Comfortabele keuken-woonkamer van 20 vierkante meter. m 3 Design Council en foto's

Comfortabele keuken-woonkamer van 20 vierkante meter. m 3 Design Council en foto’s

12 October 2017Het combineren van de keuken met woonkamer, krijg je meer ruimte en een uniek designHet combineren van de keuken met woonkamer, krijg je meer ruimte en een unieke dizaynSovmestiv keuken en woonkamer, kunt u het belangrijkste voordeel te krijgen - hoe meer vierkantjes op de brutaalste ideeën in het ontwerp uit te voeren. Combineer woonruimte in de huidige interieur is zeer modieus en praktisch te worden. Dus de keuken en het samenleven in een geheel in staat zijn om een ​​meer harmonieuze en praktische ruimte te creëren.


Keuken-eetkamer-woonkamer van 20 vierkante meter. m: meer opties

3 in 1 design (keuken, eetkamer en woonkamer) kan worden uitgevoerd met behulp van verschillende technieken.

Kan namelijk de omgevingsomstandigheden worden uitgevoerd indien:

 • Verdeeld in zones, maar nemen als uitgangspunt het hoofdelement (shape, materialen);
 • Het licht zones van variërende intensiteit rusten;
 • Op te nemen in het interieur van het eiland of bar tops.

Studio is echt iets voor een dergelijke fusie, maar het is mogelijk om wijzigingen en klein appartement om ruimte te vergroten, wat nog belangrijker is het verkrijgen van toestemming om het uit te voeren.

Het delen van deze interieur in zones, is het belangrijk om te onthouden dat de eetkamer heeft de juiste apparatuur - een eettafel, stoelen, verlichting over de tafel.

Wanneer u de keuken te combineren met woonkamer, kunt u een interessant ontwerp te maken in het appartementWanneer u de keuken te combineren met woonkamer, kunt u een interessant ontwerp te maken in het appartement


Net dit gebied kan een splijtzwam te worden, zoals een eettafel ovaal soft partitie zithoek en koken. Een ander voorbeeld is een vloerbedekking eethoek en keuken tegels gevormd in het zwart en heeft een zithoek melkachtig maar afgewisseld met zwarte strepen (de gelijkenis marmer).

Eetkamer en keuken moeten in dezelfde stijl, omdat deze kamers zijn ontworpen voor koken en eten, maar slechts gedeeltelijke elementen van stijl kan een levende, meestal meubels en hun kleur (materiaal) te maken.

Het creëren van een interieur 3 in 1 is belangrijk om te onthouden over lichtoplossingen. Light kookzone moet intens zijn, kan er aanwezig zijn en lampen en spot lampen zijn. Maar het eetgedeelte kan worden uitgerust met niet lichte, aantrekkelijke plafond lampenkap, die aan de tafel laag wordt geplaatst.De woonkamer is meer geschikt om verstrooid licht, dat zich aanpast aan rust en ontspanning.

Een functionele gewrichtsruimte te verkrijgen, is het belangrijk zich te concentreren op de kamer zelf, zodat als de kamer wordt verlengd kan worden gepositioneerd op het wandgebied - een lange bewaartijd en bank op de gehele lengte van een wand, en de keuken kleine omvang en een eettafel voor elkaar zijn geplaatst. Alle ondersteunde kleur oplossing en materialen zoals beige kleuren, gecombineerd met witte en zwarte accenten (verlichting, gordijnen, deuren racks). Als de kamer is vierkant, stelt u in de keuken neemt een van de muren, en de woonkamer en eetkamer meubilair is geplaatst parallel aan elkaar. In een dergelijke uitvoering kan het raadzaam zijn om een ​​witte kleur als de primaire gebruiken, en roze of kalk als accenten (textiel op de bank, stoel zetels).

Speciaal plan keuken-woonkamer van 20 vierkante meter. m

Plaatsing van de gecombineerde ruimte een belangrijk onderdeel van de reparatie, is het belangrijk dat alle gebieden harmonieus met elkaar worden gemengd. Keuken, woonkamer, slaapkamer, eetkamer, hal, kinderen en werkruimte met een goede planning past gemakkelijk op een 20 m2.

Als de keuken is verbonden met de woonkamer, is het noodzakelijk om een ​​goede ventilatie om geuren niet doordringen in de kamerAls de keuken is verbonden met de woonkamer, is het noodzakelijk om een ​​goede ventilatie om geuren niet doordringen in de kamer

Het project is een gecombineerde ruimte planning kunnen de specialisten, zodat 20 m2 zal echt ergonomie en functionaliteit te krijgen.

Daarnaast is het belangrijk om na te denken over een goed ventilatiesysteem, de geuren van de keuken niet eten in de zachte woonkamer meubels en textiel. Goede uitlaatsysteem is gelegen in de kookzone, en vereist een constante reiniging.

Ontwerp opties voor de woonkamer-keuken van 20 m2

Het ontwerp van het interieur moet beginnen met een keuze van de kleuren. In dit geval is het belangrijk om rekening te houden met de muren, het plafond, vloer, meubels, textiel en accessoires, maar scherpe contrasten van de schaal in een dergelijke kamer moet worden vermeden.

Voor de muren lichtere tinten en ondertonen moet kiezen, dus de ruimte zal meer harmonieuze geworden, en maak kleine accenten zal het makkelijker zijn. Plafonds beter de voorkeur te geven opknoping. Als decoratie, kunt u sierpleister, behang, glas in lood of overschilderbaar behang kiezen.

