Comfortabele stoelen 4 meter: 5-regeling regels

Comfortabele stoelen 4 meter: 5-regeling regels

12 October 2017Het interieur van de kleine woonkamer kunt u een origineel en comfortabelHet interieur van de kleine woonkamer die u kunt maken een originele en komfortnymMnogie verkeerd dat het leven 4 meter in lengte en breedte -. Het is verre van comfortabele kamers, waarvan het interieur is gewoon onmogelijk om een ​​harmonieus en aantrekkelijk te maken. In feite, waarschijnlijk alles, en zelfs de grootte woonkamer 12 en 16 m2. Bijna elke tweede persoon geïnteresseerd zijn in hoe je een kleine vierkante kamer te versieren, maar nog enige originaliteit en comfort in de kamer.


Living 4-4: Design

Het is niet gemakkelijk om een ​​ontwerp hall 4x4 te maken, maar er is niets bijzonders in dit proces. Het allerbelangrijkste - het is het juiste plan, evenals het behoud van uw eigen wensen en bespaar kamer voor het gemak van de exploitatie. Bij het ontwerpen van het interieur moet rekening houden met elke centimeter dat hij betrokken was en geprofiteerd.

Er zijn veel ideeën over hoe het interieur van de kleine gezellige woonkamer creërenEr zijn veel ideeën over hoe het interieur van de kleine gezellige woonkamer creëren

Er zijn bepaalde regels die deel uitmaken van de ruimte in 16 vierkanten zal worden afgewerkt op het hoogste niveau:

 1. Kies niet te omvangrijk woninginrichting voor kleine zalen als de beste opties overwogen compact te zijn en in de regel, vouwen producten. Als voorbeeld, modulaire banken gemaakt op bestelling.
 2. Je moet een aantal technische en design oplossingen speciaal gemaakt voor kleine ruimtes te overwegen. Ze zijn altijd een converteerbare meubels, zonering gebieden, evenals elementen die bijdragen tot een verhoging van de visuele ruimte.
 3. Bij afwerking faciliteiten horizontale en verticale lijnen moeten gebruiken om visueel verhoging van de ruimte. Een voorbeeld is een verlaagd plafond of glanzend papier met meerdere niveaus.
 4. Het is niet nodig om de kleuren rood, zwart, bruin en blauw gebruiken.
 5. Naast hoofdlichtvlek aanwezig dat donkere kamer hoeken licht en uitbreiden visueel zijn.

Er zijn tal van ideeën over hoe een interieur in een kleine ruimte te creëren, maar maken het zo dat het zal niet alleen groter lijken, maar zal ook meer ruim, comfortabel en nog belangrijker - het is gezellig.


Living 5 4

Bij het ontwerpen van het interieur van een woonkamer van 20 m2 moeite waard helling op het kiezen van de juiste kleurenschema. Voorheen ontwerpers van mening dat het gebruik van heldere kleuren in een kamer zeer acceptabel, maar om de mores en het verstrijken van de tijd en de presentatie mooi te veranderen, en, natuurlijk, kenmerken van een model activiteit. Op dit moment, alle wit en felle, warme kleuren zijn de perfecte oplossing voor een positieve, comfortabel interieur te creëren. Lichtere tinten passen perfect in kleine kamers en verbeter ze visueel.

Het gebruik van heldere kleuren in een kleine woonkamer, kunt u de ruimte te vergroten en comfortabel interieurHet gebruik van heldere kleuren in een kleine woonkamer, kunt u de ruimte te vergroten en comfortabel interieur

Sommige lichte kleuren lijkt misschien saai of eentonig, maar ze kunnen worden verdund met levendige kleuren, bijvoorbeeld, het instellen van de oorspronkelijke kleurrijke accessoires, gordijnen, of het aansteken van ongebruikelijke kleur. We kunnen praten over alles, zoals tapijten, Banken bekleding, stoffering en kussens.Veel aandacht werd besteed aan de ontwerpers re-planning en bestemmingsplannen, die kunnen maken volgens bepaalde regels:

 1. Als u een praktische en een strakke vormgeving in een kleine woonkamer nodig hebt, is het de re-planning is een ideale optie voor comfort.
 2. In de kleine woonkamer moet er niets overbodig, en alle eerste levensbehoeften zijn.
 3. Om visueel uit te breiden de ruimte in de kamer moet witte meubels in te stellen.
 4. Installeren in de kamer spiegel kan meteen de visuele uitbreiding van de ruimte.
 5. Als u niet wilt dat in een steriele witte ruimte om te leven, kunt u kiezen en heldere kleuren, maar niet meer dan 4 kleuren, anders wordt de kamer zal een kleurrijk en verre van aantrekkelijk.
 6. Het is belangrijk te onthouden dat het origineel niet veel gebeurt, maar er moet een gevoel voor verhoudingen zijn, zodat er geen een gelijkmatige en creatief te creëren, maar allemaal hetzelfde puinhoop.

