De berekening van de hoogte en de oppervlakte van het plafond met zijn handen

De berekening van de hoogte en de oppervlakte van het plafond met zijn handen

12 October 2017Om de hoeveelheid gekochte materiaal goed bepalen afwerken van het plafond, is het noodzakelijk om de oppervlakte nauwkeurige berekeningOm het bedrag van de aangekochte materiaal naar behoren heeft onderzocht voor het afwerken van het plafond, is het noodzakelijk om het gebied nauwkeurig te berekenen Hoe het plein berekening van het plafond? Om dit te doen moet je schetsen uit de kamer. Als de kamer rechthoekige of vierkante configuratie, wordt de berekening uitgevoerd met een eenvoudige formule. In andere gevallen moet je toevlucht nemen tot andere methoden. Zo kan men het plafond breken op het aantal vierkanten of rechthoeken. Desgewenst kan men de omtrek door middel van complexe formules of gespecialiseerde programma's berekenen.


Hoe de hoogte van het plafond en het gebied te berekenen

plafondhoogte berekening uitgevoerd in het laagste gedeelte van het basisvlak. Om metingen uit te voeren, zult u een meetlint constructie nodig. Het is wenselijk om metingen samen. Dus je zult meer accurate gegevens te krijgen.

Meet de maximum noodzakelijk de volgende sequentie:

 1. Bevestig het meetlint op de vloer.
 2. Het tweede einde van het meetinstrument te hechten aan het plafond.
 3. Aan de verkregen waarde enkele centimeters.

Onafhankelijke meting van de hoogte en de oppervlakte van het plafond, is het wenselijk om samen te produceren, dus je bent veel sneller en nauwkeurig bepalen van de benodigde gegevensOnafhankelijke meting van de hoogte en de oppervlakte van het plafond, is het wenselijk om samen te produceren, dus je bent veel sneller en nauwkeurig bepalen van de benodigde gegevens

Indien gewenst kunt u de hoogte van het plafond te berekenen met behulp van de draad. In dit geval is het noodzakelijk aan het einde van de visserij-lijn naar de zinklood binden, en dan krijgen op de ladder, en wind de draad. Wanneer de belasting de vloer raakt, maar knip de lijn. Meet de lengte van de draad met behulp van een roulette lijn.

Bereken de oppervlakte van het plafond van een vierkante kamer gemakkelijk. Om dit te doen, het meten van een van de gebouwen van de partijen en om het te bouwen op het plein. Als de kamer een rechthoekige configuratie, moet de breedte en lengte van de ruimte vermenigvuldigen.


Hoe om de grootte van de gebogen plafond te berekenen

Bereken de oppervlakte van het plafond in een kamer met gebogen plafond is veel moeilijker. Als u van plan bent om een ​​gebogen plafond te installeren, moet u elke druppel hoogte te overwegen. Zo is het noodzakelijk om rekening te houden met het verschil kan worden uitzicht een onderbroken lijn of een rechte lijn.

Het algoritme voor het berekenen van de oppervlakte van een multi-level plafond:

 • Meet de rechte stukken van de muren.
 • Bereken het vloeroppervlak.
 • Bij gebruik van een meetlint, meet de hoogte van de verticale secties van het plafond. Vergeet niet om de lengte van de verticale profielen te definiëren.
 • Vermenigvuldig de hoogte en lengte van elke verticale gedeelte.
 • Vouw het vloeroppervlak en het gebied van verticale uitsteeksels.

Bereken de oppervlakte van de gebogen plafond is niet gemakkelijk, dus, om het gemakkelijker te maken, alvorens te meten is het het beste om een ​​schets van de kamer te trekkenBereken de oppervlakte van de gebogen plafond is niet gemakkelijk, dus, om het gemakkelijker te maken, alvorens te meten is het het beste om een ​​schets van de kamer te trekkenAls de kamer nissen of projecties, moet u een schets van de kamer te trekken. Na deze pauze diagram van rechthoeken en vierkanten. Berekenen van de grootte van elke sectie, en voeg vervolgens de verkregen waarden.

