The BlogPraktische ladder-transformator helpt u snel en gemakkelijk omgaan met de reparatiewerkzaamhedenPraktische ladder-transformator helpt u snel en gemakkelijk omgaan met de reparatie rabotamiUniversalnye transformatoren ladders helpen in de bouw en in de woning. Ladders, console, ladders - slechts een klein deel van het volledige assortiment van betrouwbare partners, zodat elke situatie om te gaan met de taak. Verwerven zodanig kan iedereen die een inspanning doen om de vereiste model te vinden zou maken.


Het kiezen van een ladder-transformator Eifel

De fabrikant zorgde voor een professionele bouwer en beginnende zowel waren in staat om met vertrouwen te werken met zulke ladders. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u een uit één stuk en modulair opties te kiezen.

Populaire vandaag zijn de transformatoren trap, die is vervaardigd door de Eifel, omdat ze zijn handig en kwaliteitPopulaire vandaag zijn de transformatoren trap, die is vervaardigd door de Eifel, omdat ze zijn handig en kwaliteit

Assortiment van de fabrikant van de Eifel gepresenteerd verschillende wijzigingen:

 1. Trap met 4-sectionele structuur - een hoogte van 5 meter. Indien nodig, kan het worden gebruikt als een steiger.
 2. Trap met een 3-cell structuur - als degenen die voortdurend behoefte aan de vele verschillende taken op te lossen. In slechts een paar seconden het product van addl model zal veranderen in een omgekeerde letter "U" of "L". Eventueel kan een trap-transformator verdeeld in 3 onafhankelijke delen.
 3. Glasvezel model - gebruikt in de bouw en industrieterreinen waar een hogere kans op letsel. Door het gebruik van innovatieve materialen, het product is niet-geleidend en bestand tegen slippen. Daarnaast is de professionele ladder uitgerust met een opvouwbare plank voor gereedschap.
 4. Trap aluminium - wordt gekenmerkt door een laag gewicht. De handige mechanisme van transformatie, kan het product worden opgeslagen in het land of in de bijkeuken.

Optioneel kan de fabrikant levert haar producten anti slide dek en een plank voor eenvoudig opbergen.


Ladder-transformator Eifel Classic

Aluminium wordt gebruikt als een ladder van aangesloten apparatuur ladders. Ongeacht het type oppervlak, heeft bouwconstructie niet glijden.

Behalve horizontale stabiliteit klassieke model verschilt grotere draagkracht.

Het voordeel van een ladder-transformatorproducent van de Eifel ligt in het feit dat het praktisch antislipoppervlakHet voordeel van een ladder-transformatorproducent van de Eifel ligt in het feit dat het praktisch antislipoppervlak

Voor het kopen aangemoedigd om herziening van de prestaties van producten: • stappen Formaat: 4x5;
 • Product Gewicht: 17,8 kg;
 • De aanwezigheid van het sluitsysteem in wisselende posities;
 • 6 versterkte naden, met gemakkelijke transformatie;
 • Lengte: 5,7m;
 • De hoogte van 1 m tot 2 m 50 cm 75 cm;

Draagvermogen per stap bij gebruik in trappen modus 150 kg, en als het gaat om de trap - niet meer dan 100 kg.

Een gebruiksvriendelijke ladder-transformator Centaure

Zij is vertegenwoordigd in de markt in verschillende versies: 4x4 en 4x5. Dankzij zijn kleine formaat, Centaure niet vereist speelruimte. In gemonteerde toestand neemt 1m 60cm. Als de kamer is een beetje minder ruimte, moet de aandacht worden besteed aan het model Sibiny vervaardigd in 4x1 en 4x3-formaat.

Bij het kiezen van een ladder in de winkel moet u vertrouwd te raken met de technische beschrijving en de functionaliteitBij het kiezen van een ladder in de winkel moet u vertrouwd te raken met de technische beschrijving en de functionaliteit

Zoals hierboven genoemd, volgens de modificaties datasheet verschillen:

 • Maximale hoogte in de vorm van ladder: 2m 50cm;
 • Lengte: 82 cm 5m;
 • 6 knopen sterkte van staal;
 • autocommit systeem.

Net als in modellen Rigger en Sadko dubbele zekerheid systeem dat wordt gebruikt.

Features Transformable ladders Intertool lt 0028

Het kan worden gekocht in de 2x5 en 2x6-formaat, maar afhankelijk van uw behoeften. Light gelede model Intertool 0028 vrij is om van de ene plaats naar de andere. In de werkstand fixing in 4 punten. Budget versie van dit model is de trap Technologist 4x3 en 2x5 Vir.

