Creative paneler av tapeter på väggen 30 i det inre foto

Creative paneler av tapeter på väggen 30 i det inre foto

12 October 2017Rester av gamla tapeter är inte nödvändigtvis kasta - de kan göra den ursprungliga panelenRester av gamla tapeter är inte nödvändigtvis kasta - de kan göra de ursprungliga pannoMnogochislennye resterna av flerfärgad strukturerad och även olika material kan lätt användas för att skapa paneler av tapeter på väggen, ett foto som sedan kommer att positivt överraskad av släkt och vänner. För arbetsstycken av alla storlekar kommer att göra. Det viktigaste - rätten att kombinera dem. Inte nödvändigtvis överensstämmer med symmetri. Det räcker med att harmon matcha dem.


Väggmålning på väggen av tapeter: var du ska börja

Innan arbetet påbörjas, måste väggen föras in i ett passande utseende. Det handlar om att anpassa omslaget, som ersätter slitna delar av tapeter. Inte installera panelerna på väggen om det finns spår av fukt. Samma uteslutande gäller om väggen har en jättegryta eller flisas. Även små oregelbundenheter påverkar uppfattningen om sammansättningen negativt. Så snart som den tekniska sidan av frågan är klar, gå vidare till val av metod för att dekorera ytan.

Designers rekommenderar att komma ut ur rummet geometri och råder i den färg.

När du väljer tapeter för en panel, bör du överväga hur de kommer att kombineras med resten av inredningenNär du väljer tapeter för en panel, bör du överväga hur de kommer att kombineras med resten av inredningen

Beroende på dessa faktorer, använd en av följande tekniker:

 • Patchwork klistra - innefattar bildningen av ett holistiskt bild för hand, med användning av små bitar. Du kan använda andra dekorativa element. Sådana kompositioner är ofta abstrakta.
 • Helhetsbild av tapeter - att skapa det passar bambu eller vinyl tapet. Utvalda stora i storlek stycke, som har en läsbar bild. Det är önskvärt att han var ljus, med införandet av avtals element. Lagrad på toppen av det på förhand köpte ram. Tapeter skär strängt formade ramar. Resultatet är en mini-bild.
 • kombinerad teknik - som de som inte är rädd för att experimentera. Här används det som en integrerad bild, och många lämningar.

Att panelerna av tapeter på väggen med händerna: steg för steg guide

Den direkta produktionen av kompositionen görs med hjälp av en av två tekniker. I det första fallet talar vi om att klistra insidan av möblerna i rummet. Detta kommer att kräva fragmenten av tapet med en liten figur eller ett klassiskt mönster. Det viktigaste - likformigheten använda plåster. För fans av "land" stil passar tapet med vinatazhnym mönster. I det andra fallet, hänvisar mönstring till den yttre ytan av möbler och väggar.


För paneler fungerar bäst införande av tapet med ett uttrycksfullt och ljust mönsterFör paneler fungerar bäst införande av tapet med ett uttrycksfullt och ljust mönster

För ett framgångsrikt genomförande av den planerade tänka på följande:

 1. Det är viktigt att välja en meningsfull bild med klart läsbar perspektiv. Till exempel bilder med skyhöga fåglar, marina mellanslag eller alpin äng.
 2. Vardagsrum i klassisk stil utvalda fresker eller gravyr.
 3. Vägg bilder kapas till dimensioner av ramar, där den är installerad. Sovrum kostym är något lugnande, såsom bild eller havet park.

Foto tapet väggmålning i det inre

Den valda bilden läggs på ett papper basis. Oavsett omfattningen av sammansättningen behöver tapeter inte förlora ursprungliga färgmättnad. Detta uppnås genom det övre skiktet framställt av en vinylpulver. Ovanlig panel ser bra ut i sovrummet eller vardagsrummet.Fleece - starkt och hållbart material som tål långsiktig drift även med betydande säsongshöjdskillnader.

Mural är bäst lämpad för att skapa en ljus och ovanliga panelerMural är bäst lämpad för att skapa en ljus och ovanliga paneler

Innan du installerar panelerna i foto tapeter måste uppfyllas vissa krav:

 1. Beroende på storlek och graden av ljusstyrkan i rummet valda mönstret. Till exempel djur är alltid populära motiv - en tiger eller ett lejon.
 2. I vardagsrummet är det rekommenderat att välja något blomma i pastellfärger, såsom orkidéer eller prästkragar.
 3. Eventuellt vägg- dekorerade små kompositioner av tyg rester.

Ljus inredning: paneler av tapeter rester Nursery

Barn alltid kräver ökad uppmärksamhet på den del av vuxna. Det är därför barns dekoration tar mest tid. Beroende på preferenser barnet välja ljusa eller mer diskret form. Till exempel är det möjligt att göra figurer av djur, fåglar eller några animerade figurer. Använd baby i ett inre rum paneler är fördelaktigt i alla bemärkelser.

Om ett barn är intresserad av målning på väggarna, kommer hans konstnärskap att ta bort små i storlek sammansättning.

Du kan vara säker: barnen kommer att älska tanken på paneler av tapeter, det viktigaste - att samråda med barnet i urvalsmönstretDu kan vara säker: barnen kommer att älska tanken på paneler av tapeter, det viktigaste - att samråda med barnet i urvalsmönstret

Tips för att välja:

 • Att välja att göra bättre till förmån för tvätt tapeter, annars måste du spendera mer tid på att avlägsna spår av barns upptåg;
 • Applicering av flytande tapeter rekommenderas inte på grund av närvaron i sin struktur av föreningar som framkallar allergiska reaktioner hos barn;
 • Att välja teckning sker med ungen;
 • Det placerade paneler, så att en nyfiken barn inte kunde nå honom;
 • Det är förbjudet att använda lätt avdragbara små dekorativa element.

Dekorativa tapeter, väggmålning på en vägg i det inre

Allt måste vara i harmoni med varandra. Hålla sig till denna regel är nödvändigt för att uppnå ett attraktivt resultat för ögonen. Innan du börjar måste du vara uppmärksam på graden av ljusstyrkan i rummet, den dominerande färgskalan, konsistens och tillbehör som finns i rummet. Annars dekorativa bild "stjäla" några centimeter från lokalen.

Korrekt valt panel kommer att hjälpa visuellt utöka ett litet rumKorrekt valt panel kommer att hjälpa visuellt utöka ett litet rum


För ett korrekt genomförande av kreativa idéer är inte överflödigt att lyssna till följande rekommendationer:

 • Litet rum visuellt utöka kompositionen med utsikten av papperslappar, en bädd som skiljer omfång och ljusa nyanser;
 • Inredning i klassisk stil innebär användning av olika nyanser av lila, guld och beige kombinationer;
 • I ett stort rum måste du välja en plats för installation av sammansättningen är korrekt, att det inte går förlorad;
 • I barnens förkärlek för lugna färger kommer att inte distrahera eller störa barnet.

Vackra idéer för det inre av resterna av tapeten (video)

Creative paneler av mindre i storlek resterna av tapeten - ett enkelt och prisvärt sätt att förvandla varje omgivningen. Det viktigaste - att uppnå maximal kompatibilitet använda saker. I detta fall är det möjligt att understryka styrkan i lokalerna. Om så önskas, kommer en sådan komposition förlänga den visuella gränsen av rummet.

Exempel på paneler av tapeter på väggen (bilden)

4db0ebd95e3b 15Image1265985929artist16 3 73 40-19 80c6a02a8b23754ca7b58098fa56f0ed 154-1024x758 5523ae55bb741 363616 20142212135747


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map