Dat geldt ook voor reparatie gangen: 4 soorten kamers

Dat geldt ook voor reparatie gangen: 4 soorten kamers

12 October 2017De laatste fase van reparaties in het appartement - Update gangDe laatste fase van reparaties in het appartement - Update prihozheyRemontirovat gang nodig is een laatste redmiddel, na al het afval dat na de reparatie van de andere kamers in ieder geval blijft valt in de gang. En als je reparaties uit te voeren in de hal van tevoren, kan vuil en bouwmaterialen een kant-en-klare situatie bederven. Repareer de hal in een appartement of huis met hun eigen handen - eenvoudig en niet erg duur, dus vandaag laten we praten over hoe om te afwerkingsmaterialen en meubels te kiezen voor deze kamer.


Reparaties in het appartement gang

Voor het maken van reparaties, moet u een werkplan te maken. Beslis over de kleur van de afwerking, de Meubi oppakken. Om de juiste keuze te maken, moet u het type van uw gang te leren kennen.

Eerst moet je om te begrijpen wat voor soort zaalEerst moet je om te begrijpen wat voor soort zaal

De appartementen en huizen kunnen worden onderverdeeld in de volgende types:

 • box;
 • corridor;
 • "Nora otnorkom";
 • Coupe.

Het eerste type balkons een kleine kamer, waarvan de deuren in andere kamers. De meeste van deze hallen zijn te vinden in de Chroesjtsjov, een-slaapkamer appartement, althans in moderne gebouwen. Reparatie van dergelijke plaatsing is zeer eenvoudig - je hoeft niet veel materiaal nodig, maar kan zijn dat sleutelen met meubilair. Garderobe in een kleine hal is niet ingesteld, dus je moet rekken te monteren of het installeren van een kleine commode.


Het panel huizen vaak mogelijk om de gang te voldoen, gang. Deze kamer is lang en smal passage, zal er ook moeten nadenken over de keuze van het meubilair - kan een lange en niet erg breed kast worden geplaatst.

"Nora otnorkom" - typische vorm HAL appelzuur Chroesjtsjov een nauwe doorgang die zich uitstrekt tot de woonkamer en heeft een bocht met een badkamer en een keuken. Het repareren van een hal nogal moeilijk, omdat er vrijwel geen ruimte, meubilair is bijna onmogelijk op te halen, het is gewoon nergens te zetten.

Het laatste type, betekent niet dat de hal een kast moet zijn. Deze kamer is een doos met een corridor, die kan worden getrapt of wikkelen. In deze gangen moeten belangrijkste aandacht worden besteed aan de uitlijning van meubelen op de meest efficiënte set-up te maken en alle elementen van het interieur te regelen.

Wat om reparaties in de gang doen

Enkele specifieke hal design stijl niet bestaat, kunt u kiezen absoluut elke afwerkingsmaterialen en meubilair, het belangrijkste ding dat ze harmonieus werden gecombineerd en vullen elkaar aan.Lichte kleuren visueel verhoging van de ruimte van de halLichte kleuren visueel verhoging van de ruimte van de hal

U kunt een aantal adviezen over het ontwerp van de hal te geven:

 • Kies praktische materialen die gemakkelijk te wassen bij vuil zijn (bijvoorbeeld vinyl of nonwoven wallpaper);
 • Vergeet niet over de verschillende accessoires - spiegels, planken voor schoenen, hangers, overwegen opslagruimte voor hoeden, paraplu's;
 • Niet rommel de ruimte, probeer alles zo praktisch, plaats alleen de noodzakelijke dingen te organiseren;
 • Als u een kleine hal, let dan op de lichte interieur materialen om de ruimte visueel te vergroten;
 • Installeer grotere armaturen om de ruimte te vergroten en het creëren van een comfortabele omgeving;
 • Mirrors ook helpen om de ruimte te vergroten - leg ze tegen elkaar;
 • Seks is beter op een diagonaal te zetten;
 • Glossy plafonds - een goede oplossing voor de hal, ze verhogen de ruimte kijken interessant en stijlvol;
 • Niet items in de gang, die in de bijkeuken of op het balkon te verlaten - fietsen, sportartikelen en ga zo maar door;
 • Als je aan het doen zijn reparaties aan hun handen, proberen rekening te houden met de wensen van elk gezinslid om iedereen in de zaal comfortabel en handig was.

