The BlogMaak een hanger in de hal met zijn handen de eenvoudigste manier van platen of metalen stavenMaak een hanger in de hal met zijn handen de eenvoudigste manier van platen of metalen staven We komen thuis en uit te trekken kleding. Dat ze niet liegen, hangen we het op een hanger. Dus kleding ons niet te voorkomen, is het niet toe leidt dat op het appartement. U kunt altijd snel de jas of vacht, terugkijkend naar de plek waar alle kleren opknoping. Als u een kleine hal badkamer en geen plaats om de kast te zetten, zal de hanger alle problemen op te lossen. Deze eigenschap kan van verschillende grootte zijn. Zo kunt u ophalen van de hanger, ondanks de grootte van de hal. Hun ontwerp is divers, maar je hebt de mogelijkheid om een ​​hanger te maken voor zijn eigen sketches.


Kleerhanger in de hal met zijn handen

Hanger noodzakelijk iets, als u vaak op bezoek komen. Het kan je spullen hangen weg, het stappen in uw gang. Hebben hangers meestal in de buurt van de voordeur, om niet te lopen in de schoenen aan de overkant van de gang. Nu de verscheidenheid van hun grote. Zoek een geschikte hanger die gemakkelijk past in het interieur. U kan zijn eigen handen te maken door individueel design.

Hanger om haar taken uit te voeren, moet het zijn:

 • comfortabel;
 • gemakkelijk;
 • Betrouwbaar.

Je hebt besloten om hun eigen handen hanger te maken. Dan moeten we van tevoren weten wat het moet zijn. Je moet niet vergeten wat maakte de muren van de gang.

Als de muren zijn gemaakt van gipsplaten, is het nodig om na te denken over de hanger. Dan is het niet hoeft te worden gemonteerd op de muur. Mount hanger op de muur van gipsplaat moeilijk.

De installatie van een dergelijke wand omvat het gebruik van speciale apparatuur, gereedschappen en pluggen. Deze muur is niet bestand tegen de belasting van een heleboel dingen, dan vallen hanger.


Hanger moeten worden uitgerust met zoveel haken, die genoeg om de hele familie dingen tegemoet te komen zou zijnHanger moeten worden uitgerust met zoveel haken, die genoeg om de hele familie dingen tegemoet te komen zou zijn

Floor modellen hebben een aantal haken. Als je dingen op te hangen met regelmatige tussenpozen, zal het niet vallen. Dit kenmerk heeft een laag gewicht en kan worden verplaatst naar een nieuwe locatie indien nodig.

Maak een hanger met je eigen handen kan van eenvoudige materialen zoals hout, vezelplaat of spaanplaat. regelen het dan mooi - om te schilderen of het toepassen van een geschikte foto / ornament.De meest voorkomende materiaal voor de vervaardiging van hangers - boom. Van het is gemakkelijk om een ​​bepaalde vorm te maken.

Birch is niet het beste materiaal voor de vervaardiging van hangers. Hout heeft een brosse structuur, waardoor de bevestigingselementen schroeven, is er een grote kans op beschadiging van het eindproduct.

De materialen die u nodig heeft, bijna iedereen in het huis. Een set van tools en materialen voor: decoupeerzaag, ijzerzaag, schuurpapier, haak, schroevendraaier, plank.

Neem het bord grootte. Het behandelde hout: shlifuete haar. Vervolgens passeert over het oppervlak met schuurpapier om het perfect glad te maken.

Eindig het doen van uw eigen smaak. Het kan worden afgedekt met vernis of verf board. Bevestig de haken op het bord met de hulp van de schroevendraaier.

Voor het fixeren het eindproduct op een muur, zijn er twee types installaties:

eerst: U kunt het rek aan de muur te bevestigen door het boren doorheen.

tweede: de achterkant van de hanger om een ​​lus te maken, en vervolgens opgehangen.


Hanger is klaar en kan worden gebruikt voor andere doeleinden.

Wij produceren originele hangers in de hal met zijn handen

De hal is de eerste kamer in het appartement. Dus gasten worden met bijzondere aandacht voor het. U kunt toevoegen aan de oorspronkelijke hanger interieur gang en maken het hun eigen handen. Dit zal de aandacht van de mensen die hebben besloten om te komen bij u langs te trekken. En je al hun spullen op de originele hanger: kleding, paraplu's, tassen en diverse accessoires. Maak van uw gang en maak het mooi - eenvoudig, snel en goedkoop.

