De figuur van de gipsplaten aan de muur: 4 vaardigheden voor het maken en moderne aanpak

De figuur van de gipsplaten aan de muur: 4 vaardigheden voor het maken en moderne aanpak

12 October 2017Om er een interieur kamer kan creatief en interessant met behulp van originele stukken van gipsplaat zijnOm het interieur van de kamer een creatieve en interessanter te maken, kunt u de originele cijfers van gipsokartonaPreobrazit gebruik "boring" de muur is zeer eenvoudig met de hulp van gipsplaten en de verbeelding van de meester. Uit cijfers van gipsplaten verbazingwekkend gevarieerd, zodat op een muur (niche voor TV) of plafond (patronen en geometrische vormen), kunt u een waar meesterwerk te creëren. Men hoeft alleen maar voor te stellen hoe luxe het eruit zal zien op het plafond in de kinderkamer fee vlinder, waarvan de vleugels zijn geschilderd in verschillende kleuren en versierd met schijnwerpers. Dergelijke schoonheid kan geen kind weerstaan. En wat de gastvrouw droomt er niet van een moderne en originele gerechten? Flavor keuken interieur ontwerp zal een kopje koffie te geven van de gipsplaat.


Bloem van gipsplaat: het idee voor de decoratie van de muren en het plafond in de slaapkamer

Wanneer plating de muren van gipsplaat moeten overwegen het type oppervlak dat als het werk kan worden ingewikkelder en vereenvoudigen. Bloem op de muur in de slaapkamer of het leven in onze tijd erg populair, maar het kan niet maken in elke kamer.

Gipsplaten in staat te stellen een multilevel plafond te maken, maar het is belangrijk om de hoogte van het oorspronkelijke beschouwen - indien minder dan 3 m, is het niet nodig om meer dan twee niveaus te doen, als een hangende structuur zal bemoeien.

Stijlvolle interieurs aanvulling op de kamer van het meisje zal u helpen buitengewone bloem gipsplaten plafondStijlvolle interieurs aanvulling op de kamer van het meisje zal u helpen buitengewone bloem gipsplaten plafond

Indien gewenst, maakt u een imitatie rozen, moet niet rekenen op zijn minst drie lagen om het gewenste effect te bereiken. Alle abstractie en het cijfer is veel de laadruimte, dus ze zijn niet aan te raden in kleine ruimtes. Alvorens over te gaan tot het ontwerp van de muren van gipsplaat cijfers die nodig zijn om opmaak.

Kenmerken van de markup voor het creëren van een muur van een bloem:


 1. De lay-out moet worden gedaan op een vlakke ondergrond - beter op de vloer.
 2. Om de cirkel (bloemblaadjes) van grote diameter te maken is het belangrijk om een ​​speciale verdelers gebruiken.
 3. Om een ​​cirkel met de diameter te tekenen bij het maken van de meeldraden of blaadjes van een bloem van de toekomst moet in het midden van het doel anjers en bond een touw aan het en tot het einde van een potlood.
 4. Als het oppervlak volkomen vlak, kan de bloem op het hoofdvlak zijn aangebracht.
 5. Bij het maken steeg onmiddellijk tot drie cirkels doen, elk niveau minder dan in de vorige 1/3. En om de contouren van cirkels (bloemblaadjes) ongelijke vorm, die typisch is rose te maken, moet u eerst een afgewerkte foto te maken, en dan snijd het.
 6. Bij gebruik van het niveau is het belangrijk om een ​​layout van zitplaatsen op de omtrekwand te maken voor het ondersteunen bevestigingsmiddelen. Het zal duidelijk zijn dat tussen de lagen gips coating en de basis plafondruimte ten minste 8 cm moet blijven. Deze kloof is noodzakelijk om ventilatie en montagemateriaal waarborgen.
 7. Het bevestigen van het frame en het vasthouden van de bedrading onder de lampen moet worden gedaan op hetzelfde moment.

Bloemen op de gipsplaten kan vanaf het hoogste niveau worden bevestigd als een ingesprongen, en in de buurt - het hangt allemaal af van de gewenste ontwerp en de hoogte van het plafond.

Interieur patronen op de wanden van gipsplaat

Met de hulp van specifieke patronen voor de muren kan visueel verhogen of te verlagen ruimte. Verschillende figuren zijn bijzonder samenstellingen die ook zorg en precisie vereist. Heavy ontwerp staat professionals om ongewone ideeën in het interieur, zodat de meer complexe abstractie implementeren - hoe rijker de kamer ziet.

Uit cijfers van de gipsplaten - een geweldige manier om de muur aan te vullen en maken het interessantUit cijfers van de gipsplaten - een geweldige manier om de muur aan te vullen en maken het interessantVoor het maken van patronen in de gipsplaten vereisen speciale gereedschappen, zowel elektrisch als handleiding: hamer, een elektrische boor, een Bulgaar, een cirkelzaag, elektrische schaar, meetlint, niveau, hamer, driehoeken, potloden, kompassen en nog veel meer. Om rechte sneden moeten worden gebruikt met een speciale messen te maken. Frees uitgeoefend lijnen opgesteld wagen mes 2 mm gipsplaat excipiënt. Voor het snijden van gaten en binnenomtrekken gebruiken elektrische decoupeerzaag of slijpers.

