Comfortabele meubels voor de woonkamer: 3 design basis

Comfortabele meubels voor de woonkamer: 3 design basis

12 October 2017Meubels in de woonkamer moet worden gekozen, gezien het gemak en de functionaliteitMeubels in de woonkamer moet worden gekozen, gezien het gemak en funktsionalnostGostinaya beschouwd als een centrale ruimte in het huis of appartement, zijn er hosting, het verzamelen van de familie of gewoon ontspannen, het lezen van een favoriet boek. Daarom is zo'n verscheidenheid aan functies op te leggen aan het veel van eisen, en in het bijzonder het meubilair. Meubels in de woonkamer moeten van hoge kwaliteit, comfortabel, stijlvol, functioneel zijn, maken comfort en gezelligheid.


Ontwerp project van meubels in de woonkamer

Ontwerp project van de woonkamer kan professionals te maken, zodat u kunt er zeker van precies wat meubilair en de plaatsing zal voldoen aan de stilistische beslissing kamers. Een andere optie - een tekening van zijn eigen te maken en vervolgens te maken en te installeren hun eigen meubels. Maar deze oplossing kan alleen worden gebruikt in het geval als de eigenaren hebben enige ervaring in zulke dingen, anders is er een risico voor de smakeloze ingerichte woonkamer en een heleboel kapot meubilair onderdelen te komen. Verschillende versies, tekeningen en projecten is te vinden op het World Wide Web, zodat u geld kunt besparen op een professionele ontwerper en om de krachten voor het samenstellen van hun eigen handen te houden.

Een interessant ontwerp project, kunt u uw eigen of met de hulp van deskundigen te creërenEen interessant ontwerp project, kunt u uw eigen of met de hulp van deskundigen te creëren

Basic ontwerpcomponenten

 1. Van de totale woonstijl: iedereen heeft zijn eigen voorkeuren bij het kiezen van meubels, maar als het niet wordt gecombineerd met de algemene stijl van de kamer, wat zouden de verfijnde en elegante het is, zal het niet geschikt kijken. Dus voor jongeren passen bij de stijl van de moderne minimalisme, voor de rijpere leeftijd mensen moeten de keuze te stoppen op de klassieke stijl met de toevoeging van moderne details.
 2. Vanuit de woonkamer opdracht: ontwerp voor dit en er om het uiteindelijke resultaat van de reparatie te presenteren, is het belangrijk om een ​​aantal vragen te beantwoorden - wat meubilair en wat er nodig is? Elegant en praktisch, elegant en functioneel, elegant of ontwerp.
 3. Uit de opstelling van het meubilair: het project moet duidelijk worden gedefinieerd, en wat voor soort meubilair in de kamer waar het zal staan, die een ruimte voor apparatuur en een ontspanningsruimte waar zal zijn, welke maat je meubels nodig hebben, en die geschikt is voor de hoogte van de scharnierende rack.

Het voorbereiden van een woonkamer design project, moet u zich bewust van de basisregels van het mengen van verschillende stijlenHet voorbereiden van een woonkamer design project, moet u zich bewust van de basisregels van het mengen van verschillende stijlen

Design meubelen design - een visualisatie van de gewenste interieur en het vermogen om te denken op voorhand kleur, vorm, materialen voor elk onderwerp de woonkamer meubels.


Het kiezen van meubilair voor de woonkamer bevindt zich aan de regels van het mengen van stijlen, combinaties van kleuren en materialen te onthouden.

Stukken van meubilair voor de woonkamer

Voor het kiezen van de juiste meubels in de woonkamer zal haar monsters te helpen.

Er zijn vele oplossingen:

 1. Opgeschort of scharnierende - biedt het gemak en neemt niet veel ruimte in beslag, het is vaak smal. Het is belangrijk een muur meubels en meubels tot spectaculaire composities niet te overbelasten.
 2. Straal - interieur inrichting met een dergelijke beroofd van scherpe hoeken en gevels ze hebben een gladde vorm. Bovendien is het praktisch, bijvoorbeeld het recht de niche hoekclose dit is gemakkelijk te hanteren verslaan.
 3. Glazen meubelen - weerspiegelt de moderne stijl, geeft de kamer lichtheid. Koffie tafels, glazen kasten, kunnen transparante console zelfs de meest eenvoudige levende transformeren.
 4. Ontwerper - dankzij deze individuele meubels en interessante onder de levenden gezorgd voor de gastheren. Gelakt meubilair, ivoor, bedekt met een patina van dure, verfijnde en elegante zodat het lijkt in de voorkant van de consument. Design, meubilair van hoge kwaliteit kan niet eenvoudige oplossingen tolereren in het ontwerp, in deze gevallen, moet het een decoratie op zijn minst een uniek interieur.
 5. Gestoffeerde meubels.
 6. Vrijstaand.

