Comfortabele ladder-transformator Alyumet 4x4 en andere modellen

Comfortabele ladder-transformator Alyumet 4×4 en andere modellen

12 October 2017Met behulp van de universele ladder-transformator Alyumet kan een aanzienlijke versnelling van de reparatiewerkzaamhedenMet behulp van universele Alyumet ladder-transformator kan aanzienlijk versneld herstel rabotLestnitsa Alumet van aluminiumlegering. Inclusief 4 secties. Elke sectie van vier stappen. Door zijn modificatie scharnierende structuur trap kan de vorm van ladders, steigers, ladder nemen.


Moderne trap transformator Alyumet

Aluminium ladders Alyumet 4x4 praktisch om mee te nemen naar het land, toe te passen bij de reparatie en afwerking.

Het product kan worden gebruikt voor het werk operaties, evenals:

 • behoeften huishouden;
 • bouw;
 • Het werk in het land;
 • Banen in de automotive garage.

Meestal Alyumet ladder wordt gebruikt voor huishoudelijke doeleinden en voor de bouw vanMeestal Alyumet ladder wordt gebruikt voor huishoudelijke doeleinden en voor de bouw van

Aangezien alle van de secties zijn verbonden met een hoge kwaliteit, bewezen scharnieren ladder op elk gewenst moment om toe te voegen en regelen een compacte auto of op het balkon, waar ze niet veel ruimte in beslag. Product beoordelingen zijn zeer positief.


Degenen die gebruik maken, let op de volgende voordelen:

 • veelzijdigheid;
 • Laag gewicht;
 • compactheid;
 • Mobility.

Vervaardigd ladders fabriek Alyumet. De plant is een van de leiders in het creëren van ladders van aluminium, ladders, trappen, Transformers en andere producten.

Elk product uit Alyumet fabriek gemaakt van aluminium profielen van de hoogste kwaliteit, zodat de consument waardeert het eindproduct.

Controle uitgevoerd bij elke fase waarin ladders uitgevoerd. Nieuwe producten worden allemaal getest en dan pas vrijgegeven aan de markt. Daarnaast stappen 4x4, 4x6, 444, 433, 4x3, 455, 4x5, T455, t433, 4x3 verkocht met een jaar garantie.Aluminium ladder-transformator 4x6

Het is onmogelijk om alle werken die worden gedaan zonder een ladder 4x6 of andere wijziging opsommen is niet mogelijk - thuis en op de datsja zonder dat er niets kan worden gedaan. Het feit is dat voor elk soort werk dat je moet de juiste maat ontwerp te kopen - klein om de ramen te wassen, en hoge reparatiekosten. U kunt echter ook de andere kant op te gaan en in plaats van 2-3 trap naar Alumet kopen.

Voordat u een ladder Alyumet kopen, controleer de kwaliteit en functionaliteitVoordat u een ladder Alyumet kopen, controleer de kwaliteit en functionaliteit

Trap ontwerp een 4x6 kan omgaan met verschillende taken. Waarom heet de transformator ladder? Reden -sposobnost ontwerp naam aan zijn vorm te veranderen. Alumet 4x6 ladder bestaat uit 4 gelijke delen elkaar zijn verbonden door scharnieren. Elk deel van de ladder heeft zes stappen. ladder vormveranderingen door vaststelling scharnieren verbindingen in de gewenste positie.

trede configuratie kan als volgt zijn:

 • Alle onderdelen zijn uitgelijnd in hetzelfde vlak;
 • L-vormig;
 • steigers;
 • Zich baserend op de uiterste secties.

We moeten niet denken dat Alumet ladder heeft dezelfde parameters van de lengte of de waarde van de lading die het kan houden. Afhankelijk van de wijziging parameters ladder kan worden aangepast voor verschillende operatie. Bijvoorbeeld, een ladder Alumet 4x6 "Eifel" als we het vergelijken met de trappen van dezelfde serie, maar met 5 stappen heeft gain hoogte - 7,56 versus 6,7 meter. Dat wil zeggen, moet worden geselecteerd na de feiten, voor een bepaald doel.

De voordelen van aluminium ladders, Transformers

Trap-transformatoren hebben een waardige prestaties.

