Commemorative muurschildering van foto's: 8 ideeën voor creativiteit

Commemorative muurschildering van foto’s: 8 ideeën voor creativiteit

12 October 2017Leuk en origineel versieren de woonkamer, kunt u de stijlvolle panelen van foto's te gebruikeneen stijlvolle decoratie voor de woonkamer, hal of slaapkamer - leuk en origineel versieren de woonkamer, kunt u de stijlvolle panel gemaakt van fotografiyKrasivo panelen van foto's te gebruiken. Met het oog op een ongebruikelijke samenstelling moet rekening houden met de afmetingen van de ruimte, de mate van verlichting, en de overheersende kleur te maken. Niet verkeerd om rekening te houden met de functionele doel van de kamer. Als de slaapkamer pak rustiger motieven, dan is de woonkamer - is geschikt om iets krachtiger.


De juiste keuze van een panel van fotolijsten: het geheim van de compatibiliteit van de kleuren

Het succes van de gehele samenstelling geeft de juiste keuze van de kleuren van het frame. Als de kamer wordt gemaakt in de moderne richting, in dit geval is het mogelijk om te experimenteren met verschillende kleuren. In dit geval moet het frame niet te "flashy" zijn. In mindere mate de experimenten toegestaan ​​als het gaat om de country muziek richting.

Ook belangrijk is de juiste keuze van het frame op de muur met betrekking tot de grootte van de foto's. Er wordt vaak gezegd dat de volledige panel opzetten niet zal werken. Blame te kleine afbeeldingen. Ga uit van de situatie zal helpen een kleine truc. Eerst moet je een kleine afbeelding invoegen in de mat en vervolgens ingelijst.

Een goed gekozen fotolijstjes panelen meer expressieveEen goed gekozen fotolijstjes panelen meer expressieve

Het is noodzakelijk om de juiste combinatie van kleuren onthouden:


 • Colored frame op een verplichte basis wordt aangevuld met een kleur mat;
 • Maak de sfeer van de oude hulp van de overheersende blauwe kleur;
 • Gevoel voor stijl "vintage" hand over zwart-wit combinatie.

Maak een stijlvolle muurschildering van foto's: size matters

Na stilistisch verantwoorde kleur is gekozen, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de grootte van de gehele samenstelling. Liefhebbers van oude, die tot de klassieke stijl van de kamer opnieuw moet de voorkeur aan grote frame, gemaakt in de stijl stokbrood geven. Aan de ene kant zou het een visueel accent in de kamer. Aan de andere kant, zal het de grandeur van het interieur te benadrukken.

Als u van plan bent om fotolijstjes te gebruiken in een woonhuis, waar er verschillende verdiepingen, is het raadzaam om het kader van verschillende afmetingen te gebruiken.

Het ziet er mooi volgende idee. Op de top van de trap ligt veel groter kader en leeg laten lopen op zijn minst - de hoeveelheid en de grootte afneemt. Het resultaat is een prachtig visueel effect.

Het maken van panelen van foto's, is het belangrijk om zowel de grootte van de foto's, evenals de grootte van de frames te overwegenHet maken van panelen van foto's, is het belangrijk om zowel de grootte van de foto's, evenals de grootte van de frames te overwegenBovendien, om een ​​uniek ontwerp te maken aan deze richtlijnen te volgen:

 1. In de kinderkamer moet je geven een te kleine kader ten gunste van middelgrote en grote.
 2. Woonkamer - een plaats waar een opvallende visuele focus, dus aandacht moet worden gestopt voor 3-4 grote ingelijste foto.
 3. Commensurate sluitsysteem zal een hoop problemen op te slaan. Dat is waarom het wordt aanbevolen in geval van kleine frame met behulp van klemmen.

Regels voor de selectie van foto's muurschildering: een combinatie van stilistische

Het belangrijkste geheim van een mooie muur met een foto - een harmonieuze combinatie van foto's, het frame grootte en de kleur. Vandaag is het niet moeilijk om aanbevelingen met betrekking tot de noodzaak van een gedurfde experimenten vinden. Voorgesteld wordt om vierkante, ronde en rechthoekige frames in een enkele samenstelling. Er zij op gewezen dat de vormen harmonisch worden gecombineerd.

