Correcte vacht van de muren met zijn eigen handen onder het behang: video tutorials

Correcte vacht van de muren met zijn eigen handen onder het behang: video tutorials

12 October 2017Voor het werken voor het plakken behang oppervlak, houdt u de gepleisterde muren om kleine gebreken te maskeren - krassen, vlekken, enz.Voor het werken voor het plakken behang oppervlak, houdt u de gepleisterde muren om kleine gebreken te maskeren - krassen, vlekken en ontwerpt t.d.Sovremennye betrekken het bekleden van de muren met decoratieve gips, gipsplaat, OSB en spaanplaat, schilderen, evenals het gebruik van verschillende soorten behang, te beginnen klassieke papier en eindigend met de populariteit wint van behang glasvezel, die zonder aarzeling kan worden gebruikt in gebieden met een hoge luchtvochtigheid, ook in de badkamer.


Zodra het probleem opgelost met de decoratieve materialen, voorbereidende fase begint. Muuroppervlakken moeten worden gereinigd goed uitgelijnd en gepleisterd op alle regels met het oog op eventuele toekomstige problemen te voorkomen.

Hoe wordt de gepleisterde muren onder het behang

Het maken van reparaties, iemand geeft de voorkeur aan professionals die voor een vergoeding al het werk zal doen, en iemand besloot om alles met hun eigen handen te doen. Om dit te doen, niet alleen om de bestelling, hoe de stopverf kiezen te bepalen, maar ook met een oppervlakte om mee te werken.

Behang kan worden gelijmd op zeer uiteenlopende wandbekleding:

 • bepleisterd;
 • OSB-platen;
 • spaanplaat;
 • Gipsplaat.

Voor gipswanden kan worden gebruikt als een voorraadoplossing en het droge mengselVoor gipswanden kan worden gebruikt als een voorraadoplossing en het droge mengsel


Voor elk van hen heeft een lijst van een aantal gespecialiseerde oplossingen en premixen voor spackling.

Waarom stopverf muren onder het behang

Vaak rijst de vraag: waarom hebben we nodig om de muren stopverf, als ze niet gaan voor het schilderen, behangen en jonger.

Ter ondersteuning van deze activiteiten zijn er een aantal redenen: 1. Breeuwen kan een perfect glad oppervlak, welke noodzakelijk zijn voor werk van hoge kwaliteit met het behang te verwezenlijken. Dergelijke activiteiten helpen om de termen "leven" wallpaper te verlengen. Bovendien, na verloop van tijd, zelfs de meest subtiele oog muur ruwheid zal worden gezien op de achtergrond te staan.
 2. Toepassing van een oplossing gebruikt om de holten van de poreuze gips samenhang vullen - zwarte stof. In de toekomst zal dit werk helpen om te besparen op zelfklevende materialen, omdat het de absorptie voorkomt, en daarom klevende oppervlak behang zal een beter contact met de muur oppervlak.

Instrumenten voor het pleisteren wanden en plafondsInstrumenten voor het pleisteren wanden en plafonds

Puttying moet worden gemaakt, zelfs als het opnieuw gedaan reparaties in het appartement. Bij het verwijderen van de oude behangpapier soort afwerking gips oude beschadigde kan de bovenlaag loslaten en daardoor afwijkingen zich op de wanden.

Wat is een betere gips muur onder het behang

De eerste stap is om te beslissen wat voor soort jas die geschikt zijn in een bepaalde situatie is.

Afhankelijk van de kamer klimaat, kunt u proberen:

 • Breeuwen voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid - LR type;
 • Voor droge ruimtes - KR.

Ook de keuze voor een bepaald type vulstof hangt af van wat uiteindelijk oppervlak worden geplakt behang.

Het is het beste dat al gebruikt ter dekking van de wanden van de materialen waren van dezelfde fabrikant. In dit geval zal er een minder complexe situaties. Bijvoorbeeld, het kopen van een starter en afwerkplamuur oplossing van één fabrikant niet meer voorstellen van elke korrel bij variërende vulstof en of ze gecombineerd? Ja, als het bedrijf dat u beide varianten van oplossingen heeft gezet, ze zijn perfect met elkaar gecombineerd.

