Creative Topiary: 20 bilder och intressanta idéer för nybörjare

Creative Topiary: 20 bilder och intressanta idéer för nybörjare

12 October 2017Topiary - en mångsidig möbel som tillåter dig att dekorera alla rumTopiary - en mångsidig möbel som tillåter dig att dekorera någon pomeschenieOsoboy populärt idag åtnjuter topiary. Modetrend dekorera fest hall eller heminredning vinner mer och mer fart. Relevanta delar av inspiration av den moderna konsten är en florist. Ja, ja, ni hörde rätt. Och skapa en unik sammansättning kan händerna och på din personliga smak. Topiary betyder "träd av lycka." En förmögenhet som gjorts av sina egna händer, ger dubbelt hem komfort och behagar andra.


Topiary enklaste: en master class för nybörjare

Den enklaste Topiary - från färdiga papper eller plast blommor. Ingen kunskap eller särskilda färdigheter krävs, ännu viktigare har en stor önskan och tålamod.

Även en nybörjare kan skapa inte bara en topiary, och ett mästerverkÄven en nybörjare kan skapa inte bara en topiary, och ett mästerverk

Material för arbetet:

 • Redo skumboll;
 • Pistol med ett flytande vidhäftningsmedel;
 • trunk;
 • kruka;
 • Gips pulver;
 • Livlösa blommor;
 • shiloh;
 • Sax.

För att skapa en sådan sammansättning kommer att kräva ungefär en timme.


Processen omfattar:

 • Till att börja med snittblommor som framställts från stammen till svansar har en längd av högst en cm.
 • I skålen för att göra en grund urtagning till 2 cm.
 • Fortsätt till designvärlden. Syl bör noggrant genomborrat hål och snabbt promazyvat svansar blommor lim för att klistra in färdiga hål. Vid huvudet är nödvändigt att presentera den slutliga kompositionen och följaktligen för att fördela blommorna i färg. Placerade blommor mycket nära varandra är inte nödvändigt. Det räcker för att helt täcka området utan röntgen bas.
 • Att dekorera bollen bör hålla bålen, och låt torka.
 • Förbered gips, blanda det med vatten till en tjock tjocklek. Fyll krukan. Vänta lite och sätt in i mitten av stammen.
 • Att hålla trädet tills gipset hårdnar väl.
 • Dölja oattraktiva gipsrester kan finnas små kvistar och blad.

Den enklaste Topiary göras snabbt, men ekonomiskt - dyrt.

Blommorna och bollen kan göras för att i detta fall kommer trädet av lycka att bli mycket billigare.

Gör en billig och enkel Topiary själva

Enkel Topiary göras snabbt. Nykomlingar försöker också sin hand och lära sig tekniker för enkel topiary. Det mest fantastiska sätt att göra topiary - gör det ur skrot som lagras vid varje hus.Valfri spenderas på inköp av material för att skapa en topiary. För den enklaste Topiary saker du hitta hemmaValfri spenderas på inköp av material för att skapa en topiary. För den enklaste Topiary saker du hitta hemma

Några av de mest enkla idéer beskrivs nedan.

Topiary av servetter

Ganska enkel och billig form av topiary. Making of servetter färger kan inte bara vitt, men ljusa färger. Detta alternativ är ganska söt.

Topiary av våtservetter kan du göra det färgstarka och ljusTopiary av våtservetter kan du göra det färgstarka och ljus

Tree of Happiness från bomuUspIattoma

Vid första anblicken kan ett sådant beslut verkar irrelevant, men i slutändan är inte sämre än sina övriga motsvarigheter kompositionen. Bomullsrondeller är ofta dekorerade med lila eller bleka grädde stora pärlor och spetsad med band. Topiary i denna version ser mycket mild och romantisk.

En ny tillämpning av bomullsskivor - att skapa en snygg och originell träd lyckaEn ny tillämpning av bomullsskivor - att skapa en snygg och originell träd lycka

Dessa produkter, i sin tur, väl kolla den utövande till uthållighet och hårt.


En enkel idé att dekorera topiary kan bli vanliga blommor av färgat papper.

Intressanta idéer för Topiary: alternativ för nybörjare

Gör Topiary, var inte rädd för att experimentera. Möjligt att använda de mest ovanliga, nya och djärva idéer. I detta fall kommer trädet vara rent individ som inte har sin egen sort.

