De bouw van de trap in het huis: 3 manieren om hun eigen produceren

De bouw van de trap in het huis: 3 manieren om hun eigen produceren

12 October 2017De trap in het huis in de eerste plaats veilig moeten zijn uitgevoerdTrap in het huis van de eerste plaats moet veilig konstruktsieyLestnitsa bindmiddel kan structuur in het bouwelement zijn, en dienen als decoratie, niet alleen binnen, maar ook in de tuin. In de afgelopen jaren zijn er meer en meer mensen verhuizen van de stad, en huizen bouwen, niet alleen in één verdieping, maar in een paar, en om te bewegen tussen de twee verdiepingen, hebben behoefte aan een ladder.


Ladders voor woningen gelegen buiten de stad

Werkgebied ligt in een groot gamma kan worden verwezen elk bedrijf, dat de productie en installatie heeft individueel doen, naar het totale ontwerp en de binnenruimte. Zo'n bedrijf is in vrijwel elke stad.

U kunt besparen op het ontwerp, de Services Ltd., en doe het zelf trappen in het huis.

Om dit te doen, kijken naar wat zijn de opties van de trap kunt zien in een droom, kies een favoriet, koop de benodigde materialen, en beginnen om het te doen met zijn eigen handen.

Voor huizen gelegen op het platteland, perfect trap gemaakt van houtVoor huizen gelegen op het platteland, perfect trap gemaakt van hout

assemblagesequentie:


 1. De eenvoudigste manier is om een ​​ladder die bestaat uit modules dergelijk ontwerp klaar modules, die met elkaar verbonden, als ontwerper.
 2. U kunt een ladder gemaakt van hout te maken, want dit is het meest geschikte materiaal te verwerken, en daaruit kunnen we een ladder van elke vorm, die zijn vastgelegd in het huis te verplaatsen van verdieping naar verdieping en de zolder te maken. En ook een ladder die decoratieve zal zijn, zelfs voor een poppenhuis, en kan elk gebied te versieren.
 3. U kunt een ladder en andere materialen, ijzer, steen, beton, enz., Vooral die trappen zijn buiten het huis geïnstalleerd te maken. Om niet bezig te houden met het schoonmaken van de trap van de sneeuw in de winter, is het mogelijk om een ​​verwarmingssysteem te bouwen.

Het is niet alleen mogelijk om een ​​ladder van een bepaald te vervaardigen, is het mogelijk om de verschillende materialen, zoals metaal en glas (wanneer gewenst worden getemperd), metaal en beton, metaal en hout, etc. combineren Door een combinatie van verschillende materialen kunnen interessante ontwerpen, die nemen weinig ruimte te creëren en het creëren van een bepaalde stijl in de kamer.

Een huis zonder trap binnen

In sommige gevallen worden particuliere huizen gebouwd zonder trap binnen, dit wordt gedaan om ruimte te besparen. In dit geval is het mogelijk om de trap buiten het huis, wat leidt tot het tweede en eventueel hechten en op de derde verdieping met de ingang van de zaal en kan worden afgesloten, dat wil zeggen met een luifel en zijwanden, om niet te vallen precipitatie.

Trap buiten het huis zal ruimte binnen te besparenTrap buiten het huis zal ruimte binnen te besparenHet beste is om een ​​ladder te vervaardigen uit metaal, kan van verschillende types zijn:

 1. Wenteltrap - een dergelijke inrichting een verticaal cirkelvormig ontwerp, dat in het midden van de metalen paal is bevestigd met daaraan bevestigd een spiraalvormige trap. Hoewel dit trap neemt weinig ruimte in, maar het is lastig vanwege de ontwerpkenmerken moeilijk om de ouderen te bewegen.
 2. Een ander type ladder die buiten het huis kan worden geconstrueerd, is een trap met een draaitafel tussen de mars. Rotatieplatform horizontaal geplaatst en worden gebruikt voor de ingang van het huis en de trap. Deze ladders zelfs gebruikt als een uitbreiding van het flatgebouw als nooduitgang.

Maar om zulk een ladder te maken is het noodzakelijk om het vertrouwen professionals op te bouwen, omdat hun constructie is nodig om te voldoen aan bepaalde parameters, waaronder de SNIP en normen, en andere normen om te voorkomen dat de integriteit van de constructie in gevaar brengen, met inbegrip van een multi-verdiepingen tellend woongebouw in de bouw van de trap.

Hoe de meest trap in het huis tuin te maken

De regeneratie van de tuin en het tuinhuis, veel mensen zijn het bouwen van twee verdiepingen huizen, zodat ze comfortabel in het warme seizoen zou kunnen zijn. En om comfortabel op de tweede verdieping te krijgen, moet je een ladder, in welk geval het zelf kan bouwen op te bouwen. We moeten starten vanuit de trap met betrekking tot het huis van de tekening om te begrijpen hoe deze wordt gepositioneerd ladder, hoeveel ruimte het zal duren, enz. D. Ook moet metingen van de opening maken om de hoogte, helling, aantal stappen, de hoeveelheid materiaal, enzovoort berekenen. d.

