Dampremmende laag plafond in het huis met zijn eigen handen

Dampremmende laag plafond in het huis met zijn eigen handen

12 October 2017Goed uitgevoerd het plafond dampscherm zal warmte en comfort in de kamer voor de komende jarenJuist gebeurt, zal stoom plafond warmte en comfort in de kamer voor lange godyDlya naar het appartement, zelfs in de winter was warm te maken, dient een verscheidenheid aan isolatiematerialen. Voor de beste resultaten, genomen vanaf de bovenste lagen een laag dampscherm materialen. Voor deze procedure, kunt u alle soorten folie materialen te gebruiken of Ecowool Izospan. Voordat u de installatie van een dampscherm te starten, moet voorbehandeling van het plafond worden gemaakt. Anders kan damp of condens vormen in een houten huis of appartement.


Welke partij is nodig om een ​​dampscherm op het plafond lag

Welke kant om een ​​dampscherm op het plafond te zetten? Dampremmende laag moet worden aangebracht tussen de isolatielaag en het omhulsel. Goede stapeling is grotendeels afhankelijk van het constructiemateriaal van de stoom.

Als u gebruik maakt Izospan, bedenk dan dat de oppervlakteruwheid moet zich aan de binnenzijde. De gladde zijde van het materiaal dat nodig is vast te pinnen het afdichtoppervlak.

Izospan isolatiemateriaal worden gelegd met de gladde kant naar het afdichtvlakIzospan isolatiemateriaal worden gelegd met de gladde kant naar het afdichtvlak

Als u gebruik maakt van een ander materiaal, zich houden aan de volgende regels:

 1. De polyethyleen folie geplaatst kan worden door een partij.
 2. Membraanmaterialen worden gestapeld, zodat het pictogram bevindt zich aan de achterzijde van een dampscherm.
 3. Penofol of foliematerialen goed ingeruimd foliedeel binnen.
 4. Polypropeenfilm met de gladde zijde maken aan de isolerende laag.

Izospan dampremmende folie voor plafondmontage

Dampkering van het plafond best film Izospan gebruiken. Dit materiaal is uniek, omdat het in staat is om het oppervlak leven meerdere malen te verlengen. Bovendien Izospan film voorkomt de ophoping van vocht en schimmel op een oppervlak.


Als u van plan bent om paroizolirovat binnenlandse verdelingen kamers, kunt u de film Izospan gebruiken. Dit materiaal moet het dragende framedelen zijn gemonteerd. Bevestig tape aan het plafond die u nodig hebt met behulp van het nietpistool.

Fixatie van dampscherm membranen wordt uitgevoerd met een speciale plakband Izospan SLFixatie van dampscherm membranen wordt uitgevoerd met een speciale plakband Izospan SL

Door film Izospan voordelen zijn:

 • Hoge sterkte. Dampscherm folie vervormt niet na verloop van tijd.
 • Waterafstotend.
 • Weerstand tegen schimmel en meeldauw.
 • Eenvoudige installatie. Leggen van de dampremmende laag materiaal wordt in de kortst mogelijke tijd. Bovendien lag film Izospan mogelijk zonder het gebruik van grote hoeveelheden bouwmaterialen. Je kunt alleen een nietmachine of spijkers nodig.
 • Milieuvriendelijk materiaal.
 • Lange levensduur. Fabrikanten beweren dat het depot kan zijn 40-50 jaar.

Hoe te stylen film: stap voor stap handleiding

Tot dampscherm begint met voorbereidingen. Eerst moet je een cement dekvloer te bouwen. Ook, vergeet dan niet om het oppervlak schoon tegen vuil en stof. voegen desgewenst ruwheid gebeuren.Dampkering ruwe plafond vereist speciale folie film, die wordt geproduceerd in rollen. Om het materiaal op te lossen moet je een metalen of houten krat te maken.

