Creëer je eigen handen luxe interieur in de woonkamer: 7 regels

Creëer je eigen handen luxe interieur in de woonkamer: 7 regels

12 October 2017Maak een luxueus interieur in de woonkamer kan onafhankelijk zijn, het belangrijkste ding - om de verbeelding te laten zien en vertrouwd met populaire ontwerp opties gewordenMaak een luxueus interieur in de woonkamer kan onafhankelijk zijn, het belangrijkste ding - om de verbeelding te laten zien en vertrouwd met populaire ontwerp opties Gevormd luxe interieur woonkamer op verschillende manieren worden. De meest eenvoudige - een gekwalificeerde ontwerper die voor een bepaalde hoeveelheid van een kamer zal transformeren. Het resultaat zal indrukwekkend zijn, maar niet altijd zal de manier waarop het werd gepresenteerd door de klant. Naast het beroep op externe deskundigen, de meest geavanceerde op het gebied van de organisatie van de ruimte mensen de voorkeur aan het nemen van de zaak op hun eigen.


Regels van de registratie van de duurste levende

Veel gevangen vorm luxueus ingerichte kamers, maar niet iedereen kan bogen dat ze de essentie van alle design trends te begrijpen. De sfeer in de kamer niet in overvloed van dure faciliteiten, waarvan de meeste zijn niet in staat om de sfeer van de klassieke stijl herscheppen. Het gaat om het respecteren van bepaalde regels.

De woonkamer ziet er luxe, als de hele suite van meubilair zal worden gemaakt van dure houtDe woonkamer ziet er luxe, als de hele suite van meubilair zal worden gemaakt van dure hout

Het begint met de ingang van een samenstelling gemaakt van hout. U kunt meerdere glazen inserts te gebruiken in elk blad. In dit geval is de chique uitstraling van de gehele deur voorzien.

Daarnaast moet aandacht worden besteed aan het volgende:

 • Als de ruimte het toelaat, kunt u het perfecte muur met veel planken en glas bladeren te kiezen;
 • Zal echt koninklijk binnenland ontstaan ​​in de kamer, als het grote beeld op historische thema's zal presteren als een visuele center;
 • Als er een jachtliefhebber of wonen buiten de stad, vervolgens over de open haard of een flatscreen-tv kan een nep-trofee worden geplaatst.

Luxe meubilair voor de woonkamer: hoge kosten versus uitvoerbaarheid

Implementeren van luxe design project leven is onmogelijk zonder de vereiste bekleding. Rush, echter, is het niet waard. fabrikanten vaak een beetje sluw, toeschrijven producten elitestatus.


Kopers die niet in de lijst van de kwaliteit wel weet is echt van hoge kwaliteit meubels, zijn gedwongen om meer voor een lage kwaliteit van het product te betalen.

Bij het kiezen van meubels in de winkel, moet u niet alleen de kwaliteit, maar ook de uitvoerbaarheid overwegenBij het kiezen van meubels in de winkel, moet u niet alleen de kwaliteit, maar ook de uitvoerbaarheid overwegen

Dit zal helpen voorkomen dat een verplichte voorbehandeling. Allereerst is het noodzakelijk om het probleem op te lossen in termen van de bron van de aankoop van meubilair. De eenvoudigste manier - te wenden tot een speciaalzaak. In veel steden rijke selectie van de betreffende producten. Als je niet kunt vinden in de winkel een geschikte optie, is het altijd mogelijk om een ​​bestelling op de muur te plaatsen.

Dit is duur, maar je kunt jezelf te beschermen tegen veel problemen. In de eerste plaats zou het meubilair in het appartement precies goed. Ten tweede zal er problemen in verband met tekortkomingen of fouten gemaakt bij de vervaardiging zijn. Ongeacht de methode van de aankoop van banken, kasten en andere dingen, moet u voldoen aan de volgende criteria.Met een beroep op hen, kunt u erop vertrouwen in het kopen van echt elite meubels zijn:

 1. Als de kamer wordt gekocht antiek, moet je voorzichtig zijn. Dergelijke voorwerpen hebben altijd een document waaruit blijkt dat hun leeftijd en afkomst;
 2. Als we het hebben over een exclusieve productie, de binding aan een van de meubels moet handtekening meester of stigma zijn;
 3. Hoogwaardige elite meubilair bedekt met verschillende lagen lak;
 4. Alle mechanismen zijn gemaakt van hoge sterkte componenten;
 5. Het ontbreken van milieugevaarlijke elementen en coatings;
 6. In de vervaardiging ervan worden alleen gebruikt dure houtsoorten.

