Creative Topiary: 20 foto’s en interessante ideeën voor beginners

12 October 2017Topiary - een veelzijdig meubel die u toelaat om het even welke ruimte te verfraaienTopiary - een veelzijdig meubel die u toelaat om te versieren enige pomeschenieOsoboy populair, vandaag de dag, geniet van de Topiary. Modetrend sieren de feestelijke zaal of thuis interieur wordt steeds meer en meer snelheid. Relevante elementen van inspiratie van de moderne kunst is een bloemist. Ja, ja, u hoort het goed. En creëren een unieke samenstelling kan uw handen en op uw persoonlijke smaak. Topiary betekent "boom van geluk." Een fortuin gemaakt door zijn eigen handen, brengt dubbel home comfort en wil anderen.


Topiary meest eenvoudige: een masterclass voor beginners

De eenvoudigste Topiary - van kant en klare papier of plastic bloemen. Geen kennis of speciale vaardigheden nodig zijn, wat nog belangrijker is een groot verlangen en geduld.

Zelfs een beginner kan niet alleen een topiary, en een meesterwerk te creërenZelfs een beginner kan niet alleen een topiary, en een meesterwerk te creëren

Materialen voor het werk:

 • Klaar schuim bal;
 • Pistool met vloeibare lijm;
 • trunk;
 • pot;
 • Gips poeder;
 • Levenloze bloemen;
 • Shiloh;
 • Schaar.

Om een ​​dergelijke compositie duurt ongeveer een uur nodig hebben.


Het proces omvat:

 • Allereerst snijbloemen geproduceerd van de steel aan de staart een lengte van maximaal één cm.
 • In de kom van een ondiepe uitsparing te maken tot 2 cm.
 • Ga verder met de designwereld. Priem moet zorgvuldig worden doorboord gaten en snel promazyvat staarten bloemen lijm te plakken in afgewerkte gaten. Aan het hoofd moet de uiteindelijke samenstelling zijn en dus, om de bloemen kleur te verdelen. Geplaatst bloemen veel dicht bij elkaar is niet nodig. Het zal voldoende zijn om volledig te bedekken de bol zonder radiografische basis.
 • Om bal te versieren moet stam stok, en laten drogen.
 • Bereid gips, mengen met water tot een grote dikte. Vul de pot. Wacht even ontgrendelen en in het midden van de romp.
 • Om de boom te houden totdat de pleister goed verhardt.
 • Hide onaantrekkelijk gipsresten kunnen kleine takjes en bladeren.

De eenvoudigste Topiary snel gedaan, maar financieel - duur.

De bloemen en de bal kan worden gemaakt om, in dit geval, de boom van het geluk zal veel goedkoper zijn.

Maak een goedkope en eenvoudige Topiary zichzelf

Eenvoudige Topiary snel gedaan. Nieuwkomers ook proberen hun hand en te leren technieken op eenvoudige vormsnoei. De meest verbazingwekkende manier om vormsnoei maken - maak het uit schroot materialen die bij elk huis zijn opgeslagen.Optioneel besteed aan de aankoop van materialen om een ​​topiary creëren. Voor de eenvoudigste Topiary spullen vind je thuisOptioneel besteed aan de aankoop van materialen om een ​​topiary creëren. Voor de eenvoudigste Topiary spullen vind je thuis

Enkele van de meest eenvoudige ideeën worden hieronder beschreven.

Topiary van servetten

Vrij eenvoudig en goedkope vorm van vormsnoei. Making of servetten kleuren kunnen niet alleen wit, maar felle kleuren zijn. Deze optie is heel schattig.

Topiary doekjes stelt u in staat om het te kleurrijk en helder makenTopiary doekjes stelt u in staat om het te kleurrijk en helder maken

Boom van het geluk van de katoen schijven

Op het eerste gezicht, kan een dergelijk besluit irrelevant lijken, maar op het einde, de samenstelling is niet inferieur aan de andere collega's. Wattenschijfjes zijn vaak versierd met paars of roomkleurig grote kralen en doorspekt met linten. Topiary in deze versie ziet er erg zacht en romantisch.

Een nieuwe toepassing van katoen discs - het creëren van een stijlvolle en originele boom van gelukEen nieuwe toepassing van katoen discs - het creëren van een stijlvolle en originele boom van geluk

Deze producten, op hun beurt, goed controleren de uitvoerder om doorzettingsvermogen en hard.


Een simpel idee om te versieren de vormsnoei kan gewone bloemen uit gekleurd papier geworden.

Interessante ideeën voor Topiary: opties voor beginners

Doen Topiary, wees niet bang om te experimenteren. Mogelijk om de meest ongewone, nieuwe en gedurfde ideeën te gebruiken. In dit geval zal de boom puur persoon die niet hun eigen soort heeft zijn.