Door het combineren van de keuken met een woonkamer moet zich houden aan hetzelfde ontwerp, en het kleurenschema niet te veranderenDoor het combineren van de keuken met een woonkamer moet zich houden aan hetzelfde ontwerp, en het kleurenschema niet te veranderen


Als gevolg van de gebruiksvoorwaarden installaties, moet het materiaal voor de wanden met detergent eigenschappen kiezen.

Meubels geselecteerd in dezelfde stijl, maar in overeenstemming met de eisen van elke zone.

Hier is een kleine lijst van meubels die in de keuken woonkamer kan worden geplaatst:

 • Enkele rij hoekige of keuken;
 • sofa;
 • tafel;
 • Het bar;
 • Barkrukken;
 • Planken.

Haar keuze zal afhangen van de beslissing stijl - klassieke maakt het mogelijk om interessante combinaties en tinten aan te sluiten, en de moderne provas verwijzen naar de zachte vormen en kleuren, moderne stijlen van verzadigde chroom oppervlakken.

Zonering de keuken-woonkamer van 20 vierkante meter. m: foto

Om keuken woonkamer het bleek een mooie en functionele zonering is belangrijk om de hele ruimte te maken.


Hier zijn een aantal manieren:

 • Lighting.
 • Mirror.
 • Multilevel divisie - de keuken kan worden verhoogd op een laag podium.
 • Versieren de muren - een ander materiaal, homogeen kleuren met voordeel verdelen de ruimte.
 • Plaatsing van het meubilair.
 • Barstand - kan worden in de doorgang tussen de zones vaak gebruikt voor de scheiding van de ruimten van elkaar.
 • Verhoogde wanden - speciaal gemaakt voor het interieur, het grootste deel van de gipsplaten, het is erg handig bestemmingsplan element - ze kunnen elke vorm hebben, om te gaan van vloer tot plafond, kunnen ze een niche te maken. Zonering met dit element gaat goed met verschillende niveaus van plafonds en verzonken aquaria.
 • Sliding schermen - hun voordeel is dat ze zijn mobiel en neem niet te veel ruimte.

Wanneer zonering de keuken met de woonkamer nodig hebben om de juiste verlichting te kiezen, bijvoorbeeld, zet de spiegels en lampenWanneer zonering de keuken met de woonkamer nodig hebben om de juiste verlichting te kiezen, bijvoorbeeld, zet de spiegels en lampen

Bovendien, als het appartement is een kleine partitie is in staat om het koken ontbijt vroeg in de ochtend van iemand die slaapt of verbergen ongewassen gerechten uit de onverwachte gasten te beperken.

Schuifwanden kunnen glas, textiel, glas in lood en anderen.

Reparatie van keuken-woonkamer van 20 vierkante meter. m, als er twee ramen, en niet alleen

Als de gezamenlijke ruimte heeft twee ramen, in dit geval is het belangrijk om ze te verslaan en harmonieus passen in het interieur, maar het belangrijkste ding om accenten die een unieke stijl van leven gerechten te creëren doen.

Twee ramen symmetrisch en asymmetrisch zijn uitgevoerd, zodat bijvoorbeeld de eerste methode kunt u een interieur te voegen tussen vensters en decoratieve voorwerpen of alternatief aan beide zijden, het plaatsen lampen of spiegels op. Een tweede bijzonder wanneer de vensters in verschillende zones, een deel van de zonering en dan kan regelen ze op verschillende manieren, maar hier is belangrijk steunelement.

Asymmetrisch ontwerp ziet er harmonieus, hoewel het niet gepaarde elementen van de inrichting wordt gebruikt, is dit de receptie is in staat om de keuken, woonkamer en een ruimte waar er ramen te combineren.

Correct Geslagen twee ramen in de aangrenzende kamer zal een creatieve interieur met keuken creërenCorrect Geslagen twee ramen in de aangrenzende kamer zal een creatieve interieur met keuken creëren

Reparatie van de woonkamer keuken vereist geheel gescheiden oplossingen. Schematisch ziet het er zo - afsplitsing moet voldoen aan de formule 25/75, waarbij 25% wordt gegeven aan de keuken, en 75% van de woonkamer.

Het maken van een bepaald gebied, is het goed te beseffen een aantal van de regels:

 • De regel van de eenheid - eenheid van stijl, kleuren die allemaal helpen om de keuken een stijlvolle woonkamer;
 • stijlregel - is het belangrijk om bij benadering de richting in het ontwerp van de keuken woonkamer (minimalisme, loft, Provence) weet, of verhoogt het risico op het krijgen van een interieur-kakofonie;
 • De regel van de gelijkheid - als een van de zones is vol met felle accenten en decor, de laatste moet zo kalm zijn;
 • De regel van de "minder is meer" - decoraties in zo'n grote ruimte zou moeten zijn weinigen, en dus het draagt ​​meer betekenis, omdat het combineren van twee kamers;
 • Regel uitvoerbaarheid - kies de beste praktische materialen voor de afwerking en decoratie, zoals gordijnen geïmpregneerd met anti-geur en vet, afwasbaar behang.

Keuken Design woonkamer (video)

Gecombineerd ruimte verlegt de grenzen, creëert een sfeer van vrijheid en licht. Een goed gekozen ontwerp kunt u nieuwe horizonten te openen in het interieur.

Keuken Living 20 vierkante meter (foto)

3 4 6 5 8-gostinaya-s-kuxney 9 101 41 356 11-gostinaya-s-kuxney

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 25

map