De beste regeling van de Japanse kruissteek en Sachiko: 5 opties

De beste regeling van de Japanse kruissteek en Sachiko: 5 opties

12 October 2017Japanse borduurwerk kruis regelingen nogal interessant, origineel en het aantrekken van degenen die verschillende tinten van de oorspronkelijke combinerenJapanse borduurwerk kruis regelingen nogal interessant, origineel en het aantrekken van degenen die verschillende ottenkiChem aantrekkelijke originele Japanse borduurwerk kruis regelingen te combineren - dus het zijn originaliteit en soms zeer ongebruikelijke combinatie van kleuren. Bijvoorbeeld, vuur met licht groen - het wordt beschouwd als een geslaagde combinatie, terwijl de meerderheid van Russisch sprekende naaldenvrouwen deze mening niet delen. In ieder geval, fans van de Japanse regelingen voor borduurwerk er is heel veel. Maar wat schema's zijn het meest populair?


Cross Stitch: regeling van de Japanse motieven, Sachiko apparatuur

voor Japanse borduurwerk kruis schema's kunnen worden verkregen op vele manieren, variërend van autografische thumbnails maken (onder meer door middel van computerprogramma's), het beëindigen van het gebruik van een teken dat u graag als basis. Oh, dat, en kalligrafie in alle Aziatische landen hebben nog nooit problemen gehad - op hetzelfde moment is het moeilijk voor de gewone mens, maar dat het de aandacht trekt.

Japanse borduurwerk Sachiko is een eenvoudige, interessante en gastronomischeJapanse borduurwerk Sachiko is een eenvoudige, interessante en gastronomische

De meest populaire gebruikte motieven voor borduurwerk in Japanse stijl:

 • Sami Japans (Geisha beeld op het canvas);
 • samurai;
 • hiërogliefen;
 • Sakura;
 • Tempels met bijbehorende schuin dak in Japanse stijl.

Natuurlijk, dit is niet alle sets die worden gebruikt in kruissteek. Maar we moeten niet vergeten dat niet elk ontwerp is geschikt als een sjabloon. De reden is simpel - kruis borduurwerk in Japan, in principe, niet bestaat. Er is gecultiveerd techniek Sachiko, een rechte naald. En het kan tegelijkertijd uitgevoerd worden voor een paar restjes stof uitgevoerd.


Wat is de Japanse kruissteek

Zoals bekend is, was oorspronkelijk een Japanse vrouw niet stikken oversteken. Voor hen was het de traditionele Sachiko, en andere methoden te verspreiden pas na de 17e eeuw, toen Japan begon te ontwikkelen in principe, vreemde landen. We weten ook dat een groot deel van de Japanse kunst van het handwerk gaf Chinese meesters. Een deel van de cultuur wordt letterlijk genomen, zoals het schrijven van tekens. Als nu borduren een kruis? Deze gecombineerde techniek Sachiko en traditionele borduurwerk.

Japanse borduren Cross - een combinatie van conventionele borduurwerk machines, en Sachiko, die de meest dunne draden te gebruikenJapanse borduren Cross - een combinatie van conventionele borduurwerk machines, en Sachiko, die de meest dunne draden te gebruiken

Belangrijke verschillen: • Totaal voor de creatie van het werk gebruikt slechts één koppeling;
 • Het beeld wordt bovendien ingericht met traditionele Sachiko (maakt een soort patroon in de figuur);
 • De borduren gebruikt de dunste draad.

Een thema, dat de Japanners van oudsher gebruikt in borduurwerk, zijn vrij standaard: dit landschap, en enkele foto's van sakura, bloemstukken. En, natuurlijk, prachtige personages duidelijk het handhaven van een prachtige kalligrafie.

diagrammen voor het em: Japanse karakters en de keuze van het materiaal

Herhaal Japanse motief in zijn werk is relatief makkelijk, vooral als het gaat om de personages. Vroeger kruissteek dunne draad met monochroom. Dat wil zeggen, gebruik maken van een heldere stof, die is versierd met donker patroon op de top. Het maken van zijn kleur - niet de beste keuze. Behalve dat je de zwarte kleur, kan vervangen zoals rood.

Japanse borduurwerk motief, voorzien van wit linnen en zwarte en rode dradenJapanse borduurwerk motief, voorzien van wit linnen en zwarte en rode draden

Waar het circuit te krijgen? Geschoolde werknemers beweren dat de gemakkelijkste en rechts tegelijk optie - om hun eigen te maken met de hulp van computerprogramma's. En toch kunnen ze gratis op de discussiefora, met inbegrip van hele collecties worden gedownload.

Voor beginners, kunt u beginnen met de volgende tekens:

 • Veel succes;
 • Sakura;
 • moed;
 • Sachiko.

in de stijl van het verschil is te verwaarlozen, en de steek is beter om te beginnen vanaf de bovenrand.

Handige tips voor kruissteek in de Japanse stijl

Aangenomen wordt dat het basismateriaal waarop de volgende tekening kan vlakte, maar bereid met vierkanten wordt gemaakt. En het is handig om een ​​dikke lange naald te gebruiken, en niet weinig, hoewel dunne draad wordt gebruikt (zelfs als het natuurlijke zijde).

Wanneer kruissteek in de Japanse stijl wordt aanbevolen om een ​​dikke lange naald te gebruiken, zelfs op dunne doekWanneer kruissteek in de Japanse stijl wordt aanbevolen om een ​​dikke lange naald te gebruiken, zelfs op dunne doek


Hoe om te voorkomen dat in streeppatroon op de top van de steken niet over de uitgestrekte draad te steken?

Om dit te doen, kunt u:

 • In het proces van het tekenen van de bodem van de kleine gaten te bereiden op toekomstige steek;
 • Op de top van alle beveiligd met lak;
 • Gebruik verschillende doeken op elkaar gestapeld. Het eerste patroon wordt genaaid een seconde - een tweede vertraagde.

Borduren in de Japanse stijl (video)

Natuurlijk, een paar zinnen is het onmogelijk om alle vaardigheden van de Japanse naaldenvrouwen beschrijven - dit alles komt alleen met ervaring. Maar de fundering in principe identiek - onder de dwarsliggers op dezelfde diagonale velden worden uitgevoerd. By the way, in Japan, veel in het proces van het creëren van een werk van het veranderen van de grootte van de cellen. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld sierlijke bloemen te combineren op een doek, met dezelfde karakters. 

Japanse borduurwerk kruis regelingen (foto)

0b8a18aed6620eorig-- 1-- 7d08e85256a4-- 159-- 812-1-- 978f11544d95021676b9451d2ec417e4-- 83275-- 410145617487-- 428013648810-- 452217449396--


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 54 =

map