De dikte en andere parameters van de gipsplaat plafond

De dikte en andere parameters van de gipsplaat plafond

12 October 2017Gipsplaten is eenvoudig te gebruiken. Het kan gemakkelijk de gewenste vorm voor het plafondGipsplaten is eenvoudig te gebruiken. Het zou de gewenste vorm gemakkelijk te nemen voor potolkaGipsokarton begon meer te worden gebruikt in de jaren '70 van de vorige eeuw. Vandaag de dag, zonder dat dit spul geen reparaties uit te voeren. Gipsplaat wordt vaak gebruikt voor de decoratie van het plafond, omdat het kan worden gebruikt om zelfs een multi-level structuur te creëren. Gips is een vulmiddel van het materiaal en de plaat is de basis. Gipsplaat een gladde structuur, waardoor het vel gemakkelijk elke gewenste vorm kan worden gegeven.


De belangrijkste soorten van gipsplaat plafonds

Multilevel plafond gipsplaat leuk om het interieur van uw kamer te versierenMultilevel plafond gipsplaat leuk om het interieur van uw kamer te versieren

Welke soorten plafonds bestaan? Onderscheid 3 soorten gipsplaten: one-tier, two-tier en drie lagen. Er zijn ook modellen met een complexe configuratie.

One-level plafonds zijn samengesteld uit:

 1. Frame. Het is gemaakt van metaal en is bevestigd aan de dragende wand.
 2. Gipsplaat voering.
 3. Lampen.

A one-tier wordt vaak gebruikt als basis voor de meer complexe structuur. Dit systeem helpt om de onregelmatigheden van het plafond te verbergen en is perfect voor het afwerken van kleine omvang terrein.

Twee-niveau en drie-level systeem kan verschillende configuraties hebben. Ze worden gebruikt voor de decoratie van grote gebieden. Dergelijke systemen kunnen worden geconfigureerd ovaal, vierkant of rechthoekig.


Er zijn 3 soorten van twee-niveau en drie-level-systemen:

 • Diagonal. Dit maximum is vastgesteld op one-tier systeem of een gewone betonnen vloer. De lay-out van het type dat wordt gebruikt voor het geval u nodig hebt om een ​​visuele scheiding van een deel van de kamer. Bijvoorbeeld kan de diagonale maxima worden gebruikt voor de scheiding tussen de zitting en werken.
 • Framework. Een dergelijk systeem stelt de hoekbak of dacht vorm. Framework het plafond wordt vaak gebruikt voor het afwerken kleine gebieden, omdat het kan worden gebruikt om de visuele expansie ruimte te bereiken.
 • Zone. Dit ontwerp kan worden gebruikt om het plafond in de woonkamer of keuken te ontwerpen. Zonaal systeem is handig als je de kamer hebben verdeeld in een recreatiegebied en een werkplek.

Modellen van complexe configuratie worden zelden gebruikt. Ze moeten worden gebruikt als u wenst om een ​​multi-level structuur te maken.

Putting verzonken plafond van gipsplaat

Verzamel verzonken plafond met zijn handen net genoeg. Alvorens over te gaan met de installatie ontwerp, moet u stopverf op het oppervlak. Daarna verder met de montage van het frame.Om een ​​hoge kwaliteit beeld op te bouwen, moet je aan een plafond raster van rechthoekige configuratie te zetten. De afmeting van elke cel afzonderlijk bepaald. Wanneer u een dimensie cel notitie selecteert u de afmetingen van de ruimte.

cassetteplafond samenstel wordt gemaakt in de volgende volgorde:

 1. Volgens markup hechten het plafond aan het plafond profiel.
 2. Flexie profiel insnijden met een schaar voor metaal.
 3. Eenmaal gefabriceerd frame, overgaan tot de hemelbekleding. Om deze basis te bevestigen aan gipsplaat met schroeven.
 4. Dan moet je de plaatsen waar de bevestigingsmiddelen worden geïnstalleerd met stopverf te dichten.
 5. Vervolgens moet je de overtollige stopverf te verwijderen en breng een decoratieve coating.