Er zijn vele opties van meubilair, zodat je nodig hebt om het te selecteren, zodat het past in het interieur van het appartementEr zijn vele opties van meubilair, zodat je nodig hebt om het te selecteren, zodat het past in het interieur van het appartementHet maken van een keuze voor een set van meubilair je moet niet vergeten over de producenten. Dus Russische bedrijven bieden interessante oplossingen. Geïmporteerde meubels wordt altijd gewaardeerd voor de hoge kwaliteit en natuurlijke materialen. Bij het kiezen van een fabrikant is het belangrijk om aandacht te besteden aan de certificering van producten, en de veiligheid.

Wat moet het meubilair in de grote woonkamer in het huis

De onmiskenbare voordeel van de appartementen hebben een grote woonkamer is de mogelijkheid om een ​​set van meubilair te kiezen en regelen het zo dat elk object trok de aandacht. Hoe dit te bereiken?

Hier zijn enkele tips:

 • Op een grote woonkamer ziet er goed gecombineerd meubelen;
 • Goed gebruik in dergelijke ruimten, modulaire banken, die in het midden en in verschillende varianten worden geplaatst;
 • Het centrale element kan worden gemaakt van glazen salontafel ongewone vorm, dan meubels, een bank en accessoires moeten strikt worden op de lijnen van de muren geplaatst;
 • Kleur oplossing zal afhangen van de stijl van de kamer, genoeg om een ​​paar van de primaire kleuren te verslaan en te maken felle accenten in de meubels accessoires zoals handgrepen in contrasterende kleur, lager console met backlit monochroom of kleur;
 • Contrasten in meubilair zal ook werken - zwart Modulair scharnierende systeem met een helder licht groen accent op de gevels;
 • De grote woonkamer ziet er goed uit designmeubelen, zoals sofa de kleur van koffie met melk met afgeronde armleuningen met een mechanische lay-out systeem zal meer aandacht te trekken als steun de bijbehorende kleur van de muren of niches.

Het plaatsen van meubels in de woonkamer, Pas op dat u de kamer met onnodige elementen rommelHet plaatsen van meubels in de woonkamer, Pas op dat u de kamer met onnodige elementen rommel

De grote woonkamer kan worden gemaakt felle kleuren, aparte vormen en de weg materialen op meubels, maar alleen als ze worden gecombineerd met beknopte beslissingen in het interieur.

Het is belangrijk om de juiste nadruk te leggen en dan zal een grote woonkamer een centrum van elegantie en stijl te worden.

Welke set van meubilair voor de woonkamer is vereist

Comfortabel en goed leven moeten ook enkele meubels.

namelijk:


 • Bankstel, eethoek, stoelen en een set van gestoffeerde meubels moet in de woonkamer, wanneer het wordt geselecteerd moeten worden geleid door de grootte van de kamer;
 • Systeemmodules bestaande uit een rek en een wand;
 • Console of kast onder de TV of home theater systeem;
 • Salontafel.

Moderne woonkamer moet een bank, een kleine boekenkast en een aantal originele accessoires hebbenModerne woonkamer moet een bank, een kleine boekenkast en een aantal originele accessoires hebben

De minimale set van meubilair voor de woonkamer meubels accessoires te diversifiëren - gedeeltelijke staande lampen, hoogglanzende fronten, kasten, diverse opslagsystemen, pull-boxen.

Elk meubel is belangrijk om de kleur, materiaal, stijl, functie en plaats in de woonkamer verstandig te kiezen.

Beoordelingen van de meubels in de woonkamer - die kies je

Reviews van consumenten hebben voornamelijk betrekking op de kwaliteit en de vervaardiging van meubels. productie meubels Rusland, zeggen gebruikers, is zeer ruim, is het mogelijk om hun eigen handen samen te stellen, en de verschillende soorten en stijlen, redelijke prijs. fabrikanten Import verdienen de volgende opmerkingen: gemakkelijk te meubelontwerp, maatwerk voor te bereiden, maar tegelijkertijd hoog genoeg prijs.


Een geweldige optie voor de decoratie van de zaal - is een modulaire meubelsEen geweldige optie voor de decoratie van de zaal - is een modulaire meubels

De beste en meest populaire, de consument mening is een modulaire meubels, want het is mobiel en niet gebonden aan de plaatsing op de vloer.

