Cross-stitch, het circuit 10 grote landschappen

Cross-stitch, het circuit 10 grote landschappen

12 October 2017Geborduurd landschappen zal de perfecte aanvulling op elk interieur zijnGeborduurd landschappen zal een prachtige aanvulling op elke intereruMnogie needlewoman liefde borduren landschappen zijn. Grote selectie van de regelingen sets, voorstellende landschappen, zorgen voor een keuze van het borduren voor alle smaken. Landschappen zijn van verschillende aard. Hierdoor kan de naald vrouwen om al zijn vaardigheden ten volle te laten zien. Landschappen groot zijn vooral populair onder de meesters. Landschappen op canvas groot formaat uitzien als kunstwerken. Ze kunnen een inrichting van het interieur in elke stijl zijn.


kruissteek regeling: landschappen

Onder het grote aantal fabrikanten vindt diagrammen die het beeld van het landschap van elke soort en complexiteit vertegenwoordigen.

Bij aankoop van een set met het landschap moet je zorgvuldig overwegen de keuze van de moeilijkheidsgraden. Novice masters mag niet worden geselecteerd te groot en complex systeem, omdat al het werk kan dalen de afvoer als gevolg van een gebrek aan ervaring.

Voer borduurwerk landschappen steken nogal een moeilijke taak, omdat het werk gaat om uniformiteit en degelijkheid.

Als je net begint om deel te nemen in borduurwerk, in dit geval, kies dan eenvoudige landschappenAls je net begint om deel te nemen in borduurwerk, in dit geval, kies dan eenvoudige landschappen

Soorten borduurwerk ontwerpen met landschap:


 • bos;
 • stad;
 • Seasons;
 • Zee.

Er zijn vele soorten landschappen. Wat borduurwerk pak lost zelf naaister, die rekening moet houden met het niveau van hun ervaring en persoonlijke smaak voorkeuren.

Cross Stitch monochrome: landschappen

Monochrome borduurwerk opvallend in zijn eenvoud en tegelijkertijd originaliteit en raffinement. Monochroom in het landschap ziet er mysterieus en voorbehouden. Deze eenvoud kan het niet helpen, maar willen.

Monochrome landschappen suggereren een borduurwerk gemaakt van twee soorten garens. Het landschap kan een klassiek zwart en wit, zwart en rood, en kan worden gemaakt van verschillende tinten bruin.

Monochrome landschap ook komen in verschillende vormen: stedelijk, bos, zomer, winter, herfst en lente landschappen.Geborduurd monochrome landschappen - het is een mooie foto, een combinatie van elegantie en eenvoudGeborduurd monochrome landschappen - het is een mooie foto, een combinatie van elegantie en eenvoud

Belangrijkste kenmerken van de zwart-wit landschap:

 • Een eenvoudige samenstelling;
 • Het spel van licht en schaduw;
 • Een spel van contrasten.

Op het eerste gezicht kan het veel gemakkelijker monochrome borduurwerk kleur lijken. Dit is misleidend. Dit type van borduurwerk vergt speciale aandacht, nauwkeurigheid en doorzettingsvermogen meesters.

kruissteek schema: kleine landschapjes

Mini landschappen geschikt voor mensen die net hun vertrouwdheid beginnen met kruissteek, evenals voor geavanceerde naald vrouwen, die verslaafd zijn aan kleine schilderijen borduren met de bedoeling ze samen te voegen tot één groot kunstwerk.

Regelingen met kleine landschappen zijn netjes en eenvoudige composities die het mogelijk maken beginners tot craftswomen de hand te trainen, om uiteindelijk aan de slag met grote doeken.

Kleine landschappen, vooral geschikt voor beginners die net zijn begonnen met borduurwerkKleine landschappen, vooral geschikt voor beginners die net zijn begonnen met borduurwerk

Kleine landschappen kan worden gebruikt voor het verfraaien van de kamer. Ze kunnen van verschillende vormen zijn. Ze kunnen een woonkamer, slaapkamer, keuken en eetkamer te versieren. Typisch, deze regelingen bevatten slechts enkele fragmenten van grote borduurwerken, maar kijk eens naar dit prachtige en harmonieus.

