De beste herstel van de hal in het appartement: een foto en kleine meubels

De beste herstel van de hal in het appartement: een foto en kleine meubels

12 October 2017Zelfs een kleine hal kan een gezellige en comfortabele plek voor uw huis gewordenZelfs een kleine hal kan een gezellige en comfortabele plek voor uw domaRemont hal in het appartement worden, zou het een gemakkelijke zaak lijkt, maar in werkelijkheid dingen zijn niet ver weg zo gemakkelijk. In de regel, kleine appartementen in de gangen, die een complex probleem op te bouwen. Ze zijn smal, kort, slecht verlicht en kunnen onregelmatig van vorm zijn. Sommige gewoon gooien hun handen en zeggen dat het creëren van een dergelijke ruimte in een grote en mooie interieur is niet mogelijk. Maar het is niet zo, omdat je een goed ontwerp ideeën die kunnen worden genomen van design tijdschriften kunnen maken.


Ontwerp een kleine gang in het appartement

Voordat u een kleine gang te plaatsen, moet de werkelijke grootte van de kamer te beoordelen, om niet te worden verward met een keuze van afwerkingen en ontwerpen zijn.

Zorg ervoor dat u rekening te houden met:

 • Vorm van de ruimte;
 • Exacte afmetingen;
 • De aanwezigheid of afwezigheid van defecten;
 • Lighting.

Coatings lichte kleuren visueel te tillen kleine gang plafond opening en zich uitstrekken tussen de wandenCoatings lichte kleuren visueel te tillen kleine gang plafond opening en zich uitstrekken tussen de wanden

Door de gang reparatie is het zeer belangrijk om de eerste en belangrijkste probleem op te lossen - het is een kleine ruimte. Maak het mogelijk met behulp van deze kunstzinnige ontwerp trucs, zoals het plaatsen van afwerkingsmaterialen en interieur objecten die de ruimte kan uitbreiden visueel kamer en dus maken het gezellig en comfortabel. 


Gebruik niet de binnendeuren gemaakt van massief hout een donkere kleur, omdat ze niet alleen accent van de kamer, maar zal de ruimte die strikt noodzakelijk is te verbergen.

Het beste is om de voorkeur te geven aan het deurblad met het inbrengen van matglas en vervaardigd van een licht materiaal, zoals essen, walnoot, Franse eik en dergelijke. De deuren van het plan lijken compact en redelijk stijlvol en elegant te zijn. Als de opstelling van de gang in een studio wordt uitgevoerd, is het idee van het kiezen van de deuren moeten worden teruggebracht tot de totale afwezigheid. Zo is het mogelijk om de grens het verdelen van de toch al kleine woonruimte te elimineren.

De minimale breedte van de gang in appartement

In een kleine prihozhke minimale breedte van de strook kan ongeveer 1,5 meter. Hoe maak je de kamer een beetje breder en ruimer te maken?

U moet kiezen: • Spanner glossy plafond;
 • Behang met 3D-tekening;
 • Een grote spiegel die hetzelfde effect van het verhogen van de kamer het plafond te creëren.

Het is zeer modieus en stijlvol uitzien gekleurde plafonds met een glanzend effect. Dergelijke bekledingen geen druk uitoefenen op de psyche en kan het gewenste resultaat van de uitbreiding van de ruimte te bereiken. Het kiezen meestal geldt voor donkere kleuren, omdat ze het beste weerspiegelen de situatie kamer.

Als gevolg van de kleine gang spanplafonds zullen ruimer lijkenAls gevolg van de kleine gang spanplafonds zullen ruimer lijken

Even goed idee zal vloeren met lengtedraden, waarbij deze een laminaat en parketvloeren kunnen zijn. versiering van de zaal moet noodzakelijkerwijs de verlichting lay-out, wat vooral belangrijk is in kleine kamers zonder ramen. Optimaal zal plat enkele kroonluchter aan het plafond, de aanwezigheid van punt verlichting en Wandkandelaars kijken. Opstelling van verschillende lichtbronnen in staat elk huishouden om het licht van uw eigen gebruik en bewegen meer comfortabel.

