The BlogMaak de woonkamer een comfortabel en handig, kunt u het prachtige praktische bank gebruikenMaak de woonkamer een comfortabel en handig, kunt u het prachtige praktische divanaZal gebruiken in het appartement en het huis - dit is een van de belangrijkste kamers, een soort hart, hier is de zogenaamde familie haard. Daarnaast is de hal kan worden, letterlijk, zijn een broeinest. Veel van de inwoners van de steden van vandaag, waarbij het voorbeeld van de inwoners van de voorsteden en de eigenaren van particuliere huizen die op hun huizen open haarden. Het kan worden als decoratieve open haarden, louter imiteren, en kunnen aanwezig zijn, bijvoorbeeld, elektrische haarden, die perfect passen in elk interieur. En nog belangrijker, dat siert elke huiskamer - het is meubelen. Het kan Banken, stoelen en nog veel meer.


De bank in de kamer: het ontwerp-modellen in verschillende stijlen

Met het oog op de juiste bank voor de woonkamer, gemaakt in de Art Nouveau-stijl te kiezen, is het noodzakelijk in de eerste plaats om te beslissen, en wat zijn de kenmerken van een bepaalde stijl? Wat zal moeten aandacht besteden aan de meubels die u kiest zal harmonieus passen in de totale samenstelling van de woonkamer.

Om te beginnen, is het noodzakelijk om het basisconcept van deze stijl te definiëren:

 1. Combinaties van kleuren, bijvoorbeeld, licht en een neutraal (pastel) kleuren.
 2. Met behulp van een verscheidenheid aan materialen, zoals glas, leer.
 3. Schaarse aantal decoratieve elementen. Als ze gebruikt worden, worden zij hoofdzakelijk vertegenwoordigd door kleine inserts van verschillende materialen, of een soort textielaccessoires.

Kies een slaapbank voor logeerkamer ontwerp moet gebaseerd zijn op het terreinKies een slaapbank voor logeerkamer ontwerp moet gebaseerd zijn op het terrein

Kortom, de decoratieve eigenschappen bezit, direct, een bank, als het hart van alle leven. Sofa in moderne stijl wordt gekenmerkt door felle kleuren, die gericht zijn op maximale contrast met de kleuren van de omliggende interieur. Sofa in moderne stijl kenmerkt zich door vloeiende lijnen, zoals deze stijl niet voorziet in het beperken van hoeken. Alles wordt gedaan met de maximale gladheid.


Opgemerkt dient te worden dat elk jaar wordt steeds meer en meer populariteit lederen meubels. Ze is niet alleen mooi, maar wijst ook op de smaak van de eigenaars thuis.

Meubels voor de kamer, in een landelijke stijl ouder, ook heeft zijn eigen kenmerken. Hoofdzakelijk is het wenselijk om alle meubelen van hout, mogelijke combinatie met andere materialen, die ook zeer natuurlijk moet zijn, bijvoorbeeld lijnzaad coating selecteren. groen, grijs, wit: Plus, moet er een overvloed aan textiel kussens, als natuurlijk materiaal, bij voorkeur leeftijd in natuurlijke kleuren zijn. Pas op voor lichte textiel.

Laten we praten over de steeds populairder wordende Engels stijl in het interieur van de appartementen als geheel, en in gestoffeerd meubilair in het bijzonder. Voornamelijk in het Engels stijl is strikt voorgeschreven, die gebruikt kunnen worden in kleur, bijvoorbeeld, is een terracotta, oker, brons, ivoor en anderen. Zij kunnen in het algemene ontwerp van de kamer, en het meubilair zijn. Meubels wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van gesneden benen. Hiermee wordt de gehele woonkamer verfijnde en koninklijke uitstraling. En wie van ons heeft niet ooit wilde naar de plaats van een koning of koningin te bezoeken.

Sets van meubilair: banken in de woonkamer met banken

Vaak zijn mensen worden gekweld door het oppakken van de kleur van de woonkamer in de bank en zelfs stoelen, en soms andersom, toen het werd gekocht door uw favoriete stoel, en zodra de vraag ontstaan ​​uit de overname van de bank, begonnen de problemen. Om niet in deze situatie, de meeste gezinnen kiezen voor kant-en-klare pakketten gestoffeerde meubels.In aanvulling op de sofa kun je pick-up een stijlvol poefs, die het interieur van de kamer te versierenIn aanvulling op de sofa kun je pick-up een stijlvol poefs, die het interieur van de kamer te versieren

Deze kunnen omvatten:

 1. Sofa. Kortom, het is het hart van het meubilair ensemble.
 2. Fauteuils. Het kan verzonken zonder laden zijn.
 3. Ottoman ook komen vaak met de binnenkant compartiment.