Volgens reviews is het duidelijk dat de meubels functioneel en combinatie moeten zijn.

Gecombineerde woonkamer meubels - wat is dat

Modulaire meubels - een set van meubilair items die zijn gemaakt in dezelfde stijl en kleur. De behoeften kunnen verschillende verpakkingen dus het zijn naam kreeg - een gecombineerde meubilair.

De onmiskenbare voordeel van een dergelijke meubels is dat de consument zelf vroeg haar laatste optreden in het interieur. Daarnaast kun je gewoon kopen meer modules en vernieuwen woonkamer ontwerpen en bouwen het gewoon.

Gecombineerd meubilair is al lang gewonnen populariteit onder consumenten, want het is de beste optie voor de woonkamerGecombineerd meubilair is al lang gewonnen populariteit onder consumenten, want het is de beste optie voor de woonkamer

De bijzondere rol van dergelijke sets voor de woonkamer is in staat om zijn ergonomie, functionaliteit en originaliteit.

Een van de weinige nadelen Vermeldenswaardig is dat deze kits zijn meer geschikt voor moderne stijlen, in plaats van voor de klassieke interieurs. Dergelijke meubilair is niet belast met vergulde gebeeldhouwde gevels en prachtige accessoires.

Hoe kan ik meubels voor de woonkamer kiezen

De selectie van meubels in de woonkamer moet worden gebaseerd op een aantal belangrijke punten.

namelijk:

 1. woonfunctie - je nodig hebt om prioriteiten te stellen en te bepalen welke gebieden in de kamer nodig.
 2. De juiste kleur - in dit geval moet je vertrouwen op je eigen smaak en de basisregel, hoe kleiner de kamer, hoe helderder de kleuren, hoe meer ruimte, de meer donkere kleuren kunnen worden gebruikt.
 3. Style - verschillende stijlen bieden verschillende benaderingen van de selectie van meubilair. Een verzameling van moderne meubels niet passen in de moderne minimalisme en barok wordt niet gecombineerd met Provence.
 4. De afmetingen van de kamer.
 5. Vorm de woonkamer.
 6. Wat is nodig meubilair.
 7. Wall of rek - een nieuwe woonkamer heeft behoefte aan een systeem voor het opslaan en het is belangrijk om te weten dat de muur is een statisch opslagsysteem, en een mobiele rekontwerp, vaak scharnierend.
 8. Plaats de TV.

Bij het kiezen van meubels, let op de grootte van de ruimte en de lay-outBij het kiezen van meubels, let op de grootte van de ruimte en de lay-out

Bijzetmeubilair - woonkamer kan worden aangevuld met eventuele accessoires, kan het enkele ruimtes consensus te combineren thuis is hier niet, het belangrijkste is van de mogelijkheden en behoeften van de eigenaars.

Functionele meubels in de woonkamer

Beschrijving van dergelijke meubilair is in zijn praktische en gemak. Dus voor kleine appartementen Meubilair transformatoren worden beschouwd als een goede keuze.

Functionele meubels wordt meestal gekenmerkt door eenvoudige vormen, de overvloed aan decoratieve elementen overbelasting kleine woonkamer en het meubilair zelf verliest zijn bruikbaarheid.

Een uitstekende oplossing voor de woonkamer zal comfortabel en functionele meubels zijnEen uitstekende oplossing voor de woonkamer zal comfortabel en functionele meubels zijn

Dit meubel heeft een breed scala - het kan zijn:

 • Verschillende steunen voor de techniek;
 • Tabellen die de functie van de tray te voeren;
 • Boekenplank met zitplaats;
 • Sofa met boekenplank hieronder ( "zwevende" bed);
 • Boekenkast met achtergrondverlichting, die als staande lamp;
 • Multifunctioneel zachte modules;
 • Sofa bed;
 • Rack-transformator;
 • Strijkplank met een spiegel;
 • Tafel bar.

En een heleboel andere ideeën voor praktische personen, naast deze meubels nu op het hoogtepunt van populariteit.

Mooi meubilair voor de woonkamer (video)

De keuze van de meubels in de woonkamer geen gemakkelijke taak. Het is belangrijk om rekening te houden met vele factoren, maar wanneer de kamer gevuld is met meubels, kun je haar stijl en persoonlijkheid te zien.

Varianten van meubelen (interieur foto)

4 6e06cb4ab3c8f6744442edb80220565c7549f3 220 914 941 233276 522.960 598.738 555.385 1717961

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 6

map