De correcte berekening van het plafond componenten Armstrong

De correcte berekening van het plafond componenten Armstrong

12 October 2017Installatie van het plafond Armstrong, alsmede eventuele reparaties vereist de juiste berekening van de componentenInstallatie van het plafond Armstrong, alsmede eventuele reparaties vereist de juiste berekening komplektuyuschihPokupat Montage plafond Armstrong "blind" - zij het niet heel redelijk te doen. Als u de onderdelen kleiner te nemen, het onderbreken van procestechnologie in volle gang van het werk, moet je terug naar de winkel te gaan en een noodzakelijke, maar niet het feit dat uw reis zal de laatste zijn. Wijzerplaat met een aandeel heeft geen zin - een extra verpakking plafondtegel of onnodige details kader zal niemand blij zijn, als, als gevolg daarvan, ongebruikt blijven. Om onnodige kosten te voorkomen, is het noodzakelijk om te weten hoe alle componenten te berekenen.


Armstrong systeemplafond: het berekenen van componenten

De berekening van het plafond Armstrong is het zelfde noodzakelijk iets, als het hebben van zichzelf onderdelen, gereedschappen en mankracht. En deze berekening is niet zo moeilijk als het lijkt op het eerste gezicht.

De berekening kan worden opgeladen:

 • Zanger komende samenstel;
 • Leveranciers van verlaagde plafonds.

Er is een andere optie - online berekening van de website van de vennootschap (online calculator).

Berekening van de componenten is meestal de verantwoordelijkheid van de kunstenaar werkt, maar vandaag sommige bedrijven bieden online calculators op hun websitesBerekening van de componenten is meestal de verantwoordelijkheid van de kunstenaar werkt, maar vandaag sommige bedrijven bieden online calculators op hun websites


De waarden voor de berekening

Leveranciers van verlaagde plafonds, evenals online calculator gebruik van bepaalde formules geven een benaderende berekening, waarbij de hoeveelheid materiaal bepaalt te gebruiken, omdat zij slechts drie waarden.

namelijk:

 1. Oppervlakte in m2;
 2. De afmeting van de platen;
 3. Perimeter in rm

Deze gemiddelden zal nauwelijks de consument aan te passen. De juiste berekening helpen om fouten te reduceren tot een minimum.Online calculators zijn vrij eenvoudig te gebruiken, maar de nauwkeurigheid van de berekening in dit geval, in de regel, laat veel te wensen overOnline calculators zijn vrij eenvoudig te gebruiken, maar de nauwkeurigheid van de berekening in dit geval, in de regel, laat veel te wensen over

Gemeend wordt dat het nauwkeurigste berekeningen verkregen in het verlaagde plafond uitvoerders Armstrong.

Het feit dat deze berekeningen moeten ze ook doen, omdat het gezicht niet in theorie maar in de praktijk, rekening houdend met de vele nuances ter plaatse. Onder nuances in dit geval verwijst naar de partitie, kolommen, balken, enz Echter, hoeveel mensen - zoveel meningen. Om hun beslissing te nemen, in ieder geval, alleen voor u!

De grootte van de plafond Armstrong: hoe de berekening van

Dus, wat is nog steeds nodig om de parameters te bepalen, zoals de grootte van Armstrong plafond?

Je moet berekenen:

 • Aantal platen;
 • Het aantal geleidingsprofielen;
 • De lengte van de rand van de wand;
 • Het aantal hangers en ankers.

Voor de berekening van het goed, moet u de nodige metingen te maken, en het gebruik van metingen en formules van sommige coëfficiënten en formules.

Nauwkeurige metingen - het is bijna honderd procent garantie voor een goed resultaatNauwkeurige metingen - het is bijna honderd procent garantie voor een goed resultaat


Natuurlijk, zonder rekening te houden met een aantal kenmerken van de kamer, alles is zo nauwkeurig, maar het is bijzonder klein, wat ook nodig om rekening te houden, toe te voegen op een aantal van het materiaal of accessoires.

Hoe kan het aantal platen te bepalen

Om het aantal groepen vast, het plafond (S), wordt gedeeld door het oppervlak van de ene plaat en voeg een andere plaat (sommigen het geval, voeg twee).

