De belangrijkste punten van de gipsplaat

De belangrijkste punten van de gipsplaat

12 October 2017Gipsplaten - een geweldige manier om snel te transformeren het oorspronkelijke interieur kamerGipsplaten - een geweldige manier om snel te transformeren het interieur en originele komnatyGipsokarton - natuurlijke, low-cost, feature-rijke materiaal waarmee je een verschil in hun huis kunnen maken. Lijn de muur, het uiterlijk van het plafond, om ruimte verdelers creëren. Vrijwel elk finish "vrienden maken" met gipsplaat, de installatie is eenvoudig, hij is ook, in een woord, het kiezen van bouwmaterialen, bijna niemand houdt geen rekening met het idee van gipsplaat.


Voors en tegens van het materiaal: hoe te werken met gipsplaat

LBW materiaal is altijd handig - ook in oudere huizen waar de vloeren zijn niet zo duurzaam, kunnen gipsplaten worden gemonteerd. Hij zal de structuur te versterken, terwijl in wezen het zonder het te verzwaren. In dit geval is de sterkte van de gipsplaten, zo niet maximaal, maar nog steeds 12 kg, zal hij staan, en dat elk punt fixeren.

Veel mensen verkiezen om gipsplaten voor oppervlaktebehandeling te kiezen, want ze zijn milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid van anderenVeel mensen verkiezen om gipsplaten voor oppervlaktebehandeling te kiezen, want ze zijn milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid van anderen

De voordelen van gipsplaat:

 • Dit milieuvriendelijk materiaal;
 • Flexibel en elastisch;
 • Je kunt geen zorgen te maken over de keuze van de afwerking - en behang en verf, en tegel zal goed op de gipsplaat vallen;
 • Goede geluidsisolatie wordt ook gegarandeerd;
 • Het materiaal is licht;
 • goedkoop;
 • De installatie is ook geen big deal;
 • Onbrandbaar, Brandwerende.

In alle eerlijkheid dient te worden vermeld en "tegens" materialen, zonder welke geen kosten. Dit wordt vergeleken met de andere materialen van lagere sterkte. Als u niet alle regels van de operatie te volgen, zal dat leiden tot beschadiging van het materiaal, kan het barsten of chips in de hoeken veroorzaken. Ook is het niet erg goed verdragen door de krachtige slagen, waardoor een gat verschijnen. Dan - indien bevestigd op de grote massa voorwerpen, zal de bouw moeten worden versterkt. Als u zich verbinden tot gipsplaten lijm hoeft te houden om volledig te drogen.


Het vermijden van scheuren: hoe te werken met gipsplaat

De installatie van gipsplaten aan het plafond of muur kunt u het proces te begrijpen, en het is beter om toevlucht te nemen tot video tutorials en gedetailleerde instructies.

In de eerste plaats moet worden opgemerkt dat het werken met gipsplaten moeten op het moment van de afwerking wanneer die werken die de luchtvochtigheid in de kamer te verhogen zijn afgerond.

Maar er zijn vragen die niet aan de oppervlakte liegen, maar vaak problematisch worden. Een van hen - een scheur in de gipsplaat. Natuurlijk kunnen ze worden vermeden.

Stel ontwerp van de gipsplaten kunnen hun eigen handen, het belangrijkste ding zijn - van tevoren aan de benodigde materialen voor te bereiden en om deskundig advies te bestuderenStel ontwerp van de gipsplaten kunnen hun eigen handen, het belangrijkste ding zijn - van tevoren aan de benodigde materialen voor te bereiden en om deskundig advies te bestuderenVijf grote "recepten" om de scheuren te voorkomen:

 • De kamertemperatuur bij aanbouw moet minimaal plus 15 graden;
 • Voorkomen verbinden van de vellen op de rekken van raam of deuropeningen - deze installatie is belangrijk (bij het sluiten van de deur aan de wand is een dynamische belasting, omdat de scheuren in gipsplaten joint plaatsen vrij snel kunnen worden gevormd);
 • De buitenhoeken bescherming gebruiken metalen profielen of versterkt papier;
 • De platen kunnen niet worden onderworpen aan de invloed van hoge vochtigheid;
 • Putty en gips moeten worden aanbevolen door de fabrikanten van gipsplaten te gebruiken.

Ook de installatie richting van de schroeven hebben hun eigen belang. Volg gewoon de instructies van de instructies, omdat onjuiste bevestigingsmiddelen zal leiden tot spanning in de muur. Een verder en scheuren sluiten.

Is het mogelijk te monteren de gipsplaten lijm: werken met GCR

Ja, u kunt, indien de oppervlakte van olieverf onder de huid glad. Gips pasta kan direct op een vel van gipsplaten worden toegepast. Maar patty lijm mag niet vallen op de vuurtorens dat voordat u toegepast op de muur.

Snel oplossen gipsplaten wand of plafond met een speciale kleefstofSnel oplossen gipsplaten wand of plafond met een speciale kleefstof

Om plaat vast aan de bakens Smeer het oppervlak van het vel met een dunne laag niet meer dan één millimeter, speciaal mastiek. De kartonnen plaat, zo nodig een inkeping op een deur of raam.

Maar als de muren zijn glad, dan is de bakens van toepassing is niet nodig. Pick goede adhesieve mengsel met de consistentie van dikke room. Breng het op de plaat kan een lijmkam zijn. Leaf leunt tegen de muur, druk de regel, zorg ervoor dat de naad tussen de platen wordt geminimaliseerd.

Vermogen: Hoe gipsplaat werk met zijn handen om correct uit te voeren

In de installatie van de GCR, moet u een aantal elektrische gereedschappen. Nou, als ze al in je arsenaal, maar als dat niet - zal moeten zoeken. Neem vrienden, huur of koop.

Voordat u begint met de gipsplaten te installeren, moet u de gereedschappen en materialen die nodig kunnen zijn tijdens de reparatie werk te kopenVoordat u begint met de gipsplaten te installeren, moet u de gereedschappen en materialen die nodig kunnen zijn tijdens de reparatie werk te kopen


Instrumenten voor werkzaamheden in gipskartonplaat:

 • Schroevendraaier - je nodig hebt om de schroeven vast te draaien, heel vaak is het op de batterij werkt, dat is erg handig;
 • Puncher - het maakt niet uit waar je mee bezig, plafond of wand, muren, overal is het even goed gat;
 • Grinder - brengt het werk tot in de perfectie.

Maar dit elektrisch gereedschap. En als we handgereedschap, zonder welke ook, is niet genoeg - voor metalen scharen, gebouw glazen, ijzerzaag op pleister, het niveau, tangen, hamer, mes en meetlint met slot. Gasmasker en bril nodig, beschermt het ademhalingsstelsel van dreigende bouwstof.

Professionals wereldwijd gebruik gipsplaat als een van de belangrijkste decoratieve materialen. Dit is te wijten aan het hoge niveau van veelzijdigheid, kwaliteit, het gemak van de fabricage en het gebruik. Hij is goedkoop en zeer eenvoudig te installeren.

Regels werkzaamheden in gipskartonplaat (video)


Werken met sheetrock schuren in de praktijk - doen dan hoe meer hoe beter blijkt. Zorg ervoor dat u de instructies te lezen, kijken naar video tutorials, overleg met professionals.

Goed werk!

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

map