Soorten kleine landschapjes:


 • stad;
 • platteland;
 • Afbeelding van de natuur;
 • Nacht landschap.

Stelsels met kleine formaat landschappen zijn mooie en ongebruikelijke gift voor liefhebbers van borduurwerk. Dit kan reproducties van beroemde schilderijen zijn. Dit geeft hen een bijzondere charme en exclusiviteit te geven.

borduurwerk kruis regelingen decor voor beginners

Needlewoman beginners kunnen beginnen hun carrière met een set van kruissteek. Deze kits bevatten alle benodigde materialen, die de taak sterk vereenvoudigt.

 

Om needlewoman beginnen met minimale ervaring kunnen opteren voor de regeling met het landschap. Dergelijke beelden zijn eenvoudig, maar het resultaat overtreft alle verwachtingen. Landschappen zijn altijd een lust voor het oog, ziet er mooi en origineel.

Leer om een ​​prachtig landschap borduren simpel ding om kits voor borduurwerk, geduld en goede humeur te kopenLeer om een ​​prachtig landschap borduren simpel ding om kits voor borduurwerk, geduld en goede humeur te kopen


Regelingen met het landschap kunnen verschillende maten. Beginners craftswomen is beter om te kiezen voor de regeling zijn klein en middelgroot. Ze kunnen helemaal hetzelfde type zijn, zodat het werk eentonig lijkt. Echter, dit is een uitstekende gelegenheid om vaardigheden en kennis dat het niveau van geschoolde werknemers om geavanceerde zal verhogen krijgen.

Soorten landschappen:

 • bos;
 • berg;
 • marine;
 • Seasons;
 • City.

Het kiezen van het landschap volledig afhankelijk van de individuele voorkeuren van geschoolde werknemers.

bos landschap

Landschappen dergelijke soorten zijn er zo veel. Het kan het beeld van naaldhout of loofbossen zijn. Het kan ook aspecten van het dierlijk water bevatten.

Bos landschap niet alleen sieren de kamer, maar zal ook een positief effect op de menselijke psycheBos landschap niet alleen sieren de kamer, maar zal ook een positief effect op de menselijke psyche

Boslandschappen kijken altijd zhizneutverzhdayusche. Ze hebben een positief effect op de menselijke psyche, te kalmeren en breng gedachten in harmonie.

berglandschap

Liefhebbers van de bergen kan niet zonder afbeeldingen van bergketens. Dit soort landschap kan heel ingewikkeld zijn.

Voor de liefhebbers van de bergen zal een prachtige gift geborduurd landschap van bergketens zijnVoor de liefhebbers van de bergen zal een prachtige gift geborduurd landschap van bergketens zijn

Foto van de bergen te brengen aan het interieur harmonie, rust, vertrouwen in eigen kunnen en de toekomst.

winterlandschap

Winter - een mooie en sprookjesachtige seizoen. Kerstverhalen - een groot onderwerp voor borduurwerk. Liefhebbers van de winter zal een leuke borduurwerk winterlandschap te brengen. Borduur dit patroon is eenvoudig, maar zoals met alle borduurwerk heeft speciale zorg en degelijkheid.

Mooi geborduurd winterlandschap is een geweldig kerstcadeauMooi geborduurd winterlandschap is een geweldig kerstcadeau

stadsgezichten

Dit type landschap is ideaal voor het versieren van de woonkamer. Ze kunnen beelden van favoriete plaatsen, verschillende landen bevatten waarin de dromen van een bezoek aan needlewoman. Dit kan een soort van visualisatie die zal belichamen wat we borduren in het leven.