Voor reparaties in het huis, experts aanbevelen aan een ladder kiezen Intertool 0028, die snel en eenvoudig transformeertVoor reparaties in het huis, experts aanbevelen aan een ladder kiezen Intertool 0028, die snel en eenvoudig transformeert


Gekenmerkt door product onderstaande parameters:

 • Aluminium behuizing;
 • Lengte (exploded view): 4m 05sm;
 • Lengte (samengesteld aanzicht): 105cm
 • Hoogte ( "brug"): 72cm;
 • Hoogte ( "ladder"): 1m 65cm;

Aantal stappen in het 2x5 formaat uitgevoerd;

Professionele ladder-transformator Krause

Duitsers staan ​​bekend om hun kwaliteit en veelzijdigheid, zo Krause model onder de aandacht van de mensen die worden gebruikt om verschillende problemen op te lossen in een keer aan te trekken. Veel van dezelfde parameters heeft Corda model en Ufuk, die meer vrijheid aan de eindgebruiker geeft.

Sterk genoeg, goede kwaliteit en zijn populair vandaag trappen KrauseSterk genoeg, goede kwaliteit en zijn populair vandaag trappen Krause


Vanuit praktisch oogpunt, het productgewicht is 13 kg, heeft de volgende voordelen:

 • Aluminium behuizing;
 • Lengte (exploded view): 3m 60cm;
 • Lengte (samengesteld aanzicht): 95cm
 • Hoogte ( "brug"): 80cm;
 • Hoogte ( "ladder"): 1m 75 cm;

Aantal stappen in het 4x3 formaat uitgevoerd;

Mocht u een ladder-transformator te kopen bij 7 meter en hoger

Bij het kiezen van een bepaalde wijziging is noodzakelijk uit te gaan van de nagestreefde doelstellingen. is het niet geschikt voor huishoudelijk gebruik, maar voor de industrie en de bouw projecten zal het precies goed zijn. In de winkel moet je aandacht besteden aan de belangrijkste trap componenten, om niet te moeten rouwen om geld besteed tevergeefs.

Allereerst bestuderen we de afmetingen van het product in alle modi.

Bij het kiezen van een ladder-transformator, om er zeker van moeten ook rekening houden met de mate van stabiliteit en sterkteBij het kiezen van een ladder-transformator, om er zeker van moeten ook rekening houden met de mate van stabiliteit en sterkte

Dit wordt gedaan, zodat ze kon gebruiken onder alle omstandigheden.

Daarnaast moet aandacht worden besteed aan de volgende factoren:

 • Gemak van de opslag en het vervoer;
 • De mate van weerstand tegen externe fysieke impact;
 • De aanwezigheid van optionele planken om de nodige werkmiddelen op te slaan;
 • Duurzaamheid bevestigen stappen;
 • De betrouwbaarheid van grendels in alle posities.

Simpel gezegd, de beste universele hoogte ladder moet geen probleem zijn en geen lange voorbereiding voor het gebruik niet nodig.

Maak een stoel ladder-transformator met hun handen

Het komt voor dat het assortiment van bouwmarkten is niet altijd mogelijk om de vraag te voldoen. In dit geval moet u de nodige ontwerp te werken met zijn handen maken. Aanzienlijke deskundigheid niet vereist. Het is alleen nodig om gedetailleerde tekeningen en de nodige gegevens te vinden. Onderdelen gekocht in een opslag van goederen voor de bouw.

Voor thuisgebruik, kunt u een praktisch iets met hun handen te maken als een stoel-ladder, die wordt getransformeerdVoor thuisgebruik, kunt u een praktisch iets met hun handen te maken als een stoel-ladder, die wordt getransformeerd

De lijst van de benodigde items is als volgt:

 • Spanner;
 • Boren van verschillende diameters;
 • Elektrische boor;
 • Staalplaat waarvan de parameters 30h1000 mm;
 • 21 M8x70 verbindingsbout;
 • ringen;
 • noten;
 • Stalen pijpen waarvan de dikte 2 mm en de diameter - 30 mm.

Ongeacht welk bedrijf aangekochte onderdelen, moet je ze mee te nemen met een kleine marge.

Verzamel kruk ladder-transformator

Zodra alle benodigde resultaten, is het noodzakelijk om de tekening voor zijn ogen te zetten. Daarna neemt een buis waarvan de grootte 2 m, en meet aan beide kanten is 300 mm, merkt met betrekking tot de gewenste lengte. Zodra dit is gebeurd, selecteert u de boor en maak gaten voor bevestigingsbouten. Beide partijen moeten de meting in stappen van 300 mm herhalen. Een soortgelijke behoefte te maken met de tweede 2 meter en twee 1,5 meter metalen buizen.

