De bank in de gang - de behoefte of gril

De bank in de gang – de behoefte of gril

12 October 2017Een kleine bank is in staat om het comfort hal geven en maken het mooierEen kleine bank is in staat om het comfort hal geven en maken het mooie kamer Hal vaak proberen om een ​​speciale smaak te regelen, want het is een plek die gasten zien zo snel gaan in het appartement. Corridor, met smaak ingericht - de kaart van de huiseigenaren. De nadruk in het interieur, natuurlijk, staat kast, waar u een heleboel dingen kan verbergen. Maar de banken en voetenbankjes een aanvulling op de algemene imago van de hal, waardoor het aantrekkelijker en creëren comfort.


Moet ik een bank in het appartement in de hal

Heel vaak, de eigenaren hebben twijfels of je nodig hebt om een ​​bank te kopen in de gang, omdat het veel ruimte zal nemen. In feite zou kleine bank zien er erg van toepassing, indien vakkundig benadering van haar keuze.

De bank in de gang heeft twee functies - de praktische en esthetische. Vanuit praktisch oogpunt van de bank helpt om uw leven comfortabeler te maken, kan het een zware zak van de supermarkt of zitten, schoeisel ongemakkelijk laarzen.

Sofa is een groot stuk van het meubilair om op te zitten om te ontspannen of zet dingenSofa is een groot stuk van het meubilair om op te zitten om te ontspannen of zet dingen

gangen in scholen vaak hebben we zachte bekleding zonder rugleuning en armleuningen gezien. Zij zijn de ouders van de eerste klassers zitten, wachtend op hun kind van school. Modern meubilair productie is naar voren sprong. Wie is zo zacht zetels kan dienen als een bed voor de gang. Deze zogenaamde banquettes, ze zijn zeer vergelijkbaar met een bed. Krukken - een relatief kleine omvang en een goede pasvorm in smalle gangen. Het kan worden versierd met mooie decoratieve kussens of knuffels. Als u een banquette naast het voetstuk waarop de mobiele telefoon, deze plek zeker fans van lange gesprekken te plaatsen.


Banken kunnen ook geschikt zijn voor de keuken, het vervangen van de keuken en ruimte te besparen.

Kleine banken in de gang: Tips voor het kiezen

Voor een kleine entree is vrij problematisch om een ​​bank die perfect zou passen in het interieur en niet de ruimte niet rommel te kiezen.

Criteria voor de selectie van de bank in de zaal:

  1. Bij het kopen van aandacht besteden aan de bewezen meubelfabrieken, die zich bezighouden met de productie van meubelen op lange termijn;
  2. Het is belangrijk dat de gekozen bank was in overeenstemming met het ontwerp van de hal;
  3. Sofa moet worden met een goede, hoogwaardige bekleding, kunnen leren, is het makkelijker schoon te maken, en het heeft een voldoende aantrekkelijk uiterlijk;
  4. Het kiezen van een bank met lage armleuningen of helemaal geen. Bijzonder praktisch rol spelen zij, maar visueel bank ziet er nauwkeuriger.
  5. Bij het kiezen van een bank om hun verscheidenheid te overwegen - kunnen ze recht, schuin, frameloze en zonder armen zijn. Elk van hen zal een vleugje van de persoonlijkheid naar uw gang.
  6. Besteed aandacht aan de prijs. Goedkoop - betekent niet dat slechte kwaliteit, misschien is het een model van de oude serie, en als je niet te jagen voor meubels nieuwigheden, kunt u met succes een goed bed tegen een redelijke prijs.

Als de hal is er een kast of ander meubelstuk, moet de bank autonoom ze overeenkomen met de kleur en stijlAls de hal is er een kast of ander meubelstuk, moet de bank autonoom ze overeenkomen met de kleur en stijlOok bij het kiezen van een bank in de hal naar de vorm van de kamer te overwegen.

Als vlakke rechthoekige gang moet de bank zo smal zijn, om te voorkomen dat de doorgang belemmeren. Als de ruimte beschikbaar is, kunt u de aanschaf van een hoekbank die past in het interieur, en zal harmonieuze kijken met de rest van het meubilair.

Vierkant corridor is geschikt als een klassieke bank met rugleuning en armleuningen en voetenbankjes met nachtkastjes.

Als uw hal onregelmatige vorm en in plaats van het openen van de opening boog naar de woonkamer, is het beter om een ​​compacte halfronde bank te kopen.

Elk van de banken kan worden versierd met prachtige kussens en gebreide tapijten.