Stedelijke landschappen gemakkelijk geborduurd sieren het interieur van de woonkamer, keuken of andere kamerStedelijke landschappen gemakkelijk geborduurd sieren het interieur van de woonkamer, keuken of andere kamer

Stadsgezichten vrij complex in de techniek. Needlewoman beginners kunnen kiezen voor een klein circuit.

borduurwerk stelsels kunnen zeer divers zijn. Ze verschillen in de aard van de afbeelding en de complexiteit van de uitvoering.

Sets: landschappen steek

Koop Kits voor borduren is erg handig. Geschoolde werknemers hebben de mogelijkheid om niet lopen naar de winkels op zoek naar de gewenste stof, garens van andere materialen voor borduurwerk. Alles wat je nodig hebt is al in de set.

Bekende fabrikant van kant-en-klare kits is het bedrijf "Riolis". Ook zijn een interessante verzameling bekende bedrijven "PatternMaker" en "Juno."

Kits voor borduren - dit is een uitstekende gelegenheid voor een nieuwkomer om kennis te maken met de vaardigheid van borduurwerkKits voor borduren - dit is een uitstekende gelegenheid voor een nieuwkomer om kennis te maken met de vaardigheid van borduurwerk

Elk bedrijf heeft zijn eigen kenmerken. Bijvoorbeeld, "Riolis" is beroemd om zijn wollen draden, die u toelaten om textuur en licht werk te creëren.

Materialen voor de standaard set:

 • canvas;
 • thread;
 • regeling;
 • Naalden.

De set bestaat uit reeds geselecteerd draad kleuren, die het werk sterk vereenvoudigt. Echter, de borduurwerk gebeuren in de juiste volgorde, is het wenselijk dat de pleinen, om niet te dwalen van de berekening en toewijzing van kruisen.

zeegezicht

Stel schema zeegezicht is vrij ingewikkeld borduurwerk. Passeren op het water, en golven spel van licht kan niet gemakkelijk worden.

Zeegezicht is niet gemakkelijk voor borduurwerk, zo is heel moeilijk om het spel van licht en de zee golven over te brengenZeegezicht is niet gemakkelijk voor borduurwerk, zo is heel moeilijk om het spel van licht en de zee golven over te brengen

Maak de juiste balans van kleuren en tinten te presets te helpen en volg de instructies op de uitvoering van het borduurwerk.

herfstlandschap

Uitzicht op het landschap van het seizoen aan de herfst, lente, zomer of winter thema te kiezen. Herfst landschap een speciaal soort borduurwerk, die warmte en comfort geeft.

Het origineel en symbolische herfstlandschap zal een hoogtepunt in uw interieurHet origineel en symbolische herfstlandschap zal een hoogtepunt in uw interieur

Deze beelden zijn ideaal voor het decoreren van een woonkamer, slaapkamer, keuken of eetkamer.

zomerlandschappen

De zomer landschap wordt altijd gedomineerd door heldere kleuren en tinten. Deze borduurwerken zijn altijd vol energie, kracht en schoonheid.

Geborduurde zomer landschappen zijn verschillende felle kleuren en ongelooflijke vitaliteitGeborduurde zomer landschappen zijn verschillende felle kleuren en ongelooflijke vitaliteit

Geborduurde zomer landschap zal een perfect cadeau voor vrienden en familie zijn. Hun vrolijkheid en harmonie zal een goed humeur te geven.

Mooi landschap

Landschap met rustieke motief is een beeld dat de warmte en comfort creëert. De complexiteit van dit soort borduurwerk is afhankelijk van de landelijke scène.

Prachtig gemaakt landelijke landschappen - een echte meesterwerk dat gemakkelijk bij elk interieurPrachtig gemaakt landelijke landschappen - een echte meesterwerk dat gemakkelijk bij elk interieur

Kits voor borduren van landschappen laten ware kunstwerken, die elk meesteres trots op kunnen zijn creëren.

Cross Stitch regeling landschappen Fedoskino

Een bijzondere plaats onder de borduurwerk kruis bezetten Fedoskino landschappen. Dit is een speciaal soort circuits, die zijn gemaakt in het algemeen, Fedoskino stijl.

