Cross Stitch: schilderijen van beroemde kunstenaars, 7sovetov

Cross Stitch: schilderijen van beroemde kunstenaars, 7sovetov

12 October 2017Cross geborduurde beeld van een bekende artiest - werkgelegenheid moeilijk, maar het resultaat is de moeite waardCross geborduurde beeld van een bekende artiest - werkgelegenheid moeilijk, maar het resultaat is een kruising stoitVyshivka schilderijen van beroemde kunstenaars - een complexe techniek die specifieke vaardigheden vereist. Stitch is een fascinerende proces dat vergelijkbaar meditatie. Vergelijk vreemd, maar waar. Tijdens bedrijf worden alle inspanningen gericht op vyrisovyvanie kleine onderdelen. Het richt zich wel, het stelt u in staat om jezelf volledig onder te dompelen in het naaien en los te koppelen van de buitenwereld. Niet voor niets als de rest, experts raden breien en borduren.


Process borduurwerk schilderijen - een fascinerend effect

Cross-stitch is altijd populair. Niet voor niets in de huidige scholen is er zoiets als "werken". Hier worden meisjes onderwezen in de basisprincipes van het borduurwerk, met inbegrip van het kruis. Op het eerste gezicht, het is hard werken, maar na verloop van tijd de situatie verbetert. De vraag wordt minder, en het proces zelf brengt een waar genoegen. Borduurwerk kalmeert, verzacht en harmoniseert.

Voordat u begint om een ​​foto te borduren, beslissen met de regeling en voor te bereiden alle benodigde materialenVoordat u begint om een ​​foto te borduren, beslissen met de regeling en voor te bereiden alle benodigde materialen

Voordat je begint, moet u de specifieke materialen te kiezen:

 • regelingen;
 • canvas;
 • naalden;
 • hoepel;
 • thread;
 • Schaar.

Beginners voorkeur aan de eenvoudige schilderijen, mensen met ervaring in het kiezen van zware schema. Onmiddellijk ondernemen een belangrijk cijfer dat enige vaardigheid vereist, is het niet aanbevolen. Je moet om te trainen in kleine cijfers. Na verloop van tijd, wanneer kunt u overgaan tot de motieven van de Russische sprookjes en schilderijen van beroemde kunstenaars "de hand zal worden vol verpakt". Heeft het werk mag geen last zijn.


Let op: bij het selecteren van een regeling, is het noodzakelijk om rekening te houden met het aantal conversies. Om te beginnen, selecteert u de noodzakelijke vereenvoudigde bediening. Dit zal het werk van een aangenaam en niet moeilijk te maken. Na verloop van tijd, een soepele overgang naar de zware schilderijen.

kruissteek schema: schilderijen van beroemde kunstenaars, klassiekers

Om te beginnen, moet u een hoepel en doek te nemen. De stof is het midden, en dan verdeeld in twee gelijke delen (snijden niets nodig). Het onderste gedeelte van het doek op de tafel en de bovenste getrokken door een hoepel. Met deze extra element, borduren wordt comfortabel. Met strak weefsel is makkelijker om te werken.

Sticky: aandacht moet worden besteed aan het aantal threads. Er is geen rekening gehouden met hun tint, en toevoeging. In de meeste gevallen gebruik van meerdere threads tegelijk. Hiermee kunt u een tekening volume en plezierig om te lezen.

Het beste is om het beeld, geborduurd met een kruis of half-cross kijkenHet beste is om het beeld, geborduurd met een kruis of half-cross kijken

Borduur foto's van beroemde artiesten aanbevolen kruis of half kruis. U kunt werken met zowel de uiteindelijke regeling, langzaam verdwenen, en een aparte schetsen. In het eerste geval moet starten vanaf de rechterhoek en geleidelijk naar links, naar beneden in een aantal lagere / hogere en vice versa. Indien het cijfer niet goed wordt gevormd, het begin is het midden.kruissteken techniek:

 • De naald wordt vast in de linker onderhoek van een vierkante doek;
 • Gaat dan naar de rechterbovenhoek;
 • Vervolgens wordt de schroefdraad in de bovenste of onderste linkerhoek (onafhankelijk van verdere beweging).

Er is niets ingewikkeld over het proces van het maken van borduurwerk niet, het belangrijkste ding om een ​​bepaald algoritme te volgen. Als het werk correct wordt uitgevoerd, zal het oversteken, en op de keerzijde aan de voorzijde - steek de vloer.

Geborduurde schilderijen - is altijd mooi en ongebruikelijk. Werken moeizaam, maar uiteindelijk blijkt een interessante compositie. Het belangrijkste ding om te beginnen, zullen ontbrekende vaardigheden uiteindelijk worden verworven. Dit zal toelaten om schilderijen van beroemde kunstenaars te creëren vanuit het comfort van thuis.

Geborduurd dwars bekende artiesten: klaring

Wanneer het werk is voltooid, is het noodzakelijk om de juiste wijze uit te geven. Laat alles ongewijzigd wordt niet aanbevolen. Na verloop van tijd kan dit leiden tot rafelen canvas.

Na de schilderijen van grote kunstenaars zal worden afgerond, moet u het volgende doen:

 • Was het doek;
 • gestreken;
 • Voor het ontwerpen.

Nadat het borduren is voltooid, moet u de afgewerkte foto te gevenNadat het borduren is voltooid, moet u de afgewerkte foto te geven

Tijdens de werking, de doek vuil is, ook al is het niet zichtbaar is, is het wel aan te raden om het te vernieuwen. Het is niet nodig om het doek te sturen in de wasmachine. Wassen handmatig in koud water met een mild middelen. Wanneer de stof droogt, moet zorgvuldig worden gestreken.


Belangrijk: Het strijkijzer mag alleen de verkeerde kant van het werk te raken! Anders zal de borduurwerk kijken erger.

Na voltooiing van het proces van het verversen van het beeld, kunt u in een frame te zetten. Classic moeten het appartement te versieren en neemt een prominente plaats in het interieur. Je kunt het zelf doen. Maar de beste optie is om van de diensten van stokbrood winkel te gebruiken. In dit geval is de kans op schade tot een minimum beperkt beeld.

Borduur's Cross (video)

In de workshop kunt u de kleurranden in een willekeurig ander beeld stijl te plukken. Dit vereenvoudigt het ontwerpproces. Al het werk vanaf het begin van het borduurwerk voor de afloop niet veel tijd in beslag nemen. Het belangrijkste is om het proces te starten en het downloaden van de eerste regeling.

Voorbeelden van kruissteekpatronen (foto)

4c1c6d8cddfe8-1000x1000 4c1c60b77cd2e-1000x1000 5d429ef58b68 32a555dc56ac35d0f8ad2d78a212d4a3 8 100-044 471ce96faba481340900ecf1f235ec5d 688bfc38fe8a222d6f31616bc9c8f531 916 1114


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 36 =

map