Luxe wonen vereist de juiste ramen

Voor de meeste van de hal afloopt op het tijdstip van de laatste plaat of glazen op een plank spiegelkast. Sterker nog, het is niet de laatste plaats wordt ingenomen bij het bepalen van de mate van comfort van de in de kamer van de verschijning van ramen. Bij de keuze tussen de lichtschermen of massief gordijn, wordt de voorkeur gegeven aan veel van de tweede uitvoeringsvorm.

Grote, mooi en stijlvol ingericht venster biologisch aanvulling op het interieur van de kamerGrote, mooi en stijlvol ingericht venster biologisch aanvulling op het interieur van de kamer

Hier verborgen voorkomende fout die dissonantie perceptie van de kamer als een composietoplossingen veroorzaakt. Dit zijn de gevallen waarin de ramen zijn omgezet in iets artsy, die duidelijk niet passen in het interieur.

Vermijd deze helpen de volgende aanbevelingen:

 • Diepliggende optie vereist niet alleen gordijnen, maar rolluiken van gemiddelde grootte;
 • Glad het effect van langwerpige vensters uitstrekken vanaf de vloer tot aan het plafond, aan de blinde van vergelijkbare grootte te helpen;
 • Als er twee aangrenzende vensters, kunt u een vloerlamp zet of een afbeelding in tussen te hangen;
 • Klein van formaat raamopeningen zal helpen om de gordijnen, de toon van dat is een beetje donkerder dan het plafond en de vloer in evenwicht te brengen.

Selectie van de verlichting voor luxe leven

In deze kwestie moet niet overhaast in extremen dat de kamer ongemakkelijk of voeg een groot aantal "blind" zones. Aantal functionele systemen die worden gebruikt hangt af van de grootte van het appartement en het leven in het bijzonder. Indien deze voldoende groot is, dan het centrale element van de klassieke inrichting met een aantal kleine onderdelen. In dit geval is het mogelijk om een ​​composiet centrum ontstaat.

Het interieur van een luxe kamers perfect passen bij de oorspronkelijke compact kroonluchterHet interieur van een luxe kamers perfect passen bij de oorspronkelijke compact kroonluchter

Het is beter om een ​​dergelijk model, waarbij de richting van de lichtstroom instelbaar vastgesteld. Dankzij deze functie er niet in slaagt om de vereiste hoeveelheid licht te leveren aan elk punt.

U kunt dan overgaan tot de opstelling van de individuele licht hoeken in de kamer:


 1. Indien technisch mogelijk, tijdens de reparatie, kunt u het systeem in te stellen om de mate van omgevingslicht handmatig aan te passen.
 2. Tussen de twee stoelen of bank en een fauteuil tegemoet lamp. Met twee multidirectionele lampen kunnen voor zover nodig om beide zones verlichten.
 3. Tafellamp tot de taak van het werkgebied verlichting. De voorkeur moet worden gegeven aan het model, gemaakt in klassieke stijl.

Hoe maak je een luxe interieur woonkamer (video) maken

Klassiek design, die veel decoratieve elementen bevat, werd de norm in de welvarende huizen. Het belangrijkste ding - om zijn plannen met de nodige voorzichtigheid uit te voeren. Nieuwkomers haasten om de kamer dure items, die vaak leidt tot een gevoel van "smakeloos" in te vullen. Ontwerpers raden om zich te concentreren op de psychologische in plaats van materiële aspect. Wie ging de woonkamer moet worden gebaseerd op een aantal factoren om te voelen dat we het hebben over het luxe interieur.

Ontwerp van de chique woonkamer (interior foto)

011e947ccf9aca4orig 63 3619 33a06c8c9d14f80cd1ac2e3a71546fe8 725 1032 1976 41125 92814337 1327944429interer-gostinoy-komnaty-2

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 − 49 =

map