Fedoskino stijl - vrij ongebruikelijk en heeft zijn fans. Heel vaak naaldenvrouwen moeite met het vinden schema's van dit soort op het internet.

Borduren in Fedoskino stijl vrij ongebruikelijk, dus ze zijn moeilijk te vinden op het internetBorduren in Fedoskino stijl vrij ongebruikelijk, dus ze zijn moeilijk te vinden op het internet

voor borduurwerk sets in Fedoskino stijl kunnen zeer divers zijn. Om ze te bekijken en selecteren van de meest geschikte, moet craftswomen om veel tijd door te brengen, maar het resultaat is echt de moeite waard.

Soorten borduurwerk:

 • Landschappen met de seizoenen;
 • Landschappen met water;
 • Country motieven;
 • Boslandschappen.

Regelingen Fedoskinskya landschappen kunt u echte meesterwerken. Na opnieuw geprobeerd, sommige van de naaister zijn priverzhenka borduurwerk stijl.

zomerlandschappen

Landschap met het beeld van de zomer in Fedoskino stijl ziet er helder en leven-bevestigende. De ongebruikelijke stijl maakt het werk origineel, bijzonder en uniek.

Geborduurde decor voor een zomers thema - dit is de originele foto, die kan worden ingesteld, zelfs voor een beginnerGeborduurde decor voor een zomers thema - dit is de originele foto, die kan worden ingesteld, zelfs voor een beginner

Landschap met waterval: regeling

Rijden landschap met een waterval is geschikt voor ervaren naaisters. Met hun vaardigheden, zullen zij in staat zijn om de beweging over te dragen van het water.

Landschap met waterval zijn een andere optie product dat perfect past het interieur van elke ruimteLandschap met waterval zijn een andere optie product dat perfect past het interieur van elke ruimte

Wanneer het borduurwerk is zeer belangrijk om de algemene stemming van het beeld te brengen.

Birch bomen aan het water

Het traditionele beeld van een berken ziet er nieuw en ongebruikelijk in Fedoskino stijl. Needlewoman zorgt ervoor dat elk kruis zorgvuldig werd uitgevoerd, anders wordt het hele beeld kan worden bedorven.

Borduren berken bomen in de buurt van het water, moet u zich houdt aan de basisregels en dan krijg je een echt meesterwerkBorduren berken bomen in de buurt van het water, moet u zich houdt aan de basisregels en dan krijg je een echt meesterwerk

Fedoskino landschappen - prachtig uitzicht op borduurwerk, die opvallend in haar schoonheid en mysterie. Om de techniek van het borduren van landschappen onder de knie, is het noodzakelijk om zorgvuldig en systematisch te borduren.

Hoe mooi landschap geborduurd met een kruis (video)

 

Eén type dwarssteekborduurwerk zijn beeltenis van landschappen. Zeer populair onder naaldenvrouwen gebruiken borduurwerk grote omvang. Verschillende bedrijven bieden kant-en-klare pakketten voor borduurwerk, waar een verscheidenheid aan programma's beeltenis van landschappen bevatten. Het kan hout, stedelijke, landelijke landschappen. Ze kunnen worden gemaakt in kleur of zwart-wit techniek. Elk jaar, het bedrijf werkte zijn catalogus van nieuwe circuits.

Originele landschappen borduurwerk groot formaat (foto's)

0ffdf71aff5adbae85100816b44e60c83eb756215564319 3ac339464d9ee36c6f29154a4f8f - materialy-dlya-tvorchestva-nabor-dlya-vyshivki 5d-doe-het Diamond-font-b-borduurwerk-b-font-landschap-Diamond-Mosaic-Cross-Stitch-font-b-Kralen 47c2a41a7d784f62737090fe08x0 - materialy-dlya-tvorchestva-nabor-dlya-vyshivki 477-Luka-S-krestikom-02 266071 10409-2 00000013112 3849195f685486c7f27b44292a76b6eb0efd93828jpgsrbp60049575220501200-1000x1000 a514b3b1276db97c3f304864c9c6e37c

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 88 = 98

map