Comfortabel en gezellig ontwerp van de kamer: 5 binnenland

Comfortabel en gezellig ontwerp van de kamer: 5 binnenland

12 October 2017Het leven - niet alleen voor een vriendelijke vergaderingen, maar ook voor recreatie, dus je moet ernaar streven om het zo comfortabel te makenHet leven - niet alleen voor een vriendelijke vergaderingen, maar ook voor recreatie, dus je moet ernaar streven om het zo comfortabel te maken


Het belangrijkste doel van een reparatie en verandering van omgeving is wat je wilt een gezellige en comfortabele sfeer te creëren. Elke persoon heeft zijn eigen idee van comfort en omdat de standaard versie van het interieur is niet geschikt voor alle leven. Sommigen kunnen een rustieke stijl verkiest, terwijl anderen modern of modernist verkiest.

De gezellige woonkamer: basisprincipes

Om de woonkamer was de meest aantrekkelijke en stijlvolle, is het noodzakelijk om de juiste kiezen voor de onderdelen, accessoires en kleuren, respectievelijk. Niet altijd leuk ding is misschien wel geschikt voor de zaal.

Gestoffeerde meubels, tapijt en stijlvolle accessoires - misschien wel de belangrijkste kenmerken van een comfortabele woonkamerGestoffeerde meubels, tapijt en stijlvolle accessoires - misschien wel de belangrijkste kenmerken van een comfortabele woonkamer

Om de kamer was echt comfortabel, het moet zich zorgen over de aanwezigheid in het te zijn:


 • Gestoffeerde meubels;
 • TV;
 • textiel;
 • open haard;
 • Accessoires, maar in beperkte hoeveelheden.

Creëer een gezellige hal ontwerp

Om het ontwerp van de woonkamer van het appartement is praktisch onmogelijk zonder het gebruik van zachte banken en fauteuils. Naturally sofa - is de onbetwiste favoriet, omdat het kan slapen, rust, gasten ontvangen en gewoon genieten van tijd doorbrengen. Moderne ontwerpers kiezen voor het modulaire ontwerp, dus ze zijn zeer aantrekkelijk in uiterlijk, compact van formaat. Het kan gebruikt worden als een aanvulling bank, stoel, poef, stoel, tas, wat zeer ongebruikelijk is. Met betrekking tot de grootte en vorm van het product, dan hangen ze alleen op uw voorkeuren bewoners van het huis.

Om een ​​gezellige huiselijke omgeving te creëren het meest geschikt moderne meubels zonder onnodige franjeOm een ​​gezellige huiselijke omgeving te creëren het meest geschikt moderne meubels zonder onnodige franje

Maar je moet het meubilair zoveel mogelijk echt ervoor kiest om het: • Ik weet niet het interieur bederven;
 • Het was niet al te pretentieus;
 • Ik heb niet de ruimte rommel.

Het is vermeldenswaard dat het noodzakelijk om de voorkeur om alleen meubilair van hoge kwaliteit te geven is, niet uit te voeren extra afval, evenals meubilair voor een lange tijd te gebruiken.

De meeste comfortabele woonkamer

Mooie kamer zal nooit gezellig en stijlvol, indien goed pick-up textiel.

textiel onder de term betekent:

 • kussens;
 • gordijnen;
 • spreien;
 • tapijten;
 • kussenslopen;
 • Covers voor stoelen.

Het zijn deze elementen toe om ruimte te maken voor een echt aangenaam verblijf, evenals de meest ongewone en modieus. Het gebruik van gordijnen in de kamer is nodig, omdat door hun ontwerp van elke kamer is compleet. Daarnaast kan een goed passend blinds van invloed op het niveau van verlichting, evenals de rest, zowel overdag als 's nachts.

Echt een gezellige omgeving is onmogelijk zonder de juiste keuze van textiel, namelijk gordijnen, kussens, tapijten en andere accessoiresEcht een gezellige omgeving is onmogelijk zonder de juiste keuze van textiel, namelijk gordijnen, kussens, tapijten en andere accessoires

Erg populair zijn de gordijnen van lichtgewicht materiaal en een zachte doek. Het weefsel kan halftransparant en vast zijn. Bijzonder interessante composities kijken organza en gordijnen.

Het is noodzakelijk om een ​​gezellige ruimte te maken? Het zou de voorkeur aan klassieke vormgeving, evenals Oostenrijkse en Japanse stijl te geven. Kies niet te groot items voor het interieur, als een klein tapijt in de buurt van de bank een perfecte aanvulling op de kamer en het aantrekkelijker te maken.

Kies de producten kunnen worden op:


 • Het kleurenschema;
 • doek;
 • grootte;
 • Beharing of het ontbreken daarvan;
 • De methode van de dienstverlening.

Open haard als een manier om het interieur te verfraaien

Gezellige en comfortabele stoelen in staat te stellen in de kamer en geniet ervan. Maak troost kunnen verschillend zijn, bijvoorbeeld het installeren van een open haard. Dit onderwerp zal veel om op te vallen, en zal chique en luxe accent in de kamer. Is het mogelijk op te geven de mogelijkheid om te verblijven in de stoel bij de open haard en genieten van een kop warme chocolademelk.

