Compact hoek hal naar de gang: kies meubels met smaak

Compact hoek hal naar de gang: kies meubels met smaak

12 October 2017Maak de gang meer functionele kunt u de stijlvolle hoek gang gebruikenMaak de gang meer functionele kunt u de stijlvolle hoek prihozheyGlavnoe In tegenstelling tot conventionele gangen van het kleine hoek te gebruiken is dat het handig is, kunt u regelen vrijwel elk interieur van het appartement en past gemakkelijk in de kleuren van de muur. Maar niet te verwarren met een keuze uit een hal, moet je precies van tevoren uit te voeren metingen onder de muren van de zaal hoek. Een ander verschil - de prijs. Immers, hoe minder materiaal worden besteed aan de productie van de hal, zal de kosten te verlagen. In onze tijd op het meubilair markt kan vinden en pick-up alles aan om het interieur van het appartement naar behoren uit te rusten.


Kleine hoek lobby voor kleine gangen: hoe te kiezen

Vandaag de dag, transformeren uw kleine gang kunt u de kleine hoek, die vandaag de dag zeer populair zijn te gebruiken, en de geringe omvang van de hal kan worden omgevormd tot een waardige ontwerp-oplossingen die de afgunst van alle gasten van dit appartement zal zijn. Een goede optie voor een kamer van vrijwel elke grootte en het gebied, kan een hoekige gang worden genoemd. Om iets dat past in uw interieur te vinden, kijk dan in een meubel te slaan, is er praten over de prijzen en geven u een beeld van de kleine hoekige gangen.

Ook praten over hun ideeën, wensen en een beetje over zijn interieur van het appartement vertellen, zul je in staat zijn om de keuze van de grootte van de zaal nauwkeurig vast te stellen, te halen zijn kleuren en zelfs materiaal.

De voordelen van een gang hoek dat het functioneel, ruim en heeft niet veel ruimte in beslag nemen in de kamerDe voordelen van een gang hoek dat het functioneel, ruim en heeft niet veel ruimte in beslag nemen in de kamer

Bij het kiezen van een hoek gang, rekening houden met de volgende kenmerken:

  • functionaliteit;
  • Gemak van installatie en de bedrading in een appartement;
  • roominess;
  • materiaal;
  • Design hoek gang.

Ongetwijfeld is de kleine lobby is gemakkelijker en goedkoper te bouwen en te optimaliseren voor de kamer, maar het is belangrijk om goed te ontdoen van bruikbare ruimte voor dit doel. Het is niet altijd mogelijk om dit te bereiken, maar het advies van een ervaren ontwerper zal niet overbodig zijn. Als u een grote hal, is het het beste om de kast te stellen, want het is meer ruim en geen installatie van extra secties niet nodig, maar de prijs zal zeker veel hoger zijn.


Voorzien van een klein hoekje hal

We hebben al de verschillen gebruikelijke hoek hal van de kleine besproken. Nu zullen we voortbouwen op het ontwerp beslissing bij het kiezen van meubilair voor de hal. Zoals reeds vermeld, is dit type van meubilair in het appartement is populair, ook al laat het een landhuis, waar de meubels goed zal zijn, als je een opslagplaats voor dingen die we op de site kan noemen.

Het belangrijkste doel is altijd de hoek gang voor outdoor kleding, maar er zijn een verscheidenheid van soorten en maten (met planken, individuele partities, inserts, spiegel en deuren) dat verschillende thuis bagage en zelfs schoenen kan opslaan. Maar met betrekking tot dat kleine hoek voor smalle gangen, worden ze vooral gebruikt voor de opslag van kleding.

Kleine hoek hal zal snel en gemakkelijk te verbergen beide kledingstukken en schoenenKleine hoek hal zal snel en gemakkelijk te verbergen beide kledingstukken en schoenen

Afhankelijk van de gang eisen, de meest essentiële elementen die moeten worden uitgerust met gangen en goedkope varianten: een kast, een hanger en plaats voor de montage van spiegels, en indien nodig de aanwezigheid van de andere componenten aan uw interieur en headset corridor past, dan hangt er rechtstreeks op uw verbeelding. Het moet altijd rekening worden gehouden met een belangrijk feit: een meubel moet goed passen in het interieur van het hele appartement en kamers.Corner zaal in de kleine zaal: de beste set

Bij de keuze van de gang, kijk naar de grootte en de oppervlakte van uw pand, zodat het niet belemmerd en met de openingen in de gang. Een zeer belangrijk onderdeel van het perfecte huis is een gemak, maar ook over het comfort moet niet vergeten.

