De beste werken van kruissteek, tips en trucs

De beste werken van kruissteek, tips en trucs

12 October 2017De composities geborduurd met een kruis, het interieur ziet er erg origineel en stijlvolDe composities geborduurd met een kruis, het interieur ziet er erg origineel en stilnoLyubaya galerie geborduurd kruissteek werk is indrukwekkend - u wilt verder en verder te kijken, om te overwegen andere mensen "hvastushki", en na te denken hoe veel kracht en inspanning neemt de ene of de andere technologie. In borduurwerk is echt veel geheimen en subtiliteiten, maar mooi volbrachte werk is nergens te nemen, die noodzakelijk zijn om jezelf te begrijpen, als je echt wilt leren hoe om te borduren.


Geborduurd kruissteek werk: het begin en trucs

Als we praten over de technische prestaties, kan kruissteek worden toegeschreven aan een telbare soorten borduurwerk. Het basiselement van een dergelijke handwerk - handgemaakte kruissteek naad, het bestaat uit twee elkaar snijdende schuine steken. Gewoonlijk voor borduurwerk uniforme geweven weefsel.

Het kan katoen of linnen, maar neemt vaker een speciale doek voor kruissteek. Canvas heeft een platbinding, die het werk vergemakkelijkt. De structuur van de stof in dit soort handwerk - een beweging die zeer belangrijk.

Voor kruissteek is perfect voor katoen of linnen stofVoor kruissteek is perfect voor katoen of linnen stof

Cellen op het doek kunnen van verschillende grootte zijn - de hoeveelheid is afhankelijk van de grootte van het kruis geborduurd, en zelfs de omvang van het werk. Root voorkeur met grote mazen doek. Dit zal u helpen de nodige naaien vaardigheden te ontwikkelen. Ja, en strengen n gedraaid.

Borduur nauwkeurig en prachtig helpen regelingen, die moet in staat zijn om te lezen. Als u alle stappen van het naaien te volgen, krijgen echte foto's, waarvan de beste kan een lange tijd aan elk interieur versieren. Natuurlijk zal het ontwerp van dergelijke werken worden verleend.


Cross Stitch: het beste werk en de soorten steken

Vandaag de dag, borduurwerk kruis versierd niet alleen kussens, servetten, gedragen onder het shirt, maar ook handtassen, koshelechki, broches. Bovendien kunnen beelden willekeurig origineel zijn - zoals "The Kiss", die Klimt schreef, kun je een kruis borduren!

Veel beginners verwarren de woorden "Steek", "half-cross", "Engels kruis." Het moet dit te begrijpen, en een lijst op zijn minst de basis steken. Veel van hen ook.

Met dergelijke samenstellingen kunnen worden geborduurd versieren elk doek of kussenMet dergelijke samenstellingen kunnen worden geborduurd versieren elk doek of kussen

De belangrijkste soorten van de gewrichten:  • Danish kruis - een aantal steken wordt uitgevoerd vanaf linksonder naar rechtsboven en in tegengestelde richting van de tweede gestikte reeds bovenste regel - het gaat van rechtsonder naar linksboven;
  • Engels kruis - elke X individueel gestikt, naaldstok in de rechterbovenhoek, verticaal gehouden, wordt in de rechterbenedenhoek van het kruis.

Afgezien van deze kruisingen worden vaak steken de vloer bij de naad borduurpatronen en "forward needle". Kleine naden zijn vaak opgesteld langs de omtrek fragmenten geborduurd kruis, markeren hun expressie, waardoor het beeld gegeven perfect af.

Nou, als je wilt gecombineerd geborduurd werk te doen. Bijvoorbeeld verknoping borduurwerk en kralen, en glad oppervlak of kruis of X en linten. Het ziet er altijd expressief en interessant.

Omnium werk kruis: wat te doen met het volbrachte werk

wat nu te doen - toen het werd bijna aan het eind van het borduren, vragen voor beginners hebben. Zo wordt het borduurwerk uit de hoepel, ze keurig ontdaan warm ijzer. Uiteraard moet dit door de beschermende laag van weefsel. Veel naaister aan te raden om het werk te wassen na het afstuderen, is het noodzakelijk dat de draden en stof verbonden gelijkmatig, en het beeld is meer naadloze geworden.

Grote geborduurde afbeelding is een grote gift voor jonggehuwden op bruiloftGrote geborduurde afbeelding is een grote gift voor jonggehuwden op bruiloft

Iemand anders doet - de basis van verwerkte warm water voor het begin van het proces van het borduurwerk, dan is de stof zal krimpen. Maar deze subtiliteiten zijn meer ontwikkeld in de loop van het werk. Elk naaister is "mijn geheimen" en velen van hen zijn verdeeld in populaire blogs - wassen of niet wassen, hoe de stof, die de hoepel, houten of plastic, en andere "recepten" productie borduurwerk nemen af ​​te handelen. Deze gouden tips die nuttig zijn voor andere craftswomen kan zijn. Zij zullen dan dragen uw naam: bijvoorbeeld, Fedorov regeling of afdichtingen Petrova. Niet één gespecialiseerde portal plaatsen zoals dagboeken.

Het proces van kruissteek voor beginners (video)

De kruissteek heeft een groot aantal mooie momenten, waaronder in het bijzonder, en werken aan jezelf. Je merkt echt dat staal doorzettingsvermogen, rustiger, meer geduld, leren om hun tijd beter te beheren.


Good luck!

Kruissteek (foto)

56 22-40 80 748 00000002543 2757 14677 2536412 70977cd76f532f41203d134689949764 10454479

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =

map