Het kennen van de totale plafondoppervlak en ook het gebied van de ene plaat voldoende gemakkelijk om het aantal platen vastHet kennen van de totale plafondoppervlak en ook het gebied van de ene plaat voldoende gemakkelijk om het aantal platen vast

Bijvoorbeeld: het plafond, bijvoorbeeld 5,6 x 3, 3 gelijk in oppervlak 18, 48m2, het gebied van een plaat, bijvoorbeeld 0, 32m2 (dit geldt voor platen formaat 600 x 600 mm, hoewel de werkelijke afmetingen 610 x 610mm) of vermenigvuldigd met 0, 74m2, indien platen formaat 610 x 1219mm (genoemde afmetingen - 600 x 1200).

berekening gids

Om de geleiders berekening moet rekening houden met hun lengte en een bepaalde coëfficiënt. So. Een profiel met een lengte van 3, 66m, deze gelijk aan 0,8 mi, y geleiders 1,22m lang is 1, 55. S - gebied van de kamer, en we vermenigvuldigen met een coëfficiënt en vervolgens delen door de lengte van het profiel.

Berekening gids voor Armstrong plafond is gemaakt met een speciaal tariefBerekening gids voor Armstrong plafond is gemaakt met een speciaal tarief


Bijvoorbeeld: 18,48m x 0, 8: 3, 66 = 40, 39, dwz. Profiel 41, met een lengte van 3, 66m, om een ​​kamer met een plafondoppervlak van 18 48m.

Hoe de bevestigingsmiddelen te berekenen

Om de pariëtale rand, die een lengte van 3, 05M heeft berekend, volstaat het om de omtrek van de kamer te meten.

Het aantal pluggen en suspensies berekenen, is het noodzakelijk om een ​​andere factor die 0,7 mi beschouwen. Opnieuw vermenigvuldig het gebied van de kamer, nu, in dit tempo, krijgen we het gewenste aantal stuks.

Berekening van bevestigingsmiddelen is ook heel eenvoudig en zal niet veel tijd in beslag nemenBerekening van bevestigingsmiddelen is ook heel eenvoudig en zal niet veel tijd in beslag nemen

Bijvoorbeeld: 18, 48 × 0, 129 = 7, 36, d.w.z. 130podvesov 130 en pluggen.

Gezien het bovenstaande kan worden gezien van alle dat de berekeningen geen speciale kennis en de berekening nodig hebben is beschikbaar voor iedereen - al beslist door een eenvoudige formule en ratio.

Het gewicht van het verlaagde plafond Armstrong 1m2

Gewicht per 1m2 plafond is een belangrijke factor. Plafond apparaat omvat het gebruik van verschillende moederborden.

Gemiddeld is het gewicht van het plafond Armstrong is 2,5-8 kg / m2. Alles hangt natuurlijk af van de aard van het gebruikte materiaal. De dikte van de platen kan variëren.

Toepasselijk materiaal:

 1. hout;
 2. metaal;
 3. Basalt en minerale wol.

Door zijn lichtheid, de minerale vezelplaat is aangepast voor het plafond ArmstrongDoor zijn lichtheid, de minerale vezelplaat is aangepast voor het plafond Armstrong

Natuurlijk, smaken verschillen. Men hoeft helemaal niet herkent een minerale vezelplaat, de voorkeur aluminium, anderen willen niet iets anders dan gebruik maken van aluminium, en anderen geven de voorkeur de spiegel oppervlak, de vierde, een beroep doen op minerale vezels, gezien het feit dat dit echt is wat ze nodig hebben.

Natuurlijk, de boom ziet er meer solide, maar lichte minerale vezels boord, zal u verlossen van het gedoe met de installatie.

Voordelen minerale plaatjes

Hoe zwaarder het plafond, dus, natuurlijk, hebben meer hangers.

Voordelen van minerale plaatjes:

 • Lage prijs;
 • Lichtgewicht ontwerp zal besparen op dit aspect, omdat de apparatuur;
 • De verschijning van Nice stelt ons in staat om het comfort en zelfs sommige toonbaar te geven aan elke ruimte.

