Comfortabele dressing systeem: 3 belangrijke parameters

Comfortabele dressing systeem: 3 belangrijke parameters

12 October 2017Modern planning van de appartementen kunnen niet zonder alles kleedkamerModern planning van de appartementen kunnen niet zonder alles kleedkamer moderne huizen of appartementen in aanbouw of ontwerp biedt plaats aan alles wat een kleedkamer. Of op zijn minst een extra bed in de kamer voor alles-in kasten, die op hun eigen of bestelling kan worden gemonteerd om het even welke van de voltooide projecten.


Kledingkast systemen met hun eigen handen: foto en vormen van design team

Kleedkamers, of op zijn minst het systeem nodig om ze in bijna alle dingen kunnen worden geplaatst, maar het is ook mogelijk om ruimte te laten voor het veranderen van kleding. Ze kunnen worden geopend en gesloten. U kunt een heleboel voorbeelden, foto's, tekeningen, op basis waarvan het mogelijk is om een ​​kleedkamer met zijn handen te maken. Als er geen ruimte beschikbaar is, is het mogelijk om een ​​dressing geopend, die bestaat uit een metalen pijp racks beheren inrichting aan de wanden en verschillende kleding opslag.

Kleedkamer heeft een aantal functionele verantwoordelijkheden, maar mag niet verschillen speciale originaliteit, waardoor er ruimte voor het veranderen van kledingKleedkamer heeft een aantal functionele verantwoordelijkheden, maar mag niet verschillen speciale originaliteit, waardoor er ruimte voor het veranderen van kleding

Maar het nadeel van deze dressing is dat alle kleding in zicht zou zijn. Als je niet van een persoon, is het mogelijk om de schuifdeur in de kast te maken.

Sommigen hebben direct garderobe, maakte op volgorde waarin minimaal dozen, maar rekken en hangers. Hoewel het niet echt een kleedkamer, een kruising tussen een volledige garderobe en een kleedkamer.

Het beste is om de kleedkamer met zijn handen, waarbij rekening wordt gehouden met alle parameters te maken:


 • Hoeveelheid kleding, schoeisel en algemene grootte van de kamer waar je van plan bent naar de kleedkamer, het gemak van toegang te plaatsen;
 • Dressing in overeenstemming met het algemene ontwerp van de kamer, evenals kleur moeten zijn en harmonieus passen in het totale concept van het pand;
 • Het moet ook de bouw van een kleedkamer, zodat de hele kamer kijken esthetisch en afgewerkt.

Er zijn nog andere parameters, maar dit is het belangrijkste. Na de beslissing, moet u een project om de grootte van het opslagsysteem, het totale aantal rekken, hangers en andere items te bepalen creëren. Nou, nadat je klaar om accessoires te kopen, bestelt op een plantaardig materiaal cut-to-formaat, bijvoorbeeld een fabriek wordt gevonden, evenals de volgorde waarin de benodigde onderdelen. Als alles klaar is, naar een dressing op basis van het ontwerp, en tekeningen, moet rekening worden ventilatie en verlichting genomen.

Panel kast installaties in ruimten

Er zijn veel verschillende kast-systemen, maar ze zijn onderverdeeld in verschillende basistypen.

Ze zijn: • Gaas of, zoals ze cel worden genoemd;
 • Hull of klassieke, die zijn opgebouwd uit geprefabriceerde artikelen gekocht;
 • Prefab opslagsysteem bestaat uit metalen studs welke lades en planken hechten;
 • Het paneel, dat over decoratieve panelen zijn bevestigd aan de wanden, die op het opslagsysteem geïnstalleerd.

Het gebruik van materialen op basis van spaanplaat en MDF kan gemakkelijk worden gebouwde huizen vestiaires. Kosteneffectieve en duurzame - zij zullen een integraal onderdeel van het interieur geworden, uitblinkt in vele opzichten, aluminium en staalconstructiesHet gebruik van materialen op basis van spaanplaat en MDF kan gemakkelijk worden gebouwde huizen vestiaires. Kosteneffectieve en duurzame - zij zullen een integraal onderdeel van het interieur geworden, uitblinkt in vele opzichten, aluminium en staalconstructies

Naast de structurele kenmerken van garderobesystemen, ze verschillen in ontwerp. In het algemeen is elke vorm van dressing systeem heeft zijn voor- en nadelen. Bestel moet gebaseerd zijn op de kenmerken van de kamer, de grootte, enz.

