Comfortabele eettafel voor de woonkamer: 3 foto's en lay-out regels

Comfortabele eettafel voor de woonkamer: 3 foto’s en lay-out regels

12 October 2017Eettafel - een verplicht onderdeel van elke huiskamer of keukenEettafel - een verplicht onderdeel van elk levend kamer of kuhniObedenny tafel - een belangrijk element van elk interieur. Dit is niet alleen een mooi stuk, maar heeft ook een belangrijke functionele rol. Het was aan de eettafel de hele familie verzamelt, deelt zijn gedachten en ervaringen. Gezamenlijke maaltijd met elkaar gemeen, dus het is zeer belangrijk om een ​​plek waar het zal gebeuren, zo comfortabel mogelijk te maken. Door te kiezen voor een eettafel moet worden behandeld met de nodige zorgvuldigheid. Plaats voor een maaltijd, hoe dan ook, het zou moeten zijn. Dan zijn er twee varianten van de locatie van de eetzaal: een woonkamer of keuken.


Eethoek in de woonkamer

Eethoek in de woonkamer - de perfecte oplossing voor eigenaren van onroerend goed met een keuken, een te klein gebied en gebrek aan vermogen om een ​​hele kamer als eetkamer toe te wijzen. Dus niet boos zijn. Het eetgedeelte kan eenvoudig worden geïntegreerd in het interieur van de woonkamer, daarnaast profiteert van deze beslissing veel. Zoals de stijlvolle en smaakvol make de sectie "table" van de woonkamer? Hoe u de juiste meubels en accessoires kiezen? Hoe vakkundig visueel de twee zones te scheiden?

Eerst moet u bepalen hoeveel ruimte je nodig hebt om te wijden aan de dinette. Het is geen geheim dat de grootte van de tabel is afhankelijk van het aantal mensen achter hem, en, als gevolg daarvan, het aantal stoelen.

Het is ook de moeite waard gezien het feit dat elke stoel moet wat ruimte om te bewegen zijn. Een persoon moet vrij zijn terug te trekken uit de tabel. Wegens gebrek aan ruimte, veel stoelen hebben een enkele rand van de tafel tegen de muur en niet plaats de tafel in het midden van de kamer. Ook wordt vaak geplaatst tegen een wand bed. Maar de regels blijven hetzelfde - aan de buitenzijde van de tafel moet worden uitgevoerd. Het mag nooit te druk zijn. Vaak is de eetkamer is gescheiden door designers uit de gemeenschappelijke ruimte met de hulp van een aantal van de visuele trucs.

Als de ruimte het toelaat in de woonkamer, is het mogelijk om een ​​eethoek te wijzenAls de ruimte het toelaat in de woonkamer, is het mogelijk om een ​​eethoek te wijzen

Zoals:


  • Het scherm of schot.
  • Vloerbedekking een andere kleur;
  • Tapijt.

Zoals u weet, de beste manier verdeling van de ruimte - partitie. Maar het is vermeldenswaard dat deze methode is meer geschikt voor grote woonkamers. Kamers met een klein gebied van het zal nog kleiner lijken. Veelzijdige optie is het gebruik van het interieur - grote vazen, schermen, planken en ga zo maar door.

Vaak in de woonkamer zijn er slechts twee zones - een eethoek en een zithoek. Soms is het voldoende om de meubels te zetten om zo een rechte hoek te vormen en zet daarin het tapijt. Derhalve al hetgeen achter hen zal worden als afzonderlijk onafhankelijk deel waargenomen.

Grote eettafel voor de woonkamer

Van zeer veel hangt af van de grootte en vorm van de tafel. Natuurlijk is het belangrijk om te kiezen voor een tafel voor hem was het een plek voor iedereen, als een grote familie. De tabel moet overeenkomen met de afmetingen van de kamer: te klein, maar niet omvangrijk te zijn. Maar het is ook even belangrijk is het materiaal waardoor de tafel, en de vorm en grootte.Er zijn een heleboel opties de eettafel. Ze zijn allemaal aantrekkelijk op hun eigen manier.

Maar je eens zult zijn, is het van belang zo goed, dus het werd gecombineerd met het interieur als een geheel. Niemand zal beweren dat de tafel in klassieke stijl gemaakt van dure hout met gevormde benen in de woonkamer, ingericht in een moderne stijl, zal het er, althans, dom. Ook nauwelijks geschikt ronde vorm, als de tabel is om tegen een wand worden geplaatst.

Het is duidelijk dat hoe groter het gebied van de ruimte, des te groter kan de omvang van een eettafel, geplaatst in het zijn. Maar het hoeft niet altijd genoeg ruimte voor een grote tafel. Ook voor het dagelijks leven is meer geschikt kleine tafel, het is veel handiger.