Det är viktigt att när du skapar en topiary du inte begränsa dig, och helt avstå från din fantasiDet är viktigt att när du skapar en topiary du inte begränsa dig, och helt avstå från din fantasi

Intressanta idéer för Topiary:

 • Topiary koner av kul att använda denna gren av trädet. Dekorera det kan vara en liten fågel.
 • Klumpar eller kaffebönor kan målas med akrylfärg eller färg kommer att effektivt look-sprut stål färg. I detta fall kommer trädet av lycka spela helt nya färger, både i bokstavlig och bildlig bemärkelse.
 • Som strålen av topiary "flytande cup" kan användas med små blommor pärlor eller kaffebönor.
 • Genom nyår semester, kan träd lycka vara dekorerad med liten krans. Sådan topiary kan användas som en nattlampa.
 • För barn Topiary intressant monter kommer att fungera som behållare av genomskinligt glas. Dessa former intressant sömn snyggt liten godis eller söt jordnötter. Detta träd blir dubbelt aptitretande.
 • I rollen som glasunderlägg det kan vara glas eller en genomskinlig vas volym av typen tanken.
 • Topiary imponerande utseende i olika bisarra former, bokstäver eller siffror.
 • För ekonomiska välbefinnande, till botten av montern, kan du sätta ett mynt eller på en framträdande område för att fästa en monetär räkning.
 • Topiary är möjligt att göra stora och medelstora frukt på en stor fest. Skälen kommer att tjäna kon, dekorerad med ätbara ringar av exotiska frukter.
 • Gör en vacker sång, sedan dekorera den med färska blommor. Sådan Topiary uppskattar även de mest unromantic person.

Ett viktigt inslag i produktionen av Topiary - färger. Överdriva med ljusa färger är inte nödvändigt. I det här fallet, träd lycka förlorar sin charm och överklagande.


Denna produkt bör kombineras harmoniskt dekorativa element.

Skapa ett mästerverk: en vacker topiary egna händer

Gör vackra topiary egen - få stor glädje av denna fascinerande process.

Den ursprungliga lösningen - Topiary av godis, koner och band som även de minstaDen ursprungliga lösningen - Topiary av godis, koner och band som även de minsta

Vackra träd kan göras:

 1. Koner, ollon, nötter. Möjligt att kombinera dessa element, eller mycket vacker komposition ser individ av en art. Kottar, till exempel, är det möjligt att måla kanterna av vit färg. Denna konstruktion är väl lämpad för vintern semester, skapa en lätt känsla av kyla. Dessa element kan täckas med en glänsande guld eller stål aerosol färg.
 2. Godis. Tree av choklad kommer att bli en enorm söt överraskning för barn. Använd i detta fall kan vara helt något godis eller choklad godis. Vacker utsikt skulle vara Topiary av klubba.
 3. Av filt. Topiary av filt ser mycket trevligt och attraktivt. Med ett sådant material är lätt att arbeta, därför är det möjligt att ansluta barn skicklighet och fantasi av processen.
 4. Av sidenband. Tree av lycka i form av blommor av sidenband är en fantastisk skönhet. En sådan sammansättning ser mycket attraktiv på grund av de intensiva och skimrande band.

Dessa attraktiva kompositioner kan säkert ge nära och kära på ett speciellt tillfälle, eller bara som fokus.

Ytterligare dekoration kan fungera som små pärlor eller färgade stenar.

De mest ovanliga topiary egna händer: nya idéer

Fancy Topiary kan göra absolut från alla tillgängliga material, att det viktigaste inkluderar mångfacetterad fantasi.

I den moderna världen för att skapa en topiary ingenting lämnas obevakad - även pastaI den moderna världen för att skapa en topiary ingenting lämnas obevakad - även pasta

Exempel på okonventionella Topiary:

 • Blommor av musik papper. Mycket ursprungliga och ovanliga kommer att se ut sådana blommor. Den klassiska svarta och vita färgschema ser lite sträng, men ganska intressant.
 • Av kornen. Och det kan vara helt olika kärnor från majs till kaffebönor. Naturligtvis kommer ett sådant träd räknar många mycket enkel, men processen för att tillverka en sådan topiary tar mycket tid och tålamod.
 • Av garn. Trådarna i ull ser mycket ovanligt. Produkten ger värme och komfort till alla hem.
 • Pasta. Idag pastatillverkare kan unna oss med produkter av olika former och färger. Mjöl produkter kan lämnas i sin ursprungliga form, och kan målas med färgade bläck.

