Comfortabele zolder trap met zijn handen: tekeningen en 4 soorten

Comfortabele zolder trap met zijn handen: tekeningen en 4 soorten

12 October 2017Produceer zoldertrap met zijn handen eenvoudig, als om te denken voorafgaand aan de bouw en de juiste materialen voor de baan kiezenProduceer zoldertrap met zijn handen eenvoudig, als om te denken voorafgaand aan de bouw en de juiste materialen voor rabotyOptimalnym optie te kiezen naar de zolder te klimmen zonder gevaar voor de gezondheid is een speciale trap, die niet moeilijk is om te bouwen met hun eigen handen. Zoldertrap is nodig, zowel in de kamer en daarbuiten, dat wil zeggen vanaf de straat. Gebruik de trap in het huis comfortabeler, omdat in dit geval maakt het niet uit wat het weer buiten. Er zijn trap naar de niet zeer hoge gebouwen. Het kopen van een ladder, moet u de maximale belasting, waardoor het in staat is om te weerstaan ​​in dienst, evenals zijn omvang en lengte van de kamer van vloer tot plafond op te geven.


Hoe zoldertrap met zijn handen

Voordat u begint met een kamer op de zolder uit te rusten, is het noodzakelijk om rekening houden met de plaats een ladder regeling. Het veronderstelt het bestaan ​​van de ingang naar de zolder, dat wil zeggen het luik, en daarmee de deur in het plafond. Het juiste ding zou zijn om de deur en trappen uit te rusten in de hal of de gang, omdat deze gebieden van het huis zijn niet woon.

Bij het kiezen van een plek om de ladder te installeren, is het beter om niet-residentiële gebouwen te kiezen, met inbegrip van de gangBij het kiezen van een plek om de ladder te installeren, is het beter om niet-residentiële gebouwen te kiezen, met inbegrip van de gang 

«Oman» bedrijf biedt een breed scala van zoldertrap. Dit product is duurzaam en betrouwbaar, om zware lasten te weerstaan. Voorheen zolder ingang gevormd buiten het huis, maar het heeft zijn tekortkomingen - de weersomstandigheden. Er is een mogelijkheid, natuurlijk, om te klimmen naar de zolder via de geïmproviseerde meubilair afdeling, maar het is niet veilig, dus niet doen zonder een sterke ladder die kan worden bevestigd en vouwen. Het kan hout en metaal.

De vouwladder is compacter, zodat het meer gewild dan stilstaat.

Vouwladder wordt geplaatst op de bovenkant na gebruik. Dit bespaart ruimte van de kamer. Luke kon aantrekkelijker om naar te kijken, als het gaat tot het einde worden gemaakt.


Soorten vouwen ladders:

 1. Multi-sectie - vouwen ze als een Matryoshka.
 2. Telescopische - bestaan ​​uit een paar glijdende delen. Nadeel - veel ruimte in beslag bij het vouwen.
 3. Scissor - gemaakt van metaal. Sectie wordt gecomprimeerd vouwladder.
 4. Vast - De voordelen zijn onder andere duurzaamheid, betaalbaarheid, lange levensduur.

laatste soort gebreken - te omvangrijk, niet om ruimte te besparen.

Montage tekeningen met hun eigen handen voor de trap naar de zolder

Houten trap kan niet al te hoge belastingen te weerstaan. Maar metalen ladders zijn meer duurzaam en bestand tegen zware belasting tijdens het gebruik. Vouwladder de zolder kan onafhankelijk gedaan.Er zijn verschillende varianten van de trap, maakte zijn eigen - van eenvoudige ontwerpen tot meer complexe. Vind blauwdrukken voor de bouw van de trap in het huis is geen probleem.

U moet beslissen op voorhand met de doeleinden die is ontworpen trap, als een houten structuur zware lasten kan weerstaanU moet beslissen op voorhand met de doeleinden die is ontworpen trap, als een houten structuur zware lasten kan weerstaan 

Er zijn ladders, waarvan 2 secties, de eerste van hen compact gestapeld aan het plafond zijn. Afhankelijk van de stijl van het huis, is de loft gelegen, waar dan ook - in de garage, bijvoorbeeld.

Deze ladder is het mogelijk om te bouwen in een paar uur, indien nodig bij de hand voor dit materiaal te hebben:

 1. roulette;
 2. trap;
 3. ijzerzaag;
 4. lus;
 5. Verschillende bars;
 6. Zelftappende schroefdraad schroeven en pluggen.

Hoe kunt u uw eigen handen zoldertrap maken

De lengte van de trap naar de zolder, je meer dan de lengte van het plafond tot de vloer nodig. Ze is lid van de secties, waarvan de grootte is belangrijk om de juiste te identificeren. Een deel maat zal overeenkomen met de afmetingen van het luik, de ander iets korter dan de eerste, om niet te kwetsen aan het plafond in het proces van kantelen. Hoofdstuk 3 is genummerd volgens resterende lengte van het segment. Een balk moet worden aangesloten op het boveneinde van de ladder door middel van scharnieren. De volgende balk moet stevig zijn bevestigd aan de onderkant van de trap.

