De fresco's in het interieur van de woonkamer: 3 beeld en een voorbeeld voor de selectie

De fresco’s in het interieur van de woonkamer: 3 beeld en een voorbeeld voor de selectie

12 October 2017De fresco's in het interieur van de woonkamer maken het tot een echt bijzondere en origineleDe fresco's in het interieur van de woonkamer maken het tot een echt bijzondere en originele fresco's - een wand of plafond schilderen, die eerder werd toegepast op een vochtige gips. Nu, dankzij moderne materialen, kunt u een uniek ontwerp van de kamer te creëren, en u kunt de fresco's, die kunnen worden ingericht, niet alleen de muren, maar zelfs het plafond, evenals individuele elementen van het interieur gebruiken.


Originele fresco's in de woonkamer: foto's, voorbeelden en samples

Er zijn vele soorten van muurschilderingen, die op grote schaal worden gebruikt in de inrichting van het terrein, het is niet alleen geschilderd op gips, maar ook vele andere soorten. Bovendien kunnen verschillende soorten muurschilderingen worden gecombineerd met elkaar, waardoor het meest optimale combinatie. Met het oog op de beste optie fresco's te kiezen, is de eerste om te zien monsters en foto's van afgewerkte schilderijen te kiezen voor de meest leuk vond, zodat later kunnen ze worden aangebracht op het oppervlak.

Fresco's worden geselecteerd afhankelijk van de stijl van de kamerFresco's worden geselecteerd afhankelijk van de stijl van de kamer

Maar het is de moeite waard om rekening te houden met een aantal nuances:

 1. Als de muur of een ander oppervlak bijna altijd wordt verlicht door de zon, moet u de fresco's, die worden toegepast op gips nat te kiezen, aangezien dit soort schilderij is beter bestand tegen UV-licht.
 2. In een vochtige omgeving niet mag worden afgedrukt op doek muurschilderingen, omdat ondanks de bekleding met was deze folie kan niet tolereren hoge luchtvochtigheid.

Er zijn andere types van muurschilderingen, bijvoorbeeld, op papier, als je kijkt naar de foto voorbeelden van het werk al gedaan, kunt u de meest optimale en mooie compositie gevormd op deze basis te kiezen.


Bovendien zijn deze fresco optimaal geschikt voor de decoratie van grote gebieden. Deze mural hechten aan het oppervlak met een speciale lijm, op zodanige wijze dat de voegen tussen de elementen niet zichtbaar fresco.

Voor het kiezen van de beste optie, moet de voors en tegens af te wegen, zie foto monsters en kies de beste optie op basis van de kenmerken van de kamer.

We maken gebruik van de fresco's in de woonkamer om een ​​stijl te creëren

Iedereen wil de kamer te versieren en geef het een bepaalde stijl, bijvoorbeeld, de stijl van de Renaissance, of de stijl van de Franse koningen in de bedrijvengids, die muurschilderingen produceert, zijn er vele modellen van waaruit iets meer sympathiek te kiezen en optimaal te versieren gebouwen, zoals de woonkamer, waardoor het een afgewerkt en ongewone verschijning.

Voor een ruime woonkamer in een groot appartement perfect geschikt fresco landschappenVoor een ruime woonkamer in een groot appartement perfect geschikt fresco landschappenJe moet een muurschildering op basis van de totale bewoonbare oppervlakte van de geplande interieur, bijvoorbeeld te kiezen:

 1. Voor kleine woonkamer dient de ruimte visueel uit te breiden, zou dit het fresco te veroorzaken zodat het beeld soepele overgang naar het plafond.
 2. Het moet ook kiezen voor bepaalde kleuren, is het het beste om te gaan naar de woonkamer van pastel kleuren, maar als de woonkamer is gemaakt in een bepaalde stijl, bijvoorbeeld, in het Japans, dan moet je de juiste muurschildering te selecteren.

In sommige kleine appartement woonkamer gecombineerd met keuken, in dit geval, moet u het beeld op de muurschildering stilleven selecteren. Hetzelfde perceel is geschikt voor een landhuis, dat is ingericht in een landelijke stijl.

De beste optie, en misschien wel de win-win, is het ontwerp van fresco's in de woonkamer landschap, kan het landschap elk zijn. Deze fresco kan worden geïdentificeerd slechts enkele bepaald gebied, zoals een ontspanningsruimte.

Interessante muurschildering in het interieur van de woonkamer: doe jezelf

Om de kwaliteit muurschildering maken moeten contact opnemen met de professionals die beschikken over ruime ervaring in de toepassing van de schilderijen op vrijwel elk oppervlak, maar ook rekening houden met de algemene stijl van de woonkamer en de hele kamer. Fresco wordt aangebracht op een substraat met speciale apparatuur met zand, speciaal pleister, doek, enz. Maar in financieel opzicht het is vrij duur, en voor financiële besparingen, kan worden toegepast op de muurschildering op de muren en het plafond, evenals enkele meubelstukken, moet de fresco's op de non-woven drager, evenals de fresco's te gebruiken op de lijm basis.

