De beste trap met metalen kosour: 6 aanbevelingen

De beste trap met metalen kosour: 6 aanbevelingen

12 October 2017Ladder op metalen kosour perfecte aanvulling op het moderne ontwerp van de kamerLadder op metalen kosour perfect bij het ontwerp van de moderne pomescheniyaZhiltsy particuliere huizen en ruime appartementen aan te vullen steeds meer aandacht aan de trap op de metalen kosour. Zijn functie is de mogelijkheid om esthetische en functionele component ontwerp te maken. Hoe nauwkeuriger de gevormde base, hoe gemakkelijker de vervaardigingsstappen. Dat is de reden waarom beginners en professionals wordt aanbevolen om te beginnen met de kenmerken van dergelijke structuren te begrijpen.


Specificaties van metaal op de ladder stringers

Afhankelijk van de architectonische kenmerken van de gebouwen en de financiële draagkracht van de eigenaar, wordt het ontwerp op twee manieren worden uitgevoerd. In het eerste geval is de metalen Saddle stairs stappen verschaft bevestiging aan de bovenzijde.

Laterale inkeping grootte van 10 tot 13 cm, wordt grotendeels bepaald door inwendige breedte van de trap.

De grotere projectie moet groter worden gebeld. Slechts zeer zelden in zo'n geval is de installatie van een trap. Een tweede uitvoeringsvorm van de installatie van dergelijke structuren montagestappen tussen de liggers.

Voor het installeren van een metalen trap, moet je denken bij voorbaat van het ontwerp en de bouwVoor het installeren van een metalen trap, moet je denken bij voorbaat van het ontwerp en de bouw

In deze hebben we het over de volgende ontwerp kenmerken:


 1. Kosoura maximale dikte varieert van 10 tot 14 cm en breedte -. 8-14 cm Veel hangt af van het aantal stappen.
 2. Het gebruik van incomplete en complete podstupenek, afhankelijk van de architectonische kenmerken van het gebouw. Beide opties zijn verbonden met behulp van deuvels of lijm.
 3. De aanwezigheid van een laterale zigzag kosoura.

Bij het ontwerp moet rekening houden met specifieke kenmerken van de geselecteerde wijziging stappen. Hoe nauwkeuriger dit is gebeurd, hoe minder tijd het zal het proces van de installatie te nemen. een als voorbeeld gegeven stroomschema (TTC) wordt gevormd op basis van de verzamelde informatie - document waarin verdere werkzaamheden.

Rassen metallic Saddle trappen

Tot aan de overgang naar de praktische uitvoering van het goedgekeurde project, moet je zorgvuldig analyseren alles. Sterkere mate geldt stringers parameters. In de kern, zij fungeren als een soort van steun voor de stappen.

Hoe beter het is gemaakt, hoe langer het zal stap duren. De meest voorkomende uitzicht op de tekening is een directe vorm.

Om de ladder was stevig en veilig is, is het noodzakelijk om alleen hoogwaardige materialen te kiezenOm de ladder was stevig en veilig is, is het noodzakelijk om alleen hoogwaardige materialen te kiezenDe productie is gemaakt van hout en metaal. Veel minder gebruik maken van een combinatie van beton en materialen hierboven vermeld. Dit wordt gedaan in gevallen waarin het noodzakelijk is om een ​​grote klassen diameter te maken.

Afhankelijk van het ontwerp vorm, het is geïsoleerd volgende soorten:

 • coil;
 • Zig-zag - het is ook wel te breken;
 • Direct.

Naast de directe optie wordt gebruikt in de architectuur en de gebroken schroef. Voor hun succesvolle implementatie vereist bepaalde ervaring en theoretische kennis.

Rechtop metalen kosour voor trappen

Ondanks de schijnbare aantrekkelijkheid van het hout, het metaal is nog steeds het meest populaire materiaal voor de vorming van een toekomstig kader. Dit is te wijten aan slijtage van het materiaal en zijn niet gevoelig voor externe invloeden.

Het gewenste profiel of metalen pijp maakt, waarvan de grootte overeenkomt met de parameters van toekomstige stappen.

Eerst moet je om alle maten op te lossen. De verzamelde informatie zal eerder de benodigde hoeveelheid materiaal bepalen.

Bij het installeren van ladders op metalen kosour, experts raden aandacht besteden aan de helling ontwerpBij het installeren van ladders op metalen kosour, experts raden aandacht besteden aan de helling ontwerp

Om het proces meer nauwkeurige metingen zal de volgende aanbevelingen te helpen:


 • Bevestig de hoogte van de structuur;
 • Behoren de hellingshoek van de ladder te bepalen;
 • Mark op de tekening parameters van de treden en stootborden.

Zoals de ervaring leert, is het voldoende om de parameters van de enige vaste kosoura lossen. Iets ingewikkelder is het DWG ontwerpen. In dit geval worden de bovenstaande parameters vastgesteld in de sectie.

Universal metalen ladder op een stringers

Vet in elke versie, gemaakt op dezelfde berg. Je je realiseert dat is alleen mogelijk in het geval dat het niet de belasting aanzienlijk is gepland op de structuur. Bovendien moet rekening worden gehouden met de geometrie van de ladder. Als voor een beurt een paar meer zou moeten zijn, dan is er een behoefte aan twee of meer kosour.

Veel mensen geven de voorkeur aan een universeel ontwerp te kiezen, omdat het snel kan monteren en installerenVeel mensen geven de voorkeur aan een universeel ontwerp te kiezen, omdat het snel kan monteren en installeren

Ook wordt aandacht gevestigd op de fysische parameters van de wanden. Als deze niet leiden tot het sluiten van hun kracht, is het beter om te stoppen op de optie met twee ijzeren klemmen.


