De beste ideeën om panelen te omringen: het interieur met hun eigen handen

De beste ideeën om panelen te omringen: het interieur met hun eigen handen

12 October 2017Creative surround panelen - een groot geschenk dat is zeker een favoriet meubel gewordenCreative surround panelen - een groot geschenk dat is zeker een favoriet onderwerp intereraObemnoe panelen kunnen een waar kunstwerk te zijn geworden, woonde in het huis. Hun variaties zijn zeer divers, zodat de gewenste optie kan gemakkelijk worden gekocht in reeds afgewerkte vorm. Of, meer interessant, onafhankelijk gemaakt. Op het einde, kunt u een uniek meubelstuk, en veel plezier uit het feit dat het werk wordt gedaan door de hand te krijgen.


Volumetrische panel met je handen: de basis nuances

Surround panelen op de muur kan worden gemaakt met je eigen handen zonder problemen, vooral als we begrijpen dat u wilt zien in het einde.

Dus, kan het beeld van de volgende types hebben:

 • Borduurwerk (of cross-stitch);
 • Figuur bulk gips;
 • Realiseer polymeer steek;
 • Fabric panelen;
 • Samenstelling van kunstbloemen, papier - mache, etc.

Maak originele surround panelen kunnen worden op hun eigen, het belangrijkste ding - om mooie tekening en andere materialen voor te bereiden op de decoratieMaak originele surround panelen kunnen worden op hun eigen, het belangrijkste ding - om mooie tekening en andere materialen voor te bereiden op de decoratie

Met het oog op een decoratieve samenstelling te krijgen, niet per se tot aanzienlijke kosten oplopen en dure materialen. Het volstaat om de bestaande materialen uit te rusten en om het totale concept aan te wijzen.


Het beste is om een ​​foto aan de muur in eerste instantie te schilderen, en nu al op om het basismateriaal toe te passen. Doe alles "from scratch" zijn zeer professioneel, en dan nog niet alles. Beginners zijn het risico niet waard.

Een alternatief voor drawing hand kan een speciale stencil, die onafhankelijk kunnen draaien of druk de uiteindelijke versie. Het belangrijkste ding - niet overhaast en onmiddellijk de fout te corrigeren, indien van toepassing. Het werk kan een lange tijd in beslag nemen, maar maak je geen zorgen: stap voor stap zal echt de moeite waard doemde panel, die niet beschaamd om de muren van vele jaren sieren zijn.

Decoratieve panelen van gips; reliëfversieringen

Wandpanelen, in aanvulling op de traditionele set van needlewoman materialen kunnen worden gemaakt van gips. Beheers de technologie om ermee te werken is eenvoudig genoeg, maar het is belangrijk om te begrijpen dat dit materiaal is niet stabiel genoeg, dus het zal enige tijd duren voor de toepassing ervan.

Decoratieve hulppanelen kan zijn: • verwijderbaar;
 • Niet-verwijderbaar.

De eerste optie is meestal een orde van grootte kleiner, dus de uitvoering ervan laat veel minder tijd. Om een ​​dergelijke samenstelling te omsluiten in een frame en hangen aan de muur kunnen zowel volwassenen als kinderen zijn. En hoe interessant het zou zijn om het werk samen doen!

Panelen gemaakt van gips - het is een kunstwerk dat is zeker om het interieur van een perceel aan te vullenPanelen gemaakt van gips - het is een kunstwerk dat is zeker om het interieur van een perceel aan te vullen

Vaak zijn de reliëfs toegepast bij de werkwijze, die gemakkelijk kan worden gekocht bij elke winkel producten voor handwerk.

In dit geval is het werk technologie bestaat uit de volgende stappen:

 • Het aanbrengen van de pleister basislaag;
 • Installatie reliëfs Gips (bij voorkeur met kleefstof fixatie);
 • Verdere uitvoering van de samenstelling.

Dergelijke panelen, absoluut een onderwerp, zien er heel voordelig in bijna elk huis. Het werk van deze soort zelden gevonden op de verkoop, maar de workshops gewijd aan een dergelijke techniek vaak. Je hoeft alleen maar de juiste optie te kiezen en te creëren!

New Year's geschenk voor panelen

Kerstmis panelen - een geweldig cadeau voor familieleden en vrienden die zijn in je arsenaal enorme hoeveelheid nodig en onnodige dingen. Vaak wil op te pikken voor hun buitengewone gave, die inderdaad zou worden bewonderd, en het geheugen van een heerlijke vakantie, die nu zal komen pas na een jaar.

Sluit op New Year's Eve kunt het thema surround panelen gebruikenSluit op New Year's Eve kunt het thema surround panelen gebruiken

Nieuwjaar - een vakantie thema, zodat het beeld kan het volgende beeld te dragen:


 • Kerstman;
 • sneeuwpoppen;
 • Het dier waarvan het jaar nadert;
 • Thema-schilderijen van de winter.

Daarnaast moet je proberen om een ​​foto te maken over een neutraal, omdat het hele jaar door kan hangen in het huis. Het ziet er zeer goed de winter in al haar verschijningsvormen. Deze foto wordt overigens in elk seizoen, vooral als het borduurwerk. Echter, als je wilt om te beseffen dat het een traditionele manier van het beste te bouwen op de bovenstaande afbeelding.

Een symbool van wijsheid is ook een nachtbraker, het beeld van dat onlangs een speciale populariteit verworven. Waarom niet vinden op een paneel het? Een dergelijk geschenk, om het allemaal, zal een speciale betekenis hebben.

Wat denk je panelen te maken

Materialen voor de productie van panelen, natuurlijk, heel veel, maar dat is geschikt voor beginners? Vaak willen ze een beeld van grote schoonheid te maken, zodat de focus valt automatisch op moeilijk te gebruiken materialen, zoals leer Cuts. Werken met het comfortabel enige echte professionals, die niet de nieuwkomers. Beter om te verblijven op de vervalsing van het papier, die ook erg mooi kan worden gedaan. De eenvoudigste is een geometrisch abstract beeld, wiens populariteit mag niet worden onderschat.

Surround panelen kan elk van de materialen bij de hand te maken, het belangrijkste ding - te sluiten verbeelding en inspiratieSurround panelen kan elk van de materialen bij de hand te maken, het belangrijkste ding - te sluiten verbeelding en inspiratie


Het is gebaseerd kan liggen:

 • Cijfercombinaties;
 • Specifiek beeld;
 • Strikte abstractie.

Als u wilt, kunt u de panelen naaien glad oppervlak. Borduren is altijd zeer gewaardeerd, vooral als de vakman voert het met een speciale eerbied.

Hoe maak je driedimensionale panelen (video)

Panelen met je eigen handen - een moeizaam en tijdrovend proces, dat in staat om niet leren elke geschoolde arbeider zal zijn. Maar als de aanblik is zijn eigen werk, alle problemen zullen automatisch worden verduisterd, en de uitvoerder zal niet het gevoel iets anders dan trots en morele genoegdoening proces.

Voorbeelden van bulk panelen (foto binnenkant)

201310241645401500 0f4f2e5f069679orig 1-1 09b6d2f19349443ebaef1ac223082d7341 41 42-2 54-1024x683 93-2 93-1 93-7

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − 76 =

map