Ovanligt i topiary kan vara en bas, och stammen, och ett stativ. Det är viktigt att inte vara rädd för att experimentera.

Ovanligt dekor kan tjäna som en tunn koppartråd i en spiral.

Vi lär oss att göra kreativt topiary hem

Skapa kreativa topiary säregna kreativa typer av tankar och idéer som är oändliga.

Nyårsafton Behandla din kära Topiary av Gran bollarNyårsafton Behandla din kära Topiary av Gran bollar

Några exempel på kreativa topiary:

 1. Av jul bollar. I detta fall är det bättre att använda små bollar av plast eller plast av samma färg. Void i detta fall kan fyllas med glitter.
 2. Topiary - flytande cup. Strålen av drycken från den inverterade koppen är en byggnadsställning.
 3. Burlap, pärlor och spets. Sådan Topiary används ofta som inredning på banketter. Tillverkning av trä kommer att ta en tillräcklig mängd tid och ansträngning, men glamour motiverar alla ansträngningar. Tree av lycka i denna prestanda är mycket imponerande.
 4. Av paraplyer. Paraplyer för cocktails - intressant och enkelt alternativ för kreativ träd.
 5. Färska bär. Basen i detta fall är gjord i form av en kon. dekorativa element kan vara jordgubbe, körsbär, söta körsbär. Denna läckra Topiary kommer att vara relevant när som helst på året och en stor gåva för alla tillfällen.

Mycket imponerande träd ser glad, randig design. Dessutom bör tonvikten läggas på de mättade ljusa färger: lila, grön, blå, röd, turkos och andra.

Ganska kreativ anses Topiary med foto inuti. Basis, på vissa sätt, är en ram för fotoramen, en dyr och värdefull för ditt liv.

Vi dyra topiary äger

Dear Topiary omedelbart innebär användning av material är ganska dyrt i ekonomiska termer. Sådana produkter kräver särskild omsorg och försiktighet, eftersom materialet är lätt att förstöra.

Topiary av sedlar kommer att locka huset pengar och rikedomTopiary av sedlar kommer att locka huset pengar och rikedom

Topiary kan vara dyra artiklar:

 • Sedlar eller mynt. I det här fallet, den höga kostnaden för produkten beror på den enskilda välbefinnande. Dessutom konstaterar färg kan vara helt annorlunda. Detta helhetsintryck beslut inte förstöra. I själva verket, en sådan sammansättning - en riktig träd lycka. Ofta som en souvenir sedlar används anteckningar, som kan köpas på någon affär för handarbete.
 • Av pärlor. Detta topiary blir rik och fashionabla dekoration för någon bostäder. Tree av pärlor kan presenteras som en gåva för ett bröllop eller annan viktig händelse.

Stå trädet kan dekoreras med mynt eller klistra bilder av tecken feng shui.

Gör en produkt av de dyraste materialen kan vara, men nu mer bekant med processen, för att undvika oväntade merkostnader.

Topiary i ekologisk stil: master-klass (video)

Om du är intresserad av processen för att skapa en formklippta och det fanns en stor önskan att försöka och inte vara rädd för att vända sina idéer till verklighet, inte bråttom att köpa majoriteten av elementen i den kreativa processen i butiken. Absolut alla komponenter kan göras personligen. Och en sådan verksamhet är inte mindre intressant än dekoration av en av kronan. När allt kommer omkring, under processen finns det intressanta och originella idéer.

Topiary kreativ med sina händer (foto exempel)

38c2b4bb-4954-4c57-bfa2-1edd37170f27 handmade201509081648758345 0331f66a-aeef-4494-8042-7557344b3713 6305b6a8-ead3-46b2-b45b-0576198ec0cb 14407 8363a9d9b27c160c375b6a109efb8449400d1f91d38e2b9f9e0d393cc3141a93135040740702800px 158.179 758.280-12004227236 9428225 10839623

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + = 12

map