Multifunctionele mini banken voor lobby

Zelfs als de corridor is zeer klein, maar wil echt een sofa, kunt u proberen om een ​​uitweg te vinden. Zeer mooie kijken kleine banken "Cascade" met aangesloten aan de ene kant een sokkel met een verborgen doos. Deze bank zal niet alleen handig, maar ook functioneel - in laden kunnen sleutels en andere kleine dingen op te slaan. slippers, sandalen en schoenen - binnen de bank doos, wat handig is om kleine schoenen gezet kan worden geplaatst. Een kleine bank wordt gezet, meestal naast de deur. Het kiezen van een mini-bank, moet bekleding de voorkeur, die nat kan zijn. Bij het kiezen van kleuren moeten worden afgestemd op het interieur van de gang, maar het is niet aan te raden om een ​​bank met witte kop te kopen vanwege de onuitvoerbaarheid. Als uw hal een beetje licht, is het mogelijk om een ​​bank crème of lichtgroene kleur, zolang bekleding schaduw te kopen in harmonie met de rest van het behang en meubilair.

Op de mini-bank kun je niet zomaar zitten, maar ook om alledaagse voorwerpen in de gaten, indien van toepassing gezetOp de mini-bank kun je niet zomaar zitten, maar ook om alledaagse voorwerpen in de gaten, indien van toepassing gezet

Elegant en originele bank "Optimus" in een eigentijdse stijl en benadrukken de individualiteit van uw gang.

Heel de doos ziet er smalle smeedijzeren bank. Sofa, compleet met gedraaide schoen rekken, smeedijzer kapstok en staan ​​onder de prachtige bloemen, zal de gang een zeer origineel en mooi te maken.


Als je echt wilt een set van gesmeed items te verzamelen, maar de financiën niet mogelijk om alle meubels in een keer koopt, kunt u zoeken oude hangers op rommelmarkten in uw stad, of een krant lezen kolom "geven gratis of tegen een kleine vergoeding." Veel mensen begrijpen niet de schoonheid van oude dingen, proberen om zich te ontdoen van de saaie dingen. Onder de junk vaak waanzinnig mooie en kwalitatief hoogwaardige meubels die behoefte hebben aan een beetje restauratie. Na het herstellen van de oude spullen een nieuw leven te vinden en zal iets ongewoons in het interieur van uw gang te brengen.

Stoel-bed gang: een volledige vervanging van de bank

Goed gekozen meubilair hal combineert zakelijkheid en schoonheid, sieren het interieur van de kamer en maakt de kamer een huiselijke.

Indien nodig kan een stoel-bed een high-end meubelen voor een overnachting zijnIndien nodig kan een stoel-bed een high-end meubelen voor een overnachting zijn

Het hebben van een kleine vierkante hal, kan een stoel-bed in uw geval de perfecte keuze. Indien nodig kan de zithoek bekeerlingen en krijgen een volledige bed voor een persoon. Op basis van de plaatsing kan de rest van het meubilair, stoel-bed gezet bij de ingang van de woonkamer, indien nodig, klapstoelen, was het de plaats voor de passage.


Als in de gang staan ​​niet toe aan een bank of stoel gezet, wanhoop niet. Dicht bij spiegel kan een beetje zacht ottomane geplaatst. Hij had niet plaats, indien gewenst, kan het gemakkelijk worden vervoerd naar een andere kamer of op de loggia. Bij het kiezen van een gewatteerde ontlasting felle kleuren om het risico te nemen, zal het een brandpunt in de gang en maken het levendiger.

Vergeet niet dat al het meubilair moet worden gecombineerd met elkaar en niet rommel de ruimte.

Hoe maak je een bank in de hal (video) te kiezen

Modern meubilair winkels zijn een groot aantal banken, banken en banketten hal, maar als je het moeilijk vindt om te beslissen of u iets bijzonders wilt, kunt u de persoonlijke bestelling. Master in een speciaal programma zal het model van de toekomst van de bank met alle noodzakelijke dingen - verborgen ladeblokken, rug of armleuningen. Dan kunnen we met vertrouwen zeggen dat dit model is de enige in zijn soort.

Ontwerp banken in de hal (foto voorbeelden)

4f82ce1f99afc 0cabe58f325744bb999a55817db2decf 1 2ca64e8ca9b8da93e8 2df2577cebed468baffed066f01a8730 4fa7b78dd2f01327a26c43fca175d2e0 000.079 073 645d1b4793d3631ea7744b896dc40b42 1082-3-1200x1200enl

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 54 =

map