Mineral plaat vergelijkt ook gunstig af bij de prijs en mooie verschijningMineral plaat vergelijkt ook gunstig af bij de prijs en mooie verschijning

Uiterlijk minerale platen geschikt voor de meeste consumenten, zoals blijkt uit de hoge omzet van dit materiaal.

Accessoires voor verlaagde plafonds Armstrong

Misschien moeten we ons richten op extra apparatuur voor verlaagde plafonds Armstrong.

Het zou verkeerd zijn van deze valse plafonds te spreken zonder vermelding van de accessoires, zonder welke het plafond niet echt modern plafond zou zijn.

Zonder mooi, zou moderne ventilatieroosters en lampen niet de schoonheid van gemak en functionaliteit.

Dus extra apparatuur:

 1. Ventilatierooster;
 2. plafondverlichting.

Honingraat Ventilatierooster uit slagvaste kunststof en is geïnstalleerd in systeemplafonds Armstrong zonder speciale bevestigingsmiddelen.

Om het basismateriaal voor plafonds Armstrong zijn voorzien van ventilatieopeningen en ingebouwde verlichtingOm het basismateriaal voor plafonds Armstrong zijn voorzien van ventilatieopeningen en ingebouwde verlichting

De parameters van deze module:

 • Dikte - 8 mm.
 • Cell size - 15 × 15mm.
 • Totale afmetingen van het rooster - 595 x 595 mm.

Het rooster is vervaardigd van kunststof (PVC), wit. Van tralies ventilatie Sota bieden niet alleen de technische functies, maar ook, belangrijker nog, ziet er geweldig uit in het interieur.

Wedstrijden voor plafond Armstrong

Wedstrijden zijn onderverdeeld:

 1. Verzonken in het plafond. De meest beproefde vorm van de inrichting, dat op betrouwbare wijze bedient de consument is niet de eerste twaalf jaar. Betrouwbaar en duurzaam, eenvoudig te bedienen.
 2. Vals plafond. Geïnstalleerd op het plafond oppervlak. De meest gebruikte in kleine ruimtes: hal, garderobe, bijkeuken, badkamer. De constructie maakt een dergelijke parameter de spleet (minimale hoogte) tussen de basis en het plafond, kleiner worden gemaakt.
 3. Decoratieve verzonken. Het verschilt zeer pompeuze uiterlijk, geven de ruimte een "koninklijke" uiterlijk.
 4. LED-paneel. De meest moderne en stijlvolle vorm van verlichting. Deze ultra-dunne paneel, de meest rendabele, duurzame (levensduur van 50.000 uur)

Wedstrijden voor plafond Armstrong kan zowel worden ingebed of bedektWedstrijden voor plafond Armstrong kan zowel worden ingebed of bedekt

Daarnaast zijn LED-lampen zijn verschillend en dat ze minder brandbaar en stoten zeer weinig warmte. Dit type verlichting verbruikt een werkelijk te verwaarlozen hoeveelheid elektriciteit, en dat is ook belangrijk voor het comfort van gebruik, geven een vloeiende, natuurlijke en trillingsvrije licht.

Berekening componenten verlaagd plafond Armstrong (video)

Tot slot wil ik het volgende op. De correcte berekening van het plafond Armstrong, bespaart u van onnodige problemen en kosten. Ze hebben net al zei, het is duidelijk dat aan het plafond te berekenen is niet al te veel moeite, en de actie is absoluut noodzakelijk. Bijna niemand zal genieten van de extra onderdelen van het plafond, die zal worden te verstoffen jarenlang in uw garage of kelder voor de komende jaren. Nutteloze dingen waarvoor u al het geld hebben betaald, kan geen andere emoties veroorzaken behalve een gevoel van teleurstelling. Om dit te voorkomen, gebruiken nemudronymi formules en coëfficiënten, of vraag hen om het voor je doen door iemand anders: de verkoper in de winkel, of directe montage kunstenaar.

Veel geluk voor jou herstellen!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 3 =

map