Stel dat u een kleine gang gebied, dan raad ik u aan kleine hoekige gangen kiezen modulaire vorm, moet u de meest noodzakelijke items omvatten.

Kies een hoek gang moet worden gebaseerd op de omvang en de kenmerken van de gangKies een hoek gang moet worden gebaseerd op de omvang en de kenmerken van de gang

namelijk:

  • Kist met uitschuifbare legborden (vakken);
  • Curbstone voor schoeisel;
  • Hoedenplank;
  • Mogelijkheid tot het installeren van extra secties.

Het laatste punt is erg belangrijk, omdat het installeren van extra zak, kan niet alleen de dagelijkse garderobe, maar ook die dingen die moeten worden uitgesteld voor het volgende seizoen te slaan.

Bij het kiezen van een klein hoekje hal is het noodzakelijk om niet alleen de grootte van het appartement, maar ook het ontwerp als een geheel te beschouwen, als een soort hal laat zien wat de eigenaar hier woont. hal benodigde materialen zodat de vloer, plafond, wanden en meubels met elkaar gecombineerd. Al de kleinste details in het ontwerp alleen afhangen van uw verbeelding en budget. Om de grootte van uw gang hieronder te lezen nauwkeurig te bepalen.

Corner lobby voor kleine gangen: Hoe op maat te kiezen

Laten we terugkeren naar wat het beste is om de grootte van hoek gang te kiezen, dus het is geoptimaliseerd voor interieur en in elkaar passen met het appartement. Nu is de markt biedt veel mogelijkheden reeds gemonteerd meubilair, ja, ze is erg mooi en functioneel, maar niet geschikt is voor uw appartement. Daarom is het beter om de hal te boeken voor de bestelling met de vereiste afmetingen. Rekening te houden bij het basisdimensies hoekige gangen - de hoogte en breedte van het profiel.

Om het interieur van de gang was een comfortabele en harmonieus, moet hal het stijlvolle ontwerp van de kamer te vullenOm het interieur van de gang was een comfortabele en harmonieus, moet hal het stijlvolle ontwerp van de kamer te vullen


Standaard afmetingen zijn: hoogte van 2-2,5 meter en een lengte van 1-2 meter, evenals de installatie hoek, nogmaals, het hangt allemaal af van de lay-out van uw appartement. Als we in aanmerking nemen dat de hoekstand hal bestaat uit aanvullende elementen, zoals spiegels, extra sokkels, enz., Dan moeten ze worden meegenomen in de volgorde. De meest voorkomende varianten zijn zalen met afmetingen: lengte: 2 m breed - 1,5 meter hoogte - 2,5 m.

Tip: het is beter om de hal waar de hoek, die is gelegen nabij de deuropening om visueel geven een smalle gang breder perspectief te plaatsen.

Kleine en middelgrote hal naar de gang (video)

Mee eens, het is leuk in het appartement, waar u zich direct comfortabel kunt zitten om te gaan, hebben een plek om de badjas en hoofdtooi vertrekken. Corner zaal in het appartement zal perfect gaan met de innerlijke interieur gang met een succesvolle plaatsing van dergelijke meubilair. De meest succesvolle optie voor een kleine hal, waarin de weg letterlijk elke vierkante centimeter, deze oplossing is perfect, maar als je goed het ontwerp besluit, een correcte hoekige gang hebben te behandelen, kunt u perfect het organiseren van de ruimte in de gang en kunnen de gasten comfortabel in uw appartement te voelen .

Voorbeelden hoekige balkons voor smalle gangen (foto)

0o6SpsxwHc 2fca464f4abcbfab2e1d19c9eb00c964 4e92a 5 2untitled 13933 bebac52e93ba8347613bb9171385b61f1 iCfdm8m5n2 ongelooflijke-black-portable-kastenkabinet-ikea-with-hanging-rack-ook-large-spiegel-plus-lades image-283.069


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

map