Het is belangrijk dat bij het maken van een topiary je jezelf niet beperken, en je verbeelding volledig overgevenHet is belangrijk dat bij het maken van een topiary je jezelf niet beperken, en je verbeelding volledig overgeven

Interessante ideeën voor Topiary:

 • De topiary kegels leuk om deze tak van de boom te gebruiken. Versier het kan een beetje vogel zijn.
 • Brokken of koffiebonen kunnen worden beschilderd met acrylverf of verf zal effectief look-spuiten staal kleur. In dit geval zal de boom van het geluk een geheel nieuwe kleuren te spelen, zowel in de letterlijke en figuurlijke zin van het woord.
 • Als de straal van topiary "zwevende cup" kan worden gebruikt met kleine bloemen kralen of koffiebonen.
 • Door vakantie New Year's, kan boom van geluk worden versierd met kleine slinger. Topiary dergelijke kunnen worden gebruikt als nachtlampje.
 • Voor de kinderen Topiary zal interessant stand dienen als container gemaakt van transparant glas. Deze vormen interessante slaap netjes geringe omvang snoep of zoete pinda's. Deze boom zal dubbel smakelijk zijn.
 • In de rol van coasters het kan glas of een transparante vaas volume van het tanktype.
 • Topiary indrukwekkend kijkje in een verscheidenheid van bizarre vormen, letters of cijfers.
 • Voor de financiële welzijn, aan de onderkant van de standaard, kunt u een munt zetten of op een prominente gebied om een ​​monetaire factuur te bevestigen.
 • Topiary is mogelijk tot grote vruchten maken op een groots feest. Het terrein zal kegel dienen, versierd met eetbare ringen van exotische vruchten.
 • Maak een prachtige lied, versieren dan met verse bloemen. Dergelijke Topiary waarderen zelfs de meest unromantic persoon.

Een belangrijk kenmerk bij de productie van Topiary - kleuren. Te overdrijven met heldere kleuren is niet nodig. In dit geval, de boom van het geluk verliest zijn charme en aantrekkingskracht.


Dit product moet worden gecombineerd harmonisch decoratieve elementen.

Maak een meesterwerk: een prachtige topiary eigen handen

Maak prachtige topiary eigen - krijgt veel plezier van dit fascinerende proces.

De originele oplossing - Topiary van snoep, kegels en linten als zelfs de kleinsteDe originele oplossing - Topiary van snoep, kegels en linten als zelfs de kleinste

Prachtige bomen kunnen worden gemaakt:

 1. Kegels, eikels, noten. Mogelijk om deze elementen te combineren, of zeer mooie compositie zal kijken individu van één soort. Kegels, bijvoorbeeld, is het mogelijk om de randen van de witte verf. Dit ontwerp is zeer geschikt voor de winter vakantie, maak een lichte gevoel van koude. Deze elementen kunnen worden bedekt met een glanzende gouden of stalen spuitbussen verf.
 2. Snoepjes. Tree chocolade zal een enorme zoete verrassing voor kinderen. Gebruik in dit geval absoluut geen snoep of chocolade snoep zijn. Mooi uitzicht zou Topiary van lolly zijn.
 3. Van vilt. Topiary van vilt ziet er erg mooi en aantrekkelijk. Met een dergelijk materiaal is gemakkelijk om mee te werken, daarom is het mogelijk om kind vaardigheid en de verbeelding van het proces aan te sluiten.
 4. Van satijnen linten. Boom van geluk in de vorm van bloemen van satijnen linten zijn een verbazingwekkende schoonheid. Een dergelijke samenstelling ziet er zeer aantrekkelijk vanwege de intense en glinsterende linten.

Deze aantrekkelijke composities kunnen veilig geven dierbaren op een speciale gelegenheid, of gewoon als een focus.

Extra decoratie kan dienen als kleine kralen of gekleurde steentjes.

De meest ongewone topiary eigen handen: nieuwe ideeën

Fancy Topiary kunnen doen helemaal van elk beschikbaar materiaal, het belangrijkste om te veelzijdige fantasie te nemen.

In de moderne wereld om een ​​topiary niets meer onbeheerd te creëren - zelfs pastaIn de moderne wereld om een ​​topiary niets meer onbeheerd te creëren - zelfs pasta

Voorbeelden van ongebruikelijke Topiary:

 • Bloemen van de muziek papier. Erg origineel en ongewone eruit zal zien zoals bloemen. De klassieke zwart-wit kleurenschema ziet er een beetje streng, maar heel interessant.
 • Van de korrels. En het kan volledig worden verschillende korrels van maïs aan koffiebonen. Natuurlijk zal een dergelijke boom telt een groot aantal zeer eenvoudig, maar neemt het proces voor het produceren van een dergelijk topiary veel tijd en geduld.
 • Of garen. De garens van wol kijken zeer ongebruikelijk. Dit product brengt warmte en comfort voor elk huis.
 • Pasta. Vandaag pasta fabrikanten kunnen ons verwennen met producten van verschillende vormen en kleuren. Meel producten kunnen worden achtergelaten in zijn oorspronkelijke vorm, en kan worden beschilderd met gekleurde inkt.