Als u besluit om een ​​stoel, een ladder te maken, dan moet je het ontwerpen van producten op voorhand overwegen en voor te bereiden materialen voor het werkAls u besluit om een ​​stoel, een ladder te maken, dan moet je het ontwerpen van producten op voorhand overwegen en voor te bereiden materialen voor het werk

In de toekomst, zich houden aan de volgende procedure:

 • De basis voor stap door het boren van gaten in 4 punten vertrekken hiervoor van de rand van 15 mm;
 • Zelfgemaakte ladder zal sterker zijn wanneer de structuur wordt aangevuld met twee kragen van plaatstaal;
 • Knip juk buigt, herhalen het buitenoppervlak van de buis;
 • Vorming van gesloten vorm is als gevolg van plaatstaal koppelingen;
 • Zij zullen extra kracht om het lassen van de vrije uiteinden van het product;
 • Beide klemmen zijn bevestigd aan de tweede stap en vervolgens ze te installeren in buizen met kant gaten;
 • De volgende stap vereist tekenen alle elementen bouten verbinden.

Werkwijze fabricagestappen van de installatie en het installeren van anti-slip bijlagen.

De complexiteit van de selectie converteerbare ladders: wel of niet te lezen beoordelingen

Kopers zijn gewend aan dat elke verkoper heeft een rating samengesteld op basis van de ontvangen feedback. Laat deze figuur als een universele waarde niet te gebruiken. Bijvoorbeeld, het kopen van een gebruikte / hebben producten op de site OLX, zei dat er waardering is niet van toepassing op producten, maar om de verkoper. De situatie is anders wanneer het nodig is de oprichting van de vennootschap Krause bestaande portefeuille of bij een erkende leverancier. In dit geval is de rating - een weerspiegeling van de kwaliteit van het product en service level.

Vertrouwd te raken met de voor- en nadelen van de trap-transformatoren kunnen worden op het internetVertrouwd te raken met de voor- en nadelen van de trap-transformatoren kunnen worden op het internet

Op basis van feedback van klanten in de bouw een rating van de fabrikanten, afhankelijk van het beoogde gebruik van de trap:

 • De nieuwe houten trap, geproduceerd Castorama of Premier, ontworpen om te werken in een appartement of prive-huis;
 • Startul en Stabilo - dankzij de glijdende platform onmisbaar voor industriële installaties en huishoudelijke omstandigheden;
 • Glasvezel ladders transformeerbare (LSPTD) - geschikt voor het werk in het kantoor en thuis;
 • Voor het werken op hoogte passen eenvoudig te bedienen Brand Alpe;
 • Zarges EN131 - de beste in termen van prijs en kwaliteit optie om te werken in een magazijn.

Zoals blijkt uit de bovenstaande lijst, een kruk of een stoel mode, het product heeft een hoge prestaties. In dit verband wordt de definitieve keuze gemaakt op basis van de som van alle parameters in de uitvoer op basis van gebruikersbehoeften.

Veiligheidsmaatregelen scharnierende ladder-transformator

Vraagt ​​u zich af hoe je een constructie ladder kiezen, burgers zicht van de risico-element te verliezen. dit soort apparatuur vereist de naleving van veiligheidsnormen. Doet u dit niet leidt tot een trieste gevolgen.

Bij het werken met een ladder en vergeet niet over veiligheidsvoorschriftenBij het werken met een ladder en vergeet niet over veiligheidsvoorschriften

In aanvulling op de theoretische behoefte aan praktische opleiding passeren. Eerst moeten we ervoor zorgen dat de stalen constructie staat veilig op het oppervlak.

Degenen die van plan zijn om te werken op een hoogte van meer dan 1,4 m, is het sterk aanbevolen om een ​​veiligheidsgordel te dragen. Het is verscheidene keren verkleint de kans op vallen en verwonding.

Daarnaast is de veiligheidsvoorschriften onder meer de volgende aanbevelingen:

 • Aan de onderkant is het altijd de persoon die de persoon die op de trap staat verzekert;
 • Het is verboden bedienen multifunctioneel en kosten van bouwconstructies op trappen;
 • Verboden proberen om objecten te bereiken liggen aanzienlijk hoger dan de bovenste sport van de ladder;
 • Laat het lassen van welke aard dan ook niet gebruiken, terwijl op de trap;
 • Een soortgelijk verbod geldt voor elektrische apparatuur en pneumatische.

Als er problemen optreden, het vereist onmiddellijke reparatie.

Ladder-transformator (video)

Naleving van de veiligheidsvoorschriften bovenstaande verwondingen opgelopen bij een ongeval te voorkomen. In aanvulling op de veiligheid, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan een adequate keuze van de trap. De hoogte en de lengte in gemonteerde en gedemonteerde positie, de sterkte, de aanwezigheid van elektrische isolatie - al deze factoren worden beschouwd.

Details: ladder-transformator (foto voorbeelden)

4-3 4-h-sostavnaya-lestnica-trafo-Kentavr-4h40 4x41-700x700 4x42-700x700 12 56a8df8666c8f-praktika-lestnica 354-281-lestnica-transformator-1 523f5394a68b8-Kentavr-3tr 233 560bd8e995f58-triton-tools4-hsektsionnayana3stupeni

Leave a Comment

Your email address will not be published.

1 + 3 =