De beste regeling Cross Stitch: kinderen - het kind zal blij zijn

De beste regeling Cross Stitch: kinderen – het kind zal blij zijn

12 October 2017Borduren kruis kan gemakkelijk leren hoe je niet alleen vrouwen, maar ook mannen, en zelfs kinderenBorduren kruis kan gemakkelijk leren hoe je niet alleen vrouwen, maar ook mannen, en zelfs detiVyshivka kruis - is de meest voorkomende vorm van borduurwerk dat zowel professionals als amateurs van handwerken kunt beheersen, kan zelfs ernstige man leren hoe om prachtige meesterwerken, borduren kruis. Kruissteek is zelfs mogelijk om een ​​kind te leren op te halen voor deze baby motieven en licht regeling, om een ​​paar lessen te brengen.


kruissteek regeling - borduurwerk kinderen

Introduceer kinderen om handwerk, het leren manuele vaardigheden en het vermogen om te borduren maken, kunt u de elementaire circuits, die de volgorde van de beschikbare kruissteek uiteengezet gebruiken.

borduurwerk kruis stelsels met kinderen moeten kinderen:

 • Groenten en fruit;
 • Silhouetten en objecten;
 • Letters.

Kinderen gemakkelijk leren om te borduren, het belangrijkste ding dat ze interesse toondenKinderen gemakkelijk leren om te borduren, het belangrijkste ding dat ze interesse toonden

In eerste instantie, het werk, de kinderen nodig hebben om vertrouwd te maken met de hoepel, naald, draad, materiaal en borduurwerk regeling. Om te beginnen is het mogelijk om de plaats van de eerste invoer van de naald te identificeren in de stof, waardoor vlekken op de stof met potlood.


Het basisweefsel voor een extra borduren, kunnen gebreide stoffen worden gebruikt, is zacht lichaam, niet verfrommeld, het paste goed thread floss.

Voorts kinderen moeten cellen introduceren van de waarde in het borduren en de bewegingsrichting van de naald regeling. Als een kind leert de nodige kennis, kunnen kruissteek een hobby voor hem geworden. Borduren kinderen alleen op te halen licht en kleurrijke regeling borduurwerk zou goed passen in het interieur, en kinderen gevormd in kinderen een gevoel van schoonheid.

Tender's voor kruissteek: kinderen

Met circuits voor kinderen kruissteek, kun je baby kleding, schilderijen voor kinderkamers, handdoeken, dekens, quilts naaien. Schema's kunnen worden gedownload van het internet, zijn de meest uiteenlopende thema's van borduurwerk kruis.

borduurwerk regeling voor kinderen kan worden gevarieerd: • Kinderen baby's;
 • Slapende kinderen;
 • Kinderen in de kleuren;
 • Zwart en wit borduurwerk kinderen.

Borduurwerk, die geeft kinderen die niet verlaten niemand onverschilligBorduurwerk, die geeft kinderen die niet verlaten niemand onverschillig

Borduren kruis de baby borduurwerk wordt gebruikt van 2 tot 50 of meer kleuren van draad en afspoeling, want kinderen zijn altijd kleurrijk borduurwerk. Kleuren kunnen afwijken, afhankelijk van het gekozen thema. De regeling kan onderwerp steek en de plot zijn. Onderwerp regeling vereist minder draden en plot, omgekeerd, breidt het kleurengamma garens gebruikt. Blanks voor kinderen borduren schema's kunnen van verschillende grootte zijn, afhankelijk van de grootte van het beeld.

Cross Stitch - Kid

Cross-borduurwerk baby's die geschikt zijn voor aanstaande moeders en grootmoeders. Het werk moet beginnen met de selectie van borduurwerk circuit complexiteit haalbaar zijn als gevolg van hun eigen capaciteiten. Dan moet je garenkleuren poobodrat om het circuit op het aangegeven op de regeling zelf en Hank floss nummer.

Op advies van professionals handwerken en kruissteek, moeten draad voor gezicht borduurwerk van de baby worden gekozen op de lichtere tint dan aangegeven in de uitvoering van de regeling, zoals color floss te verzadigd.

image achtergrond moet ook licht of helder zijn, als de kinderen in de kindertijd en jeugd zijn meer ontvankelijk voor lichte en heldere kleuren.

Het schilderij, waarin kinderen uitbeelden zal best op licht gekleurde doekHet schilderij, waarin kinderen uitbeelden zal best op licht gekleurde doek

Werkstukopspanning de stof in het borduurraam en aan de slag, met inachtneming van de volgende regels van het borduren:

 • Embroidery's baby begint vanaf het midden van het web;
 • Borduren naald vanuit het midden naar de randen;
 • Donkere kleuren kan worden vervangen door licht.

Met behulp van foto's zomer borduurwerk kinderen, beter om te kiezen voor felle kleuren flossen. Winter met kinderen thema, zoals een set van "Watching Kerstman" kan worden 2-4 keer gedaan in donkere kleuren, een opvouwbare draad. De pasgeboren baby of peuter moet worden geborduurd met delicate bloemen alleen filamenten roze, perzik, beige kleur. Slapende kind moet ook worden genaaid lichte tinten en kleuren van floss.


Vooral populair zijn zwart en wit kruissteek in retro-stijl. De kinderen in deze stijl van borduren er realistisch uitzien als een 3D-beeld.

Geborduurde kinderen zijn ideaal voor de inrichting van de ruimte van kinderen kid's op elke leeftijd, vanaf de geboorte tot de basisschoolleeftijd.

Children's kruissteek

De jongen is blij vrolijk en kleurrijke foto's en de kinderen van borduurwerk is altijd helder en interessant. Daarom zullen de kinderen borduurwerk harmonieus passen in het interieur van elke stijl kinderen. Kinderen vooral emotioneel reageren op de kleurrijke foto's homo-thema's.

Onderwerp Children's borduren kunnen zeer divers zijn:

 • Nature;
 • Dieren;
 • bloemen;
 • kinderen;
 • Scenes en landschappen.

Kinderen worden het liefst sprookjesfiguren, grappige en kleurrijke foto's van favoriete dieren bordurenKinderen worden het liefst sprookjesfiguren, grappige en kleurrijke foto's van favoriete dieren borduren


Borduren patroon voor het kind, gebruikte verhalen, landschappen, dieren en kinderen. Voor borduurwerk dekbedden, dekens, enveloppen, beter gebruik maken van dieren regeling. Voor deze grote schakeling met kuikens, lammeren, leeuwen, beren Teddy. Kleding voor het kind kan worden geborduurd dieren, sprookjesfiguren met behulp van eenvoudige borduurpatronen. rok borduren kinderen, kunt u de regeling kappen of kleine dieren schema's gebruiken.

Cross Stitch voor kinderen (video)

shirts Children's geborduurd ornamenten, met behulp van de techniek van het kruis en rijg de gewenste kleur, geen foto's. Borduren voor de meisjes kan worden geborduurd met heldere draad en borduurwerk voor een jongen, kunt u een enkele kleur, blauw of blauwe draad borduren. Na het borduurwerk absoluut noodzakelijk om het poeder te wassen in water bij kamertemperatuur hebben stoomstrijkijzer. 

Voorbeelden van de regelingen voor de kruissteek kinderen (foto)

09fe51da0f2ca6XL 0986743b709a01XL 56dd35d3af5bb 656e38eb418e 742 8728b2fe90a1 190891 414.677-a45a0-86754493-m750x740-u1dd18 28449862 12757229867d2c26490e93

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − = 54

map