Cork behang: 7 tips voor het werken

Cork behang: 7 tips voor het werken

12 October 2017Cork wallpaper - betaalbaar, mooi, eco-friendly afwerking materiaal, dat de kamer een uniek uitzicht geeftCork wallpaper - betaalbaar, mooi, eco-friendly afwerking materiaal, dat de kamer een unieke vidEto heel specifiek materiaal geeft, en velen begrijpen niet waarom kurk wallpaper zo populair zijn geworden, niet in hen niets bijzonders. Dit is te wijten aan het uiterlijk van behang, zoals u weet, een speciale verscheidenheid van kleuren, patronen en texturen hoeven niet te wachten. Maar een kijkje nemen om deze optie - de voordelen die het erg leuk.


Cork wallpapers voor muren: zodra de tekortkomingen

Meestal is dit optie sparen voor later, maar het is redelijk om alle mogelijke gebreken onmiddellijk toe te wijzen aan onkruid uit die potentiële kopers die zijn categorische in enkele kenmerken.

Het belangrijkste nadeel - een. Dit is een hoge prijs. Sterker nog, de prijs segment kan niet worden beschouwd als laag op het behang moeten besteden.

Het tweede punt - een kleine selectie. Zoals hierboven vermeld, worden de kleur en structurele oplossingen niet goed vertegenwoordigd. Maar als je wilt aan te sluiten, is het onwaarschijnlijk veel overstuur te hebben, omdat je een bepaalde standaard versie vertegenwoordigen, maar ze hebben zeker genoeg nauwkeurig.

Cork heeft een aantal belangrijke nadelen: lage vochtbestendigheid en de hoge kostenCork heeft een aantal belangrijke nadelen: lage vochtbestendigheid en de hoge kosten

Nou, over de prijs, ik wil zeggen, een materiaal met dergelijke kenmerken en kan niet goedkoop zijn, je nog steeds eco-vriendelijke behang dat een zeer lange tijd zal duren. En het is mogelijk en geld uitgeven.


De voordelen van kurk behang in het interieur foto's

U kunt kopen zelfklevend behang, die, natuurlijk, eenvoudiger reparatie. Focus en Bernd met een goede reputatie. Maar niet alleen de naam van het merk en het bedrijf Leroy Merlin Ibercork aandacht verdienen, zijn er vele minder bekende bedrijven die een hoge kwaliteit wallpapers te produceren.

De voordelen van kurk wallpaper:

 • Lage thermische geleidbaarheid, waardoor het behang wordt in een kamertemperatuur stabiel en ondanks het feit dat de dikte klein is, is een goede isolator, die koude wanden van de kamer naar het microklimaat beïnvloeden voorkomt.
 • Hoge isolatiewaarde. Ja, sommige behang dempt geluiden, maar niet zo veel als mogelijk te maken.
 • Weerstand tegen vocht beïnvloeden. Cork heeft een waterafstotende eigenschap. U zult het zelf zien zodra je weet waar het het meest voorkomende materiaal - in de occlusie van wijnflessen. Omdat kurk behang niet alleen gebruikt, bijvoorbeeld in de woonkamer, maar ook in de badkamer.
 • Kurk niet absorberen geuren - en het is een groot voordeel, het behang kan worden gelijmd en in de keuken.
 • Cork behang antistatisch. Zij kunnen, in zekere zin ook druk op de stof weg. Dat wil zeggen, het behang eigenlijk niet vervuild. Bovendien zijn ze ook opgeslagen wordt. Nogmaals, de reden om het behang in de keuken te kopen.
 • En, natuurlijk, het uiterlijk, om zeker te zijn. Natuurlijke en origineel, warme en huiselijke tegelijkertijd fris, modern.

Wat lijm kurk behang pak

Het is logisch dat de lijm zal een speciale kiezen. U kunt lijm kopen op basis van acryl, is het de moeite waard is niet goedkoop, maar om het eenvoudig te gebruiken.Wanneer de kurk is het raadzaam om een ​​speciale behanglijm samenstelling geen geur door de acrylbasis gebruikenWanneer de kurk is het raadzaam om een ​​speciale behanglijm samenstelling geen geur door de acrylbasis gebruiken

Als u van plan om de lijm op te slaan, te kopen contactlijm. Maar om te werken met het zal moeilijker zijn, en de tijd die u zeker meer zal besteden.

