De constructie van twee lagen: twee niveaus plafond van gipsplaat

De constructie van twee lagen: twee niveaus plafond van gipsplaat

12 October 2017Duplex gipsplaten plafond te benadrukken en een aanvulling op het algemene ontwerp van de kamerDuplex gipsplaten plafond te benadrukken en een aanvulling op het totale ontwerp pomescheniyaKrasivye plafonds in de kamer - het is altijd een zeer belangrijke touch aan de totale uitstraling van de kamer. De vorm en het ontwerp van het plafond niet afzonderlijk waargenomen, is het deel van het totale ontwerpconcept, zodat het ontwerp moet stilistisch en kleur op een organisch milieu. Om te kijken naar haar, en het was leuk, en de specificaties niet voor problemen zorgen.


Bunk plafonds: voorbereiding

Eerst en vooral, natuurlijk, voor te bereiden een schets of tekening van de toekomstige bouw. U hoeft niet alleen om het ontwerp te definiëren, maar ook om de berekening van de materialen te maken. Om dit te doen, kunt u profiteren van speciale online calculator waar je data (grootte van de kamer, enz.) In te voeren, en de service berekent hoeveel zal gipsplaten nodig, bevestigingsmiddelen, etc.

Het maken van een twee-level plafond van gipsplaat is onmogelijk zonder het creëren van schetsen en berekeningenHet maken van een twee-level plafond van gipsplaat is onmogelijk zonder het creëren van schetsen en berekeningen

Vervolgens moet je het vuile werk te doen, of beter gezegd, om ervoor te zorgen dat al het natte werk volledig is afgerond. We hebben het over de ruwe afwerking van de wanden, vloer chape, etc.

Volg en de voorwaarden waaronder de reparatie wordt uitgevoerd - de luchtvochtigheid mag niet hoger zijn dan 75%. Een temperatuur - niet minder dan 15 graden.

Vervolgens moet je een antecedentenonderzoek waterpas meter plafond horizontaal te doen. De afwijking 5 mm of meer vereist oppervlak uitlijning. Indien de pleister loslaat sterk, zeer stoffige, verwijdert de kamer droog proces primer en plafond zashtukaturte overlappen. Maar als gipsplaten systemen al het plafond zal nemen, het plafond is de fundamentele proces is niet nodig.


Twee-level plafonds in het appartement: wat zijn benodigde materialen en gereedschappen

Als u zeker weet dat de hoogte van de kamer is genoeg om twee meer tier hangen als alle ideeën en beoordeeld, goedgekeurd schets, kunt u de benodigde gereedschappen en materialen te bereiden.

Gipsplaten installatie vereist nauwkeurigheid en precisie, zodat een set van meten en installatie tools die nodig zijnGipsplaten installatie vereist nauwkeurigheid en precisie, zodat een set van meten en installatie tools die nodig zijn

Hulpmiddelen voor de job: • Schroevendraaier en hamer;
 • Waterpeil en over het algemeen met het niveau;
 • Bekleding kabel en draad constructie;
 • trapladder;
 • Drywall Saw;
 • Roulette plein;
 • potlood;
 • Een mes met een lemmet volgens de GCR;
 • Hammer.

Installatie 2 gelaagde plafond veronderstelt de aanwezigheid van de volgende materialen:

 • GCR;
 • De drager en de geleidingsprofielen;
 • U-vormige hangers;
 • Schroeven voor metaal.

Eerst kies je het frame op de omtrek van het plafond, dan is bekleed met gipsplaten op twee niveaus, en installeer dan de lampen. Af te ronden afwerken.

De afmetingen van de twee-level plafond: Hoe verlaagd plafond

Twee-level plafonds, natuurlijk, maken de ruimte op een hoogte. Maar het is niet altijd mogelijk zonder verlies - en wanneer u wilt gelaagde structuur te installeren, en niet naar het gewenste gebied te verliezen. Om u te helpen een keer komt.

Nieuw plafond must in dit geval kleiner dan de kern.

Twee-level plafonds met niches op de ommuring kunt u visueel te behouden vloeroppervlakTwee-level plafonds met niches op de ommuring kunt u visueel te behouden vloeroppervlak

Focus op de muur met een raam - zich afkeren van haar afstand van 180-200 mm.