De ruime woonkamer is zeer luxe uitstraling is een grote eettafelDe ruime woonkamer is zeer luxe uitstraling is een grote eettafel

Op het een heleboel dingen niet zal ophopen, zal het helpen bij het handhaven van netheid. Maar vaak een kleine tafel is niet genoeg is, bijvoorbeeld als een groot aantal bezoekers komen voor de feestdagen. Excellent dit probleem zal een tafel-transformator.

Voor optimaal gemak en om ruimte te besparen, kunt u een vouwen of schuifdeuren ontwerp dat kunt u de breedte en de lengte van het werkblad wijzigen. In Tabellen transformatoren zelfs hoogte verandert.

Kenmerken van de locatie van de eetkamer tafel in de hal

Stijlvol en goed gekozen tafel, niet alleen zal niet te onderscheiden van de algemene interieur van de hal, maar ook helpen om comfort te creëren en goed benadrukken het ontwerp van deze kamer.

Locatie eettafel in de kamer heeft ook zijn eigen eisen:

  • De eettafel moet niet in de buurt van de afslag;
  • Plaats voor een maaltijd logischerwijze moeten worden gescheiden van de rest van de ruimte;
  • Kitchen tabellen moeten niet in de hoek geplaatst worden.

Voeg een eettafel in de kamer op verschillende manieren, maar plaats hem niet in een hoekVoeg een eettafel in de kamer op verschillende manieren, maar plaats hem niet in een hoek


Opties voor tafel plaatsing kunnen verschillen. Maar de meest handige is een eiland. Gebied niet naast muren of voorwerpen van meubilair, maakt een meer efficiënt gebruik van het gehele vlak werkbladen.

Aan de ene kant van de kamer bevindt zich niet aan de eettafel, is het nodig om na te denken over een aparte verlichting.

Het helpt ook om visueel de eetzaal te scheiden van de totale oppervlakte. U kunt decoratieve verlichting te gebruiken als een lamp met diffuus zacht licht. Hierdoor ontstaat het effect van een vonk, waardoor dit gebied de meest intieme en verfijnd.

Hoe maak je een eettafel voor de keuken kiezen

De tweede optie van accommodatie eettafel in het huis of appartement zonder de mogelijkheid om een ​​aparte ruimte onder de eetzaal toe te wijzen is om een ​​eethoek in de keuken te creëren. Kies geen te kleine tafel, als de keuken is groot. Ook in de kleine keuken tafel voor 8 mensen om het resterende gebied. Door de grootte van de tabel het probleem verstandig moet worden benaderd.

Het is geen geheim dat hoe groter de keuken, de verfijnde tabel kan worden daar geplaatst. Tafel met extra accessoires zal misstaan ​​in een kleine keuken.

Voor een kleine keuken is perfect variant van een ronde eettafel. Daarachter is het niet alleen mogelijk om meer mensen plaats vanwege zijn vorm, maar het zal veel beter uitzien. Maar als je van plan bent om de tafel te plaatsen tegen de muur en duw hem naar het midden van de kamer slechts af en toe, moet je aandacht besteden aan de lange rechthoekige model.


Eettafel Kitchen voornamelijk gekozen vanuit het comfort van de grootte van de kamerEettafel Kitchen voornamelijk gekozen vanuit het comfort van de grootte van de kamer

In kleur eettafel moet de keuken te vullen. Maar om aparte eetkamer en werkgebied, kunt u contrasterende kleuren te gebruiken: het werkgebied bestaat uit karakterloze tinten van bruin, wit of grijs, in tegenstelling tot die van een lichte tafel en stoelen staat. Dining moet dienen als het belangrijkste voedingsmiddel is geschikt, omdat de scheiding is niet alleen visueel, maar ook door middel van verschillende stilistische technieken. Deze optie is alleen geschikt voor de keuken met een groot gebied - in een klein gebied is erg moeilijk om twee verschillende stijlen te regelen.

Het is niet altijd nodig om de stoelen uit dezelfde collectie te kiezen als de favoriet tafel. De moderne modetrends wordt aanbevolen om verschillende stijlen en materialen te mengen.

Mooie eettafels voor in de woonkamer (video)

Eettafels in de eetkamer interieur in de eerste plaats moet het beoogde doel te voeren, en niet uitsluitend een element van decor geworden. Omdat het belangrijk is om een ​​model van hoge kwaliteit bestendige materialen, comfortabele vorm en formaat dat geschikt is voor uw gezin te kiezen. Bij het kiezen van een eettafel, altijd onthouden dat het belangrijkste voordeel van een dergelijke meubelen - comfort. Alle andere kwaliteit gaan uit de boot.

Details: eettafels voor in de woonkamer (foto voorbeelden)

000c95ecba1b58582a7c598d1f4a5a65 55f27448a2cb7 2e82af68a43b1788320db104076e0700 03 156-oliviaopera 677d92ce8d33c34f8c21a0cb24695509 718-1365enl 1018 2079b3d6e6ce488790ff83eb0ebb7a89 4499

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

map