Bovendien zijn veel fabrikanten het verlaten van voor de klant keuze qua kleurstelling bekleding, de textuur. En in sommige gevallen heb je de mogelijkheid om het ensemble van meubilair te voltooien als ze willen. Kies bijvoorbeeld voor een kant en klaar set hebben "sofa plus stoel" en zelfs Ottomanen. Meubelontwerpers hebben een grote selectie van mooie modellen en hele complexen van meubilair gemaakt.

Furniture converteerbare sofa's om lekker in het appartement, foto's

Het is al lang in onze markt is erg populair meubilair-transformator.

Voor een kleine woonkamer perfecte compacte meubel-transformatorVoor een kleine woonkamer perfecte compacte meubel-transformator

Ze wordt vertegenwoordigd door dergelijke producten gestoffeerde meubels, zoals:

 • Stoel-bed;
 • Slaapbank.

Dergelijke meubilair is zeer geschikt voor gezinnen, wiens appartement is niet veel ruimte, maar ook voor appartementen met een slaapkamer.

Als u besluit om een ​​slaapbank te kopen, bedenk dan dat deze aankoop niet is ontworpen voor een decennium, en vervolgens de aanpak van de selectie moet zeer serieus zijn. In de eerste plaats moet de bank een gebruiksvriendelijke mechanisme, een grotere weerstand tegen mechanische beschadiging van de bekleding te hebben, evenals het zou moeten zijn, op zijn minst, esthetisch een lust voor het oog.


Hoekbanken: ontwerp en hoe ze te zetten

In de mode van het meubilair wereld is altijd al een plek voor een grote hoekbanken geweest. Deze banken zijn handig in dat ze kunnen langs twee wanden worden geplaatst in een keer, als gevolg van deze kunt u een gezellige hoek in uw huis zal zijn. Dergelijke banken geschikt voor het scheiden van de ruimte in zones. sofa's ontwerp kan heel verschillend zijn. Hier is alles zal afhangen van de wensen van de klant en van de stijl kan worden gezien in de algehele interieur kamer. Banken kunnen worden in de Renaissance stijl, high-tech, de Provence, enz.

hoekbank voordeel is dat het helpt om ruimte te besparen in de woonkamerhoekbank voordeel is dat het helpt om ruimte te besparen in de woonkamer

Afvragen waarom hoekbanken zijn zo populair en makkelijk te gebruiken:

 1. Ruimtebesparend kamer, wat vooral belangrijk is voor woonkamers met kleine afmetingen. U krijgt uitgebreide voetafdruk te ontvangen, het bezetten van een relatief klein deel van de ruimte.
 2. Hoge capaciteit. Hoekbanken op deze indicator overschrijdt zelfs grote banken standaardformulier. Dit is goed nieuws voor degenen die graag de gasten te hosten.
 3. Esthetische verschijning. Deze banken, zal zelfs de meest discrete kleuren niet onopgemerkt door uw gasten.

Hoe maak je een bank in de kamer te kiezen: de basisregels van de selectie

Op de vraag wat de beste manier om de bank te positioneren in de hal, verhuurders begrijpen heel goed, maar je moet weten en hoe correct kiezen voor de bank.


Het oppakken van een mooie slaapbank voor logeerkamer, experts raden aandacht besteden aan de functionaliteitHet oppakken van een mooie slaapbank voor logeerkamer, experts raden aandacht besteden aan de functionaliteit

Laten we eens een kijkje nemen op een aantal regels:

 1. Functionele bank. Grondig komen op dit punt. In de meeste gevallen is het noodzakelijk dat het meubilair had een geheime lade of niche waar u kunt zonder problemen schone lakens die helpen besparen ruimte in uw kasten.
 2. Style gestoffeerde meubels. Je moet de modellen en kleuren die perfect weerspiegelt het design in de lounge te kiezen.
 3. Bekleding. De kwaliteit van het materiaal is erg belangrijk, het is uit deze figuur hangt af van hoe lang zal het gekozen meubilair duren. Er zijn veel verschillende soorten bekleding. Sommige zijn beschermd tegen vervuiling, anderen niet absorberen geuren, terwijl anderen zijn zo sterk dat ze niet bang zijn zelfs de scherpe klauwen van uw huisdieren.

Moderne banken in de kamer (video)

Zo is het mogelijk een geschikte te vinden voor u de bekleding met betrekking tot de situatie die plooien in een bepaald appartement, zelfs als je kleine kinderen en en dieren, zul je in staat zijn om de aard van de bekleding, die zal voldoen aan alle hun opgedragen taken te kiezen. Vind de juiste ruimte voor uw meubilair kan in de winkels Hoff.

Voorbeelden sofa de hal (foto interieur)

1051 914 1342 3524 6191 4210 17153 222888903w640h640cid1238486pid143133446-5d704621 17430 1463813671000016

Leave a Comment

Your email address will not be published.

49 − 46 =