Ongebruikelijk in topiary kan een base, en de stam, en een stand. Het is belangrijk om niet bang om te experimenteren.

Ongewoon inrichting kan dienen als een dunne koperdraad in een spiraal.

We leren creatief topiary thuis te maken

Maak creatieve topiary eigenaardige creatieve types van denken en ideeën die eindeloos zijn.

New Year's Eve Verwen uw geliefden Topiary van kerst-boom ballenNew Year's Eve Verwen uw geliefden Topiary van kerst-boom ballen

Enkele voorbeelden van creatieve topiary:

 1. Of Christmas ballen. In dit geval is het beter om bolletjes plastic of kunststof van dezelfde kleur. Leegte in dit geval worden gevuld met klatergoud.
 2. Topiary - drijvende cup. De straal van de drank uit de omgekeerde beker is een scaffold.
 3. Jute, kralen en kant. Dergelijke Topiary vaak gebruikt als interieur decoraties op banketten. Verwerking van hout zal een voldoende hoeveelheid tijd en inspanning, maar de glamour rechtvaardigen alle inspanningen. Boom van geluk in deze voorstelling is zeer indrukwekkend.
 4. Van paraplu's. Parasols voor cocktails - interessante en eenvoudige optie voor creatieve boom.
 5. Verse bessen. De basis in dit geval in de vorm van een kegel. decoratieve elementen kunnen aardbei, kers, zoete kers. Deze heerlijke Topiary zal relevant op elk moment van het jaar en een geweldig cadeau voor elke gelegenheid.

Zeer indrukwekkend bomen ziet er gelukkig, gestreept design. paars, groen, blauw, rood, turkoois, en anderen: Bovendien moet de nadruk op de verzadigde heldere kleuren worden geplaatst.

Pretty creatieve beschouwd Topiary met foto's binnen. Basis, in sommige opzichten, is een frame voor de fotolijst, een duur en waardevol voor je leven.

We hebben dure vormsnoei eigenaar

Geachte Topiary onmiddellijk gepaard met het gebruik van materialen is vrij duur in financieel opzicht. Dergelijke producten vereisen speciale zorg en voorzichtigheid, omdat het materiaal is eenvoudig te bederven.

Topiary van bankbiljetten zal het huis geld en rijkdom aan te trekkenTopiary van bankbiljetten zal het huis geld en rijkdom aan te trekken

Topiary kan zijn dure items:

 • Bankbiljetten en munten. In dit geval is de hoge kosten van het product afhankelijk van de individuele welbevinden. Bovendien merkt kleur kan volledig anders zijn. Deze algemene indruk die een besluit niet bederven. In feite is een dergelijke samenstelling - een echte boom van geluk. Vaak, als herinnering bankbiljetten gebruikt noten, die kunnen worden gekocht bij een winkel voor handwerk.
 • Van parels. Dit topiary zal rijke en modieuze decoratie voor elk huis zijn. Boom van parels kan worden gepresenteerd als een cadeau voor een bruiloft of andere belangrijke gebeurtenis.

Stand van de boom kan worden versierd met munten of pasta's van karakters feng shui.

Maak een product van de duurste materialen kunnen zijn, maar voor nu meer vertrouwd met het proces, met het oog op onverwachte extra kosten te vermijden.

Topiary in ecologische stijl: Master-klasse (video)

Als u geïnteresseerd bent in het proces van het creëren van een topiary en er was een grote wens om te proberen en niet bang zijn om hun ideeën om te zetten in realiteit zijn, niet haasten om de meerderheid van de elementen van het creatieve proces in de winkel te kopen. Absoluut alle componenten kunnen persoonlijk worden gemaakt. En een dergelijke activiteit is niet minder interessant dan de inrichting van een van de kroon. Immers, tijdens het proces zijn er interessante en originele ideeën.

Topiary creatief met hun handen (foto voorbeelden)

38c2b4bb-4954-4c57-bfa2-1edd37170f27 handmade201509081648758345 0331f66a-aeef-4494-8042-7557344b3713 6305b6a8-ead3-46b2-b45b-0576198ec0cb 14407 8363a9d9b27c160c375b6a109efb8449400d1f91d38e2b9f9e0d393cc3141a93135040740702800px 158.179 758.280-12004227236 9428225 10839623

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 72

map