De makkelijkste optie voor het huis - een trap gemaakt met hun eigen handenDe makkelijkste optie voor het huis - een trap gemaakt met hun eigen handen

Bouw principe:

 1. De eenvoudigste trap in de twee verdiepingen - een ladder trap, die twee balken, schuine 23-36ᵒ, die op het onderste deel van de vloer van de eerste verdieping kamers zijn aangebracht, en het bovendeel zijn bevestigd aan de doorgang naar de tweede verdieping.
 2.  De balken worden gesneden loodrecht op de gleuven zodat de hoogte stap was 180-200 mm, en de breedte van de stappen gelijk aan 250-300 mm.
 3. In de aangegeven lijnen geplaatst napilennye grootteplaten, horizontaal gestapeld eerst, vervolgens de verticale, kunnen deze op de nagels, schroeven, lijm timmerman aangebracht.
 4. Daarna Ladder behandelde schuurmachine, verf en lak. Indien nodig, kunt u de balusters en leuningen te bevestigen.

Later kunt u elk ontwerp van de trap te maken, voert u een tekening (tot lakken), hangen als decoratie gordijnen, langs de reling van het zelfde, kunt u de ruimte te sluiten onder de trap, in het algemeen, de smaak en de mogelijkheden te verfijnen.

Een goede trap in het huis op Feng Shui

Feng Shui - is de Chinese kunst van het harmoniseren van de ruimte en het milieu, zodat de harmonie was in het huis, moet het te bouwen in overeenstemming met de kunst. Volgens de Feng Shui, de trap, is een dirigent van energie Qi en dus de ladder kan niet worden omgezet in een magazijn, in het bijzonder oude dingen. Ook volgens deze leer de ladder worden verwijderd van de ingang geplaatst, indien dit zo is, dan is het beter om te veranderen, als de gelegenheid er. Als de ladder is zwart, moet worden gecombineerd met goud of zilver. Als het wit, is het ook noodzakelijk om de andere kleuren te vullen.


Volgens de Feng Shui, moet de ladder niet worden gevestigd in het midden van de kamerVolgens de Feng Shui, moet de ladder niet worden gevestigd in het midden van de kamer

Enkele nuances:

 1. Je kunt het niet bouwen in het midden van het huis, als je niet kunt bouwen, zodat het begint vanaf de ingang of eindigen vlak voor de ingang van de tweede verdieping. Het is onmogelijk om een ​​wenteltrap te plaatsen in het midden van het huis.
 2. Als de ladder is gedraaid naar de deur, die is gelegen in het zuid-west of noord-oost, tussen haar en de ladder een lucht bel moet hangen. Als de ladder is gedraaid naar de deur, waardoor de noord-west of west, is het noodzakelijk om twee vazen ​​met water te zetten.
 3. Als de ladder is gedraaid naar de deur die naar het noorden, is het noodzakelijk om de grote bloem te zetten. En wanneer gaat naar het zuid-oosten of het oosten, is het noodzakelijk om een ​​heldere lamp te zetten. Als de locatie van de trap in het zuiden, moet hang een facet geslepen kristallen bal tussen haar en de deur.

Beter, in termen van Feng Shui, wordt het beschouwd als een goede trap, die is breed, licht stijgend omhoog met hele stappen, moet het onderste gedeelte van de trap goed verlicht zijn

Een eenvoudig voorbeeld van de trap in het huis met zijn eigen handen

Maak een ladder in het huis kan vrijwel iedereen, genoeg om een ​​minimale constructie vaardigheden en de verschillende varianten van ladders modellen en ideeën en het voorbeeld van de vergadering is niet ingewikkeld te hebben. Voor degenen die voor het eerst zijn hand in de bouw van trappen geprobeerd, wordt u aangeraden de moeite waard om de bouw van de ladder beginnen met de meest eenvoudige ontwerp.


Het bestaat uit drie hoofdelementen:

 1. Stringers - de zogenaamde primaire drager van de trap, het aandeel van de bulklading, en zij worden vast fase. Ze zijn gemaakt van een staafvormige logs, die in staat is om het gewicht van een of twee mensen weerstaan ​​zonder enige problemen. Daarin, op bepaalde afstanden, die sneden horizontaal en verticaal, met daaraan bevestigd later stadium.
 2. Direct stappen zelf, die zijn bevestigd op kosour, gemaakt van dikke planken, opilennyh grootte. Nadat alle onderdelen klaar zijn, stringers in te voeren hen ontworpen. Fix en bevestig ze het podium.

