Comfortabele stoel in de hal: 3 populaire soorten

Comfortabele stoel in de hal: 3 populaire soorten

12 October 2017Kruk in de gang - is vooral een gemak voor zowel de verhuurder en voor zijn gastenKruk in de gang - is vooral een gemak voor zowel de eigenaar van het huis, en voor zijn gosteyPrihozhaya - dit is de eerste kamer, waar je bezoekers die naar uw huis. Hier vindt u de eerste en laatste seconden van het appartement door te brengen. Het is hier bevindt u zich in het begin, thuiskomen na een dag hard werken. Banquette zal een zeer goede helper zijn, als je snel wilt neem je schoenen uit vermoeide benen of zet Valja uit de hand zakken en pakketten, en je kan moeilijk afsluitbare schoenen hebben en zou graag het comfortabel te doen. Daarom is de aanwezigheid van ontlasting beschouwd als een voorwaarde voor de harmonieuze ontwerp van de gang zijn.


Types banketten voor heren

Bank is een noodzakelijk onderdeel van het interieur. Banquettes eerste verschijning was in de feestzalen. Vandaar de naam van dit type van meubilair. De rug is in de eerste ontlasting ontbrak, en ze zijn meer als banken met zachte bekleding. Zie zulke dingen zou kunnen worden in de zalen en in de gangen en zelfs in de slaapkamers.

Bench verscheen in de Middeleeuwen tot de dames in prachtige jurken vrij waren om te gaan zitten en te ontspannenBench verscheen in de Middeleeuwen tot de dames in prachtige jurken vrij waren om te gaan zitten en te ontspannen

Tot op heden functionaliteit banquettes veranderd. En veranderde uiterlijk. Nu zijn ze niet alleen gebruikt als een stoel, maar ook als een plek voor opslag. Bereiken van een stijl is zeer eenvoudig, omdat de banken zijn niet zeldzaam geleverd aan meubels in de gang en de gang.

Verschillende soorten banquettes:


 1. poef - blijkbaar kan worden verward met een kruk zonder benen. Zeer compact. Fabrikanten obbivayut zoals meubilair leer en textiel.
 2. Osmaans. Het is dichter bij de oorspronkelijke muurbanken geest. Denken aan de bank niet terug, stoel bekleed met zacht textiel.
 3. bank. Verschillend van het Ottomaanse aanwezigheid rug, die het comfortabeler maakt. Inderdaad, bij gelegenheid, het heeft te vertrouwen op.

Zachte ontlasting in de hal met zijn handen

Maak een zachte banquette met hun handen in de inkomhal is zeer eenvoudig, hoeft alleen de basisvaardigheden die nodig zijn. Een gids of kader voor toekomstige houten meubilair kan een nachtkastje of ontlasting. Als u wilt dat uw ontlasting werd vervaardigd, dan moet je een meer complexe smeden vaardigheden.

Banquette te maken, niet per se te beginnen vanaf nul. U kunt, bijvoorbeeld, nemen we de oude kleine tafel
Banquette te maken, niet per se te beginnen vanaf nul. U kunt, bijvoorbeeld, nemen we de oude kleine tafel

Zoals in elk bedrijf om te beginnen met de bouw van de banken staan ​​met een duidelijk inzicht in het uiteindelijke resultaat. Teken een diagram, kiezen van de juiste materiaal, voor te bereiden alles van tevoren.

Denk aan de grootte van de banketten en een hal die niet veel omslachtig of niet van voldoende omvang gebeurt.Stadia van het werk of workshop:

 1. Je moet altijd beginnen met de zitting. Het is makkelijker om de grootte van de andere delen te bepalen. Knip eerst de zitting. De boom moet worden gesneden met speciale apparaten.
 2. Bevestig de benen, als ze in termen van uw ontwerp. Oshkurte boom grondig en dek af met vernis.
 3. Als het model vereist muurbanken zijwanden, moeten ze ook zorgvuldig worden gesneden en hechten en geschuurd, gelakt. Als u bepaalde vaardigheden die een gebeeldhouwde benen kan maken.
 4. Filler je toekomst poef gewoon vasthouden aan de stoel. U kunt lijm of een nietmachine gebruiken.
 5. kiezen voor de stoffen bekleding voorzichtig. Het moet dik genoeg en duurzaam zijn. Het weefsel is uitgesneden met een toelating verscholen randen zet de beugel.

Ottomanen en banken in de hal: foto

Fabrikanten bieden een enorm scala aan poefs en banketten hal en gang. Populaire Franse stijl.

Banken zijn erg populair in de Franse stijl, waar strengheid en beknoptheid grenst aan de luxe en nobelheidBanken zijn erg populair in de Franse stijl, waar strengheid en beknoptheid grenst aan de luxe en nobelheid

Plastic benen meubelen zijn geschikt voor gebieden met een niet erg duurzaam vloer. Bijvoorbeeld bij een verhuis niet het linoleum krassen.

U kunt de versie van de bekleding stof met eco-leer te veranderen, bijvoorbeeld. Aldus kan de ottomane geschikt voor elk interieur.

Poof is in staat om de individualiteit van de eigenaar te benadrukken. De grootte wordt aangepast voor de hal. Pouf onder het zadel opbergvak van wisselende detail. Laconieke eco-leer donkere tinten voor het ontwerp van kantoorruimte.

Een klein krukje en Ottomaanse passen in elk interieur. Een klein krukje is gemakkelijk in te passen in elke kamer van uw huis. Poef in de vorm van een kubus met een zeer ruime ruimte binnen, het is meer als de borst, maar voor degenen die willen om ruimte te besparen in de gang.

