Comfortabele kleedkamers Q2. m: foto en 6 delen

Comfortabele kleedkamers Q2. m: foto en 6 delen

12 October 2017Kleedkamer oppervlakte van 2 vierkante. m kan functioneel en praktisch zijn, als rationeel te selecteren en rangschikken meubelsKleedkamer oppervlakte van 2 vierkante. m kan functioneel en praktisch zijn, als rationeel te selecteren en rangschikken meubels Elke vrouw, en niet alleen het schone geslacht, droomt van een ruime kleedkamer, die zal worden goed gepositioneerd: kleding en schoenen, de juiste dingen en accessoires. Zeker, in een kleine behuizing zal veel ruimte niet te gebruiken voor de opslag van vaste apparaat, maar zelfs 2 m2 zal genoeg ruimte voor functionele apparatuur. Voor de realisatie van het idee, moet je een plek om te kleden apparaat en snelle plaatsing van delen van het bedrijf professionals, ontwerpers, decorateurs vinden.


Little kast Q2. m: foto's en voorbeelden

Dus, bij het ontbreken van overtollige vrije ruimte, de organisatie van een kleine walk-in closet kan worden uitgevoerd in een speciale ruimte in elke ruimte. Afmetingen kunnen minimaal zijn, niet meer dan 2 meter.

Voor registratie gebied kan worden geïdentificeerd:

 • In de kamer van een kind;
 • In de slaapkamer;
 • In de hal;
 • Om een ​​kleedkamer op het balkon uit te rusten.

Alle meubels in een kleine dressing moet stevig tegen de wand ruimte optimaal worden ingedruktAlle meubels in een kleine dressing moet stevig tegen de wand ruimte optimaal worden ingedrukt

Ontwerp een kleine kleedkamer moet het comfort rekken en planken, laden en hangers combineren voor accessoires. Goed uitgevoerde meubelen visueel vergroot de ruimte is bescheiden en zal de maximale plaatsen voortdurend nodig dingen.


Open rekken zijn erg handig in gebruik. Ze maken het eenvoudig om een ​​interessant kledingstuk of accessoire te vinden.

Disposition kleine appartementen maakt het onmogelijk om een ​​ruime kleedkamer te maken, zodat uw beste inzet is een apparaat hoek pantry. Het is ruimer in vergelijking met een rechthoekige kast, en daarom is er kan meer dingen. Ontwerp project van de kleine kledingkast 2 m2 kunnen de meest uiteenlopende configuraties. Het hangt allemaal af van het gebied, die echt de bijkeuken te organiseren. Het formulier kan zeer verschillend zijn, in de vorm van een driehoek, een trapezium, een vierkant, enz. D.

Hoe om de ruimte te organiseren, gezien de kleedkamer project 2T. m

Ongeacht kastruimte voor de dingen die je nodig hebt om efficiënt en het organiseren van de ruimte volledig. In het centrum, moet je de lat voor de opslag van jassen, jassen, regenjassen, bontjassen te plaatsen.

Voor kleine voorwerpen aan de zijkanten van de kast te regelen planken. Als de kamer is klein en er is geen ruimte voor extra items, kunnen de planken boven de bar worden gedaan.

In de kleine kleedkamer meubilair is het raadzaam op de omtrek te plaatsenIn de kleine kleedkamer meubilair is het raadzaam op de omtrek te plaatsenOntwerp project van de kast kunnen bestaan ​​uit handige opslagsystemen die zijn er in overvloed op de markt vandaag.

In dergelijke systemen, gemakkelijk op te slaan:

 • Sjaals;
 • Smelting en ondergoed;
 • Broek riemen;
 • banden;
 • sjaal;
 • hoeden;
 • Andere kleine accessoires.

In ieder geval kan niet vergeten over een plek om seizoensgebonden schoenen op te slaan. Schoenenvakken moet overeenkomen met de hoogte van schoenen voor winter, half-schoenen en andere volume modellen, die zijn ontworpen voor de winter en de herfst. Ruimte toewijzen voor schoenen, zal het veel gemakkelijker zijn om schoenen te plaatsen in de zomer, zoals slippers en lichte schoenen, ballerina's, sandalen nemen een fractie van de ruimte. Dat de schoenen niet te verstoffen, moet compartiment voor schoenen worden gesloten.

Disposition van de kleedkamer in het 2e kwartaal. m

Voor kleine kasten, een oppervlakte van niet meer dan 2 m2, een set van functionele afdelingen moeten individueel worden geselecteerd.