De materialen waaruit het verband vervaardigd kan ook verschillend zijn, kan het een spaanplaat of MDF met name verschillende metalen profielen, enz. Zijn

Als de prioriteit van de eenvoudige installatie en de mogelijkheid om snel te demonteren en verplaats de kleedkamer naar een andere locatie of voeg opslagsystemen moet worden gekozen corps kast systemen. Dergelijke systemen kunnen overal worden geplaatst, zoals in de kleine ruimte daarvoor. Dit systeem is het meest populair en het wordt vaak gekozen voor installatie binnen.

Even populair zijn en om financiële redenen, maar ook vanwege het feit dat dergelijke systemen hebben veel manden, rails, rek staven en buizen. Dergelijke systemen hebben een laag gewicht en hebben de mogelijkheid om eenvoudig alle hardware toe te voegen.

Klaar garderobesystemen gekocht van producenten

Veel mensen willen niet om te gaan met de berekening, het ontwerp en de bouw van een aparte garderobe. In dat geval kunt u contact opnemen met de fabrikanten om het betreffende bedrijf, dat zich bezighoudt met de selectie van een kleedkamer of garderobe systemen op basis van de kenmerken van de kamer, de grootte, het ontwerp, etc. In veel bedrijven, die zich bezighouden met de ontwikkeling en productie van kasten en inbouw achteraf, zijn er directories. Ze zijn monsters van het product, evenals verschillende componenten, waardoor je bijna elke kleedkamer kunt bestellen, met inbegrip van individuele projecten.

Een van de belangrijke stadia van de keuze van dressing - de studie meubels catalogi, en maak de juiste beslissing zal helpen overleg met de vertegenwoordiger van het bedrijf dat alle nodige informatie zal verstrekkenEen van de belangrijke stadia van de keuze van dressing - de studie meubels catalogi, en maak de juiste beslissing zal helpen overleg met de vertegenwoordiger van het bedrijf dat alle nodige informatie zal verstrekken

Om te kopen kleedkamers, moet u eerst de catalogi, prijzen en kies de beste soort kleedkamer voor de prijs en kwaliteit dan communiceren met een vertegenwoordiger van het bedrijf en bestel het gewenste type dressing.

Lovers te sleutelen aan de assemblage van hun eigen, en om geld te besparen, is het mogelijk om een ​​dergelijke optie te bieden:


 • Bestel snijden van materiaal op basis van het gekozen ontwerp, en de aankoop van individuele componenten en systemen die door de fabrikant;
 • Bestel alle benodigde onderdelen, componenten die Chinese bedrijven bieden, kan de levering overal, ook in een land als Oekraïne;
 • Levering van alle materialen is ook mogelijk om zelf te organiseren, op uw eigen vervoer of toe te passen op het transport bedrijf.

Maar het is beter om alles van de fabrikant, met inbegrip van de vergadering te bestellen, omdat onafhankelijke metingen, en vervolgens zelf-assemblage kast heeft een kans om iets verkeerd te doen, en dan moet je ofwel contact op met de professionals, of iets dat kan invloed hebben op de te wijzigen over het algemeen een kleedkamer.

Dressing kits systeem: dat wordt aanbevolen door de fabrikant

De basis van alle garderobe, ongeacht de grootte, decor, design - een gedefinieerde set van componenten, zonder welke het onmogelijk is om het opslagsysteem te organiseren, evenals het verzamelen van het ontwerp zelf. Sommige bedrijven zijn net klaar met het verkopen kits, zoals accessoires, die een Zweedse bedrijf biedt. Hiervan kunt u een bepaald soort dressing te verzamelen, met inbegrip van de straal, wat handig is om te roeren in de hoeken van de kamer. Meestal garderobe sets bestaan ​​uit meerdere hoofddelen en een groot aantal hulp- en kan uit een mengsel van verschillende componenten en kits worden verwezen naar de mogelijkheid naar wens te maken.

Bij het kiezen van een kast om de aandacht te vestigen op de aanwezigheid van de volgende items: planken, manden, containers, etc ...Bij het kiezen van een kast om de aandacht te vestigen op de aanwezigheid van de volgende items: planken, manden, containers, etc ...

Meestal garderobe kit zijn onder andere:


 1. Verschillende planken, manden en opslagsystemen die ideaal zijn voor het opbergen van spullen, kleding en dergelijke zijn. D.
 2. Ook dergelijke systemen omvatten verschillende staaf, leidinghangers systeem bevestigingsprofiel, etc.
 3. Als het een gesloten type systeem, dan kan worden voorzien van schuifdeuren, extra wanden, ventilatie- en verlichtingssystemen.