Voor fans van de glamoureuze stijl geschikt Ottomanen en banken versierd met strass steentjes. Chrome of gesneden benen, een ontwerp idee te benadrukken glamour terrein. Dit meubilair zal schijnen en verlichten hun schoonheid. Verchroomde poten met wielen in de poef zal u toelaten om de lelijke stoelen en krukken vervangen.

De halfronde vorm van meubilair uit praktische en duurzame materialen, zal u van dienst voor de komende jaren. Brede voetenbank en kunt u gemakkelijk geschikt voor gasten. Corner kruk bespaart kostbare ruimte in onze appartementen. Poef en kruk zonder onnodige details, benadrukken het klassieke ontwerp van de kamer. Dergelijke meubilair is eenvoudig en beknopt. Strakke lijnen, eenvoudige materialen. Italiaanse fabrikanten bieden een breed scala van meubilair. Als zodanig is er geen twijfel pufjes.


Poof-kast met interne laden, compact past in elke ruimte. Oak, gebruikt bij de vervaardiging van banketten, is in het bijzonder geschikt is voor uw appartement, omdat de boom eco-vriendelijk materiaal.

De belangrijkste soorten banquettes hal en gang:

 1. Gesmeed. Het is perfect voor dergelijke stijlen als de barokke inrichting, bolero, Empire. Beschuldigend kenmerk van deze stijl zijn gesneden, verwrongen metaal benen, rug en armleuningen. Functionaliteit zoals ontlasting zijn niet anders, want het is heel moeilijk om hun ontwerp te rekken en laden tegemoet te komen. Dergelijke vervaardigd bank heeft een praktische voordelen. Naast het feit dat een groot decoratief element, dit ontwerp is zeer duurzaam.
 2. Wood. Voor een klassiek interieur passen van houten meubelen. Ook zal dit meubel perfect gecombineerd worden met een rustieke stijl. Banquets van de boom kan worden versierd met gesneden patronen. Ze kunnen worden gebleekt, kunstmatig verouderd. Dergelijke meubilair kan de functionaliteit van de opslagruimte te dragen. Houten meubilair kan dienen als een kleine tafel, een kast, planken voor het opbergen van schoenen. Hout wordt beschouwd als de makkelijkste materiaal waaruit om een ​​poef of banquette bezitten. Prijzen beleid ten aanzien van houten meubilair is afhankelijk van het soort hout dat wordt gebruikt bij de vervaardiging.
 3. Modellen met een rug. In een smalle gang van een dergelijk model zou perfect. Geschikt voor grote families, vergemakkelijkt het verzamelen van een dergelijke grote familie voor een wandeling. Het creëert een gezellige kamer kruk in de vorm van een zachte sofa. Beat kussens gewenste interieur.
 4. Inklapbare. Dergelijke meubilair is goed omdat het kan worden gedemonteerd en compact opgeslagen. Transport is het ook niet moeilijk. Het enige nadeel is de eenvoud van het ontwerp, om te voorkomen dat het proces van assemblage en opslag van onderdelen bemoeilijken.
 5. Met de afdelingen voor opslag. Het verhoogt de capaciteit van de kamer. Misschien, in het ontwerp van grote banquettes kiezen ruime design, kleine planken, waar je je sleutels, telefoon accessoires, mobiele telefoon en portemonnee zelf. Er zijn modellen die stoffering en obuvnitsu te combineren. In de smalle gang past goed met bank uittrekbare schuifladen onder de zitting.
 6. plating materiaal. Het budget model, de fabrikant gebruikt als kunstlederen bekleding. Hij is goed blootgesteld aan het schoonmaken, maar het materiaal wordt niet beschouwd als het meest duurzaam te zijn. Zeer geschikt voor kamers met een kleine hoeveelheid verkeer. Stof duurzamer. Moderne technologie zorgt voor extreem duurzame stof. Dit meubilair zal niet vervagen, te verplaatsen om goed schoon te maken. Echt leer, de duurste materiaal. Meubels gemaakt van een dergelijk materiaal ziet er duur en toonbaar. De huid kan van verschillende kleuren van wit tot fel rood. Mooie combinatie van hout looks (bv gebleekt eiken) in interieur en lederen Ottomanen.

Muurbanken met een doos voor opslag in de gang of corridor

Gunstig gelegen op het banket, kunt u verwijderen en draag je schoenen. Een speciaal ontwerp met dozen en strips kunt u banquette ook gebruiken voor opslag. Gunstig, bijvoorbeeld, op te slaan sleutels hier of lepel voor schoenen. Meubilair kan halen elke prijs.

Een belangrijk onderdeel van de ontlasting is de functionaliteit als het niet alleen een plek voor zitten, maar ook kleine kluisjes kan zijnEen belangrijk onderdeel van de ontlasting is de functionaliteit als het niet alleen een plek voor zitten, maar ook kleine kluisjes kan zijn


Vandaag is de markt is rijk aan diversiteit voor elk budget. Meestal kan deze ontlasting geschikt voor twee of drie zetels. Bank met opslagcompartiment kan elke vorm hebben.

Bijvoorbeeld in de vorm van een pouf, kunt u dingen opslaan in de holte onder de zitting. Onder de zitbanken kunnen banken lade worden geplaatst.

Opties bankjes in de hal (video)

Bij het kiezen van banquettes per se nodig om rekening te houden met de noodzaak om de meubels te gebruiken voor extra opslag functies. Bepaal wat u wilt opslaan, schoeisel, boetes of andere dingen. Banquettes kan smal zijn, met planken, ziet er grote witte model Ikea. Mooie opties met een nachtkastje, Shoe kabinet, aangevuld met spiegel - het is een geweldige functionele inrichting.

Voorbeelden bankjes in de hal (foto)

05 000ban 9b5586bd-215D-5e82-f51a-b184cc3801e2 133 806 12221 9514image 9516image 1261416218banketka-belaya 135105492037

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 53

map