In het algemeen kunnen we zeggen dat het ontwerp van de hal in de eerste plaats moet praktisch zijn, en als de kamer is klein, en zelfs de ruimte visueel te vergroten.

Succesvolle reparatie van de hal in het huis: de keuze van materialen

Voor reparatie in de hal is nodig om de stijlvolle en praktische afwerkingsmaterialen te kiezen. We moeten beginnen met de selectie van behang.

De voorkeur moet worden gegeven behang, waarachter is gemakkelijk te verzorgenDe voorkeur moet worden gegeven behang, waarachter is gemakkelijk te verzorgen

Selecteer een van de volgende uitvoeringen:

 • Vinyl behang - ze kunnen worden gewassen, ze niet vervagen, ze hebben een breed palet van kleuren en vormen;
 • PVC coating kan ook worden gewassen, het ziet er interessant en modern, zeer praktisch;
 • Vloeibare wallpaper - een noviteit in de wereld van materialen, een poeder worden verdund en troffel aangebracht op de wand, een zeer praktisch en duurzaam materiaal;
 • In een eigen huis, kunt u hout te gebruiken als een afwerking;
 • Er zijn vinyl behang met zijde patroon, ziet eruit als dit spul is duur, maar het is makkelijk om de zorg voor hen.

Om de zaal is niet aan te raden het gebruik van papier materialen leveren, omdat ze snel vies worden en verliezen hun oorspronkelijke uiterlijk, kunnen ze niet worden gewassen.


Plafond is het beste om een ​​spanning structuur kiest u glossy of worden gedaan in heldere kleuren. U kunt stilstaan ​​bij een conventionele gipsplaat of PVC-panelen.

Voor seks, kunt u een keramische tegels of hout (parket) te kiezen. Kies niet te licht en te donker materialen, is het het beste om bruin en beige vloerbedekking kijken. Linoleum is ook goed voor de woonkamer, maar niet erg lang te dienen. Als alles klaar is - u kunt beginnen met reparatie en installatie van meubelen, die moet worden gekozen om de finish te passen.

gerenoveerd hal

Ontwerp ideeën in termen van euro-reparatie hal vergelijkbaar met de traditionele interieur van de kamer.

Een trend eurorepair hall - tegels op de vloerEen trend eurorepair hall - tegels op de vloer

Het is mogelijk om de belangrijkste trends in de moderne reparatie zaal te identificeren:


 • Pass vrij van onnodige dingen, niet hinderen en niet in de weg staan;
 • Overheersen het oppervlak van de witte en grijze kleuren;
 • Elementen de basiskleuren zijn harmonisch aangevuld met felle accenten;
 • Van meubilair: kast, of een grote verscheidenheid van planken en laden voor opslag;
 • Op de vloer tegels en praktische mat grijs of zwart;
 • Veel lampen, vaak ingebed.

Renovatie kan worden gebruikt absoluut alle kleuren, geschikt voor zowel nieuwbouw als voor de typische panel huizen. U kunt de basis rustige tinten combineren met heldere en pastel naar sappige en interessante interieur te krijgen.

Reparatie hal en gang in de flat (video)

Tot slot, het moet gezegd worden dat bepaalde gebieden van het ontwerp foto's voor decoratie hal bestaat niet. U kunt kiezen afwerkingsmaterialen en meubilair naar eigen goeddunken, bedenk dan dat het belangrijkste in de reparatie hal - een functionaliteit en comfort. Renovatie - perfect voor moderne appartementen en voor mensen die houden van een licht interieur. Is zorgvuldig gekozen decoratie en meubels, dan is de zaal zal weer een mooi en comfortabel voor alle gezinsleden.

Ontwerp en renovatie van de gangen (foto interieur)

1 26 27 28 25 29 30 4 3 5

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

92 − = 82

map