

Breed scala aan soorten en Grilyato, het is standaard, en jaloezieën, en piramide en multi-level structuren.

Formulieren plafond Grilyato

Lattenbodem of gaas plafond Grilyato - dit is niet een en dezelfde afwerking. Afhankelijk van de plaats van gebruik, het doel van het gebruik kiezen uit verschillende plafonds.

Types Grilyato:

 • Standard. Dit is een goedkoop systeem dat letterlijk overal gebruikt wordt. Gladde ophangsysteem gemonteerd strikt op hetzelfde niveau, steeds parallel aan de vloer, een U-vormig profiel nodig.
 • Blinds. Er is ook een dergelijk model. Het is het meest neprosmatrivaemye Grilyato systeem. Verzamelen kan verschillende hoogteprofielen zijn. Zo'n lattenbodem plafond verbergt eigenlijk alle communicatie, maar behoudt ook gemakkelijk toegang tot hen.
 • De piramidale model. Verzamel deze plafonds kunnen Y-vormig profiel. Het blijkt dat de cellen van het plafond als een afgeknotte piramide. Visueel, deze technologie verhoogt de hoogte van de ruimte - wordt geactiveerd rechtsvergelijkend perspectief.
 • Multilevel model. Het is ook vanuit de profielen van verschillende hoogtes. Dit is de beste optie voor het ontwerp van experimenten.

Als we praten over de kleuren, worden de standaard rails beschouwd wit, maar grijs en zwart ook voorkomen. Ook kan deze cellulaire plafond worden verchroomd, en in het kader van de "gouden".

Installatie van de Grilyato: sequentie

montage regeling is verdeeld in twee fasen - is om de oude plafond, en daarmee de installatie van het systeem voor te bereiden. De eerste stap is eenvoudig - je nodig hebt om het plafond stopverf, en vervolgens, indien nodig, om te schilderen.

Plafond Installatie-instructies:


 • Markering. Het wordt gewoonlijk uitgevoerd door laser of water niveau.
 • Installatie van wandprofiel.
 • Installatie bystropodvesov. Dit vergt extra opmaak, het plafond wordt verdeeld in stukken met een breedte van 1,2 meter.
 • Profielen instellen 2,4 m. Ze zijn opgehangen aan haken sluiting.
 • Instellen van profielen. Alle profielen moeten worden verzonden in een enkel vlak, en het gebeurt bystropodvesami-butterflies.
 • Installatie 1.2m profielen. Beide typen profielen zijn verbonden door speciale groeven.
 • profielen 0.6m instellen. Deze elementen zijn in dwarsrichting vastgezet profielen 1,2 m. De berekening is zodanig dat na installatie profielgegevens verkregen rooster.
 • Het samenstel inserts en kaarten.

Voordat u begint met Grilyato montagesysteem is noodzakelijk om het oppervlak van vloeren te bereiden, maak ze schoon van vuil en stof, en installeer vervolgens alle plafondstructurenVoordat u begint met Grilyato montagesysteem is noodzakelijk om het oppervlak van vloeren te bereiden, maak ze schoon van vuil en stof, en installeer vervolgens alle plafondstructuren

Het afronden van de installatie van verlichtingsarmaturen. Technische kenmerken van het plafond, zodanig dat de lampen eenvoudig opgehangen overlappen, ongeacht Grilyato.

De grootte van de plafond Grilyato

Grilyato systeem - Dit is het oorspronkelijke systeem op basis van drie-dimensionale geprofileerde metalen staven. Rooster van aluminium, hebben ze een U-vormig profiel. Dikte - 5 of 10 mm, hoogte - 30-50 mm.

De cellen zelf variëren in grootte. Het kan een cel 30x30 en 100x100 en 200x200 zijn. Celplaten worden gevormd, aluminium linten met een dikte 0,32-0,4 mm.

Het blijkt dat de omvang plafondraster secties - 600x600 mm.


Fabrikanten plafond Grilyato: binnenlandse of buitenlandse

We danken de uitvinding Italianen plafonds, en kwam zelfs met hen aan het eind van de vorige eeuw, Rusland, over het algemeen, is zich bewust van deze constructie niet meer dan 10 jaar.

Afmetingen Grilyato cellen geselecteerd op basis van de afmetingen van de kamer en de ontwerpkenmerken van de overlappingAfmetingen Grilyato cellen geselecteerd op basis van de afmetingen van de kamer en de ontwerpkenmerken van de overlapping

Er is geen verschil in principe bestellen hier of in het buitenland de plafonds. En in een middelgrote stad, bijvoorbeeld, Dmitrov, en in Italië dezelfde belangrijk is de reputatie van de fabrikant. Het materiaal moet worden gecertificeerd, de service - op het juiste niveau.

Bij bestelling van het plafond is niet de eerste keer, voor commerciële doeleinden, de fabrikant kan het te maken in elke gewenste kleur.

Ten minste één van die 192 die de RAL indeling binnenkomt. Veel bedrijven die accessoires verkopen, en kan berekeningen maken, dus je hoeft niet te weten materiële consumptie.

Sprinklers en het plafond Grilyato

Beregeningsinrichting - het sprinkler (verstuiver), die geïnstalleerd kan worden met een verlaagd plafond Grilyato. Dit vuur blussen, een verplicht systeem voor vele redenen.

Relatief Grilyato plafond sprinkler eisen zijn eenvoudig:

 • Je moet irrigatie van toepassing op 3mm bystrodeystvuyushey lamp en sokmontage positie op;
 • De minimale afstand tussen sprinklers beschouwd lengte van 1,5 m.

In ieder geval kunnen alle gegevens voor de berekeningen zijn te vinden in speciale tafels, waar er indicatoren voor de plafonds met verschillende maaswijdtes.

Plafondmontage technologie Grilyato (video)

Raster plafond Grilyato - is, op het eerste gezicht, een ingewikkeld systeem. Maar de buitenkant glamour, ontwerpmogelijkheden, begeleiden plafond in verschillende ontwerpen opties in een ruime kamer, waardoor het des te meer geprefereerde uitvoeringsvorm van het plafond design.

Grilyato plafond (foto)

7 0 - GL15 9a0a270c0a719b6f749054295880afd4 16 19-v7j6656wkc-1731 0820 372potolkigrilyatofoto 64 618 1405original

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 44 = 53

map