Zal resulteren in het plafond een niche waar je de gordijnen kunt instellen. Als gevolg daarvan - kunt u de verbinding verbreekt de oude gordijnen, zonder de grootte te veranderen. Visueel is dit ook van invloed op de perceptie van de ruimte.

Het markeren van de twee-level plafond met zijn handen

Deze fase verdient uiterste concentratie, omdat het de kwaliteit van de gehele structuur bepaalt.


Hoe de lay-out van het plafond te maken:

 • Neem roulette en potlood, definieert een punt op de wand die een broncode voor de lijn (horizontaal) van de onderrand van de doos;
 • Het waterniveau afbrekingspunten in de buitenste en binnenste hoeken van de kamer;
 • Bekleding snoer tussen de markeringen maken de horizontale lijnen;
 • Teken een lijn over het plafond, dat de binnenomtrek van het tweede niveau.

Daarna wordt op het vlak van de ruimte, binnen de omtrek van potentiële trunking, een raster van rekken van de eerste gelijkmaker. Op de kruispunten van de rasterlijnen, u en lossen schorsingen.

Installatie van het plafond in twee niveaus: werkplan

Stap voor stap gids zal u helpen begrijpen dat sommige van de stappen is het casco en wat is hun volgorde.


Plannen voor de bouw van een dubbel plafond:

 • Het markeren van de montage raster;
 • Ontwikkeling van het project van het plafond;
 • Bepaling van de sequentie van de erectie niveaus;
 • Berekening en materiaal aankopen;
 • Transfer naar het voetbevestigende roosterplafond;
 • Tussenruimte falshpotolka niveau;
 • framesamenstel;
 • Pakking van de communicatie;
 • Verdere verlaging vormstukken en gevormd curvehuls (indien nodig, zoals het creëren van een golf curve);
 • Gipsplaat panelen gestel;
 • Afwerking het plafond;
 • Installatie van verlichting en ventilatie.

Heel vaak is er een geschil, wat is het niveau van de eerste berg. Het is simpel, als het tweede niveau van het gebied is niet groot, gaande eerste frame van het eerste niveau, en hebben hem opgehangen frame van het tweede echelon.

Prioriteit kader montage onder de gipsplaten plafond hangt af van de grootte van de tiersPrioriteit kader montage onder de gipsplaten plafond hangt af van de grootte van de tiers

Als de tweede rij uitgebreid moet worden gemonteerd op het eerste langwerpige hangers en alleen tussen de elementen van het tweede niveau noodzaak domontirovat eerste frame.

Ontwerper twee-level plafonds: hoe te kiezen

Een optie tegenwoordig heel gewoon - is het gecombineerde plafond. De belangrijkste omtrek van de noodzaak om een ​​vel van weefsel of PVC doek te trekken en aan de zijkanten van de doos om de gipsplaat te monteren. Het wordt vaak gebruikt in deze uitvoeringsvorm plafonds met afdrukken van foto's.

De combinatie van PVC-doek en gipsplaten plafonds split-level te creëren - een trendy bestemming voor alle soorten gebouwenDe combinatie van PVC-doek en gipsplaten plafonds split-level te creëren - een trendy bestemming voor alle soorten gebouwen

Als we praten over het ontwerp van het plafond in de studio, moet het plafond worden gedaan met de overgang, die ruimte zou gezoneerd. Overgangen kunnen worden gedefinieerd split-level plafond of het gebruik van verschillende kleuren.

Doe vandaag plafonds, die verbonden zijn met nissen en planken, en zelfs met een decoratieve trap.

Wat betreft kleuren, is er altijd relevant White + Bright. Een heldere en kunnen natuurlijke, verzadigde kleuren, bijvoorbeeld, paars of turquoise zijn.

De installatie van de twee-level plafond van gipsplaat (video)

Vierkante en rechthoekige, klassieke en origineel, met een spel van licht en kleur - two-level plafonds vandaag de dag is meer dan decoratie in de bovenzaal. Ze geketend de aandacht voor het interieur en fungeren als schakel tussen de elementen.

Het ontwerp van de twee niveaus plafond van gipsplaat (foto)

wr-720sh-18 De constructie van twee lagen: twee niveaus plafond van gipsplaat 0d8441520d541bXL 050114b978dec1orig 13-2 1bd037a26b883aead133df9598ffc2af 14 14-1 20 310

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 35

map