Regeling toepassing stopverf aan de wandRegeling toepassing stopverf aan de wand


Men mag niet vergeten dat het uitgangsmateriaal bekleding wordt aangebracht in meer lagen dan de finish.

Vakmensen kunnen toepassen in hun werk als eindoplossing en het droge mengsel, dat daarna al direct aanbrengen op het oppervlak van de wanden is vervaardigd. Nieuwkomers zullen het gemakkelijkst met een afgewerkt vulmiddel.

Hoeveel lagen van stopverf moet onder het behang

Goed toegepast pleisterlagen behulp van een breed troffel. Voor het gemak kunt u ook gebruik maken van een kleine troffel. Daarmee wordt een troffel gelegd op een gelijkmatige laag.

Het eerste oppervlak is opgesteld onder het behang, bedekt met een uitgangsoplossing. Hij paste een dikke laag teneinde glad uit de hobbels. Gezien het feit dat een laag van een dergelijk werk niet kan doen, begint stopverf toegepast 2-3 keer of meer, indien nodig, ten gevolge van de dikte van de gevormde laag dient ongeveer 2-4 millimeter.

Ter versteviging naden op het werkvlak met behulp van een raster-serpyankuTer versteviging naden op het werkvlak met behulp van een raster-serpyanku


Een mengsel van de uitgangsstof vulstof een korrelige consistentie, in tegenstelling tot de finish.

Na al de eerste laag droog is, duurt gemiddeld twaalf uur, kunt u beginnen te werken met een afwerking oplossing. Het wordt toegepast in een laag, die op zijn beurt dunnere startpunt ongeveer een halve millimeter moeten zijn.

De afwerklaag wordt aangebracht op het vloeiend en verlenen de wanden van de uiteindelijke vullen. Dan kunt u beginnen te werken met de behang.

De stopverf OSB onder het behang, kies dan een spatel

OSB - is ongeveer spaanplaat. Het bestaat uit verschillende lagen die kunnen worden 3-4. Elke laag bestaat uit samengeperste houtsnippers en synthetische was wordt toegevoegd. Deze OSB gekenmerkt door hoge fysisch-mechanische eigenschappen.

OSB-platen hebben een groot scala aan toepassingen, waaronder ze kunnen worden gebruikt als een bekleding. Bij het gebruik van dit materiaal, is het noodzakelijk om onmiddellijk te bepalen hoe en wat filler handvat muren voordat lijmen wallpaper.

Putty OSB-platen mogen enkel mengsels die geschikt zijn voor hout zijn. Een kenmerk van dergelijke mengsels is dat het vulmiddel dient in haar basisoliën, kunststof of lijm.

Meestal wordt de voorkeur gegeven aan drie soorten fillers:

 • Olie-cool;
 • acryl;
 • Nitroshpaklevka.

Selectie van pasta voor gebruik op de oppervlaktestructuur, die een verscheidenheid aan gebreken heeft, die onmiddellijke verwijderingSelectie van pasta voor gebruik op de oppervlaktestructuur, die een verscheidenheid aan gebreken heeft, die onmiddellijke verwijdering

Ze hebben een homogene structuur zonder uitwendige verontreinigingen grotere cohesie, lage krimp, waardoor het optreden van scheuren voorkomt tijdens het daaropvolgende drogen van het mengsel op het bord. Ongeveer net zo shpaklyuyut en beton coatings.

Het verfraaien van de muren kunnen zijn, met inbegrip van, en slechts een ontwerp, dat wil zeggen, de gewone gips.

Breeuwen spaanplaat onder het behang: hoe je de juiste te maken

Spaanplaat - een bekledingsmateriaal houtdeeltjes die tijdens het warm persen deeltjes, bij voorkeur houtsnippers. Vanwege zijn eigenschappen, zoals hoge dichtheid, homogeniteit van het materiaal wordt dit materiaal op grote schaal gebruikt in de bouw en reparatiewerkzaamheden.

Om wallpaper diende zo lang mogelijk te maken, is het noodzakelijk om uit te voeren voorbereidende plamuren de werkende oppervlak van de platen.