Hoe de omtrek van het plafond te berekenen

Bereken de omtrek van het plafond is niet moeilijk, het belangrijkste ding - om rekening te houden met de configuratie van het plafond. Als de ondergrond een rechthoekige configuratie, wordt de berekening beperkt tot het meten van de breedte en lengte van het plafond. Daarna worden de resulterende waarden toegevoegd. Als de kamer een vierkante configuratie, dient u de bouw van de roulette te berekenen van de lengte van de wanden en vermenigvuldig dat getal met vier.

De omtrek van het plafond in een ovale ruimte wordt berekend in de volgende volgorde:

 1. Bepaal het midden van de kamer.
 2. Een lijn van de ene wand naar de andere. In dit geval, bedenk dan dat de lijn precies moet gaan in het centrum.
 3. Meet de lengte van de leiding, en verdeel het resulterende nummer 2.
 4. Vermenigvuldig de verkregen waarde met twee en het aantal pi (3.14).

De omtrek van het plafond is heel eenvoudig te berekenen, het belangrijkste ding - om nauwkeurige metingen uit te voerenDe omtrek van het plafond is heel eenvoudig te berekenen, het belangrijkste ding - om nauwkeurige metingen uit te voeren

Als de kamer is ovaal, moet u het midden van het plafond vast te stellen. Dan moet je de lijn 2 te houden, en hun lengte te meten. De verkregen waarden worden gedeeld door twee en toegevoegd. Vervolgens vermenigvuldigt u het nummer 3.14.

De berekening van het plafond in de kamer trapeziumvormige

Veel kamers in moderne gebouwen hebben de vorm van een trapezium. Bereken het oppervlak van de basis in een dergelijk geval door middel van gespecialiseerde formules. Het "breken principe" kan worden gebruikt als alternatief.

Berekening van de oppervlakte trapeziumvormige plafond:

 • een schets van de kamer te trekken. Vergeet niet dat je nodig hebt om de tekening correct te schalen. Anders zal je incorrecte waarden te krijgen.
 • Meet en vouw de tegenoverliggende zijde van het trapezium.
 • Sides, vermenigvuldig de som van de hoogte van het trapezium.
 • Delen door twee.

Voor het nauwkeurig meten van het gebied van de trapeziumvorm van het plafond, moet u: potlood, laser meetlint, rekenmachine en gebouwniveauVoor het nauwkeurig meten van het gebied van de trapeziumvorm van het plafond, moet u: potlood, laser meetlint, rekenmachine en gebouwniveau

"Het principe van het breken" is de beperking van het aantal correcte figuren verdelen. Daarna werd het oppervlak van elk van hen bij elkaar opgeteld. Het is vermeldenswaard dat deze wijze van berekening is minder nauwkeurig. "Breken principe van" rationeel gebruik als u berekeningen in de "AutoCAD" of "Compass" te maken.

Als de trapeziumvormige kamer schuin plafond, worden de metingen op dezelfde manier gemaakt. Echter, moet u eerst naar het gebied van de zijde die loodrecht op de helling te berekenen. Pas daarna mag de richting van het hellende vlak te meten. Om meer nauwkeurige meting is het gebruik van een laser meetlint zijn. Deze tool zal u toelaten om de foutloze hellend vlak te berekenen.


In aanvulling op de laser roulette, moet u:

 1. Gebouwniveau.
 2. Lange rake.
 3. Potlood.
 4. Calculator.

Metingen spanplafond complexe vorm (video)

Met het oog op het plafond te berekenen, hoeft u niet een gespecialiseerd programma dat de vierkante meter oppervlakte berekent nodig. Bereken de omtrek van de basis plafond kunnen onafhankelijk van elkaar met een minimum set van tools. Tijdens de meting is het noodzakelijk rekening te houden met de configuratie van de kamer. Het wordt aanbevolen om het gebied meerdere malen te berekenen en dan bepaal het rekenkundig gemiddelde. Zo kunt u meer nauwkeurig te berekenen de afmetingen van het plafond en halen het vereiste aantal afwerkingsmaterialen.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 77

map