Voor de vervaardiging van hangers in de gang, kunt u de oude metalen buizen gebruiken, maar daarvoor moeten ze worden geschilderdVoor de vervaardiging van hangers in de gang, kunt u de oude metalen buizen gebruiken, maar daarvoor moeten ze worden geschilderd

Elke persoon die in het huis zijn er onnodige dingen die kunnen worden gebruikt voor de vervaardiging van hangers. Boards, ski's, dozen, oude meubels - dit alles kan worden gebruikt als basis voor de originele hanger.


Je moet hechten aan de ski haken, bevestig de gehele structuur aan de muur - hanger is klaar voor gebruik.

Kleerhanger kunnen zijn:

 • status;
 • wand;
 • Bestaan ​​uit individuele haken.

Voor het klassieke ontwerp van de kamer hal geschikt houten of metalen hanger matig (natuurlijke) kleuren.

De originele oplossing hanger, bestaande uit de afzonderlijke haken. Ze zijn opgehangen aan de muur zelf. Haken kan een interessante vorm, kleur en design hebben. Bijvoorbeeld in de vorm van regendruppels gerangschikt in een chaotische wijze. Bevestig haken jezelf kunt zijn, zonder gebruik van extra hulpmiddelen.

Waarbij de aangehechte hangers en haken

Hangers en haken zijn verschillende soorten wandmontage. Je bent vrij om ze aan de muur zonder het gebruik van speciale apparatuur of toe te passen. metalen haken zijn geschikt voor houten hangers. Ze geschroefd extra bevestiging - schroeven.

Voor de vaststelling van de meest hangers en haken kunnen worden gebruikt schroeven of lijmVoor de vaststelling van de meest hangers en haken kunnen worden gebruikt schroeven of lijm

Haken voor hangers kan het volgende type bijlage hebben:

 • zuignap;
 • Speciale hechtstrook;
 • Magneten.

Alle drie de soorten sluitingen, die zijn begiftigd met haken, hebben niet veel tijd en inspanning nodig voor de installatie.

Het is goed te beseffen dat dit soort mounts niet bestand zijn tegen een groot gewicht kleding (jassen, jassen). Deze haken worden gebruikt om de hoeden te hangen.

Hoe de juiste hanger gang kiezen

Voorafgaand aan de aankoop of de productie van kleerhangers, moet u de vele nuances te herinneren. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de vrije ruimte en het ontwerp van de entreehal van de kamer, waar een hanger of op welke hoogte op te hangen te zetten.

Als de kamer is gemaakt in de stijl van het land, dan zal het pak hanger, gemaakt in de vorm van een boomAls de kamer is gemaakt in de stijl van het land, dan zal het pak hanger, gemaakt in de vorm van een boom

Tips voor het kiezen van een hanger:

 • Het moet in harmonie zijn met de kamer design;
 • Floor kostuum model geschikt voor liefhebbers van minimalisme;
 • Voor klassieke stijl muur geschikt model;

Hanger is licht van gewicht. Het kan snel worden verplaatst of verwijderd. Velen kiezen voor de hal van dit type hangers.

Hoe maak je een hanger te maken in de hal met zijn handen (video)

Elk appartement moet een hanger in de gang zijn. Het is een praktische eigenschap van het interieur. Het neemt minder ruimte in dan kasten. Het kan een grote hoeveelheid kleding te houden. Elk ding is opknoping op een bepaalde haak, en u minder tijd doorbrengen op zoek naar het. Alles wat je nodig hebt om mee te nemen op de straat - een zak, paraplu, hoed, sjaal en jas kunnen zijn op een bepaalde plaats in de buurt van de voordeur. Daarom is het het overwegen waard de verwerving of vervaardiging van zulk een prachtig apparaat voor zijn hal kamer.

Het ontwerp van de hanger in de hal met zijn handen (foto voorbeelden)

1400/06/03 03 3-25 4-27 10 22-28 46 56kjrtfhrh 86f430edb242d596df6bd43e3f2d9e0f 701de922d81516acfe615e27091e6269

Leave a Comment

Your email address will not be published.

− 1 = 2