Comfortabele mini-muur in de woonkamer: 5 voordelen

Comfortabele mini-muur in de woonkamer: 5 voordelen

12 October 2017Kleine muur is stijlvol en functioneel en mooi meubelKleine en stijlvolle, de muur is een functioneel en mooi intereraGostinaya onderwerp is een persoon thuis, omdat bij de ingang van een huis, de eerste deze kamer geschat. Om het effect van een grote kamer te krijgen en op hetzelfde moment om alle noodzakelijke dingen geschikt is om een ​​kleine kledingkast of mini-muur te monteren. Stijlvol en modern design is in staat om goedkoop te transformeren elke kamer en maak er een perfectie dat praktisch en functionaliteit heeft.


De wand van een kleine woonkamer

Mini wand verschilt van de normale enige omvang, waardoor een compactere passen in het interieur, terwijl daartussen een groot aantal benodigde items. De meest waardevolle advies van deskundigen is dat het niet het plafond heeft bereikt.

Mini muur heeft vele voordelen, waardoor een verblijf in dit stuk van het meubilair en om hun waardigheid te beoordelen:

  1. Dergelijke meubilair is uitgerust met tal van kleine lades en vakken, zodat u de meest noodzakelijke dingen op te slaan. Ze zullen altijd bij de hand, zonder te verdwalen en zijn in orde.
  2. Mini wand geldt voor een ideaal meubel voor een kleine kamer, het neemt weinig ruimte, het creëren van de illusie van meer ruimte.
  3. Experts zeggen: als je het vergelijkt twee volledig identiek aan de parameter van de kamer, voorzien op verschillende manieren - een met een mini-muur, en de andere met conventionele omvangrijke meubels, het is veel meer comfortabel en aangename sfeer zal de eerste versie
  4. Compact meubels maakt het mogelijk snel te worden vervoerd, zodat het gemakkelijk is niet alleen te verplaatsen van de ene plaats naar de andere, maar ook om het interieur te vernieuwen en past deze aan uw stemming aan te passen.
  5. Prijscategorie voor dergelijke producten is veel lager dan op dezelfde meubels gebruikelijke maat.

Pick-up van een mini-wand van de woonkamer moet worden gebaseerd op de grootte en de functionaliteit van de ruimtePick-up van een mini-wand van de woonkamer moet worden gebaseerd op de grootte en de functionaliteit van de ruimte

Naast een groot aantal voordelen, zijn er bepaalde nadelen. Middelgrote en grote dingen niet passen in een grote hoeveelheid van dit soort meubels. Eigenaren van grote, lichte en luchtige woonkamer of hal is beter mini-meubels niet te kopen, zal het belachelijk in het interieur, het creëren van een effect van een poppenhuis. Moderne technologie biedt te vertalen in realiteit een scala van ideeën - tot mini-muren van een klein aquarium, uitgerust met een van de muren van spiegels te maken.


In aanvulling op de verscheidenheid van vormen en nieuwigheden zijn de wanden gedeeld door stijlen, die elk heeft zijn voor- en nadelen, en kan de oorspronkelijke aanvullen en versier het appartement.

De meest populaire van hen zijn - gezellig en rustiek Provence, onveranderlijke en elegant, klassiek, modern en stijlvol, high-tech, geavanceerde en gevuld met modernistische technieken, eenvoudig en sober minimalisme, evenals de vereniging van alle stijlen geleidelijk in één - fusion.

De wand van de woonkamer minimalisme

Minimalisme wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een kleine hoeveelheid van de meubels en kleuren, dus de keuze van een mini-muur moet zorgvuldig worden benaderd, het kiezen van de juiste kleuren en het creëren van een harmonieuze sfeer. Door stijl minimalistische meest geschikte zal een kleine klassieke mini-muur, bij voorkeur beige of pasteltinten, de aanwezigheid van niches en een open meerdere dozen zijn. Het zal duidelijk zijn dat de uitvinding in het algemeen zijn één of studenten die een klein aantal dingen. Als de eigenaren gekozen voor een minimalistische stijl, dit betekent niet dat het meubilair uniform zal zijn - zoals muren zijn er in verschillende vormen, kleuren, hoeken of klein, met absoluut geen parallelle wanden van de parameters door het plaatsen van een paar dozen boven, anderen hieronder.