Wat Drywall beter om te gebruiken voor het afwerken van het plafond

Veerkrachtige gipsplaten leveren plafond van doorzakken in het midden van de kamerVeerkrachtige gipsplaten leveren plafond van doorzakken in het midden van de kamer

Het ontwerpen was sterk, moet u de beste materialen te kiezen. In dit geval moet u rekening houden met de kenmerken van het terrein. De meest voorkomende materiaal - de gebruikelijke gipsplaat. Het is raadzaam om toe te passen voor het afwerken van plafonds in ruimten met een lage luchtvochtigheid. De dikte van dit materiaal kan variëren.

Voor het afwerken van plafonds aanbevolen gipsplaat, waarvan de dikte 9 mm. Het heeft een laag soortelijk gewicht, en zal niet te veel structuur.

Wijdverspreide waterbestendige gipsplaat. De samenstelling van dit materiaal bevat speciale antischimmelmiddelen. Vochtbestendige gipsplaat kern uit silicium korrels.

Vochtwerende gipsplaat te gebruiken voor afwerking:

 • Badkamer.
 • Kitchen.
 • Garage.
 • Balkon.

Toch is er een brandwerende gipsplaat. De samenstelling van dit materiaal omvat versterkingen. De brandwerende gipsplaat moet worden gebruikt voor het afwerken van zolders of industriële panden.


Hoe maak je een sterrenhemel te maken op het plafond van gipsplaat

Sterrenhemel Gipsplaten zal oplichten elke ruimte. Ideaal voor kamers en kinderkamersSterrenhemel Gipsplaten zal oplichten elke ruimte. Ideaal voor kamers en kinderkamers

Sterrenhemel op het plafond gipsplaat - een ongebruikelijk ontwerp oplossing. Om het element van decor te produceren kan jezelf. Om dit te doen, moet je het juiste licht motor, die zal moeten een optische vezel te verbinden kiezen.

Het fabricageproces van een sterrenhemel op het plafond gipsplaat:

 1. Eerst moet je de verzinkte profiel te bevestigen. We moeten het probleem te verhelpen met behulp van anker pluggen.
 2. Wordt dan aan het oppervlak van de schorsingen.
 3. Verlaagd plafond ingesteld profiel.
 4. We repareren het frame met schroeven.
 5. Cropped gipsplaten planken.
 6. Boor gaten in de tegels. Zij moeten optische uitgangsvezels.
 7. De optische vezel insteekgaten.
 8. Til de plaat en bevestig deze door schroeven. Herhaal dit proces zo lang als de platen het gehele plafond niet zal dekken.
 9. Dan moet je stopverf toepassen op het plafond.
 10. Naast overgaan tot kleuring oppervlak.
 11. Nadat de verf droog is, moet de optische vezel 2-3 millimeter te trekken van de gipsplaat.
 12. Beveiligde thread met een hechtmiddel.

Als u niet wilt dat het licht-generator gebruiken, kunnen een sterrenhemel te produceren met behulp van LED-lampen. Zij moeten in speciale gaten in de gipsplaten vellen worden geïnstalleerd.

De dikte van de gipsplaten aan het plafond (video)


Bij het kiezen van gipsplaten aandacht te besteden aan de grootte en het materiaal waarvan de plaat. Als u van plan om het merk plafond te installeren in ruimten met een hoge luchtvochtigheid, is het beter om de voorkeur te geven aan een vochtbestendige vellen. Om woonkamer of pak gewone gipsplaten van kinderen leveren. Ook, voordat je begint, beslissen tot plafond uitzicht. Voor de bereiding van enkele laag wenselijk ontwerpen toepassen gipsplaat geringe dikte, en voor multi - gipsplaat dan 9 mm dik. 

De dikte van de gipsplaten aan het plafond (foto)

1z4te 4a942bad108f7a8be1a03cf1d6395286 5b11cb99de8ac43d0f854510796d1fb4 13 18 000071 95 225 411 370158731

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

map