In aanvulling op al het bovenstaande aanbevelingen vergeet niet over uw eigen voorkeuren, want het is boven alles.

Ontwerp woonkamer 3 van 4 m2

Ontwerpers geloven dat de ideale uitgang bij het plannen van een kleine kamer die de scheiding van de ruimte in zones. Onderscheid kan worden uitgevoerd door middel van scheidingswanden, schermen, kleuren en zelfs gordijnen worden uitgevoerd.

Het is met dit ontwerp vlakte levende buitengewone, origineel en in staat om de wensen van de mensen die er wonen te voldoen geworden.

Een goed idee zou een verbinding van een woonkamer met een keuken en een gang zijnEen goed idee zou een verbinding van een woonkamer met een keuken en een gang zijn

De kamer 12 m2 zonering dwars op elk van de stukken gedragen was groot. Sommige ontwerpers de voorkeur aan de ruimte zone door het selecteren van verschillende materialen. Bijvoorbeeld het gecombineerde laminaat en parket of tegels linoleum. Niet zou een slechte optie de bouw van het podium te zijn, waar de gast gebied of recreatiegebied.

Geen slechte beslissing zal een woonkamer met een keuken of gang verergeren. Zo is de ruimte visueel uit te breiden, worden volumineuzer en comfortabel.

De meeste eenvoudig te installeren partitie en een aparte plek om tv te kijken vanuit de eetzaal of het lezen. Zoals kan blind baffle, muur, tapijt of jaloezieën zijn.

Een van de moderne methoden van het verhogen van de ruimte wordt beschouwd als lokalen strekken in lengte. Maak het heel simpel, maar het moet een dergelijke functie, zoals hoge plafonds zijn. Om geplakt wand bekleed met een verticaal patroon te starten. Nog een andere overweging, dat de eindwand inrichting heldere achtergrond en aangrenzende wanden meer gedempte tinten. Omdat de concentratie van de aandacht zal zijn op de lichte muur dat het effect van visuele expansie ruimte te geven. Aldus zal een absurd vorm van de kamer niet meer duidelijk zijn.


Decor voor deze kamers kan zijn om te gebruiken:

 • Photowall;
 • Sierpleister;
 • verf;
 • gordijnen;
 • Decoratieve verven.

Zoals ze zeggen de smaak en de kleur van de kameraden daar, maar omdat de aanbevelingen vergeet niet over hun eigen voorkeuren.

Kenmerken van plan kleine kamers

Als de kamer naar kamer is zeer klein in omvang, is het niet nodig om de grootste en sterkste stand-out meubels te kiezen. Accessoires en bekleding moet in contrast. Om precies te zijn, als het meubilair is licht, decor moeten helder en vice versa. In de regel, kleine kamers, gelegen kasten, die zeer ruim zijn en niet veel ruimte in beslag. Dergelijke ontwerpen zal een heleboel dingen te verbergen, zoals degenen die elke dag nodig zijn, en degenen die voor de komende jaren moeten wachten op het juiste moment.

In de regel, kleine kamers, gelegen kasten, die zeer ruim zijn en niet veel ruimte in beslagIn de regel, kleine kamers, gelegen kasten, die zeer ruim zijn en niet veel ruimte in beslag


De ideale oplossing is om spiegels te installeren op de kast deur coupe, omdat ze de ruimte te vergroten. Feature kasten in het feit dat wanneer je bestelling kunt u de maat te kiezen, zowel binnen als buiten, is het mogelijk om het maximum aantal schappen en hun hoogte te selecteren.

Spiegels kunnen in het interieur, maar slechts in een beperkte ruimte. Voor de distributie en de keuze van een bepaalde grootte en de afwerking kunt u contact opnemen met de experts en dan zal uw kamer de meest ongewone zijn.

Het interieur van een kleine woonkamer (video)

Air, zal lichte woonkamer met veel plezier voor iedereen die erin komt nemen.

Allemaal binnen handbereik! 

Living 4 meter (foto)

1-9 0a7d994eeeddf81fb9c2ba203b428850 2 68-800x600 6001773322 1856-4 1795658108516179486587918675945355715801n 1440656708gostinaya-20-kvm-3 1886703 dizajn-Bolshoj-komnaty

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

map