De wand beroemd minimalistische wordt gekenmerkt door een klein aantal samenstellende elementenDe wand beroemd minimalistische wordt gekenmerkt door een klein aantal samenstellende elementenHet belangrijkste doel van dergelijke meubilair is - opslag tijdschriften, boeken, cd's, accessoires.

Compact muur voor de woonkamer

Er zijn verschillende modellen van kleine muren, zodat de koper nodig heeft om de meest geschikte en beste optie voor zichzelf te kiezen.

modellen:

  • Kleine compacte muur met een niche voor de tv, het audiosysteem en veel accessoires - de mensen die het is een muur-slide genoemd, als gevolg van soortgelijk ontwerp. Zoals meubilair is geschikt voor opslag van grote apparatuur, die wordt gebruikt op een dagelijkse basis.
  • Corner muur - als de kamer is klein instellingen - de meeste geschikte keuze zou zijn om een ​​mini-muur die geen kostbare ruimte kan verbergen en geschikt voor de meest noodzakelijke dingen te kopen. In de moderne tijd is de meest handige en multifunctionele meubels, die weinig ruimte inneemt en is geschikt voor een breed scala aan kleine en grote stukken.
  • Modulair model in de vorm van mini-wall - het bestaat uit verschillende componenten met elkaar verbonden. Plus zoals meubilair is dat het kan worden geplaatst naar wens, en elke keer om het uiterlijk van de kamer te veranderen, te verplaatsen als je wilt.
  • Interessant en moderne look scharnierende mini-muur, hun functie is om de ruimte zoveel mogelijk te besparen. Alle segmenten van de inrichting zulke kleine afmetingen en worden geplaatst alleen op de muur, in het ongewisse, dus het is zeer eenvoudig te gebruiken en nemen weinig ruimte in de woonkamer.

Voor de woonkamer, kunt u kiezen voor een compact hoekig of scharnierende mini-wallVoor de woonkamer, kunt u kiezen voor een compact hoekig of scharnierende mini-wall

Regels voor de keuze is klein en compact meubilair

Voordat u een mini-muur te kopen die nodig zijn om de parameters van de ruimte nauwkeurig te meten is, is het het beste om de deskundigen te vragen - en ze in staat om de ideale grootte van de meubels te kiezen zal zijn en te helpen bij het ontwerpen van het ontwerp. Met behulp van computer-technologie is het mogelijk geworden om het uiteindelijke resultaat te zien, en als er iets niet past - kleur, grootte, aantal niches, is het gemakkelijk om alles te veranderen. Mini muur is het beter om te kopen aan het einde van de reparatie en het ontwerp werken, dan zal het gemakkelijker zijn om een ​​stilistische compositie te halen onder de algemene achtergrond van de ruimte.

Anders zal het heel moeilijk zijn om een ​​soortgelijke toon wallpaper te vinden of te schilderen, allemaal in de rij.

Om te harmoniseren met de binnenwand van de kamer, moet de kleur en het ontwerp van de woonkamer kiezenOm te harmoniseren met de binnenwand van de kamer, moet de kleur en het ontwerp van de woonkamer kiezen

Het beste is de productie van meubelen op aanvraag, dan kan de koper de kleur en de toekomst product te kiezen, en geeft u de nodige parameters en materiaal te bestellen - spaanplaat, MDF of natuurlijk hout. Als in het huis zijn er kleine kinderen of allergieën, is het beter om de voorkeur te geven aan natuurlijke hout, het is een milieuvriendelijk materiaal, en zal veel langer dan hun gecomprimeerd tegenhangers duren.

Mooie mini muur en glijbanen voor de zaal (video)


Kortom, de experts ook een aantal aanbevelingen, hoe de meubels te regelen geven. Men moet niet alleen de parameters van de ruimte, maar ook de afmetingen van het meubilair te overwegen. Mini wand is beter gepositioneerd om te voorkomen dat rommel de pas, en het was handig om dingen of televisie kijken nemen. Ook meubels moeten worden gelijkmatig over de ruimte geplaatst om niet krap en ongemakkelijk voelen. Ten minste de belangrijkste voorwaarde voor de keuze van milieuvriendelijke en meubilair van hoge kwaliteit is een fabriek met een goede reputatie, een daarvan is Phoenix, een kwaliteitscertificaat van de fabrikant, en de uitstekende feedback van vele klanten. 

Stijlvolle mini voor de woonkamer aan de muur (foto)

2 82 85 1007int2enl 146 1010800auto580 797455b 1152423113152226 b11432 164341181731272914

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 88

map