Alvorens over te gaan puttying moeten worden verplicht om de oude coating te verwijderen met het muuroppervlakAlvorens over te gaan puttying moeten worden verplicht om de oude coating te verwijderen met het muuroppervlak

Werken met spaanplaat dezelfde soorten vulstoffen die voor OSB, dwz filler geschikt voor houtproducten. Het is vermeldenswaard dat het cementeren hoeken en naden heeft nuances. Voor naden in shpaklevanii tezamen met een geschikte oplossing ook gebruikte mesh-serpyanku. Deze universele versterkt materiaal gebruikt tijdens werken om het oppervlak te versterken en te voorkomen dat luchtbellen.

Hoe stopverf achtergrond voor wallpaper

Er zijn situaties waarbij het noodzakelijk is om oud behang stopverf, de voorbereiding van de muren voor verdere afwerking. Dit wordt vooral gedaan voor de volgende schilderij.

Lijm de nieuwe wallpaper op de top van de oude, zelfs gepleisterd, mag niet worden. Juist in dit geval is het oude behang en stof te verwijderen om de pleister te houden volgens de regels. Anders kan ernstige problemen in de toekomst te leiden.

Kan ik hang behang op de pleister zonder vulstoffen

Vaak tijdens reparaties in het appartement, velen vragen zich af: "Waarom niet wallpaper direct pokleit op het gips?". Er wordt aangenomen dat deze uitgaven op strekdammen kan verminderen.

In dit geval is het noodzakelijk om na te denken over alle mogelijke gevolgen:

 1. Ten eerste, als de pleister is ongelijk, het behang en de wand van de ongelijke, die later kan leiden tot een ontlading van het oppervlak van de wand vallen;
 2. Ten tweede moet eraan worden herinnerd, dat de donkere pleister, wat een ruwe afwerking wanden, optisch type behang kan bederven. Bijvoorbeeld, opvallen donkere vlekken op een lichte achtergrond behang. Dit geldt met name dunne en lichte stoffen.
 3. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de standpunten van de meeste van gips. Als het een korrelig oppervlak, kan wallpaper snel beginnen te komen unstuck omdat een dergelijke bekleding de lijm absorbeert.

In het geval dat de beslissing genomen om wallpaper te hangen aan de pleister, moet je kwaliteit strekdammen door te brengen. De eerste wand wordt gereinigd van de overblijfselen van de oude behang en afbrokkelen de bovenste pleisterlaag. Dit gebeurt met een troffel en ruw staalborstel. Sommigen gebruiken extra schuurpapier.

Ten tweede, als er onregelmatigheden op het oppervlak en barsten, moeten hersteld worden en geëgaliseerd. Dit kan een dergelijk apparaat te helpen, als het niveau.

Voordat behangen is noodzakelijk om de muren van de alignment procedure met behulp van een waterpasVoordat behangen is noodzakelijk om de muren van de alignment procedure met behulp van een waterpas

Ten derde, de voltooide platte vlak gevuld. Het had betrekking op het hele gebied van de muren, is het beter om deze procedure twee keer uit te voeren. Op het werk, kunt u een roller of kwast te gebruiken. Na het wandoppervlak is gedroogd, kan het worden gevormd behangen.

Deskundigen adviseren niettemin van toepassing op de ruwe afwerking van het afgewerkte mengsel stopverf.

Hoe is de finish pleisterwerk onder het behang

De zeer werkoppervlak voor het einde van het werk moet glad, schoon en porytaya bodem oplossing. U moet weten dat als links geen uitstulpingen of scheuren, dit soort oplossing kan niet defecten verbergen. Type filler "afwerking" held voltooid. Breng het na een volledige aanpassing van de muren van de start oplossing. Het is het beste voor beide soorten materiaal uit een enkele bron. In dit geval is de interactie van het begin en einde van stopverf is de maximaal mogelijke.

Afdeklaag wordt uitgevoerd met een dunne laag uitgevoerd. Het resultaat is een perfecte ondergrond voor behang: vlotte en passende follow-up dekking.

Gepleisterde muren onder het behang (video)

Aldus is het mogelijk om samen te vatten. Als een persoon wil het grootste goed resultaat van reparatiewerkzaamheden te bereiken, moet hij weten dat wat het werkoppervlak moet worden bereid volgens de regels met behulp van gips te starten en het type afwerking. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 84

map