Om een ​​meer betrouwbare en veilige ontwerp te maken, moet je mount - twee rails aan de andere kant van de mars.

De regeneratie van de zoldertrap vergeet niet over programma's, die zal helpen beveiligen van de structuurDe regeneratie van de zoldertrap vergeet niet over programma's, die zal helpen beveiligen van de structuur 

Maak alle noodzakelijke zorg van de beweging van de trap niet te hinderen. Om de kaart lus moet meten vanaf de onderkant van de trap 2/3 van zijn lengte waarborgen en zaagt deze plaats. De snit is noodzakelijk om de scharnieren die moet zich aan de achterzijde trap in staat zijn om goed te ontwikkelen vast te maken. Benodigde items voor de bouw van de zoldertrap - boord bestemd zijn grootte en breedte.

Fabricageproces:


 1. Op een van de borden moeten markup luik hoek toe te passen.
 2. Markeer vervolgens de plaats van de ladder. Om dit te doen, is het belangrijk om strak aan het bord met tape - dan rechtsaf markeringen.
 3. Sami secties zijn verbonden door scharnieren. Om dit te doen, maken gaten voor de bouten.
 4. Een speciaal apparaat genaamd een router, moet u alle gezichten om een ​​afgewerkte look te geven.
 5. Markeringen op het bord wordt gesneden.
 6. Laddersporten worden gesneden gezien de gewenste breedte en zand.
 7. Maak vervolgens alle onderdelen met schroeven, terwijl het gebruik van lijm.

Het installeren van zoldertrap

Het installeren van zolder ladders zijn het best overgelaten aan de meester, als er geen vertrouwen in hun capaciteiten en vaardigheden. Bij de aanschaf van een afgewerkt ladder, niet te veel te vragen over de beschikbaarheid van gratis installatie diensten, zal het bespaart u tijd en frustratie.

Indien de beslissing zelf te installeren een opvouwbare structuur, die het nodig heeft om items voorbereid en die op de juiste plaatsen te verzamelen. Als het hele mechanisme goed werkt, is het noodzakelijk te demonteren en houten elementen de lak verwerken en metaal - bedekken van de bodem en verf.

Het bovendeel van de ladder bevestigd door steunen aan de toegangsdeur van het luik. metalen elementen, evenals gemaakt van hout, kunt u uw eigen handen te maken.

Voordat u de ladder, moet de juiste maten te trekken als de zolder deur en ladderVoordat u de ladder, moet de juiste maten te trekken als de zolder deur en ladder 

Loop met een haak die nodig is voor het monteren van de trap af om te voorkomen dat per ongeluk het blootleggen van het. De haak is bevestigd aan de wand, lus naar de bar.


Stel ontwerp kan als volgt zijn:

 1. Is om de conformiteit van de opening van de zolder en deurafmetingen controleren.
 2. Op de deur vast te stellen extra kaarten, waardoor een ladder te bouwen wanneer het wordt uitgebreid.
 3. Til vervolgens de ladder en leunen op de steun van de raad van bestuur.
 4. In het proces van vaststelling van de ladder box is belangrijk dat de hoeken recht zijn. Om aan deze voorwaarde te voldoen, plaatst spacers.
 5. Box met bouten ladder met schroeven.
 6. Vervolgens neemt u weg de steun board, en een ladder te duwen.
 7. Spleet tussen een opening en een doos gevuld met speciaal schuim.
 8. Zaag onderkant van de trap, ervoor zorgen dat de lengte gelijk is aan de hoogte van de ruimte.
 9. Indien nodig, kunt u de kanteling van de structuur aan te passen.

Zolder inklapbare ladders handig en compact gevouwen in een blok, op het plafond van de zolder kantoren en veilig vast ingebouwde deurslot doorgeefluik. In dergelijke ontwerpen, wordt de deur geïsoleerd en biedt geluid uitzenden.

Hoe te zoldertrap (video) te installeren

In modellen van de trap is een aantal secties en voorwerpen gemaakt van hout bedekt met een speciale lak die het materiaal tegen invloeden van buitenaf beschermt. Details trap vervaardigd uit een metaal, hebben corrosiewerende eigenschappen. De installatie van dergelijke structuren is eenvoudig en vereist geen speciale apparatuur.

Details: vaste trap naar de zolder met zijn eigen handen (foto voorbeelden)

1 3 140 33 240 1510 1220868 1438684288foto-raskladnyh-lestnic-v-interere03 59292big cherdachnaja-lestnisa-nozhnichnaja

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

24 − 21 =

map