Er zijn een paar tips van ervaren bouwers:

 1. De montage - veelzijdige optie waarmee zelfs met veel negatieve externe factoren. Net als de ontwerper kubussen, allemaal gebouwd in een vrije manier.
 2. Als we de oorspronkelijke ideeën te verlaten is er geen verlangen, maak dan kwaliteit 1-string zadel ladder kan als volgt zijn. Wandmontage gebeurt in 4-5 punten met behulp van metalen pinnen.
 3. Voor woningen met kinderen en 4-legged lievelingen passen modulaire trappen constructie. Hun essentie zit in de titel. Bij hen kunt u letterlijk lopen.

De enige beperking is de eis van de aanwezigheid van een grote ruimte.

De exacte berekening van Saddle trappen: online aanbevelingen

Nauwkeurigheid en precisie, niet alleen de beleefdheid van de koningen, maar de bouwer en trouwe vriend. Ten tijde van de vaststelling van de noodzakelijke parameters vereist een calculator voor alle nauwkeurig een juwelier berekenen. Het eerste ding om te onthouden - de wiskundige berekeningen voor de trap naar de houten en metalen voet gebeurt op verschillende manieren. Ja, er zijn een aantal gelijkenissen, maar het is niet nodig om tussen de twee technologieën op deze basis, het teken "=" te zetten.

Maak metalen trap comfortabel en veilig mogelijk te maken door een goede inrichting berekeningMaak metalen trap comfortabel en veilig mogelijk te maken door een goede inrichting berekening

Direct berekening is als volgt:

 1. De lengte van de draagconstructie wordt bepaald op basis van de Stelling van Pythagoras. Gewenste parameter wordt verkregen door eerst een kwadraat van de hypotenusa, gevolgd door de vierkantswortel te nemen.
 2. Het is de hoogte van het been trap 1 naar de verdieping 2. Het is noodzakelijk om de afstand van de bovenkant van de trap toe te voegen aan de onderkant van de trap. Om de hellingshoek te berekenen moet de verhouding van de gehele structuur te meten.

Verdere wiskundige berekeningen hangt af van het stadium van bevestigingsmechanisme. Als wordt besloten om alles te doen in het huis met de hulp van de merrieveulens, dan moet je een beetje minder dan het oppervlak van de stap bar nemen.

Installatie Rules Saddle trappen

media handling rules zijn niet afhankelijk van wat er geselecteerd is gebaseerd voor de bouw van de trap met zijn handen op de tweede verdieping. Het is moeilijker om mee te werken met metalen, die de installatie van de merrieveulens. In aanvulling daarop is het noodzakelijk om een ​​basisplaat die is vervaardigd uit plaatmetaal passen.

Plaat wordt gesneden in de vorm van stappen op zodanige wijze dat het te bedekken zonder uitsteeksels. Daarna alle vastgelast aan de drager via een verplichte bevestiging met bouten.

Snel en correct plaatsen van metalen Saddle trap zal je helpen specialistenSnel en correct plaatsen van metalen Saddle trap zal je helpen specialisten

Enigszins complex vertegenwoordigt complex ontwerp staptype voorzien van een dubbel stringers. In dit geval is het niet nodig de bovengenoemde merries gebruiken.

De volgende procedure is als volgt:

 1. Bolz Toepassing - door middel van pluggen en de vastlegging van de steunpoot traptreden.
 2. Staalsteun de vorm van een gebogen plaat met 4 schroeven bevestigd.
 3. Het gebruik van hout om merrieveulen raden als zoals houten balken. De onderdelen te pinnen of pluggen vast.

Gesneden loopvlak - alle trappen zijn bevestigd aan de ondersteunende kosour door middel van schroeven met de toevoeging van lijm.

De installatie van metalen trap aan de stringers

Zodra alles klaar is, kunt u veilig overgaan tot de praktische uitvoering van het project. Om ervoor te zorgen dat alle componenten werden in de plaats, is het raadzaam om de tekening voor zijn ogen te zetten. Nieuwkomers in uw leven te vereenvoudigen, te beginnen met het middelste gedeelte van de ladder profiel. In dit geval is het gemakkelijker de nodige aanpassingen uit te voeren. Zelfs als er niet erg groot of fout, zal niet alles om aanpassingen te maken te vernietigen.

Als u besluit om de trap op hun eigen installeren, dan moet je voor te bereiden op voorhand alle materialen en gereedschappen voor de baanAls u besluit om de trap op hun eigen installeren, dan moet je voor te bereiden op voorhand alle materialen en gereedschappen voor de baan

ervaren ontwerpers bereid zijn een aantal aanbevelingen voor beginners:

 • Alle lagerelementen worden onttrokken;
 • Gebruikte schroeven en bouten met een grote veiligheidsmarge;
 • Stel kosour nodig op het voorbereide oppervlak.

Zadel trap met zijn handen (video)

Functioneel en aantrekkelijk ontwerp, gemaakt op basis van de houten of metalen stringers, geschikt voor een prive-woning, cottage of kantoorruimte met voldoende ruimte. Zo niet, dan kunt u altijd kiezen voor een compacte versie. We hebben het over een zigzag en rechte uitvoering. Voor het installeren van elk van hen uitgevoerd zorgvuldige metingen.

Details: Saddle trappen (foto voorbeelden)

2k 3 043 063 312 7 91 113 0238 01006

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − = 23

map