Onafhankelijk, zonder veel inspanning, kunt u een muurschildering op non-woven drager te maken op de muren van de kamerOnafhankelijk, zonder veel inspanning, kunt u een muurschildering op non-woven drager te maken op de muren van de kamer

Voor het aanbrengen van de fresco's op de non-woven drager, moet het aantal stappen uitvoeren:

 1. Lijn muur primer en verwerken op dit moment, sluit alle ramen en deuren om tocht te voorkomen.
 2. Vezelvliezen die worden toegevoerd aan de mural moet vooraf worden verspreid op de vloer, en verzamel de tekening algemeen wordt elke eenheid genummerd, en beginnen te houden met de mural moet de eerste baan zijn.
 3. Speciale lijm voor vliesbehang aangebracht op de wand en het weefsel, en vervolgens zorgvuldig gelijmd doeken aan de muur gewricht gewricht alle details van het beeld overeenkomt.

Om volledig de stijl van het hele leven onder de geselecteerde scène, kan het ook worden toegevoegd aan de meubels, staan ​​in de woonkamer, gelijmd speciale film onder de algemene verhaallijn, maar overdrijf het niet, om de kamer niet om te zetten in een onbegrijpelijke abstractie.

Mozaïek in het interieur van de woonkamer

Over de toepassing van mozaïeken in de inrichting van verschillende ruimtes bekend sinds de oudheid, en nu een verscheidenheid van mozaïek panelen is niet verloren zijn relevantie in de inrichting van de verschillende ruimtes, met inbegrip van en in de hal. Mosaic heeft een ongebruikelijke en uitstekende uitstraling, en is zeer goed bestand tegen beschadigingen en kan een lust voor het oog zijn voor een lange tijd. Mozaïek in het interieur van de kamer, in het bijzonder in de woonkamer, aangetrokken door zijn ongewone, felle kleuren, maar tegelijkertijd geeft de strengheid en terughoudendheid.

Tot op heden kan de mozaïek worden gemaakt met behulp van een verscheidenheid aan materialenTot op heden kan de mozaïek worden gemaakt met behulp van een verscheidenheid aan materialen


Er zijn vele variëteiten van mozaïeken, die op grote schaal worden gebruikt in het interieur:

 1. Glasmozaïek - wordt beschouwd als de meest populaire, het heeft een grote diversiteit aan kleuren, evenals lage kosten.
 2. Keramische - gemaakt van speciale platen porselein, bij het leggen dergelijke mozaïek wordt gebruikt en mat glanzend stukken.
 3. Mozaïek van de steen - marmer wordt het meest gebruikt, maar, afhankelijk van het ontwerp van de gebouwen, kan het bestaan ​​van andere stenen.
 4. Er zijn nog andere varianten van het mozaïek - de spiegel, metaal en zelfs hout.

Bij afwerking woonkamer, vaak de eerste van de bovenstaande drie typen mozaïeken, bijvoorbeeld bij gebruik glasmozaïek daaruit platen uitgespreid die na eindassemblage kan elk abstract patroon of integrale imago.

Steen of keramische tegels passen perfect in een klassiek interieur niet alleen wonen, maar ook de hele kamer. En je kunt geen gebruik maken van een natuurlijke steen, die alleen door een specialist, en imitatie keurig toegankelijk te leggen - een zelfklevende flexibele stenen, waardoor je alles zelf kunt doen.

Toepassing muurschildering-mozaïek in het interieur

Er is een ander soort van decoratie in het interieur - deze muurschildering mozaïek. De essentie van het mozaïek mural dat alle tegels direct in de natte pleister ingebracht. Er moeten deze werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren en tegelijkertijd kwalitatief als 1-2 uur het gips zijn elasticiteit verliest en de mozaïekelementen niet ingevoegd.

De muurschildering mozaïek wordt beschouwd als een exclusieve soort versiering die alleen kan worden gedaan door een professional te zijnDe muurschildering mozaïek wordt beschouwd als een exclusieve soort versiering die alleen kan worden gedaan door een professional te zijn


Deze soort kamer inrichting vereist een lange voorbereidingsfase en pre-montage van alle elementen. Vanwege de arbeidsintensiteit, alsmede de hoge kosten, wordt dit type decoratie zelden gebruikt, en in plaats daarvan is het mogelijk om de kamer is al klaar schilderijen, die van tevoren zijn gemaakt op deze manier te versieren.

Maar er zijn een aantal beperkingen:

 1. Waardoor mural mag niet langer zijn dan 3 m en een hoogte - niet meer dan 1,5 m.
 2. De prijs van dit ontwerp is ook hoog, prijzen beginnen vanaf 10 000 roebel per vierkante meter.

Wallpaper muurschilderingen in het interieur van de woonkamer (video)

Deze muurschilderingen kunnen veilig worden aangebracht direct op de wand of opgehangen met speciale haken en lussen. Met behulp van een aantal van deze fresco's gemaakt in dezelfde stijl en kleur die je kan perfect versieren de kamer en maken ze met de hulp van de zonale divisie van de woonkamer of andere ruimten.

Detail: muurschildering in de woonkamer (foto in het interieur)

1-1 1-29 3renessansfresko 25-1 1 37 37-1 57ff4d4d337f7 63 75

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3

map