Cross-stitch kleine bloemen: 7 best regelingen

Cross-stitch kleine bloemen: 7 best regelingen

12 October 2017Borduur voor zichzelf - het is niet alleen om plezier te hebben, maar ook een kans om het volbrachte werk van je huis te decorerenBorduur voor zichzelf - het is niet alleen om plezier te hebben, maar ook een kans om uw voltooide werk domShemy kruis versieren steek kleine bloemen - Dit is de beste manier om uw eigen appartement te versieren. Borduren is erg populair door de jaren heen. Deze techniek tot leven brengt gezelligheid en positieve energie kosten. Embroidery - het is niet alleen een manier om een ​​appartement te versieren, maar ook de gemoedsrust. Elk werk neemt de ziel, waardoor het een uitstekend en leuk om te lezen.


Geborduurde bloemen: een eenvoudige inrichting

Elke huisvrouw probeert zijn eigen appartement te versieren op basis van persoonlijke voorkeuren. Sommige vrouwen krijgen designer sieraden, anderen - maken ze zelf. Bijzonder populair borduurwerk. Dit is een goede manier om een ​​appartement te versieren en vinden gemoedsrust. Vrouwen omgaan met borduurwerk, kennen alle nuances van de nieuwkomers in deze zaak is ingewikkelder.

Zelfs als je net begint te borduren, en toch een nieuweling in dit geval zijn er veel tips op het internet die u van pas zal komen in de toekomstZelfs als je net begint te borduren, en toch een nieuweling in dit geval zijn er veel tips op het internet die u van pas zal komen in de toekomst

Aan het begin van het werk, het belangrijkste ding om te weten dat je nodig hebt om het uit te voeren en volg de basisregels. Borduurwerk kruis - dit is een eenvoudig proces dat grote zorgvuldigheid vereist. Vandaag de dag zijn er tal van tips voor mensen die net beginnen om deel te nemen in borduurwerk.

Onafhankelijke creatieve werk - is de beste manier om positieve emoties in hun eigen leven te brengen.

Werken met stof kunt u:


 • Om een ​​nieuwe hobby te vinden;
 • Maak unieke decoratie;
 • Vind gemoedsrust.

Het belangrijkste voordeel van het borduren is hun uniciteit. U kunt werken met zowel de bestaande regelingen en komen met hun eigen beelden. Het resultaat is niet alleen helder sieraad, maar ook een goede gave.

Cross-stitch kleine bloemen: basismaterialen

Voordat u begint, deskundigen adviseren om alle gegevens met betrekking tot de borduurwerk te bestuderen. Onafhankelijk van elkaar kunnen kleine bloemen, dieren, andere planten en zelfs schilderijen van beroemde kunstenaars te reproduceren.

Maar voordat het zover, moet je de volgende materialen te bereiden: • regeling;
 • canvas;
 • thread;
 • een naald;
 • hoepel;
 • Schaar.

Voor het borduren, moet u alle benodigde materialen voor te bereidenVoor het borduren, moet u alle benodigde materialen voor te bereiden

Beginners wordt aangeraden om aandacht te besteden aan de presets. Ze bevatten alle benodigde materialen. Zoals u gewend geraakt aan de nieuwe bezetting, kunt u uw eigen apparaten te verzamelen, en pak de regeling voor gratis op het internet.

Doek is een speciale stof, bestaande uit dwars- en langsdraden. Ze leek verdeeld in vierkanten, die zich in de hoeken van de gaten. Het is dankzij hen en aan kruisjessteek krijgen. Aan de slag om een ​​klein doek met matige cel. Na verloop van tijd, kan het worden vervangen.

Nadat het doek gekozen acryl- draad of floss. Veel needlewoman gebruiken wol, maar ze al snel rafelt. De voorkeur wordt aanbevolen om de acryl- of floss geven. Na de geselecteerde speciale naalddraad. Gewone past niet! Het belangrijkste voordeel is oog zijn speciale naald, waardoor hij impliciet geregen door de meervoudige strengen.

Als aanvulling op de hoepel te voeren. Ze laten u op het doek vast te stellen en het creëren van het effect van strakke spanning. Het is erg handig, vooral bij het werken met kleine details. Na het selecteren van alle mogelijke middelen om te beginnen met naaien. In de meeste gevallen de eerste stadia van het werk kost weinig tijd, na verloop van tijd, de duur ervan toeneemt.

borduurwerk kruis regelingen roosjes: instructie voor beginners

Voor een beginner naaien steken kan het harde werk lijkt. In feite is er niets ingewikkeld over, de belangrijkste ding om de eerste stappen te zetten.

 u zich moet voorbereiden voordat u begint:

 • regelingen;
 • doek;
 • thread;
 • Apparaten en accessoires.

Als je jezelf hebt pakte een foto van borduurwerk, dan in de eerste plaats, pak alle draadkleurenAls je jezelf hebt pakte een foto van borduurwerk, dan in de eerste plaats, pak alle draadkleuren


Je moet aandacht besteden aan de eenvoudige regelingen. Zijn belangrijke hulpmiddelen en materialen. Een stof, draad en naald is niet genoeg. Er zijn tal van accessoires vereenvoudigen het gebruik.

Voordat u begint met het borduurwerk kleine bloemen op te halen in de regeling waarin het werk zal worden uitgevoerd. Internet staat vol met een verscheidenheid van verschillende patronen. U kunt ideeën van zowel het netwerk en klaar om een ​​reeks van borduurwerk te kopen trekken.

Onafhankelijke keuze van beelden heeft betrekking op de aankoop van nieuw materieel. Met inbegrip van draden meest gebruikte acryl- en floss. Ze worden gekenmerkt door mooie elementen en een scala aan tinten. De dikte van de naald is afhankelijk van persoonlijke voorkeur en weefsels. Na het selecteren van programma's, kunt u beginnen te werken. Sam bloem borduurwerk proces is niet ingewikkeld. Begin met de rechterkant, geleidelijk naar links te bewegen. Vervolgens wordt een overgang van de bovenste naar de onderste reeks (na het), en het werk in omgekeerde richting.

Eenvoudige borduurwerk kruis regelingen tuin bloemen (video)

Zo langzamerhand ontstaat bloem. U kunt beginnen met kleine elementen, en vervolgens de overgang naar grotere delen. Belangrijk: bloem noodzakelijk borduren sequentieel gebruik vloeiende overgangen van links naar rechts en vice versa. Anders zal de apparatuur verkeerd zijn.


Cross-stitch kleine bloemen (foto)

06418fabd6fceeXL 2d13516a1fdeff8968670d0acf395c1e 3 57b2f70721091 071-97 73ca07cafce41448e748e73a5afe670b 242 980a630ff2a72df3867cc5d8bf9ad61896ff8d78 1324 1046

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2

map