Als de kamer is een kledingkast als corps en coupe, evenals een aparte kast of planken, kunnen ze worden aangevuld met LED-achtergrondverlichting die origineel en modern uitziet. Feeds kunt versieren fotolijst met een foto, of zelfs een spiegel op de hanger haken. Deze techniek ontwerpers begon te vaak genoeg te gebruiken, omdat het kosten-effectief, heeft geen grote hoeveelheden energie nodig en ook voor de installatie niet nodig om een ​​professionele opleiding elektricien.

naar de belangrijkste netaansluiting is niet nodig, en daarom kan de aard van de LED-verlichting worden beschouwd als volkomen veilig. Hun werk wordt uitgevoerd door de batterij en de tape kan overal worden geplaatst in het geheel. Hun voordeel is dat ze worden verlicht van katoen of stappen geluid. In de regel worden ze geïnstalleerd als een bedlampje, om te bewegen in het donker en niet op zoek naar de schakelaar.

Gangen voor kleine appartementen

Het verfraaien van de hal - het is bijna een derde ontwerp van het pand, omdat het grootste probleem is dat er te weinig ruimte openblijft. Plaats waar veel van het meubilair is gewoon niet realistisch en de noodzaak om de voorkeur te geven aan een specifiek en beperkt aantal interieur artikelen. Vaak naast Gangen zij zich bevinden opslagruimte, en ze kunnen de meest levensreddende optie.

Plan opnieuw wordt uitgevoerd door overdracht van de deuropening aan de zijde van de gang, en daardoor een optimale grootte van de kamer te creëren. Opslagruimte kan worden gebruikt als een kleedkamer, die de gang onnodige kasten, tafels en poefs zal verwoesten.

De kleur van het meubilair voor de kleine zaal moet licht zijn en niet veroorzaken die visueel de grenzen van de ruimte uit te breidenDe kleur van het meubilair voor de kleine zaal moet licht zijn en niet veroorzaken die visueel de grenzen van de ruimte uit te breiden


Als dit niet mogelijk is, moet het meubilair worden gekozen:

 • ruim;
 • Compact formaat;
 • Met gesloten legborden;
 • modulair;
 • Gecombineerd.

Samenstel in een gang - een modulair ontwerp, dat is gebouwd als een add-poef, voor zover gezet op iemands schoenen zonder ongemakkelijke zitplaatsen. Het is vermeldenswaard dat de objecten van het interieur niet mag worden samengevoegd met de muur decor want het is nogal smakeloos decoratie.

Als u wilt modulaire meubels te installeren, moet u de producten onder de bestelling, die nauwkeurig de persoonlijke voorkeuren zal weerspiegelen en het belangrijkst, de grootte en vorm van de ruimte te kiezen.

Geheimen van het ontwerpen van een zeer kleine hal in het appartement

Zoektocht naar nieuwe en meubilair is niet zo moeilijk om model, aangezien hun keuze is enorm, maar om iets dat zou perfect zijn voor een kleine gang met kwadratuur veel moeilijker te vinden.

Het ontwerp van de hal gebouwen mag niet worden:


 • donker;
 • dim;
 • Bezaaid met tal van accessoires;
 • Too catchy voor het oog.

Het ontwerp van de kleine zaal moet zijn voorzien van grote meubelenHet ontwerp van de kleine zaal moet zijn voorzien van grote meubelen

Het is mogelijk om het interieur van een kleine gang te maken op hun eigen, met een beroep op advies van ontwerpers en modebladen. Maar vergeet niet dat alle kamers zijn uniek, zelfs als ze de standaard type appartementen Chroesjtsjov. Bijvoorbeeld kan het worden gemonteerd op een onhandige plaats stopcontacten en schakelaars of onregelmatig curve maximum. Er zijn vele redenen, en dus vóór de reparatie je nodig hebt is letterlijk om rekening te houden met alle nuances.

De meest optimale modellen voor het ontwerp van de corridor wordt beschouwd als:

 • Classic;
 • High-tech;
 • Minimalisme.

Zich te houden aan een bepaalde stijl - het is erg handig, want je fouten te elimineren en te maken van de ruimte die volledig de persoonlijke ideeën van comfort en gezelligheid zal rechtvaardigen.

Hoe om reparaties in het appartement gang klein formaat (video) maken

Vanwege het feit dat vandaag de dag is er een enorme hoeveelheid van de bouw en afwerking, evenals het interieur, zelfs de gang, die een kleine kwadratuur heeft een prettig ogende en stijlvol.

Details: Herstel van de zaal in het kleine appartement (foto voorbeelden)

1 4e745d8bcd37c8dea45dae85c30357f8 2e564 965 26-52 16afc30aa2f74bc1d0efc710c9661509 766a3f3622e16ddf83dc315314a4c1ca 1024x768-apartment-small-apartment-slim-design-oplossingen-in-gothenburg 91541881largeDizajjnmalogabaritnogokoridora0 0110c

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 45

map