The BlogNiche is een geweldige plek om een ​​kleedkamer te vinden, omdat het niet nemen ruimte in de kamerNiche is een geweldige plek om een ​​kleedkamer te vinden, omdat het niet nemen ruimte in de kamer kast, gelegen in een nis zijn erg populair. Kleedkamer - een comfortabele plek om dingen op te slaan. Alle schoenen en kleding zullen daarin worden geplaatst, en u zult zich te ontdoen van de rommel in het appartement. Elk object heeft zijn eigen plank of hanger te hebben. En weet u altijd waar alles is. Op zoek naar de noodzakelijke niet nodig om veel tijd door te brengen. Om ervoor te kleden in een niche kunt u zelf de handen Gipsplaten.


Ontwerp: garderobe in een nis studio

Het studio-appartement weinig ruimte. Daarom, om de gewone kasten gezet is in dit geval geen optie. Ze nemen veel ruimte in het appartement. Vooral de open opstelling verzamelt snel stof. Duurzaam en hoge kwaliteit kasten zijn duur en niet iedereen zich kan veroorloven. En om ervoor te kleden in een niche kunt u zelf de handen Gipsplaten. Het is een uitstekend materiaal, bestand tegen hoge belastingen en mechanische schade. Kleedkamer in een nis in een-kamer appartement is gelegen in de gang of in de kamer zelf. One-slaapkamer appartementen in nieuwe gebouwen hebben een totale bewoonbare oppervlakte van meer dan Chroesjtsjov. Aangezien de ontwikkeling van het plan, volgens welke zullen doen de kleedkamer, rekening houden met de grootte van de kamer, waar het zal worden gevestigd in de toekomst.

Zelfs in een klein appartement, kunt u een kleine maar ruim walk-in closet in de niche te maken. Als u kiest voor de juiste locatie die erg gunstig voor haar.

Bedek het verband in de uitsparing met het gordijnBedek het verband in de uitsparing met het gordijn

Dressing in een niche gemaakt van gipsplaat kan het volgende plan:

 • te openen;
 • De zwenkklep;
 • Heeft u een schuifdeur;
 • Sluit de gordijnen;

Kleedkamers kan gesloten plan. Schuifdeuren sieren de trim en spiegels. Spiegels kunnen visueel maken van een een-kamer appartement meer.


De eenvoudigste manier om de ruimte tussen de badkamer en dressing verdelen - gordijnen op te hangen met een prachtig design. U zult minder geld uit te geven en het gewenste resultaat te bereiken. Echter, de gordijnen zijn niet geschikt voor elk interieur van het appartement. Daarom, om dit decor element moet zorgvuldig en serieus worden behandeld.

Installatie: closet van gipsplaat

Elke vrouw zou graag een walk-in closet in het appartement te hebben. Maken het mogelijk om hun eigen handen. Het hoeft niet naar het speciaal onderwijs te hebben. We moeten in staat zijn om hun vaardigheden toe te passen, na met het plan. Maak een dressing van gipsplaten in een niche kan elke leefruimte. Het belangrijkste ding dat het was de juiste grootte en passen in het interieur van het appartement.

Gipsplaten is een modern en geschikt materiaal voor dressing. De platen hebben een solide structuur en niet een grillige zorg. Ze zijn niet duur. U kunt het materiaal aan te kopen in de bouwmarkt.Eerst moet je een project garderobe te ontwikkelen, voer de dimensionale tekening. Om dit te doen, moet je de locatie van de ruimte voor dingen bepalen en metingen.

U koopt alle benodigde materialen en gereedschappen voor de baan.

Gipsplaten is ideaal voor niche, want het heeft een lange levensduur en een aantrekkelijk uiterlijkGipsplaten is ideaal voor niche, want het heeft een lange levensduur en een aantrekkelijk uiterlijk

In de eerste fase dragen de markeringen op de vloer, muren en plafond. Het is noodzakelijk dat een verband is zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld, goed en soepel.

Voor de vervaardiging van een kleedkamer in de niche u materialen en gereedschappen nodig:

 • Vellen van gipsplaten;
 • Metalen profielen;
 • roulette;
 • Schaar op metaal;
 • Magnetische niveau;
 • puncher;
 • Zelftappende schroeven.

Het is mogelijk om het profiel te verbinden met schroeven of Prosekatel. Met Prosekatel structuur kan snel worden opgericht.

