De bästa idéerna att omge paneler: inredningen med sina egna händer

De bästa idéerna att omge paneler: inredningen med sina egna händer

12 October 2017Creative Surround paneler - en stor gåva som är säker på att bli en favorit möbelCreative Surround paneler - en stor gåva som är säker på att bli en favoritämne intereraObemnoe paneler kan vara en riktig konstverk, bodde i huset. Deras variationer är ganska varierande, så önskat alternativ kan lätt köpas i redan färdig form. Eller, mer intressant, gjorde oberoende. I slutändan kan du få en unik del av möbler och stor glädje av det faktum att arbetet görs för hand.


Volumetric panel med händerna: de grundläggande nyanser

Surround paneler på väggen kan göras med egna händer utan svårighet, speciellt om vi förstår att du vill se i slutändan.

Så kan bilden ha följande typer:

 • Broderi (eller korsstygn);
 • Räkna bulk gips;
 • Inser polymer söm;
 • Tyg paneler;
 • Sammansättning av konstgjorda blommor, papier - mache, etc.

Skapa ursprungliga surround paneler kan vara på egen hand, det viktigaste - att förbereda vacker ritning och andra material för sin utsmyckningSkapa ursprungliga surround paneler kan vara på egen hand, det viktigaste - att förbereda vacker ritning och andra material för sin utsmyckning

För att få en dekorativ sammansättning, inte nödvändigtvis att medföra betydande kostnader och köpa dyra material. Det räcker med att utrusta befintliga material och utse det övergripande konceptet.


Det är bäst att måla en bild på väggen i början, och redan på den för att tillämpa grundmaterialet. Gör allt "från scratch" är mycket professionella och även då inte alla. Nybörjare är inte värt risken.

Ett alternativ till teckning för hand kan vara en speciell stencil, som kan köras oberoende eller skriva ut den färdiga versionen. Det viktigaste - inte bråttom och omedelbart rätta till felet, om något. Arbetet kan ta lång tid, men oroa dig inte: steg för steg kommer att bli riktigt värt skymtade panel, som inte skäms för att pryda väggarna i många år.

Dekorativa paneler av gips; reliefdekorationer

Väggpaneler, utöver den traditionella uppsättningen av needle material kan vara gjorda av gips. Behärska tekniken för att arbeta med det är enkelt, men det är viktigt att förstå att detta material är inte tillräckligt stabil, så det kommer att ta tid för dess tillämpning.

Dekorativa lättnad paneler kan vara: • avtagbar;
 • Icke-löstagbar.

Det första alternativet är oftast en storleksordning mindre, så genomförandet lämnar mycket kortare tid. För att göra en sådan sammansättning, bifoga den i en ram och hänga på väggen kommer att kunna både vuxna och barn. Och hur intressant det skulle vara att göra jobbet tillsammans!

Paneler gjorda av gips - det är ett konstverk som är säker på att komplettera det inre av alla lokalerPaneler gjorda av gips - det är ett konstverk som är säker på att komplettera det inre av alla lokaler

Ofta är reliefer som används i processen, som kan köpas någon lagra produkter på för handarbete lätt.

I det här fallet består arbetsteknik av följande steg:

 • Applicera plåster basskiktet;
 • Installations reliefer av gips (företrädesvis med användning av snabblim fixering);
 • Vidare genomförande av kompositionen.

Sådana paneler, absolut något ämne, ser ganska fördelaktigt i nästan varje hem. Arbetet av detta slag sällan till försäljning, men verkstäderna ägnas åt en sådan teknik ofta. Du behöver bara välja ett lämpligt alternativ och skapa!

Nyårsgåva för paneler

Christmas paneler - en stor gåva för släktingar och vänner som finns i din arsenal enorm mängd nödvändiga och onödiga saker. Ofta vill plocka upp för deras utomordentliga gåva, som visserligen skulle bli beundrad, och minnet av en underbar semester, som nu kommer först efter ett år.

Stäng på nyårsafton kan använda tema surroundpanelernaStäng på nyårsafton kan använda tema surroundpanelerna

Nyår - en semester tema, så att bilden kan bära följande bild:


 • Santa Claus;
 • snowmen;
 • Djuret vars året närmar sig;
 • Tema målningar av vintern.

Dessutom bör du försöka att göra en bild om en neutral, eftersom det kan hänga i huset året runt. Det ser mycket bra vinter i alla dess former. Den här bilden kommer för övrigt under alla årstider, speciellt om det är broderi. Men om du vill inse att det är ett traditionellt sätt att bäst att bygga på ovanstående bild.

En symbol för visdom är också en nattuggla, bilden som har nyligen förvärvat en speciell popularitet. Varför inte placera den på en panel det? En sådan gåva, till råga på allt, kommer att ha en speciell betydelse.

Vad gör man paneler

Material för tillverkning av paneler, naturligtvis, väldigt mycket, men det är lämplig för nybörjare? Ofta vill de göra en bild av stor skönhet, så fokus hamnar automatiskt på svåranvända material som läder Cuts. Arbetet med det bekvämt bara riktiga proffs, vilket inte är nykomlingar. Bättre att stanna på förfalskning av papper, vilket också kan göras mycket fint. Den enklaste är en geometrisk abstrakt bild, vars popularitet bör inte underskattas.

Surround paneler kan göra något av materialet till hands, det viktigaste - anslut fantasi och inspirationSurround paneler kan göra något av materialet till hands, det viktigaste - anslut fantasi och inspiration


Den är baserad kan ligga:

 • Kombinationer av siffror;
 • Viss bild;
 • Strikt abstraktion.

Om du vill kan du sy panelerna slät yta. Broderi har alltid värderas högt, speciellt om fackmannen utför den med en speciell vördnad.

Hur man skapar tredimensionella paneler (video)

Paneler med dina egna händer - en mödosam och tidskrävande process, som kommer att kunna lära sig att inte alla yrkesarbetare. Men när synen är sitt eget arbete, alla svårigheter automatiskt förmörkas och utövande kommer inte att känna något annat än stolthet och moralisk tillfredsställelse process.

Exempel på bulk paneler (bild inre)

201310241645401500 0f4f2e5f069679orig 1-1 09b6d2f19349443ebaef1ac223082d7341 41 42-2 54-1024x683 93-2 93-1 93-7

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 18

map