Eerder haarden hebben niet zo populair als het nu is, zoals zijn te bouwen moet een schoorsteen, evenals een groot aantal materialen en gereedschappen te installeren. Bovendien kan niet elk huis voldoen aan de vereisten voor het installeren van dergelijke producten. Je hoeft niet op te geven dit idee, want je kunt de gewenste eenheid is goedkoper, zelfs in het appartement.

Open haarden werd geëist, zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, en als decoratie. Moderne open haarden zijn een beetje anders uit hout, maar de markt kan een heleboel collega's die perfect omgaan met de taak om het comfort te creëren in de kamer.

Met het oog op de warmte van een huis te genieten, is het niet nodig om de schoorsteen te richten: koop genoeg elektrische haardMet het oog op de warmte van een huis te genieten, is het niet nodig om de schoorsteen te richten: koop genoeg elektrische haard

Onder collega's zeggen:


 1. Eco haarden die specifieke apparaten, niet significant verschillend van de klassieke producten. Het werkt alleen met een speciale vloeibare brandstof. Het komt niet van rook, geur of roet, wat erg belangrijk is voor het appartement en de domochadtsea.
 2. Elektrische Haarden type worden beschouwd als zeer compacte en handige apparaten die kunnen dienen zowel voor decoratie en voor verwarming.
 3. Elektrische open haard 3D. Het model is zeer compact. Het kan in een kleine kamer, evenals dergelijke apparaten worden geïnstalleerd worden vaak gebruikt als een plank voor accessoires. Voor de installatie is het niet nodig om een ​​andere dan elektrische energie, dat is zeer gunstig communicatie te installeren.

Voor de prijs van een dergelijke plezier wordt beschouwd als low-cost, maar tegelijkertijd duurzaam, stijlvol en stabiel. Volgens de statistieken, elke tweede persoon is bereid om een ​​dergelijke eenheid te stellen, want het is origineel en ongewoon. Wonen in het huis - de zogenaamde business-kaart, en moet zorgen dat het was de meest meest.

woonkamer decor: wat voor nut

De meest aantrekkelijke woongebieden - die modieuze look en geen ongemak veroorzaken. Van iedere ontwerper kunt u slechts één advies te horen - dat is wat je nodig hebt om een ​​atmosfeer zo veel mogelijk correct te maken.

Als decoratie van de hal kan worden gebruikt:

 1. Antieke gerechten.
 2. Foto's en schilderijen.
 3. Beelden en lantaarns van papier en kunststof.
 4. Collection.
 5. Aquaria, planten, fonteinen.

Het is gewoon een minimale lijst van wat je de ruimte in aanvulling op de basis informatie kan verstrekken.

Beelden en schilderijen verlevendigen het interieur van de woonkamer, maar het is goed te beseffen gematigdheid en het vermijden van buitensporige hoeveelheden accessoiresBeelden en schilderijen verlevendigen het interieur van de woonkamer, maar het is goed te beseffen gematigdheid en het vermijden van buitensporige hoeveelheden accessoires

Om dergelijke producten te gebruiken in het interieur, het is het waard om te profiteren van het advies van ervaren en hedendaagse ontwerpers:

 1. Geen behoefte om rommel op de kamer een veel sieraden die de indruk van wanorde en slechte smaak zal leiden.
 2. Op de accessoires niet nodig om een ​​accent te doen, omdat ze slechts de samenstelling aan te vullen, in plaats van te maken is.
 3. Selecteer elk item is alleen in overeenstemming met welke stijl is geselecteerd in de kamer.
 4. Geen behoefte om een ​​volledig hele decor zetten in een plaats, want dit kan ook duiden op een gebrek aan smaak van de eigenaren van huizen en appartementen.

Goed gekozen producten zullen altijd chic inrichting en een uitstekende manier om de kamer kijken mooi en modieus te maken.

De gezellige woonkamer (video)

De conclusie kan alleen gedaan worden één, en het bestaat in het feit dat alles hangt af van de smaak en voorkeuren van elk individu. De kamer kan worden ontworpen zeer verschillende soorten, de werkwijze en materialen. Sommigen, bijvoorbeeld, de voorkeur aan opgezette dieren, maskers, Indiërs en andere relatief eenvoudige stijl van de Provence te hangen. Je moet niet alleen items te combineren, zoals trofeeën verkregen door de jacht en visserij, evenals een speelhoek voor kinderen, want dit is een beetje ongewoon en het creëren van disharmonie. U kunt kleuren, materialen en stijlen, maar de enige juiste en ontwerpregels te combineren.

Ontwerp een gezellige woonkamer (foto)

16 1-gezellige interior 02gostinaya1 2 2-brick-wall 4aridtdh4q4clc83 63 20-1024x768 229-1024x819 378-12

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − = 12

map