Als u eerst wilt een ladder met je handen te maken, te beginnen met een eenvoudig ontwerpAls u eerst wilt een ladder met je handen te maken, te beginnen met een eenvoudig ontwerp

Maar, voordat je met de bouw van de trap te beginnen, moet u een reeks berekeningen uit te voeren om de lengte van de stringers te bepalen en op basis hiervan, het aantal trappen.

Plak hoofdregel - instaphoogte moet gelijk zijn aan 150-180 mm, breedte 250 mm, de optimale hellingshoek van de ladder ongeveer 35-37ᵒ leidt vooral voor kinderen. U kunt meer dan de hellingshoek te doen, maar in dit geval zou lastig om de ouderen te bewegen.

Kies de trap naar het appartement in een normaal huis

In een typisch bakstenen huis kan ook niet zonder trappen, trappen in huizen gepresenteerd geheel vervaardigd in fabrieken voor de productie van betonnen trappen. Elke ingang van het huis is voorzien van een ladder, waardoor mensen in haar appartement. Voor het grootste deel, zal trappen en ingangen in deze huizen niet ingericht, en om jezelf op te vrolijken, ondernemende huurders via beheersvennootschappen eerste reparaties uit te voeren, en vervolgens toegepast op deze verschillende patronen of gewoon proberen om ze mooi te regelen. Deze portalen vreugde in zijn soort, niet alleen de bewoners van het huis, maar ook de gasten.

De trap kan regelen op een zodanige manier dat het alle huurders zal bevallenDe trap kan regelen op een zodanige manier dat het alle huurders zal bevallen

Er zijn manieren om de ingang en de trap te versieren:

 1. Breng de tekeningen op de veranda, geplaatst in de ingang van bloemen, bijvoorbeeld, in de hoek van de aanvoer, de roman gordijnen op het raam, niet per se goed, en kan eenvoudig zijn (als het niet een luxe huis). Reiniging en onderhoud toegang voor de procedure kan worden uitgevoerd verantwoordelijke mensen.
 2. Sami trappen kan worden geschilderd in een andere kleur, maar niet al te ijverig te zijn, om toegang te krijgen niet een nalyapistuyu abstractie wordt.

Zo is het mogelijk om zijn makkelijk genoeg krachten om de ingang en de trap, dat was leuk om te gaan bij de ingang of uitgang zal stelen. Het belangrijkste ding is niet om het initiatief te voeren, om de orde te handhaven, om tijd te sleutelen aan van tijd alles wat werd gedaan.

Ontwerpkenmerken van de trap in de hoek van het huis

Plaats voor trappen in uw eigen blokhut kan bijna overal worden geplaatst, maar als een klein deel van het huis, zoals 6x6, is het het beste om een ​​plaatsing van de trap te maken in de hoek van het huis. Als u een ladder niet kan plaatsen op deze plek, is het noodzakelijk om andere mogelijkheden te overwegen.

Bijgebouw een huiswand, waarbij de ladder wordt gehouden kan worden gebruikt als overgang van de garage naar binnen.

Deze uitbreiding zal ruimte te besparen in het huis, en ook kan worden gebruikt als een kleine opslagruimte voor dingen.

De trap in de hoek van het huis moet zeer betrouwbaar en sterkDe trap in de hoek van het huis moet zeer betrouwbaar en sterk

Use cases:

 1. U kunt een gecombineerde constructie te maken, waardoor het bijvoorbeeld een aanvulling op de erker, die een andere toon decor te stellen. We moeten om de dekking van een dergelijke constructie te overwegen, als het donker is, dan lopen de trap zal gevaarlijk zijn.
 2. De structuur moet een robuust ontwerp dat aan alle veiligheidsnormen voldoet aan hebben, niet alleen zijn eigen gewicht, maar ook het gewicht van de ladder te weerstaan ​​en gaan op mensen.

Het is niet nodig om dergelijke structuren te gebruiken in hoogbouw, aangezien het moeilijk om dit met de noodzakelijke bouwnormen, is het beter om een ​​tweeledige structuur doen.

De trap in het huis met zijn eigen handen (video)

De beste optie is om een ​​low-rise bouw te installeren in het huis, moet ook bezorgd over de veiligheid. Dit impliceert een zekere breedte en hoogte van de treden, de helling van de trap, leuningen en apparatuur etc. En dit moet voorzichtig te verwijderen alle dimensies, en alleen dan overgaan tot de bouw.

Voorbeelden van trappen in woningen (foto interieur)

1-staircase 2-9 0040 8yalpqz 13-1024x650 36traditional-trap-1WHG 27 71 0512 477db13ea60977b350beb8d81582

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 + = 20

map