Het verband moet aanwezig laden, rekken en gescheiden bovenkledingHet verband moet aanwezig laden, rekken en gescheiden bovenkleding

Rijden kleedkamer kunnen zijn:

 1. Rod-Hanger.
 2. Houders van broeken.
 3. Afdeling voor ondergoed.
 4. Vak voor accessoires.
 5. Rek van schoenen.
 6. Opbergvak voor beddengoed.

Vandaag de dag, bedrijven in de productie en verkoop van meubilair biedt een breed scala van afgewerkte kasten. Dit product is zeer vergelijkbaar met de kast, maar met extra compartimenten voor opslag en andere functionele compartimenten. Deze optie is niet relevant en niet genoeg vraag, omdat niet elke accommodatie is er een plek om de afgewerkte kast te zetten.


De beste oplossing - het creëren van individueel design project, dat zal worden afgestemd op de benodigde ruimte en de verhuurder aan te passen. De meest succesvolle versie van de kast moet praktisch en ergonomisch zijn.

Ingericht onze pantry voor het opslaan van dingen moet je het aantal mensen dat in het appartement te overwegen. Het is belangrijk te onthouden dat kleine kleedkamer niet absoluut alle kleren en schoenen kunnen worden geplaatst. Daarom zou een redelijke oplossing voor de organisatie van een plaats waar dingen worden opgeslagen, afhankelijk van het seizoen zijn. In de markt kunt u speciale modulair systeem dat gemakkelijk kan worden gemonteerd aan het plafond of vloer te vinden.

Gezellige dressing 1-2 m: verlichting

Zelfs in het stadium van het ontwerp project, moet je nagaan hoe de verlichting zal worden geregeld in een kleine pantry. Rationele beslissing - het plaatsen van een plafond lamp, grenzend aan het plafond en de organisatie van de LED achtergrondverlichting van het pull-out ontwerp elementen.

Verlichting in een kleine kleedkamer is het beter om het midden van het plafond te plaatsenVerlichting in een kleine kleedkamer is het beter om het midden van het plafond te plaatsen

Verlichting moet direct worden uitgekeerd aan de inhoud opslagsystemen. Goed geordend licht zal de mogelijkheid om snel en eenvoudig iets te geven.

Als een hoekkast, originele en stijlvolle oplossing voor het verlichting is de plaatsing van verlichting op de wasknijpers. Dankzij een handige houders, kunnen lampen houden op elke hoek. De "pinnen" hebben attachments lichten uit wanneer je de deuren van de kast te sluiten.


Ter afsluiting van het onderwerp, is het vermeldenswaard dat het ontwerp projecten van kleine kasten grondig moet worden doordacht. Ontwerp project van het pand is nodig om de perfecte functionaliteit en bruikbaarheid hebben. Om de ruimte te organiseren is zeer moeilijk te beter, als dit complex, maar zeer interessant ding zal worden behandeld door professionals. Putting vereist handige moderne opslagsystemen, in staat te stellen een oppervlakte van 2 m2 maximum aantal items te regelen.

namelijk:

 • items;
 • kleding;
 • Shine et al.

Berging moeten worden uitgerust met planken en planken onbedekt, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Dressing moet mooi en comfortabel, klaar voor het werk of gewoon voor een wandeling moet prettig en snel te zijn.

De perfecte kast - het is 100% gebruik van de bruikbare ruimte in de ruimte. Er mag niet leeg of één vierkante centimeter zijn. Een andere effectieve oplossing voor een dergelijke dressing - de combinatie van de surround kast met planken en lades voor schoenen en accessoires.

Uitgerust kleedkamer foto Q2. m (video)

Om de taak in het leven uit te voeren is het belangrijk om de juiste berekeningen te maken, hebben een ontwerp gemaakt project reconstructie van de opslag in de kleedkamer. Met een beetje inspanning en steun van de decorateur, en het resultaat is indrukwekkend. Het belangrijkste is om het proces op verantwoorde wijze te behandelen, maar in dit geval het resultaat zal alle verwachtingen rechtvaardigen.

Ontwerp kleedkamer 2e kwartaal. m (foto voorbeelden)

4 4d40ea27387409563644f2517e7 10 42 079Shmitovskiy03 2192 5438-54 1358699 1409503374img-5 cef622e577fb496a0aa07b199117abcb

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 83 = 92

map