Veel mensen de voorkeur aan een ladder-transformator te kiezen, omdat het wordt gekenmerkt door de goedkope prijs, de veiligheid en bruikbaarheidVeel mensen de voorkeur aan een ladder-transformator te kiezen, omdat het wordt gekenmerkt door de goedkope prijs, de veiligheid en bruikbaarheid


Ze zijn:

 1. veelzijdigheid. Ladder-transformator is perfect voor elke werkende activiteit en maakt de aankoop van andere vormen van onnodige ladders dat het probleem van de opslag kan oplossen. Bergen en te vervoeren, carry-transformator ladder erg handig ontwerp opgevouwen is compact. Het is makkelijk mee te nemen van plaats tot plaats, want het gewicht is afhankelijk van de versie niet meer dan 20 kg.
 2. kosten van. Prijzen, Transformers trappen zijn erg betaalbaar, vooral als je bedenkt dat het vervangt de 4 soorten van ladders, de aankoop van die, misschien, zou moeten kosten niet goedkoop.
 3. veiligheid. Wanneer de ladder vormveranderingen, vaststelling van elke sectie in de rechter, de geselecteerde positie veilige, waarborgen van de veiligheid tijdens de exploitatie. In verschillende situaties ladder-transformator houdt gewicht tot 150 kg, dat wil zeggen, het kan niet één persoon, die het werk snel maakt zijn. De ondersteuning is niet glad, waardoor het mogelijk is om het werk in de kamers te voeren met tegelvloeren. Relief stairs stappen Alumet ook niet glad.
 4. divers vorm. Alumet trappen altijd 4 secties. Echter kan het aantal stappen niet identiek zijn. Er trappen, waarvan de secties niet eenzelfde aantal stappen in de buitenste secties, en in het midden.
 5. geanodiseerd aluminium. Materiaal maakt converteerbare ladder bestand tegen corrosie, zelfs bij hoge luchtvochtigheid.

De nadelen van laddervormige transformator kan de instabiliteit in de voorste stand ladders omvatten.

Professionele ladder-transformator T Alyumet 444 4x4

Ladderstructuur van aluminium Alumet fabrikant van andere producten die verschillende vormen kan aannemen. Ladder-transformator voor een paar seconden wordt gemakkelijk getransformeerd van een platform ladder of te bevestigen constructie. Deze trap constructie - dit is een super-assistent.

Ladder Alumet kunnen verschillende modellen van ladders te vervangen. Roestvrij scharnierende laddersecties 4 kan houden gewicht tot 150 kg.

Het belangrijkste voordeel van de professionele ladder Alyumet ligt in hun hoge kwaliteitHet belangrijkste voordeel van de professionele ladder Alyumet ligt in hun hoge kwaliteit


Aluminium ladder Alumet heeft de volgende kenmerken:

 • Gemaakt van aluminiumlegering;
 • Sectie 4 stappen;
 • Weerstaat gewicht 150 kg;
 • Het kan gebruikt worden als ladders, vrijstaande trap, evenals de arbeiders van het platform;
 • Verstelbare scharnier staal;
 • Wide traverse over de breedte zorgt voor de hoogste stabiliteit Alumet trappen.

Alumet trap - de perfecte oplossing voor mensen die werken vaak op hun zomerhuisje, bezig met de reparatie of wilt u taken in het huis snel te implementeren.

Kenmerken van converteerbare ladders Alyumet t 433 4x3

Alumet trap - professional te combineren, een ontwerp voor een geselecteerde hoogte en het soort werkafspraken. Ladder-transformator kan worden gereconstrueerd in een gebruikelijke dubbelzijdige ladder, een ladder constructie die een gebruikelijke wijze steigers, evenals T-vormige ladder zet de specifieke vorm van het reliëf.

Ladder Alyumet - een praktisch ontwerp dat gemakkelijk kan transformeren en bewegenLadder Alyumet - een praktisch ontwerp dat gemakkelijk kan transformeren en bewegen

Ladder structuur Alumet t 433 4x3 heeft de volgende kenmerken:

 1. Bouwlengte - 3,48 m;
 2. Hoogte design - 1,78 meter;
 3. Aantal secties - 4 stuks;
 4. Het aantal stappen in de sectie - 3 eenheden;
 5. De maximale belasting - 150 kg;
 6. Afmetingen - 0,94 0,7 0,26 m;
 7. Gewicht constructies - 12,9 kg.

Overzicht ladder-transformator Alyumet 4x4 (video)

Bij het kiezen van een ladder-transformator, experts raden om wat advies te luisteren. Goede ladder is vereist om een ​​robuust en betrouwbaar bevestigingssysteem en hoogwaardige verbindingselementen, en ook een gegroefd oppervlak op de trappen. Ook een goede ladder moet stabiel zijn en een anti-slip tip.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

map