Na de metingen en zet labels beginnen inhoudelijke werkzaamheden. Metaalprofielen hechten aan de wand en aan elkaar. Maak een betrouwbaar beeld van de profielen op basis van de ontwikkelde project.

In de tweede fase vellen van gipsplaten op maat. Bevestig ze aan het frame met schroeven.


Als de kast design in de niche is er een deur, dan doen we het afzonderlijk en aan de scharnieren vast. Als je deuren zijn schuifdeuren, stelt vervolgens het profiel van de boven- en onderkant. Het gestoken twee flappen worden bewogen door middel van wielen.

Afwerking: garderobe in een nis van de kamer

U stelt het frame en sloot zijn gipsplaat. Wanneer u klaar bent, ga dan naar de finish. Finish kleedkamer in een niche kan verschillend zijn. Eerst moeten we de voegen tussen de platen en de bevestigingsplaatsen dichten. U hebt deze nodig om stopverf. Na het drogen stopverf schuren vliegtuig, om zich te ontdoen van overtollige stopverf te krijgen. Wanneer klaar om de laag op de rol bodem gipsplaat constructie gezet.

Als de kamer is gemaakt in de stijl van hi-tech, dan is een uitstekende optie voor de scheiding van een kleedkamer en de kamer is het gebruik van schuifdeurenAls de kamer is gemaakt in de stijl van hi-tech, dan is een uitstekende optie voor de scheiding van een kleedkamer en de kamer is het gebruik van schuifdeuren

De laatste stap aan de inrichting van de kleedkamer te worden in een nis.


Als decoratie, kunt u gebruik maken:

 • verf;
 • wallpapers;
 • Spiegelcoating;
 • gipskartonplaten met de toepassing van de afdrukken van een afbeelding.

Ren afwerking snel en gemakkelijk met hun handen. Het belangrijkste is om een ​​kast fit ontwerp in het interieur ruimte en in harmonie met het.

Hoe maak je een dressing gemaakt van gipsplaat met hun handen maken

Ontwerp en productie van gipsplaat dressing kan met zijn handen op de individuele vormgeving. Je moet profielen vast aan de gewenste positie.

Rack verticaal ten opzichte van de vloer en het plafond. De dikte moet in de dwarsdoorsnede van 5x5 cm en 5x10 cm. Rekken bevestigd op een afstand van 0,6 m of meer van de wanden. Opzetten daartussen een horizontale lat. De locatie moet op het niveau van het gedeelte waar de deur is geïnstalleerd.

Voor het afdekken van veel gebruik GCR. Vellen van gipsplaten zijn bestand tegen interactie met vocht.

Voor de start van de productie van een kleedkamer in de niche, moet u een tekening te maken op papier, geeft u de grootte en de locatie van de plaats plankenVoor de start van de productie van een kleedkamer in de niche, moet u een tekening te maken op papier, geeft u de grootte en de locatie van de plaats planken

Sheathing vindt plaats in twee fasen:

 • Mount gipskartonplaten de binnenzijde dressing;
 • We maken de installatie vel aan de buitenkant.

Vellen van gipsplaten correct te zijn, die op hun oppervlak geen scheuren of breuken verschijnen. Bouw snijder incisie vellen aan beide zijden.

Op dit punt kunt maken planken, pull-out kasten, hangers. Bevestig ze in de kleedkamer. Kast kunnen vullen van grote hoeveelheden data elementen. Zijn U kunt altijd veranderen, als u een aantal schappen zal missen voor het opbergen van kleding en schoenen.

Houtwerk dressing in een nis kan worden gemaakt van elk materiaal: hout, spiegels, tegels, mozaïeken of verf speciale verf.

Dressing van gipsplaat met hun handen (video)

Garderobe - comfortabele en praktische kamer, die alles opslaat. Te beginnen met kleding en schoenen, afwerking gereedschappen en kleine apparaten. In het appartement wordt alles opgeslagen allemaal op een plek, zonder het creëren van chaos in de andere kamers. Om het mogelijk om snel en nauwkeurig met hun eigen handen te maken, met een beroep op het ontwerp van het appartement, zijn gebied en uw voorkeuren, naar aanleiding van de constructie en montage-instructies.

Kleedkamer met zijn handen Gipsplaten (interior foto)

4-2 5 6szenl 9d0381816a762a68c5b8b543d112197681177885 013 20 32CABINA-FREE-PAG3233 88d9f1de4612c0dcf0ca14b76ca477b4e3079227Slide-1 210 2878723

Leave a Comment

Your email address will not be published.

73 − 67 =