In ieder geval moet de sticker die u koopt een indicatie zijn van "zware behang." Gewoon vragen de verkoper die je vertelt of de lijm een ​​dergelijke belasting te weerstaan.

Kurk onderlaag op de muur onder het behang: het is

Substraat onder het behang - een stof die wordt gebruikt als demping, egaliseren en hechting verbeterende middelen. Het aanbrengen van een dergelijke laag, vindt u de tijd die nodig is voor het verwijderen van onregelmatigheden te verlagen en op te slaan financiën.

Belangrijke en aanvullende hechting, die ondersteuning garandeert in het werken met zware behang is erg belangrijk.

Voordelen van het substraat onder het behang:

 • Behang vormen een zeer glad oppervlak;
 • Lijm zal sneller en eenvoudiger;
 • Nu is de schimmel op het oppervlak van het behang is het onwaarschijnlijk dat ontstaan;
 • Vrijwel garanderen een hoge kwaliteit, glad oppervlak, vrij van bellen en andere gebreken.

Vaak is het substraat gebreken te verhelpen kurkzuur base voor behang, die het niveau van hechting tussen de wand en het afwerkmateriaal verhoogtVaak is het substraat gebreken te verhelpen kurkzuur base voor behang, die het niveau van hechting tussen de wand en het afwerkmateriaal verhoogt

Het substraat kan synthetisch of natuurlijk, kurk, natuurlijk, natuurlijk.


Technische kurk op de muren onder het behang voor geluidsisolatie

Als u wilt krijgen een goede geluidsisolatie is slechts één buis, is het onwaarschijnlijk dat je moet er iets gebeuren. En dit is begrijpelijk: de geluidsgolven verliezen hun macht na een paar obstakels. Bovendien moet de obstakels en de dichtheid en de structuur verschillend zijn. Omdat het nemen van de kurk in combinatie met iets - het is redelijk, maar niet verwachten een.

De belangrijkste valkuil van de spiegel isolatie - kurk wordt het geluid efficiënt te reflecteren op uw kant, maar zal weinig lawaai doordringen van buiten geluidsisolatie. Het is zinvol om het te gebruiken is, waar hij is de bron van lawaai. Het werkt goed in combinatie met de prop steenwol, gipsplaat, geluiddichte boards.

Wat is het behang onder de kap

Nou, het is wallpaper-imitatie. In de regel, goedkope papieren variant nabootsen van kurk. Hoewel soms het behang kan niet kosten zo goedkoop.

Kurk wallpaper hebben antibacteriële eigenschappen, zodat ze de muren te beschermen tegen vuil, stof en schimmelKurk wallpaper hebben antibacteriële eigenschappen, zodat ze de muren te beschermen tegen vuil, stof en schimmel


Is er een gevoel van het kopen van behang? Natuurlijk kan het effect van een natuurlijke coating van hen verwacht, maar als het is een kamer die wordt genoemd, zonder enige klachten, of als u zeker in de andere perfecte interieur zijn. Het is toch duidelijk dat het geen natuurlijke kurk. Maar in dezelfde gang mooi, behang van uitstekende kwaliteit voor de kurk eruit zal zien schattig. Op hetzelfde moment en zie hoe je deze optie te doen, en de vraag of om nauw samen te kijken naar de natuurlijke kurk behang.

Behangen kurk voor wanden: door lijmen beoordelingen

Cork behang verkrijgbaar in rollen of als platen. Uw taak is om ze af te snijden volgens de grootte van de kamer, vastgelijmd aan de muur.

Wallpaper gelijmd:

 • Voorbereiding van de oppervlakte onder het behang;
 • Gegronde oppervlak;
 • Lijm wordt toegepast;
 • Gelijmde stroken.

Cork behang gelijmd alleen butt kont. Deze werken worden comfortabel doen alleen, omdat de lengte van de strook van drie meter hoog kan worden. Op plaatsen waar het niet lijmverbinding, of het is slecht vastzit, dient u te smeren de lijm pers.

Deze wallpaper is makkelijker om speciale rubberen rol te nivelleren.

Het ontwerp van de kamers met een kurk wandbekleding (video)

Cork behang - mooie, natuurlijke behang, die bijzonder goed eco-interieur zal zijn. En nog belangrijker, is het noodzakelijk om het behang te werken is niet zodra de kurk duurzaam en vochtbestendig.

Goede keuze!

Cork behang in het interieur (foto)

37 62 009 2 184 2014-02-04-1961453751 3268 3209 13216730w640h640canariaa 20142609153809

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3

map