De voordelen van dergelijke systemen is dat je ze kunt verzamelen vanuit bijna elke dressing geschikt zijn voor deze of andere doeleinden.

Ook een dergelijk systeem is eenvoudig te monteren, demonteren, en indien nodig op het tegendeel wijzen toe te voegen of aan een plank of andere verpakking opslag te verwijderen.

Systemen voor kasten: ontwerp en de beste ideeën voor de kamers

Dat was waar de apparaten te plaatsen, moet u eerst alles van het aantal items en de grootte van de kamer te berekenen. Verder is in de kleedkamer om opslagsystemen, die in aanvulling op de hangers, de opslag van de winter en de zomer kleding, pijpen waarop opgehangen hangers bestaan ​​uit een verscheidenheid aan rekken, gaas manden, elke pull-out containers, sluitingen, bryuchnits, planken voor schoenen, en ga zo maar door te installeren .d.

Dressing moet worden georganiseerd volgens de regels van de functionele comfort, maar moet worden geselecteerd op basis van een verscheidenheid aan opties van residentiële gebouwenDressing moet worden georganiseerd volgens de regels van de functionele comfort, maar moet worden geselecteerd op basis van een verscheidenheid aan opties van residentiële gebouwen

De basis van bijna alle storage-systemen zijn:

 • De draagrails, die nodig is voor scharniergeleiding;
 • Diverse montagebeugels, die zijn bevestigd aan het hoofdgeheugen;
 • Wandrail, hangers, haken en planken, balken, roosters en dergelijke D..;
 • Verschillende schappen van verschillende vormen en maten (gekozen afhankelijk van het type en de grootte van dressing).

Dergelijke systemen worden momenteel beschouwd als meer modern en universeel te zijn, want het maakt het niet alleen om al snel te monteren, maar ook, indien nodig, snel veranderen de opslag complexen om iets toe te voegen of zelfs ontmantelen de gehele structuur en verplaatsen naar een andere locatie. En mede te danken aan het feit dat alle moderne opslagsystemen in een brede waaier van kleuren, ze zijn gemakkelijk op te pikken vrijwel elke kamer. Vooral beroemd om een ​​groot aantal onderdelen van verschillende vormen en kleuren van het bedrijf Sail, en een groot aantal onderdelen maakt het mogelijk om vrijwel elk systeem dat geschikt is voor elk geval te verzamelen.

Eenvoudige garderobe systemen van buizen gemaakt met hun eigen handen

Naast de kant-en-klare pakketten, geprefabriceerde opslagsystemen, enz., Kan worden gemaakt bijna elke kleedkamer met zijn handen als een open of gesloten type, met alleen speciale buizen en bevestigingsmiddelen voor hen.

Bij de acquisitie van een kleedkamer, kunt u besparen als je het met je eigen handen, met behulp van speciale onderdelen en gereedschappen. Het belangrijkste ding - doe het goed, zonder verlies van kwaliteitBij de acquisitie van een kleedkamer, kunt u besparen als je het met je eigen handen, met behulp van speciale onderdelen en gereedschappen. Het belangrijkste ding - doe het goed, zonder verlies van kwaliteit

Maken van een dergelijke constructie bestaat uit verschillende fasen:

 • Creatie van de basis onder het verband, waarbij een houten plank of spaanplaat plaat multiplex omvat;
 • beugels voor verticale leidingen installeren en invoegen staanders;
 • Installeren plafondbevestigingen, waarbij teisteren de boveneinden van de staanders;
 • Montage op verticale buizen plat, evenals een horizontale buis, die vervolgens worden opgehangen kleding.

Indien nodig kan de installatie van schuifdeuren, maar zonder hen aan Open-type dressing te maken.

Dressing systeem met hun eigen handen (video)

Na de dressing wordt gemaakt, kunt u markeren extra opslagsystemen, zoals schoenen en de verlichting te brengen als dat nodig is. Deze geprefabriceerde systemen zijn onlangs zeer populair geworden omdat het geen speciaal gereedschap, kennis vereisen, en ze zijn eenvoudig te installeren en ook gemakkelijk uit elkaar te halen of te wijzigen indien nodig. Dat wil zeggen, ze zijn heel mobiel en kan worden gebruikt in vrijwel elke kamer.

Voorbeelden garderobes systemen (foto)

1292186232 Allwithinterior-02 70989161e3104c84c9a311f067fc247a ar4541351860702 ar4541351859696 Closetmaid Kabinet-Maid-stellingen-Hanging DDD4 Doe-het-zelf-kast-Systems-Style dFr45

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − = 83

map