Ongeacht de framegrootte, moet elke experimentele formulering exclusief meer dan 5-7 afbeeldingen.

Om uw panelen zag er stijlvol en origineel moet de samenstelling bevatten niet meer dan 7 foto'sOm uw panelen zag er stijlvol en origineel moet de samenstelling bevatten niet meer dan 7 foto's

Anders zal de ruimte kijken overbelast. Praktische tips voor degenen die niet willen om tijd te besteden aan de vervanging vormen het raamwerk, wordt aanbevolen om een ​​universele optie te kopen. Zonder verlies van eigenschappen kan rollen over ten minste elke dag.

In aanvulling op deze, de ontwerpers toegewezen een aantal andere tips:

 1. Het gebruik van houten raamwerk in een donkere of heldere klank gerechtvaardigd in klassieke stijl of Provence richting;
 2. Beelden van mensen nodig hebben om "verdunnen" de schilderijen van de natuur;
 3. Familie foto's zien er goed uit op de woonkamer aan de muur met afdrukken van foto's, maar iets lyrisch - in de slaapkamer;
 4. Creatieve blik van het beeld, aan de muur gemonteerd op speciale planken;
 5. Als we praten over de vorm, de delicate er goed uitzien in een meisjes kamer. ze zijn vaak complementair iets wit of crème.

Unusual ideas aan een panel van foto's

In de winkel moet je een aantal houten kozijnen te kopen zonder enige decoratieve elementen. Daarnaast vindt u een kleine shell nodig hebben. Als er niet thuis bent, is het gemakkelijk om ze te kopen in de souvenirwinkel. Je hebt niet veel nodig hebben om schelpen te gebruiken, of het frame zal ook worden overbelast samenstelling.

Maak een creatieve compositie van de foto's kunnen worden hun eigen handen, het belangrijkste ding - om te komen met een idee van te voren van een paneel en voor te bereiden alle benodigde materialenMaak een creatieve compositie van de foto's kunnen worden hun eigen handen, het belangrijkste ding - om te komen met een idee van te voren van een paneel en voor te bereiden alle benodigde materialen


Een start bij het kiezen van creatieve oplossingen die u nodig hebt van een hobby en hobby's. Zo kan reizen fans hun aandacht richten op het thema van de zee.

In aanvulling op het mariene thema, kunt u een aantal andere ideeën te gebruiken:

 1. waarvan de kleur is Neem een ​​klein beetje van garen, dicht bij pastel. Daarna moet het worden gebruikt voor het lijstwerk trimmen. Indien gewenst, als het past het creatieve concept.
 2. Ongebruikelijk voor de belangrijkste frames zal worden gemaakt met je eigen handen macrame.
 3. Genoeg gewaagd experiment zal worden plaatsen van foto's op een gesneden houten vlakke ondergrond.
 4. Goed advies voor degenen die niet van plan om de muur sporen van de nagels bederven, zou de aanbeveling om een ​​vinyl film te kopen. Door haar vermogen op een verticaal oppervlak vast te stellen, staat het u te veel foto's vast te stellen in een willekeurige volgorde. Men mag niet vergeten dat alleen maar schil foto's op de muur niet zal werken. Dat is de reden waarom je nodig hebt om na te denken bij voorbaat alle.

Het creëren van een fotografische muurschildering in de kamer vergt veel tijd en moeite. Het belangrijkste ding - om te denken bij voorbaat alle. Afhankelijk van de kleur en stijl beslissingen in een kamer geselecteerde toon frames en de foto's zelf. Daarna moet de gehele samenstelling correct worden geplaatst.

Muurschildering op de muur van foto's (video)

Ongeacht het aantal en de toon van de foto's, moeten ze goed worden gepositioneerd. Het bovenste deel van het paneel steeds lichter gemaakt, waarna de gehele samenstelling is veranderd naar toon richting verduistering.


Voorbeelden van panelen van beelden (foto's in het binnenland)

3MwhUqEtjfE- 8 12-DSC5541- 43b40c19c0e0c380e89c19b5b117400a- 74 94- 146- 212- 1227- 310-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − 79 =

map