Inrichting geïsoleerd mansardedak materialen gebruikt IzospanInrichting geïsoleerd mansardedak materialen gebruikt Izospan

Leggen wordt uitgevoerd in de volgende volgorde:

 1. Expand broodjes.
 2. Bevestig het materiaal aan de mantel. Op te lossen Gebruik dubbelzijdig klevende band.
 3. Niveau het oppervlak. Vergeet echter niet dat een beetje speling the place to be moeten zijn.
 4. Ga verder met het afronden van de plafond.

Installatie van het plafond van de oude dampscherm in een houten huis

Die een dampremmende laag voor de plafonds in een houten huis kiezen? In dat geval kunt u Ecowool gebruiken. Dit materiaal is gemaakt van cellulose, de adhesieve basis en ontsmettingsmiddel. Ecowool hoge thermische en dampbarrière eigenschappen.

Cellulose Fiber voor de installatie heb je nodig:

 • Verdeling van vezelplaat of kraftpapier.
 • Houten latten. Ze moeten aan het plafond worden gemonteerd.
 • Houten blokken.
 • Blazen machine.
 • Boor met verschillende bijlagen.

Ecowool - een betrouwbaar en goedkoop Water en stoom barrièremateriaal gebruikt voor het afwerken van het plafond in een houten huisEcowool - een betrouwbaar en goedkoop Water en stoom barrièremateriaal gebruikt voor het afwerken van het plafond in een houten huis

Installatievolgorde cellulosevezels plafond:

 1. Ecowool Leg ze in een container.
 2. Draai materiaal met behulp van een boor.
 3. Met de hulp van de blazen installatie lag Ecowool.

Indien het plafond heeft de overblijfselen van de oude isolatielaag, om ze niet per se te verwijderen. Ecowool in staat om alle leemtes op te vullen, ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Ook is een belangrijk voordeel van het materiaal is de relatief lage kosten.

Welke andere materialen worden gebruikt voor verschillende plafond dampbarrière

Er zijn verschillende soorten dampscherm materialen. Elk van hen heeft een aantal functies en nadelen. Als u een goedkope stoom nodig hebt, kunt u polyethyleen gebruiken. Het zal helpen voorkomen dat de penetratie van stoom in het huis.


De nadelen van polyethyleen carry:

 • Lage sterkte.
 • De complexiteit van de installatie.
 • Een korte periode van de exploitatie.

Roof pergamijn - veelzijdig en milieuvriendelijk materiaal wordt gebruikt om oppervlakken tegen het binnendringen van vocht te beschermenRoof pergamijn - veelzijdig en milieuvriendelijk materiaal wordt gebruikt om oppervlakken tegen het binnendringen van vocht te beschermen

Wilt u een duurzaam materiaal te kopen, let dan op de versterkte versie van de films op basis van polyethyleen. Dit materiaal is versterkt met een speciale coating die bestaat uit polypropyleen. Montage versterkt polyethyleen wordt uitgevoerd door middel van kleefbanden uitgevoerd.

Een dampscherm kan ook worden gebruikt:

 1. De film van polypropyleen. Dit materiaal bestaat uit verschillende lagen. In de polypropeenfilm een ​​gerimpeld oppervlak dat de kans op condensatie vermindert.
 2. Een ademend membraan. Dit materiaal wordt gemaakt van synthetische materialen. Tot ademend membraan wordt direct op de isolatielaag.
 3. Glassine. Deze beslissing is waarschijnlijk een beroep op mensen die liever alleen milieuvriendelijke materialen. Pergamijn perfect bestand tegen vocht en de vorming van condenswater. De voordelen van dit materiaal is de lage kosten en het gemak van installatie.

Installatie van de dampkering Izospan (video)


De selectie van geschikte materialen - de sleutel tot succesvolle dampscherm in het huis. Experts raden om de voorkeur aan milieuvriendelijke en duurzame materialen geven. Perfect asfalt en Ecowool. Als u op zoek bent naar een goedkope optie, gebruiken folie of polyethyleen materialen. Dampkering partities of moeilijk bereikbare plaatsen is het doelmatig om de film Izospan gebruiken.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 28

map