Uit cijfers van gipsplaten kan niet alleen een decoratieve functie uit te voeren, maar ook dienen als planken en niches.

Om patronen op de muren te maken is veel gemakkelijker dan op het plafond, omdat ze niet moe handen te krijgen met behoud van hun schuur. Echter, de technologie prestaties muurpatronen is niet zo eenvoudig als het lijkt op het eerste gezicht. Wat zit er in de muren, plafonds die extra bevestigings- en elementen moeten worden gemonteerd - dit is de meest tijdrovende taak om uit te voeren dat de kracht is niet voor iedereen.

Cijfers van de gipsplaten aan de muur in elke ruimte

Om verschillende vormen van de gipsplaten te maken is het belangrijk om de eigenschappen van dit materiaal te begrijpen. Indien gewenst, maakt u een bepaalde vorm in de eerste plaats je goed profielniveau moet plaatsen om de bogen, nissen te maken en bevestig het vak aan de bedrading voor de verlichting te houden en pas vervolgens de afgewerkte patroon aan de oppervlakte.

Vormen kunnen complexe en exclusieve (in meerdere niveaus), en kan standaard.

Gipsplaten voldoende kunststofmateriaal, zodat deze eenvoudig versieren elke modieus interieurGipsplaten voldoende kunststofmateriaal, zodat deze eenvoudig versieren elke modieus interieur

De meest eenvoudige patronen (1-2 tiers) op de gipsplaten vellen kan worden gedaan zonder de hulp van professionals.

Je nodig hebt om complexe vormen van gipsplaat te maken:

 1. Beschikken over professionele tools die u toelaten om gebogen elementen in hetzelfde vlak te snijden.
 2. In staat om patronen te creëren, imaging volume en zelfs het effect van 3D.
 3. Ontwikkelen projecten van hoge complexiteit, bijvoorbeeld, ovaal en ronde vorm van gipsplaat, maaien hoekvormige gedeelten afgeschuind, vloeiende overgangen en gelijke afstanden tussen de lagen.
 4. Om te kunnen het gips materiaal te buigen met behulp van speciaal gereedschap.

Heel eenvoudig, het belangrijkste ding om een ​​onweerstaanbare verlangen en enthousiasme dat zal helpen bij de totstandkoming van het oorspronkelijke ontwerp te hebben.


Hoe kunt u uw eigen handen krullend gipskartonwanden maken

Wilt u krullend muren in uw kamer, in de vorm van bulk ruitvormige, vierkant, ovaal, cirkel of een rechthoek moeten gaan naar een klein project te ontwikkelen en uitvoeren van de markup. Alle elementen zijn uitgesneden met een mes of een elektrische constructie decoupeerzaag. Echter, als de gewenste buiging gipsplaat een schuin plafond te creëren nodig professioneel gereedschap en specifieke kennis en kunde om ze te oefenen.

Maak originele stukken van gipsplaten kunnen worden hun eigen handen, het belangrijkste ding - vooraf aan de vorm, grootte en ontwerp vast te stellenMaak originele stukken van gipsplaten kunnen worden hun eigen handen, het belangrijkste ding - vooraf aan de vorm, grootte en ontwerp vast te stellen

Bend gipsplaten op twee manieren: droog en nat. In de praktijk is de tweede methode is de meest betrouwbare en praktische.

Voorzijde vel verwerkt spijkerroller, betere impregneervloeistof. Vervolgens werd dezelfde kant overvloedig bevochtigd met water. Sheets kan beginnen te buigen bij het verstrijken van 2-3 uur. Zo kunt u een unieke drie-dimensionale figuren, die je niet eens van gedroomd te creëren.

Hoe is de figuur van gipsplaat (video)


Uitstekende multi-level muren of plafonds, versierd met gebeeldhouwde versieringen en verlichting - het is niet alleen gipsplaten mantel, en een kunstwerk. Bij het kiezen van patronen voor muren of plafonds moet rekening worden gehouden met de oppervlakte van het terrein. De halfcirkelvormige patronen en abstracties met scherpe hoeken kan huis geven een bepaalde stijl, zodat niet bang om te experimenteren met het interieur zijn.

Ontwerp gips cijfers (foto in het interieur)

91-1024x768 Dizajn-podvesny-h-potolkov-iz-gipsokartona-3 dizajn-potolka-iz-GKL dizajn-potolka-kuhni-iz-gipsokartona Chto-sleduet-znat-pri-montazhe-slozhnyih-potolkov-iz-gipsokartona Dizayn-potolka-iz-gipsokartona-svoimi-rukami-07 Dizayn-potolka-v-spalne-67 Dostatochno-prostoy-Dizayn-potolkov-iz-gipsokartona-dlya-kuhni dizajn-potolkov-iz-gipsokartona-15 figuri-iz-gipsokartona-1024x682

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 70

map